PDA

Pokaż pełną wersje : "Leave or Die"

Landrynka
18-09-2005, 14:11
Otóż na Nebuli powstaje bardzo nieprzyjemna sytuacja.
Co kolejny respawn podchodzi high lvl rządający opuszczenia danego spotu. Robiąc sondę, postanowiłam zrobić czarną listę, Która będzie przedstawiała nicki ludzi którzy się się zachowują w ten sposób i nie tylko.
Do czarnej listy wlicza się:
-zastraszanie
-lurowanie (chociaż 40 kratek to też można na ciebie coś napuścić)
-Działanie na niekorzyść innych graczy

Gostex
18-09-2005, 14:52
taa czesto gdy bylem na tombie wyganiali mnie atakujac :(

TeRcIk
18-09-2005, 16:47
Mnie tam nigdy nikt nie wyganial ani ja nikogo.
Ja tam zadnego problemu nie widze :)

Rafx
18-09-2005, 18:08
Na Nebuli bylotak zawsze. Nie pytaj skad wiem:)

August
18-09-2005, 18:50
Na Nebuli ostatnio wogole chore akcje sa... Pk - starzy gracze co juz im sie niechce tam grac pekuja... Pa - Attiude (old phy~) i kazdy wie oco chodzi...

Feli90
18-09-2005, 19:00
Ja mam 29 elite knighta ;-) na Nebuli.
Trzeba chyba zrobic wojne bo szwedzi panuja nad servem phy sux.

Madzia0022
18-09-2005, 19:05
Nieprzypominam sobie zeby ktos mnie wygonil z expienia :)
Raz mi sie zdarzylo jak stalam przed depo i widze Xian Xun ze biegnie i nagle sd polecialo mi w twarz za 179 dm 8o.
A i mozna tesz wspomniec ze Ostatni Czarodziej musi placic 20 k za nic 8o troche przesadzili

Rybzor
18-09-2005, 19:27
To chyba normalne ze wyzsze lvle wyganiaja nizsze, to jak fala, pierw oni sie znecaja nad Toba, a z biegiem czasu ty nad innymi :]

Mimo-vader
18-09-2005, 19:54
Na Nebuli ostatnio wogole chore akcje sa... Pk - starzy gracze co juz im sie niechce tam grac pekuja... Pa - Attiude (old phy~) i kazdy wie oco chodzi...

Skąd ja to znam ? :) Ja tam nie mam nic przeciwko takiej formie gry w Tibie :p

Elmer
18-09-2005, 20:01
Były z tym pewne kłopoty, jak byłem biednym małym 20 lv bez kolegów. Teraz wszystko jest ok i nikt mnie nei wyrzuci :)

Chesterkaa
18-09-2005, 20:02
Masz racje zawsze gdy jestem w kopalniach kolo Kazoo tak do mnie gadaja X(
co za :balwanek: niestrty tak jest :/ jak gadaja lave to mnie to bardzo denerwoje :/ bo exspowiska sa dlawszystkich... mam dosc ciaglego PKowania mnie gdyby nie PK to juz bym miala z 22lvl !! a tak to nie da rady :]
PK to idioci !!!! :glupek: ;]
*
Nienawidze SZwedow !!!!
sa chamami na nebuli znaczy nie wszyscy ale spora wiekszosc :/ ta glupia gildia PHY zrujnowala ten server :/ Polacy ktorzy sie do niech przylaczyli sa dla mnie ludzmi z ktorymi nie warto gadac :/ ( TO JEST TYLKO MOJE SUBIEKTYWNE ZDANIE :] )Moja gildia sie wlasnie przez nich rozpadla!!
znaczy istnieje jescze ! ale sa problemy Szef powiedzil ze mnie wypisze zebyy mi problemow nie robic :/ wiekszosc znajomych przeznich sie przeniosla na inne servery np. takie jak: Thoria czy Danubia ! ;(

