Pokaż pełną wersje : Wojna na Galanie
Zirael de Virth
18-09-2005, 15:44
Od jakiegos czasu trwa wojna miedzy dwoma najpotezniejszymi giliami na Galanie, czyli miedzy Powerpuff Girls i All Saints.
Jak dotad zwyciezaja PPG dosyc skutecznie gromiac AS. Niedobitki tych ostatnich skryly sie w nowej gildii Dance of Hell, gdzie czekaja na zakonczenie wojny.
Wynik jak dotad wynosi 6:4 na korzysc PPG z AS jak na razie padli:
Vidente
Van Hellsinghs
Kapcom
Thunder of Skys (Left war)
Sparkah
Keekz'lorenzo
z Kolei z PPG zabito jak dotad:
Maoz Valoren
Lady Jah
Jigrod Gowelman
Hizopi
Jak dotod nie wiadomo kiedy nastanie kres wojny mimo, ze wszedzie slychac glosy protestu przeciwko tej bezsensownej walce rozpoczetej przez Konde i Boltana. W zasadzie najgorzej na tej wojnie wychodza niewinni ludzie podajac za przyklad nagle napady kazdej z gildii na DPa miast i sianie spustoszenia wsrod low-lvli w celu zabicia jednego przeciwnika z wrogiej gildii. Zenada naprawde. No coz wszyscy Galanianie w napieciu oczekuja zakonczenia wojny...
Pata z galany
18-09-2005, 16:24
Racja, tej wojny nie powinno wogóle byc, a co do Boltan'a to nie widze w nim żadnej winy. To Konda chciał go zmusic do opuszczenia gildi i on go zabił.
Taaa to prawda wojny nie powinno byc ale skoro juz jest to oby konda padl bo jemu zaczyna sie w glowie pier** te nowe ceny itp.
Nie zgadzam się z tym, że Boltan zaczął walke.
Konda zabił Boltana, bo ten (i inni polacy mieli wyjsc z PPG <- Hail )
Niestety Boltan nie wyszedł, a rozmowe zamieścił na forum.tibia.com
Konda go u***ał, a potem miał płacic za zabicie -300k. Niezapłacił i sie zaczęła wojenka (to jest główny powód - drugi to napewno PA ze strony ASS)
Najlepsze jest to, że od ASS odeszło nagle 29 graczy :D
Trialowiec
19-09-2005, 09:57
~Łamacz jakis Ty wygadany ^^
Generalnie to co mowi Łamacz jest prawda. Fajnie jakby jeszcze dawne DH i BM mieli z PPG allied ^^ w koncu oni tez walczyli z AS
Hail PPG!!! Ride together Die together
Manieczki
19-09-2005, 12:10
Hail PPG :evul:
Hyhy prawda czy nie prawda wojna jest i PPG MUSI WYGRAC A KONDA PASC :) -.- przynajmiej tak życze PPG -.- :]
Lamacz, a nie Łamacz :P
Wojna sie nie skonczy za predko... Konda musi pasc i to z 3 razy.
@Xaner
A ilu jest u nas polaków?
nie ruzumie ile polakuw lamacz??o co ci chodzi ?? Il e polakuw ...? :(
coż moge powiedziec walczymy o przyszlosc galany
Hail ppg
Tak, nie wiem tylko czy ktos zaatakuje Konde, ma przewage nad reszta i potezne UE ;P, ciekawe czy bede jakies proby zabicia go, narazie widzialem tylko jak kilka nupuf na 12 lvlu prubowalo:P
Zirael de Virth
19-09-2005, 19:58
Taa macie racje to Konda zaczal walke, ehh i teraz wszyscy sie tluka^^. Jak by nie mogli to miedzy soba z Boltanem zalatwic, a nie wojny juz zaczynaja.:P
Hmm czy wynik wojny jest wciaz tki sam czy tez ulegl zmianie?? Jesli ktos ma dokladne informacje to podawajcie je tu smialo:P
A co do ucieczki ludzi z AS to faktycznie troche w tym prady;] No coz niektorzy wyrazili tym sprzeciw wobec wojny albo tez zwyczajnie sie przestraszyli:P No ale to ich sprawa nie moja;]
Galanianie wciaz czekaja na ostateczne rozwiazanie sprawy...
