PDA

Pokaż pełną wersje : the best PA - na 3 servach

Rafals from hell
18-09-2005, 15:48
Otóż chciałem wam napisać co dzieje się na trzech w dużym stopniu zaludnionych przez polaków serverach.
Hiberna, Rubera, Isara. Na tych światach gra wielu naszych rodaków, a połowa z nich opuszcza je szybciej niż można sobie to wyobrazić. Głównym problemem na tych światach jest PA (bardzo wykształcone :P )
1. Hiberna - najczęstrze przykłady bezsensownych huntów i wymuszeń.
• Byłem huntowany przez Gamle Tyrus za to, że jakiś typek go shakowal, a jemu brakowało pieniędzy... IDIOTYZM... Próbował mi wmówić, żę ja go shakowałem.
• Kole ga był huntowany za to, że stał koło jakiegoś typa co był huntowany przez najlepszą gildie na servie, a tego typa nawet nie znał.
• Gościa huntowali za to, że zabił jakiegoś thiefa... TOTALNY IDIOTYZM
• H-levele z Brazylii huntją niższych leveli z Polski
2. Isara - Tu nie zaczynajcie grać.
• Jeżeli masz 50lvl+ to licz na to, że niedługo będziesz huntowany za to. Oczywiście hunta możesz zmazać dająć jakiś dobry item (MPA) albo płacić 100K na miecha.
• Masz jakiś dobry item... nie chwal się bo długo nim się nie nacieszysz. Tzn. Deltorowcy przyjdą i będziesz im musiał oddać... a jak nie to zgadnijcie co :P
3. Rubera.
• Jeżeli ktoś z gildii "Blood Circle" zobaczy cię jak stoisz albo coś powiesz do jakiegoś typa z gildii "Arashi", to automatycznie masz hunta.
• H-levele chodzą po domkach i patrzą gdzie jest bogato, a potem huntują.
• Wszędzie cię wyganiają. Najlepsze lub chociarz średnie expowiska są zajęte przez RL ziomó h-leveli... Żadko zdaża się żeby tak nie było.

No to tyle. Także zachęcam was gorąco do nie grania na tych serverach... strata czasu i nerwów, a i tak wszystko się przewróci do góry nogami. Oczywiście są wyjątki, ale to się zdaża naprawdę żadko.

mitus
18-09-2005, 16:04
wiem cos o tym :(
Sam gram na Hibernie i bylem swiadkiem takich rzeczy:

1. Stoje pod dp i bawie sie z kumplem wiec go leje dla zabawy i mam white skull, pojawia sie bibri smith, soaxx, master morla, castin artila i probuja mnie ubic (na szczescie ucieklem)

2. Kolega zabil pk (ktoremu niestety zdazyl zniknac skull) przyszli master morla i soaxx - kolega zaliczyl zgon.

3. Inny kolega - rs mial - no to wiadomo zobaczyl go joaxx - zaatakaowal potem kazal mu zaplacic armor zeby zostawil go w spokoju - kolega zaplacil, potem kazal zaplacic shield, miecz etc, etc, uhy a potem i tak go zabil

ColdFire
18-09-2005, 16:06
Sam dzis zalapalem hunta za pomoc kumplowi :P
Hiberna ma to do siebie ze co drugi low lev zna jakiegos h lev :/

Master Dawidoos
18-09-2005, 16:27
Dokładnie- nie można nic do nikogo powiedzieć bo nagle niewiadomo skąd jest przy tobie 20 hlvli i... no właśnie i już możesz iść na nowy serv. Ja miałem hunta od Sturmovnik'a za to że.. no właśnie nawet nie wiem za co. ALe ja się tak łatwo nie poddaje ;)

ripper
18-09-2005, 17:03
Hahaha, co do DT i dobrych itemków... "Golden Legi wypadną szybciej z Azraela (de'Vrie) niż z Demona" - koleś miał kłopoty. Ogólnie to faktycznie, DT lubią pohuncic wyższe lvle, ale jeżeli umie się z nimi odpowiednio ułożyć (nie, nie płacić 666k na 1337 minut)...

M&M
18-09-2005, 17:08
taaaa, jak ja pamietam jak moja gildia była huntowana za to, że spora część to polacy i za to, że ktoś od nas zaatakowal jakiegos 7 lvla rs :P

PS : Jak leci Rafi :****

Valest
18-09-2005, 18:14
A furora? cieszyłem sie moi Mpa kilka chwil
sarandiel:mpa albo nie grasz

caął gildia tak :P ale oczywscie nei dostał mpa wzioł je inny złodziej.,....