Elmer
18-09-2005, 20:14
*Nienawidze SZwedow !!!!
*Polacy ktorzy sie do niech przylaczyli sa dla mnie ludzmi z ktorymi nie warto gadac
Dziecko zejdz na ziemie i przemyśl 10 razy to co masz napisać

Ivan99
18-09-2005, 20:32
Nie podoba Cie sie to?Graj na serverach non-pvp :p

Pilch
18-09-2005, 20:52
Ja tam mialem jeden przypal jak expilem na dwarfach to 35 knight treniac jak zabil dwarfy z kturymi trenowal zycil sie na mnie i zazadal 40k zostawil mnie na 10hp wiec napisalem do protektora Baxter Lowe (chyba go znacie :)) przyszedl i on musial placic a nieja :) ale to byl fart ze mnie niezabil :)

Moren
19-09-2005, 02:39
norma, ale myslalem, ze ostatnio jest spokoj

Marel Gremus
19-09-2005, 08:02
tjaa ja już raz to myślałem, że to koniec z Nebulą po tym jak Baxter Lowe do mnie: Hunted.
Zresztą, nie tylko on, bo i paru noobasków mi groziło. Za co? Oczywiście za free, za to że jestem -.-
No tk to jest na tym serwie, że wyższe levele poganiają mniejszymi :]

TeRcIk
19-09-2005, 13:15
Teraz ludzie expic na maxa :]
Jest wojna i ludzie nie expia wiec wy mozecie spokojnie ;)
Oni traca my zyskujemy cool?

Rzorek
19-09-2005, 21:55
nie cch enic mowic ale czytałem ze mało kto cche grac na nebuli:) mianowicie na stronce http://www.tibianews.net/ pisalo o tym ze nikt nie chce grac na nebuli :D moze ot i dobrzE?:> mniej ludzi mniej pk:P

August
19-09-2005, 22:11
Tert a mianowicie kto sie bije?? Attiude i Del'Nabo??

TeRcIk
19-09-2005, 23:02
Attitude kontra del nabo i Freeze :)
Jak o jakiejs gildi zapomnialem to sry :(

djmtv
20-09-2005, 01:45
@August

nie ja nie wiem o co chodzi ci z old phy~

bo attitude to inna historia
zaczniesz to cie gonia ^^
pyskujesz to cie gonia ^^

proste odczulem 2 razy na sobie :D

chociaz znam Ludka z rl :D

@Chesterkaa

nie chce cie martwic ale narodowosc tu nie gra roli
znam normalnych szwedow i nic do nich nie mam tak samo jak oni do polakow
a przez takich ja ty sa tylko problemy
jak jest zle to wina szweda co ?
ja tam do polakow co sie przylaczyli do Attitude(phy~to juz historia) nic nie mam
tak tez zaluje ze duzo ludzi odeszlo (knaak , rei , riven , masakratus, benek
itd) ale mowi sie trudno sam mialem przerwe 2 miesiecy po przegraniu wojny
Windtalkers & GBL vs Phy ^^

@Tert
Dobrze gadasz :D
w tibi ci powiem kto ja jestem ;D
a teraz polejcie mu

August
20-09-2005, 09:36
@up

Old Phy~ jak nie wiesz oco chodzi to chyba niegrasz zbyt dlugo na Nebuli...

Stara ekipa szwedow co od poczatku bili sie z polakami...

BTW
Z checia sam bym sie pobil w tej nowej wojnie ale ban :(
Jakie sa fragi w tej wojnie? Kto wygrywa?