Trialowiec
19-09-2005, 20:04
ciekawe czy bede jakies proby zabicia go, narazie widzialem tylko jak kilka nupuf na 12 lvlu prubowalo:P
Jest to cholernie trudne. Koda z bohami + strong haste + time ring biega jak 332 level, wiec sprobuj go dogonic :>
~Edit
Jest 8:7 dla AS
Hizopi dostał hunted a jeszcze stracił 160 k!!!=/ Troche głupia ta wojna =P! :baby:
Hyhyhy to good "artureczek" ze walczycie obyscie konde zabili ;p;p;p ;)
Heh co prawda konde trudno dogonic ale jakby go dopasc na huntingu to by padl -.- a on jak tylko sie wloguje odrazu leci na poh -.- i tam sie chowa z reszta as -.-
Racja Konda powienie co nakmniej raz paść. Po***alo mu sie w glowie z tymi cenami X( . Na tibia.com ma opis "online only for war " . Na mózg mu padlo . Uwazam ze on zaczoł te wonjne. HAIL GALANA :wiking:
Ja znam dość dużo osób z AS i większość z nich to naprawdę spoko kolesie. Teraz przez Kondę muszą obrywać. Za nim nie przepadam i życzę mu deda albo nawet kilku.
Ogolnie jestem za PPG ale ze ktoras gildia walczy o wolnosc Galany to juz totalne brednie. Gram na tym swiecie juz rok i zawsze jak i pewnie na innych swiatach najsilniesza gildia bawi sie w pa. Pozniej rodzi sie wojna o wolnosc:P Nowa gildia wgrywa a po miesiacu robi to samo co wczesniejsza. I tak juz 4 wojna sie toczy. Ludzie o jaka wolnosc????????????????? Jak z rewolucja -z tych maluczkich rodzi sie pozniej wladza jeszcze gorsza od poprzedniej. Zatargi gildiowe uwazam ze to byly i tyle a nie walka o wolnosc
Dodam jeszcze ze Konda niby ma retired a exp i lvle to chyba same mu sie nabijaja -.-
Jerkov Thundersword
20-09-2005, 07:43
Konda i Konda... AS to nie tylko Konda. Przypominam, że członkiem AS jest również niezwyciężony jak dotąd w żadnej wojnie przez żadnego gracza Oen.
Zabicie Kondy to mały pikuś w porównaniu z zabiciem Oena. Oen co prawda na razie nie gra ale ma zamiar wrócić do gry jak najszybciej będzie mógł.
Padły gdzies słowa, dlaczego konda i boltan nie mogli zalatwic tego miedzy sobą..???
Konda miał zapłacić 300k boltanowi - i taka była dyplomacja, a że konda nie zapłacił..
Aha i jak mamy sie lać do te lapsy z ass uciekają.
Albo w gh lub w pz siedza.
09:14 You see Soul hunter of galana (Level 102). He is a royal paladin. He is Evul Power Monger of the All Saints (Gamemonster). - nasz cel
http://rapidshare.de/files/5310176/ass.JPG.html
Catrishia
20-09-2005, 13:44
@Do wszytkich
Wojna by nie wybuchła gdyby nie arogancja Kondy. To przez jego pa, przez jego niecne plany i przez jego glupote teraz padają niewinni gracze z PPG i AS.
@YeaP
Soul hanter of galana padł jakąś godzinke temu. Jest nawet filmik =) Gratuluje osiągnięcia celu. Btw. Zaktualizuj fragi bo z tego co mi wiadomo to jest 9:9 (tyle, że PPG zabiło 3 graczy z lvl 100+ a AS tylko 2 hehe).
