Pokaż pełną wersje : Najazd potworów na Ab.
Walekifa
18-09-2005, 14:52
Wczoraj wieczorem Ab zaatakowały bestie.Wilki,oraz wilki wojenne.Po Informacji o ataku,pod bramy zbiegł się tłum ze wszystkich miast.W akcij mogliśmy zobaczyć Draguę oraz Nareliego,niestety atak był słaby,potwory szybko wykończyły się.Przez same potwory padło około 3 ludzi,a przez graczy drugie tyle :P .JEśli ma ktoś film z pełnej bitwy proszę o danie go tutaj ;]
Murderer
18-09-2005, 15:13
Affff dragua przybiegl po zabiciu wilczkow,tak samo nareli:)
pierwsi pod brama bylismy ja i drak brozyn:)
padly 2 osoby od wilkow i 8 od ludzi:D
Radgos_jr
18-09-2005, 16:38
Słyszałem o tym.
czy jest ktos kto jest w stanie wyslac z tamtad filmik? B)
mam pytanie kto tam pkowal i czy duzo bylo ludzi?
Dark Brozyn
18-09-2005, 17:03
najlepszy był 1 resp który zabiłem 1 gfb, później każdy się zleciał i respiły się po 3-4 war wolfy. Nuda. Mój kuzynek też z gfb pociągnął i miał skula to zaraz relyt go zaczął lać ale kazałem mu przestać ;] Mam screena w photobuckecie nie dam linka bo na bk siedze właśnie
LarvaExotech
18-09-2005, 17:34
Widziałem, komunikat widziałem. Nie mogłem przybiec bo akurat sqlled byłem :P Jak ma kto filmik, to plx rzućcie...
aj tam... na Aurea byl najazd orcow na thais 4 ue =rs+czyste 2 bramy, wiec do oczyszczenia zostaly tylko 2 :p
LarvaExotech
18-09-2005, 17:57
Ah właśnie.. jak ten atak wyglądał? Dużo było wilków?
A tak ps: słyszeliście że lalke zbanowali? :) I dobrze tak szmaciarzowi! -.-'
Walekifa
18-09-2005, 19:52
najlepszy był 1 resp który zabiłem 1 gfb, później każdy się zleciał i respiły się po 3-4 war wolfy. Nuda. Mój kuzynek też z gfb pociągnął i miał skula to zaraz relyt go zaczął lać ale kazałem mu przestać ;] Mam screena w photobuckecie nie dam linka bo na bk siedze właśnie
No co za cham :P Wybiłeś se wszystkie potwory :P a co z innymi ludzi? ja przez cały najazd 1 wolfa zabiłem :PPPPPPPP
A tak ps: słyszeliście że lalke zbanowali? I dobrze tak szmaciarzowi! -.-
Eh...do kiedy sir doll jest w ilusion,nie huntuje polaków (no jeśli go wkurzą to tak) ale nie pez powodu tak jak Anetkę albo Tie.
LarvaExotech
18-09-2005, 20:00
Czuje się zacofany Oo Nie wiedziałem, że on w Illusion. No, ale i tak go nie lubie, masa polaków zginęła z jego ręki... i niedawno zaatakował (prawie zabił) kolesia z gildii... od kiedy on w Ill jest?
Walekifa
18-09-2005, 20:45
Jakies.......2-3 tygodnie,a forum.na tibi.com czytasz czasem? Tam sa odrębne podrofa na każdy ze światów :P
LarvaExotech
19-09-2005, 07:10
Oczywiście, że czytam, ale ostatnio nieco mniej. Co mi po 666 tematach o treści "sir doll keal me halp plx blx trx plz blz plax blzx0r" -.-'
Derkases
19-09-2005, 09:08
Wlasnie blokowalem qmpeli soldeiry=P kiedy zobaczylem komunikat odrazu poszedlem tam druidem...bylo ich dosc sporo ale Dark Brozyn je z gfb ***utnol :p(gz za gfb).w sumie zabilem 2 zwykle wilki -.- niestety filmu nie mam. :(
niegzecnykot
19-09-2005, 13:38
Co sie tyczy Pana Lali, to dzis konczy mu sie ban :(
A tak po za tym odkad dostal bana nie jest juz w Ilusion,
no i poki co jest zwyklym knightem bo mu sie Pacc skonczyl.
Radgos_jr
19-09-2005, 15:13
w imieniu admina (mimo ze go nie znam :D)
to jest temat o wydarzeniach a nie o sir dollu...
a swoja droga jeszcze nigdy go nie spotkalem 8o
Walekifa
19-09-2005, 15:27
ALe skoro już jesteśmy przy nim to możepy podyskutować,wątpie żeby on miał new pacca,przecież on gdzieś na srodku lasu mieszka :P 9widziałem na zdjęciach) wogóle sie dziwie że on neta ma :P
I czym tu się tak ekscytować straszne przeżycie :o zobaczyć kilka wilczków
Mysz z Morgany
19-09-2005, 17:33
Słyszałem o tym.
czy jest ktos kto jest w stanie wyslac z tamtad filmik? B)
mam pytanie kto tam pkowal i czy duzo bylo ludzi?
Pkowal Krzychu pogromca i Ania Slurn na Morganie. Z tego co wiem byl tam jeszcze Devil of Morgana. Ale nie wiem czy pkowal kumple mi mowili ale nie wiem czy to prawda. A co do ludzi to az tak duzo nie bylo.
na 24 lvl zabil cie goblin ???????
Walekifa
25-10-2005, 22:33
TO długa historia ;p
Ps. nie odnawiaj tematów sprzed miecha. na priv. takie pytania ;p
LOOOOOOOL, biedy wystraszony Relyt przestal :P
yattaman
04-12-2005, 19:30
ostatnio war wolfy zaatakowaly ab na hiberni (zrobilem o tym temat). Nie widzialem przebiegu walki bo bylem na beholderach. Jak przyszedlem to bylo ze 30 martwych war wolfow i wolfow.Ale draga nie bylo.A szkoda
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.