Chesterkaa
20-09-2005, 10:00
NAPISALAM ZE SZWEDZI TO CHAMI ALE NIE WSZYSCY TYLKO SPORA WIEKSZOSC !! jak nie umiecie czytac to mnie nie oceniajcie :/ NIE CHCE ZADNYCH KLOTNI :/ ALE MNIE denerwoje jak ktos mnie ocennia a niedokladnie przeczyta :/:] wiec please czytajcie DOKLADNIE co pisze =] Zreszta sama mam sasiada Szweda z domQu w Thais i go lubie =] bo mi pare razy pomogl =] aaa i chyba na takim forum internetowym mozna powiedziec swoje zdanie, co ?? chyba ono wlasnie do tego sluzy zeby poruszyc pewne tematy i powiedziec swoje zdanie :] jestem czlowiekiem szczerym, nie owijam w bawelne :/ ludzie maja o to do mnie waty ale nie lubie ukrywac tego co mysle =]

djmtv
20-09-2005, 11:00
@August

gram od poczatku
pamietam wszystkie wojny
w inym temacie pisalem ze przegralismy wojne na phy~
dokladniej to
WT&GBL vs Phy~

dziekuje ^^

old phy (to ekipa z galany ktora w wiekszosci juz niegra na nebuli teraz sie bija na galanie )
np
Ferry (na galanie Konda)

de_stroyer
20-09-2005, 11:57
@August - fragi prezentuja sie nastepujaco :

Del'Nabo i reszta sklepali :P :
Lise lashes (nie wziela uhow i padla ;))
Floader (mial UH'y ale nie uzyl nawet jednego - lmao?)
Icasilia (nie nalezala przed padnieciem do Attitude)
Lomar Thor
Geonigo (zabil go Torkius przekraczajac tym samym limit i dostal bana)

Attitude sklepali :
Golyo'Rex 2x (podobno padl tylko za nick "rex" :P, podobnego przyrostka jaki nosi Kylea'rex)

TeRcIk
20-09-2005, 13:12
@ Djmtv
Hughy tez odszedl stracil wtedy 2 g legi i 2 gsy ale mowi sie trudno gramy dalej :(

A tak sie zgadzam all z toba :p

Tez znam duzo Swe ktorzy sa bardzo pozadnymi graczami.
I nie wazne czy swe czy br a moze pl to zalezy od czlowieka jaki jest ^.-
Wiec nie wiem co macie do swe a malo to pl noobow jest?

A tak na boku dzis pomaglem sqeensemu u***ac pk ktory zatakowal tez mojego druta i co ? i nic :)

Fala
20-09-2005, 13:19
Otóż na Nebuli powstaje bardzo nieprzyjemna sytuacja.
Co kolejny respawn podchodzi albo high lvl rządający opuszczenia danego spotu. Robiąc sondę, postanowiłam zrobić czarną listę, Która będzie się zachowywała w ten sposób i nie tylko.
Do czarnej listy wlicza się:
-zastraszanie
-lurowanie (chociaż 40 kratek to też można na ciebie coś napuścić)
-Działanie na niekorzyść innych graczy

Tak noobie nie poplacz sie, jak nie umiesz grac to nie graj...

Outsiderr
20-09-2005, 13:37

aco to ma do rzeczy? jak na servie jest w h*j PA to co ci to da czy ejstes noobem czy nie?

djmtv
20-09-2005, 13:41
@de_stroyer

po 1 frag na Icasilia nie powinien byc liczony bo byl przed wojna :E
to raz

skoro juz liczymy fraga na Icasilia
to policzmy tez fraga Yesl(52 RP) ktora ubila w ten sam dzien
Hankie Lowe (77RP)

"Killed Hankie Lowe at Level 77 unjustified"

to by bylo na tyle ^^

Landrynka
20-09-2005, 16:40
Przepraszam to do mnie ??
Nie wypowiem się jeśli chodzi o poziom twojego intelektualnego rozwoju...Jeżeli śledziłbyś forum tibia.com posty i cały ogół to byś słyszał i wiedział że takie "leave" jest zabronione...Nie wypowiem się wulgarnie bo nie pozwolę żeby zwykły dzieciak wyprowadził mnie z równowagi...A jeśli CIP SOFT zabronił czegoś takiego i pozwolił robić czarne listy tego typu to ty nie umiesz grać i zachowujesz się bezczelnie w stosunku do całej reszty ludzi która chce w miarę możliwości sprawić żeby tibia była jeszcze bardziej grywalna.