@Jerkov Thundersword
1. Fakt jeśli się ich by dorwało w trapie lub na expowaniu to dużo trudniej zabić Oena niż Konde, jednak najpierw trzeba ich złapać.
2. Oen nie wróci tak szybko (o ile wogóle wróci). Poszedł na studia i kończy z grą (już jest facc) a jak wiemy studia zawsze trochę trwają... (więc Konda stracił blokera i najlepszego kompana na dłuższy czas).
@Dziecko
To nie walka o wolność. To walka o wyrąbanie i utarcie nosa największemu skur... na galanie =)
HAIL PPG!
a wiec fakt jest 9:9 z tym ze as atakuje tylko najslapsze lewele ktore oddala sie od pz. a duzych leweli nie ruszaja sami. A co sie tyczy oena atakowal lorda hybrida gdy ten byl sam ale jak pojawila sie veccia i bigger ucekal ile sil w nogach. najbardziej honorowo zginol vindette patrzal jak zostawiaja go kompani i ucekaja w poplochu.
a co sie tyczy kondy to przed wybuchem wojny napisal na forum ze zaplaci a w grze pisal do czlonkow ppg by odeszli z wojny bo beda hunted forewer wiec to on chial wojny nie my skoro wiedzial ze nie zaplaci
Jerkov Thundersword
20-09-2005, 14:21
a wiec fakt jest 9:9 z tym ze as atakuje tylko najslapsze lewele ktore oddala sie od pz. a duzych leweli nie ruszaja sami. A co sie tyczy oena atakowal lorda hybrida gdy ten byl sam ale jak pojawila sie veccia i bigger ucekal ile sil w nogach. najbardziej honorowo zginol vindette patrzal jak zostawiaja go kompani i ucekaja w poplochu.
a co sie tyczy kondy to przed wybuchem wojny napisal na forum ze zaplaci a w grze pisal do czlonkow ppg by odeszli z wojny bo beda hunted forewer wiec to on chial wojny nie my skoro wiedzial ze nie zaplaci
Nic dziwnego, że uciekł... Nawet walka z samą Begger trwała by godzinę a lepszy byłby ten, który traciłby mniej run. Mimo wszystko radze wam skoncentrowac się na Kondzie. Oen nie jest taką szują jak Konda, on po prostu jest wierny swej gildii. Jezeli sprawny team magów i paladynów go dorwie, Konda zginie od jednej zgranej tury z sd. I tak możnaby go wykańczac do woli. Jedynym problemem jest jego stron haste. UE nie stawnoi wielkeigo zagrożenia dla hlvl paladynów, sorców nawet też. Jednak niestety, aby pokonać Kondę, musicie go dogonić.
Vego8 mała poprawka. Vidente xD To mój best friend na całej Galanie :P A co do Kondy to mam nadzieję, że bedą go huntować ile wlezie. Nie lubie s*****ela i niech zaliczy kilka dedów bo cała wojna przez niego.
najwiekszym problemem z konda jest to ze on niggdy sam nie wyjdzie z depo
wczoraj latal z rivennem i dopadli haldira jak mial pz loka na zlodzeju zrobionym<czyszby mala prowokacja> wlecieli kazdy puscil sd i ue w tym samym czasie i haldir padl;/
Ehhh no wecie jest stare polskie przysłowie łatwo sie muwi gożej zrobic tak samo niestety jest w przypadku kondy ;/ a ze to sku*** piz*** ku*** itp. to kady dobrze wie -.-
Parencikos
20-09-2005, 16:12
konda to jakis h... no comment -.- jak mozna byc tak bezczelnym... jestem za tym zeby cala Galana poszla go huntowac xD albo niech ktos haknie tego de..la :baby:
Konda to teraz drugi Jejihev ale do Jejiheva mialem szacunek do Kondy nie!
Pozdrawiam Cati Msg Me In Game!
Parencikos
20-09-2005, 16:30
Tu jest duza roznica... Zal mi Jeji ze go hackneli natomiast konde mogli by k..wa rooknac :evul:
Za***ac Konde, ale z niego h**, *****a piz** mogl zaplacic 300k i by byl spokuj a tak to gowno przez jednego glupiego szwda nawet troche zal mi Jejiheva czasami go wdze :D ale jak jedna kolesiowa zaczela go bic to ja za***alem szkoda mi go ale Konde to rooked najlepiej. PPG zaj**cie sku***ela !!!!!!!!!!! :kat: WIWAT :flaga_pl:
Elessar the Mage
20-09-2005, 16:55
Juz jest 9:9 w fragach
Wojownik z Galany
20-09-2005, 17:26
Za***ac Konde, ale z niego h**, *****a piz** mogl zaplacic 300k i by byl spokuj a tak to gowno przez jednego glupiego szwda nawet troche zal mi Jejiheva czasami go wdze :D ale jak jedna kolesiowa zaczela go bic to ja za***alem szkoda mi go ale Konde to rooked najlepiej. PPG zaj**cie sku***ela !!!!!!!!!!! :kat: WIWAT :flaga_pl:
Hmm oczywiście jestem za PPG bo to Konda bezczelnie zabił Boltana ale z drógiej strony słyszałem że Konda chciał zapłacić ale PPG zwiękrzyło cene. :confused:
Siemka Cati & Styp
@Catrishia
Widziałem ten filmik... Ciekawi mnie, jak oni to zrobili :o
@Styp
Haldira mi szkoda ;(
Ale nie raz latal z pz...:(
http://tibicams.tibia.gamigo.de/get/1945 (http://)
A co do fragow to ass ma za***ista technike.. jak sie nie myle to padl u nas jakis 23 lvl i 2x Lady Yah - red 52 lvl miała.
A co do s****ieli to dolicze jeszcze Van hel~i soul~ bo to sa c***e co nie miara.
A jak jakiś mode~ da mi za to warna to niech w pełni uzasadni swoją decyzje. !!
Heh spox do soula i tego ~~ nie mam nic narzie nie sa tacy jak konda ***any surwusyn PPG ZA***CIE ***A
HAIL PPG HAIL POLAND AND VENEZUELA
DO ***A Z KONDOM !!
Catrishia
20-09-2005, 22:18
@Styp
Napisałeś tak jak bym z tobą nie gadał codziennie hehe =P
@YeaP
Begger Inco widziała gdzie się Soul hanter of galana wylogował i odrazu polożyła tam to 1 gp i włąśnie dlatego tak to zrobili =)
Parencikos
20-09-2005, 23:14
Niech ta głupia wojna wreszcie sie skonczy ;( happy endem i niech wszyscy zyja dlugo i szczesliwie xD :]
Niech ta głupia wojna wreszcie sie skonczy ;( happy endem i niech wszyscy zyja dlugo i szczesliwie xD :]
Happy end bedzie jak Konde sie roz***ie!! :cup:
Hehehehe happy end -.- niech szybko będzie a konda niech ma z 1lvl max -.- albo niech wogule nie gra bo to pi***** .....
Konda to ***any sur***ysyn
****a jestem na PPG
HAIL PPG Roz***cie konde i bedzie spokoj wkoncu niech sie ***any nie panoszy
:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
Od jakiegos czasu trwa wojna miedzy dwoma najpotezniejszymi giliami na Galanie, czyli miedzy Powerpuff Girls i All Saints.
Jak dotad zwyciezaja PPG dosyc skutecznie gromiac AS. Niedobitki tych ostatnich skryly sie w nowej gildii Dance of Hell, gdzie czekaja na zakonczenie wojny.