August
20-09-2005, 16:51
A liczyc fragi na Sqeensym i Xondriusie? Obaj padli od Kylei i jeszcze jednego ziomka ~'Rex ale nie pamietam dokaldnego name...

@djmtv
Ale czesc chlopaczko ze starej ekipy Phy~ nadal sie tlucze na Nebuli i chyba zostana opanowali serv i tak juz sobie beda grac...

@Tercik
A nie wiesz czy Hughy czasem nie selnal hara?
Ostatnio stalem w dp zbieralem runki od kumpli a on do mnie gdzie mozna poexpic... zeby 65 elite nie wiedzial gdzie expic troche dziwne...

djmtv
20-09-2005, 20:28
@August

nie no nie przesadzajmy te fragi byly przed wojna
to bylo dobry tydzien przed zabicie assasino'rex :/

pozatym kylea(kaleka)rex niech sie nie chwali ze robi fragi
wiesz majac bota nie problem zabic nikogo

btw wizz zrobil 100 lvl
i prawie padl kilka godzin temu od trapa noob charami
jednak yesl uratowala mu dupe ^^

August
20-09-2005, 21:00
@Up
Djmtv a moze powiedziec jaki masz name na Nebulce?

Landrynka
21-09-2005, 17:23
Heh odbiegając od tematu ja sądze, że attidute powinno wygrać...A propos...Gratulacje wizz :cup: .
no cóż....jak coś mi się przypomni to dam edita :]

August
21-09-2005, 20:47
A ja mam nadzieje ze Attiude dostana w dupe... Narazie podobno przegrywaja i bardzo dobrze... Starzy gracze (tzn. GBL i Lithium) mogliby wrocic i powalczyc jeszcze.

Landrynka
21-09-2005, 21:04
A ja mam nadzieje ze Attiude dostana w dupe... Narazie podobno przegrywaja i bardzo dobrze... Starzy gracze (tzn. GBL i Lithium) mogliby wrocic i powalczyc jeszcze.
Heh...attidute nie są może jacyś rewelacyjni ale wolę, żeby to oni wygrali...W końcu jest tam pare spoko ludzi...Międzyinnymi Suffer :)

August
21-09-2005, 21:47
Heh...attidute nie są może jacyś rewelacyjni ale wolę, żeby to oni wygrali...W końcu jest tam pare spoko ludzi...Międzyinnymi Suffer :)

Ta jest jeszcze Wizz, Baxter, Mniami i wielu innych PA.

August
21-09-2005, 21:48
Modkowie usuncie posta miss click i sie 2 razy wyslalo...

Mirion
21-09-2005, 23:14
Ja to mialem tak, ze podczas gdy "bylem cicho", czyli im nie wchodzilem w droge to bylo ok, ale gdy znalazlem sie w 10 w m lvlu na Nebuli to byla proba zabicia przez Xian Xuna, potem przez Fovuzy'ego. Jesli im w czyms nie zagrazasz,lub nie sprawiasz ze oni sa gorsi to jest ok. Pamietam jeszcze starego owenra Wizza Lowe (Whiffed) to byl spoko koles... Szkoda mi tylko Xart Saina i ostatniego Czarodzieja (juz nie pamietam czy on gra, na jego slubie mowil, ze raczej nie bedzie we wrzesniu). Ogolnie nie lubie tego swiata i juz mi sie nie chce grac :/ Mam nadzieje, ze oni sami sie pozabijaja w tej wonie. Dzieks. C ya!!!