Wynik jak dotad wynosi 6:4 na korzysc PPG z AS jak na razie padli:
Vidente
Van Hellsinghs
Kapcom
Thunder of Skys (Left war)
Sparkah
Keekz'lorenzo
z Kolei z PPG zabito jak dotad:
Maoz Valoren
Lady Jah
Jigrod Gowelman
Hizopi
Jak dotod nie wiadomo kiedy nastanie kres wojny mimo, ze wszedzie slychac glosy protestu przeciwko tej bezsensownej walce rozpoczetej przez Konde i Boltana. W zasadzie najgorzej na tej wojnie wychodza niewinni ludzie podajac za przyklad nagle napady kazdej z gildii na DPa miast i sianie spustoszenia wsrod low-lvli w celu zabicia jednego przeciwnika z wrogiej gildii. Zenada naprawde. No coz wszyscy Galanianie w napieciu oczekuja zakonczenia wojny...
Nom oczekuje na zakoniczenie wojny ostatio padlo 4 niewinnych ludzi w celu zabicia tylko 1 z PPG ja jestem za PPG bo wielu z nich mieszka w kazo i wiekszosc polakow ;)
PS Zirael de Virth to ja rafixero xDD
Catrishia
22-09-2005, 11:17
Jak chcecie być na bierząco z wojną zapraszam do mojego tematu z fragami na forum tibia.com:
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=956957
Pozdro.
http://photobucket.com/albums/v478/Vidente/Others/?action=view¤t=war1.jpg
http://photobucket.com/albums/v478/Vidente/Others/?action=view¤t=50vs2.jpg
http://photobucket.com/albums/v668/Kardear/Fun/?action=view¤t=PPGinaction.jpg
Maedhros
22-09-2005, 20:46
Ja też myśle ze do tej wojny wogóle nie powinno dojść. Kibicujecie PPG ,a moim zdaniem ludzie z All Saints są w porządku tylko ten Konda.. Mam nadzieje że wojna skończy się szybko i jak najmniej boleśnie.
Wszystkie wojny sa zle:P a po tej bedzie nastepna, potem nastepna i kolejne :D
Hail COO ( uz jutro rocznica :D)
Shias sha
25-09-2005, 12:11
All Saint Ma Zginonc !! Jude Jude Jude All Saint .
Czy Wszyscy Som Szczensliwy JEEEE JAk NAsze PPG WALCZY JEEEE BO KOND MA POAŚĆ JEEEE
8o JUDE JUDE JUDE ALL SAINT 8o
Catrishia
25-09-2005, 14:34
Wojna jak narazie stoi wmiejscu. Nadal 15:12 dla PPG. Od dwuch dni członkowie AS niemal się nie logują i wojna nie idzie do przodu...
Shias sha
25-09-2005, 14:52
ejj MAsz moze jakeis filmiki bo mi sie nudzi >> xD ?? kudem albo moze wiesz gdzie zanajde filmnik o orischball cza jak to sie tam pisze xD :D:D:D
Yoo A tak wogóle to kto padł ostatnio w ppg ?? Bp nie wiem zabardzo.
Catrishia
25-09-2005, 23:05
1. Fragi z wojny w moim temacie na forum tibia.com:
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=956957
2. Filmy na tibiacam, znajdziesz tam i z wojny i Orshabaal'a:
http://tibicams.tibia.gamigo.de/en/movies
Manieczki
25-09-2005, 23:25
HAIL PPG
wynik jak do dzisiaj to 15:12 dla PPG
z ppg polegli:
-Maoz Valoren
-Lady Jah x2 ;(
-Jigrod Gowelman
-Hizopi
-Xendyn
-Arrael
-Haldir the silver
-Pillan
-Chazed
-Vedras
-Edi Godlywind
a z all saints:
-Vidente
-Van Hellsinghs
-Kapcom
-Thunder of Skys
-Sparkah
-Keekz'lorenzo
-Harillion
-Slicerz x2
-Soul hunter of galana
-Master Slatan
-Beetzebul
-Balwyn
-Kamil The Warrior
-Darkness Zoldier
PPG wybija same 70= lvl a al zyca sie na na same 50 lvl ( haldir the silver i Maoz Valoren) to jedeny h lvl ktorrzy padli w wojnie
:(
Dzienki za informacje.:D A jak sie ogląda filmy bo u xaneraKuzyn rl) oglądałem ale nie wiem jak t osie robi zabardzo?? :D
dodaj mnie w gore Yugekomi bo dzis padlem od kondy;)
w sumie sie cziesze ze padlem bo wrescie koncze grac w ta gre :P
pozdro
/Yuge
Ejj shias masz jeszcze foty nasze to wyslij mi na gg czy jakos -.-
K*rwa ma* j**ac as trzeba bo po to as jest zeby je*ac ich :]
Yuge Czego nie grasz:(?? Szkoda postaci!! A Catrshia Protectrowałabyś mnie plx??:):d
Widze ze bedzecie mieli nie zla sieczke bo konda ciagle na online, ja wolalem odejsc z ppg bo chce podbic lvl;)
pozdro
/Yuge
@Up
A jednak nie kończysz z tibia ??
@topic
Rzadko konda jest online.. ale ostatnio chcial zioma dospaść jak z sir imp'em na behe byli ... oj mial fuxa konda, że w pore dał loga.
Lord pepuska
28-09-2005, 19:13
Oj, konda robi sie cwany... najpierw chcialem sprzedac u sam'a halberd a on pisze give halberd a ja what a on je...lmnie. A ja za bp of uhi w nogi, wszyscy blokowali depo i smiali sie jak walcze z kondom;/ ale nie dedlem bo boltinia pomagala mi:) i ja ucieklem ,a ona odwrucila uwage
Catrishia pisz czesciej o tej wojnie bo chce wiedziec co sie dzieje mimo niskiego lvl;p
Wg. mnie tylko Konda powinien pasc z AS, ponieważ to on sprowokował tą wojnę
a reszta z AS jest bez winy.
PS Tak szczerze to wolalem AS, ale po tym co Konda odwalił kibcuje PPG.
HAIL PPG!!!!!!!!!!
Jerkov Thundersword
29-09-2005, 20:52
Ja osobiście zawsze byłem, jestem i będę za All Saints, ale nigdy nie będę za Kondą. Jak dla mnie Konda może zginąć, ale zależy mi na pokojowym rozwiązaniu konfliktu, gdyż reszta AS jest zmuszona do wojny z faktu przynalezności do gildii. To, że AS jescze nie wykopało Kondy jest błędem. Niech wszystkie gildie walczą z Kondą. porponuję wam nawiazac pokuj z AS pod warunkiem wydalenia Kondy z gildii, to na prawde lepsze rozwiązanie, mniej zginie waszych ludzi i ludzi AS, a Konda, już bez wsparcia zostanie solidnie ukarany.
Catrishia
01-10-2005, 21:09
@Jerkow
To jest nie wykonalne, bo vidente, van hellinghs i inni twierdzą, że Konda to ich wielki przyjaciel, a jakoś podczas ostatniej walki jak padł Soul~ i Van Hell~ to on latał wokół ludzi z ppg ale nic nei zrobił bo bał się, że jak kogoś zabije i będzie miał pz lock na 15 minut to go zabiją... więc to jest wielki tchórz a AS idzie za nim z własnej woli...
Jest jakaś nowość, Padł ktos czy coś takiego? A i jaki jest wynik? Cool
Ja słyszałem, że Konda chciał zapłacić, ale PPG zwiększyło cenę i teraz wynosi on 6.000.000K !!! Gdybym był na miejscu Kondy nie zapłaciłbym tyle. Czy nie lepiej pójść na pokojowe rozwiązanie? Poza tym ponoć Konda jak ubił Boltana mieli załatwić to między sobą, ale Veccia dowiedziała się o tym i nagłośniła tą sprawę bo nie nawidzi Kondy z powodów osobistych. I stąd ta wojna...