Amen.

szkodi
21-09-2005, 23:54
@up

BTW
Z checia sam bym sie pobil w tej nowej wojnie ale ban :(
Jakie sa fragi w tej wojnie? Kto wygrywa?

oj duzo to Ty nie wiesz. Old Phy to old Phy. W old Phy nie bylo zadnego Sqeensgo bo dolaczyl on wtedy kiedy mial chyba 29 lvl o ile sie nie myle. W\I Phy bylo uformowane przez byla ekipe z Galany skladajaca sie z kilku szwedow, 4 POLAKOW (w tym mnie), kilku ludzi z Holandii i Wysp brytyjskich. Wiec nie zajezdzajcie jak zawsze dziecinnymi cytatami "szwedzi atakuja polakow" bo to jest smieszne. Nawet bardzo smieszne :D Pozniej stara ekipa zz Galany wrocila no i zostaly dzieciaki ze szwecji ktorzy graja po 2-3 :D Ale coz... Zawsze tam smierdzialo :P

Scottie Cruise

1 czlowiek ktory zlootowal na nebuli MMSa, Demon Shielda i kilka innych shitow ;]

Hakuoh
22-09-2005, 00:10
Ja musze sie temu akurat sprzeciwić. Tak naprawde High Levele mi czasami pomagają. Zwłaszcza jak jestem na zamku lub ... Katedrze. Zamek - Zetkniecie sie z Zerkiem. -.- Oczywiście czerwone HP. Podchodzi 56 lvl: U want UH? No i mnie uhnął. Amazon Camp - Skiluje se na amazonkach. Nie powiem czemu. Nagle przyjdzie se 19lvl SORC!...na witcha. Lurnie pod schody. Przychodzi 45 EK i pyta sie: Kill witch? No i zabija. Katedra - chce rozwalić Tarantule. Kolejny Low Lvl zabiera parcele. Ich styl. Przyjdzie High LVL (67 PALL) i mi pomaga z parcelami. Prawda jest taka: jeżeli masz porblem a masz załóżmy 30 level i przychodzi kolo z PACC'em powyżej 100 levela to może on być chętny do pomocy. Why? :
-Ano po co mu loot jak ma best EQ
-NP dednął na 60 levcu i wie jaki to ból stracić kilka godzin expienia więc nie chce żeby miał to samo
W skrócie: zależy to od twojego LEVEL'a jaki będziesz Master. Będziesz miał +50 lvl to innaczej pogadamy.

Karlos
22-09-2005, 13:05
old phy to byli gracze z Galany ktorzy wygrali wojne z jejihevem wtedy bylo zajedwabiscie... a teraz...

Marel Gremus
22-09-2005, 17:56
eetam ja nic nie wiem, ale czytam i czytam o histori Nebuli ;[

W sumie to mi sie tu bardzo podoba bo swiat jest doysc juz stary ale dopiero teraz ktos 100 lvl osiagnal :D
Wojna jest dobra jak dopiero zaczynasz na jakims serwie, bo jak jestes high-lvl to latwo(?) zalapac hunta 4 free

Outsiderr
22-09-2005, 19:20
old phy to byli gracze z Galany ktorzy wygrali wojne z jejihevem wtedy bylo zajedwabiscie... a teraz...

o lol.. oni wlasnie poszli na nebule z powodu jejiheva bo im kopal rowno dupy.. ale jak wiadomo zostal hackniety i zrookowany (albo ma 15 lvl) i wtedy ferry (konda) wrocil na galane..

Bucik
22-09-2005, 19:31
Niemam pojęcia czemu się nie stawiasz... a wogóle powiem ci jedno... jak masz grać w tibie to radze z kolegami albo ich szybko zdobyć bo inaczej będzie to normalka... a po drugie dobrze by było żebyś jako jeden z pierwszej dziesiątce expa był (wiem że to trudne ale niema wyboru) to wtedy i nikt cie sam nie zaczepi a także w grupie bo jak byś w tej dziesiątce był to by cie wszyscy polacy wchodzili na łeb i na szyje a zawsze można to wykorzystać :D

Cyxell
22-09-2005, 23:04

Ehh...nie wygrali z nim wojny tylko go shackowali i zrookowali a to wogole co innego.