ta ***ana ****a konda nie ma prawa zabijac polakow zycze mu rooka albo i nawet hacka
hail ppg
Ja słyszałem, że Konda chciał zapłacić, ale PPG zwiększyło cenę i teraz wynosi on 6.000.000K !!! Gdybym był na miejscu Kondy nie zapłaciłbym tyle. Czy nie lepiej pójść na pokojowe rozwiązanie? Poza tym ponoć Konda jak ubił Boltana mieli załatwić to między sobą, ale Veccia dowiedziała się o tym i nagłośniła tą sprawę bo nie nawidzi Kondy z powodów osobistych. I stąd ta wojna...
Lolz... konda ma płacic 5mln, zaś reszta po 1mln.
Catrishia
08-10-2005, 21:16
Przepraszam, może ktoś mi powie skąd on się urwał i kto mu takich głupot nagadał?
Ta wojna jest tylko i wyłącznie winą Kondy...
Catrishia, takich głupot mi nagadali ludzie z AS właśnie. Sorki, przekazałem co usłyszałem. Mi Konda i tak wisi. Lubię AS i o nich się martwię. Konda do AS się nie zalicza dla mnie.
życze temu s****ysynowi kondzie zeby ***a zrookowali a nawet i hackneli niech ***** ***any ma za swoje bo to on zaczoł całom tom afere
Jerkov Thundersword
10-10-2005, 01:27
Członkowie PPG też nie są tacy święci...
Royal Sibum miał mi oddać 8 uh (decyzja Demiphanta of Galana) po tym jak mnie zaatakował. To było około 20 sierpnia, UH do dziś nie zobaczyłem. Lutore nie chce interweniować twierdząc, że go będziecie huntować, więc z tego wynika że w cale nie jesteście tacy uczciwi i dobrzy...
A jeżeli jesteście... to tacy członkowie psują tylko waszą reputację...
Jerkov Thundersword
10-10-2005, 20:50
@up
Lol 8 uh ci zal?
1. Pomyśl gdybym ich nie miał. (btw odkupienie za moją śmierć kosztuje 50 k)
2. Miał zapłacić 20 ale Lutore zezwolił na 8.
3. Wszystkie UH jakie zrobię należą do Lutore.
4. Nie żal mi tych UH, ale należą mi się one bo Royal Sibum nadal nie zapłacił za napaść na mnie.
Ogułęm walić wojne tą pieprzono ja se skile i mam to w dupie narazie a do świąt to się skończy i ja se kupie wtedy pacca więc wisi mi to
PS
WRZYCIU NIE UBIJETA OENA MUJM KUMPEL TEŻ W AXE SIEDZI I POTĘRZNY JEST A MA SKILA 72/72 WIĘC SE MOŻECIE HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH AAAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAH AHAHAHAHAHAHHAHA :kat:
Jerkov Thundersword
12-10-2005, 01:41
Ogułęm walić wojne tą pieprzono ja se skile i mam to w dupie narazie a do świąt to się skończy i ja se kupie wtedy pacca więc wisi mi to
PS
WRZYCIU NIE UBIJETA OENA MUJM KUMPEL TEŻ W AXE SIEDZI I POTĘRZNY JEST A MA SKILA 72/72 WIĘC SE MOŻECIE HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAH AAAAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAH AHAHAHAHAHAHHAHA :kat:
Ehh... Zamiast w Premium Account, zainwestuj w słowniki i wszelakie podręczniki do języka polskiego.
Rzeczywiście "potęrzny" ten twój kumpel... Ja mam rycerza z 71 azxe na 24 levelu i mój best hit to 173 jak narazie, więc nie uznaję tego za potęgę. No i ten śmiech... niczym świński kaszel...
Co do Oena jest on jedynym teoretycznie nieśmiertelnym członkiem All Saints. Mimo wszystko Oen spoko gość x)
wie moze ktos co jest z Boltanem on jest po hacku czy ma dosc poprostu tibi? bo wczoraj mial 121 lvl a dzisaj 19? :baby:
Jerkov Thundersword
12-10-2005, 17:46
wie moze ktos co jest z Boltanem on jest po hacku czy ma dosc poprostu tibi? bo wczoraj mial 121 lvl a dzisaj 19? :baby:
Boltan został shackowany. Nie przepadam za nim, bo bronił jakiś głupich noobów z jakiej to przyczyny stał się pewnego dnia moim (naszym) wrogiem, ale hackowanie i zabijanie postaci uważam za szczyt chamstwa.
Nawet najgorszemu wrogowi bym tego nie życzył. Pracujesz nad postacią przez rok i w 1 dzień wszystko przepada... Ja nie podejrzewałbym o to AS, chociaż mieliby motyw... Jednak zdaniem Oena wygranie wojny nie polega na hackowaniu najsilniejszych wrogów i eliminacji ich w ten sposób.
Po pierwsze wal się matko ....
ja se kupie słownik a ty umyj dupe a co do śmiechu świnia to twuj ojciec a nie ja skur...
HAIL POLAND :flaga_pl:
Jerkov Thundersword
17-10-2005, 19:16
Po pierwsze wal się matko ....
ja se kupie słownik a ty umyj dupe a co do śmiechu świnia to twuj ojciec a nie ja skur...
HAIL POLAND :flaga_pl:
Wszystko ładnie, pięknie... tylko ta twoja polska kultura osobista... Rzeczywiście... patriota z ciebie wielki... Patriota nie potrafiący używać własnego języka i zapewne mający dwóję z histori...
Btw... chcesz wpie*dol ku*wo? A moze kumpel cię obroni? lol (piszę to w twoim języku, dla inteligentnych forumowiczów, wersja u góry)
On topic: Oen powrócił do czynnej gry. Po zhackowaniu Boltana przewaga PPG znacznie spadła. Teraz nikt nie ma pewnego zwycięstwa. Jestem za AS ale przykro mi że AS uzyskała przewage dlatego, ze jakiś palant zhackował Boltana. Myślę, że konda powinien paść parę razy i po sprawie. Zabijcie Kondę i pogódźcie się, tylko tyle pozostaje. Przecież to Konda zabił Boltana jako pierwszy, nie całość AS, a teraz Boltan nie gra, czyli sprawa o którą toczy się wojna jest zamknięta, skoncentrujcie się na zemście za śmierć kolegi i zabijcie Kondę. Tyle mi pozostaje poradzić. Odpowiedni trap w odpowiedniej chwili załatwi wszystko.
ludzie są naprawdę dziwni ... :/
On topic: Oen powrócił do czynnej gry. Po zhackowaniu Boltana przewaga PPG znacznie spadła. Teraz nikt nie ma pewnego zwycięstwa. Jestem za AS ale przykro mi że AS uzyskała przewage dlatego, ze jakiś palant zhackował Boltana. Myślę, że konda powinien paść parę razy i po sprawie. Zabijcie Kondę i pogódźcie się, tylko tyle pozostaje. Przecież to Konda zabił Boltana jako pierwszy, nie całość AS, a teraz Boltan nie gra, czyli sprawa o którą toczy się wojna jest zamknięta, skoncentrujcie się na zemście za śmierć kolegi i zabijcie Kondę. Tyle mi pozostaje poradzić. Odpowiedni trap w odpowiedniej chwili załatwi wszystko.
zgadzam sie z toba, ale ja jestem po stronie PPG jednak teraz to chyba nie ma znaczenie jedynym zadaniem jest(moim zdaniem) zabicie Kondy. na moje przeciaganie wojny nie ma sesu LUDZIE ONA SIE POWINNA SKONCZYC DAWNO TEMU. teraz konda powinien poniesc kare za wywolanie wojny. :evul:
Nastąpił koniec wojny między PPG a AS. Swoje sugestie na temat tej wiadomości możecie wpisywac w tym temacie:http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=53863
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.