:*

[ mz ]
23-09-2005, 09:48
old phy to byli gracze z Galany(...)Ale coniektórzy pochodzą z Elysii, ~Lowe.

Madzia0022
23-09-2005, 19:32
hmm a jesli chodzi o jejihevem to slyszalam ze sprzedal postac za 2000 marek i potem haknal postac i zrokowal potem kupil od boltiny stonecutter axe i gra knaitem ale czy to prawda ? :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

kaczy
23-09-2005, 21:38
nebula zawsze miała takie problemy!! a ci szwedzi głupi X( !! ja nie wiem czeba jakaiś porządek zaprowadzić !! robie 100 skille 200 lvl i zabijam wszytkich szwedów :p :kat:

Matols
23-09-2005, 22:29
Ja z kumplami przenieslismy sie na Nebule ale tam sie nie dalo grac wtedy jeszcze istniala gildia "Phyrexian" i byli oni PA do potengi entej wienc powiedzialem bye bye nebula

Hakuoh
24-09-2005, 01:01
nebula zawsze miała takie problemy!! a ci szwedzi głupi X( !! ja nie wiem czeba jakaiś porządek zaprowadzić !! robie 100 skille 200 lvl i zabijam wszytkich szwedów :p :kat:
Dlaczego Szwedzi? Oni są wporzo. Nie to co Br'sy... Wiesz, Szwecja należy do UE (Nie Ultimate Explosion UNIA EUROPEJSKA) i Polska to mi sie wydaje można chociaż "spróbować" zakopać topór wojenny.

kaczy
24-09-2005, 10:43
ja nie chce się bić ze szwedami ale chodzi mi o to że szwedzi zawsze mają jakieś wonty osobiście znam paru szwedów i są oni całkiem wporzo ale jka widze sqeensy to mnie krew zalewa koleś cały czas pkuje X( :(

Rendarn
02-10-2005, 18:54
Wrocilem na nebule, po 2 tygodniowej przerwie stwierdzilem ze sie uspokoilo, serwer stoi pusty (w tej chwili ~300 osob) wiec to raj dla niskolevelowych facców takich jak ja :D

Wiki
11-10-2005, 22:55
to ja Akvarium moze nie ktorzy mnie pamietaja. Chcailem na Nebuli zrobic wojne ale polacy h lvl sie bali Wizzego. Wiec teraz nie narzekajcie ze jest zle bo to wasza wina =//

Magik van Kamikadze
11-10-2005, 23:04
B) B) :D mnie nigdy nie wyganiali no czasem mnie bilil ale skile i eq robia cuda przyklad na foldzie chodzil pall 25 lvl a ja mialem 20 knight ale mowie jak cos to kolega sobie chodzil po seni to mi pomoze drut ale sam se poradzilem :D pall zaliczyl deda i mial problem :D B) B)

szkodi
27-10-2005, 20:54

po pierwsze old phyrexians to byli patriots, foedus regum i kodex. przegralismy swego czasu walke z Jejihevem i jego dupowlazami, to prawda. Dokladniej mowiac przegrali ja Patriots ktorzy wczesniej walczyli przeciwko nam (Foedus i ) razem z Jejihevem. Duzo z nich robilo to niestety przeciwko wlasnej woli, ale to juz calkowicie inna sprawa :) A na Nebuli po samym przyjsciu intencja byla jedna - zownowac swiat. I to sie udalo dopoki dopoty Jejihev nie zrookowal swojej postaci.

hmm a jesli chodzi o jejihevem to slyszalam ze sprzedal postac za 2000 marek i potem haknal postac i zrokowal potem kupil od boltiny stonecutter axe i gra knaitem ale czy to prawda ? :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby:

dokladnie. hack byl akurat w dzien kiedy bylem na AND1 w rzeszowie i dzownilo do mnie kilka osob z swecji/polski z ta radosna informacja. ja slyszalem ze poszedl za 2000 euro a wiec jednak troche hajsu. poza tym madziu marek juz nie ma w obiegu ;) a to ze kupil stonecuttera i gra atnazem to oczywiscie prawda ;] a moze inaczej - graja ;)

scottie cruise (hail phyrexians, hail lithium!)

TeRcIk
28-10-2005, 15:54
:E
Ja tera mam male obawy co do nowo odrodzonych phy :(
Zawsze mialem obawy co do nich ale teraz mam czarne mysli ze znowu zacznie sie rzez ludzi na nebuli i serw umrze calkiem...

Oj ja mam tylko nadzieje ze moje mysli to tylko brednie ale no coz
czas pokaze co sie stanie na naszej nebulce :)

@down
haha ludas dostal bana :<
Ale wiem ze on ma przed soba wielka przyszlosc poczekajmy 2-3 dni i ludek zacznie expic jak szalony :]
Zreszta jak nie zacznie expic to dostanie opierdziel odemnie ;p =D

szkodi
28-10-2005, 16:02
i tutaj popieram twoje obawy. o ile old phyrexians w pewnym momencie albo odeszlo albo zrobilo moim zdaniem lepsza gildie pod wzgledem wspolpracy z calym servem "lithium" to teraz phyrexians to szmatki grajace po 2-3 na koncie ala sqeensy, snorg (baxter), whiffed (wizz) czy inne ciotki :) Mam nadzieje jedynie ze fajny ludek tam poownuje :P hail toud :P

szkodi
28-10-2005, 20:33
Masz racje zawsze gdy jestem w kopalniach kolo Kazoo tak do mnie gadaja X(
co za :balwanek: niestrty tak jest :/ jak gadaja lave to mnie to bardzo denerwoje :/ bo exspowiska sa dlawszystkich... mam dosc ciaglego PKowania mnie gdyby nie PK to juz bym miala z 22lvl !! a tak to nie da rady :]
PK to idioci !!!! :glupek: ;]
*
Nienawidze SZwedow !!!!
sa chamami na nebuli znaczy nie wszyscy ale spora wiekszosc :/ ta glupia gildia PHY zrujnowala ten server :/ Polacy ktorzy sie do niech przylaczyli sa dla mnie ludzmi z ktorymi nie warto gadac :/ ( TO JEST TYLKO MOJE SUBIEKTYWNE ZDANIE :] )Moja gildia sie wlasnie przez nich rozpadla!!
znaczy istnieje jescze ! ale sa problemy Szef powiedzil ze mnie wypisze zebyy mi problemow nie robic :/ wiekszosc znajomych przeznich sie przeniosla na inne servery np. takie jak: Thoria czy Danubia ! ;(

po pierwsze jezeli sie nie podoba to zaloz chara na non-pvp. po drugie naucz sie jezyka polskiego albo pisz posty w wordzie bo tam automatycznie Ci zmienia na wlasciwa forme wiekszosc wyrazow. Po trzecie Polacy ktorzy byli w Phy wcale nie prosza Cie o jakiekolwiek rozmowy :) Mnie to tam pikus i tyle :] A to ze gildie powstaja i sie rozpadaja to inna rzecz.

@up

Wiec znowu powiem co innego ;] Ty tez dlugo nie grales ;] Old Phyrexians to zbior zgranej ekipy z Galany (szwedzi, brytyjczycy, polacy a takze brazylijczycy, urugwajczycy) ktorzy wiedzieli ze moga na siebie liczyc. Poza tym to kilka osob oczywiscie doszlo co pozniej w sumie zaowocowalo rozpadem Phyrexians i utworzeniem galanskiej Gildii Lithium. Wiec nie mow o szwedach jezeli bylo ich 50% ;]