Edit

Zapomniałem dodac ze Salva~

miał mnie huntowac za to ze niechcialem sie zamienic jego iteam za bohy

Verbis
18-09-2005, 18:34
ja pamietam jak raz mój kumpel kupił sobie domek... jak sie później okazało był on "zarezerwowany" dla jakiegoś kumpla hlevela... kolega zaprosil mnie do domku, gdy wychodzilem z domku przyczepił sie do mnie Quintin i gadał ze mam przepisac domek bo naczej wroce na rooka, oczywiscie dolonczył sie do tego tez master grucha i gdybym nie miał uhow zaliczyl bym chyba ze 3 dedy...pytam sie, czy to nie jest chore?

MaciekWRO
18-09-2005, 19:04
Uważajcie na Gildie Guardians of Honor Lider na początek wydaje sie miły ale odemnie i od innego typa chciał pozyczyc konto na 5 minut to chyba jakiś idiota

Rafals from hell
18-09-2005, 19:13
ja pamietam jak raz mój kumpel kupił sobie domek... jak sie później okazało był on "zarezerwowany" dla jakiegoś kumpla hlevela... kolega zaprosil mnie do domku, gdy wychodzilem z domku przyczepił sie do mnie Quintin i gadał ze mam przepisac domek bo naczej wroce na rooka, oczywiscie dolonczył sie do tego tez master grucha i gdybym nie miał uhow zaliczyl bym chyba ze 3 dedy...pytam sie, czy to nie jest chore?

Jest i to bardzo... Ja miałem podobne zdarzenie tylko do mnie to przyleciało 11 osób 100lvl+ uahauhauhauahuahuahua
Ale dali mi kase za domek tyle ile zapłaciłem i dlatego nie mam nic do nich.
Ja nie boje się PA na hibernie. Znam sporo osób z UV i jak mam jakiś problem to pisać. A zaczeło się od teg, że UV mnie ścigneło i zabiło. Jak się okazało niesłusznie. Razem z kolegą zrobiliśmy topica na forum i zaraz się uciszyli, a potem to master morla odzywa się do mnie:
Master Morla: Hail Rafals!
Rafals from Hell: Hail Morla!
Master Morla: U know u are my friend?
o.0 <--- o w morde pomyślałem... i tak się zaczeło :P
Jednak teraz mi ich ochrona nie potrzebna. Po haku na 1,3kk samych itemów tylko z hiberny to mi się odechciało grać. Razem na wszystkich światach straciłem 2kk. :confused:

Master Dawidoos
18-09-2005, 19:36
Uważajcie na Gildie Guardians of Honor Lider na początek wydaje sie miły ale odemnie i od innego typa chciał pozyczyc konto na 5 minut to chyba jakiś idiota
Ekhm... Nie jesteś zbytnio spostrzegawczy ;) TO nie on tylko jakiś debil co się pod niego podszył. Lider się nazywa (-.-) kubus wojewodzki a ów debil się nazywał Kubus Wojewudzki.

MaciekWRO
18-09-2005, 19:38
Ekhm... Nie jesteś zbytnio spostrzegawczy ;) TO nie on tylko jakiś debil co się pod niego podszył. Lider się nazywa (-.-) kubus wojewodzki a ów debil się nazywał Kubus Wojewudzki.

właśnie w tym problem ze ja o tym wiem i sprawdziłem dokłanie nick to był zwykły Kubuś

rozmawiałem z Master Dawidoos przez GG ale mi nie wiezy chociaz mu wklejiłem orginalna rozmowe ***-to moj nick nie chce sie ujawniac zeby mnie scigał ktos

18:41 Kubus Wojawodzki: cienzka sprawa
18:41 ***: wal
18:41 Kubus Wojawodzki: powiec ufasz mi
18:41 Kubus Wojawodzki:
18:41 ***: no
18:42 Kubus Wojawodzki: kurde no dobra powiem ci i licze na pomoc
18:42 Kubus Wojawodzki:
18:42 ***: no to dawaj
18:42 Kubus Wojawodzki: zalozylem sie z kumplem o 50 zl ze zrobie nowom postac powyzej 20 lvl
18:42 Kubus Wojawodzki: i niezrobilem
18:43 ***: lol
18:43 ***: nei dam ci pasów
18:43 Kubus Wojawodzki: na 3 min
18:43 Kubus Wojawodzki: blagam
18:43 ****: lol
18:43 Kubus Wojawodzki: znasz mnie nic nie zginie
18:43 Kubus Wojawodzki: nawet 1 gp
18:44 Kubus Wojawodzki: no prosze cie

Master Dawidoos
18-09-2005, 19:40
Jakoś w to nie wierze ale to nie jest temat do dyskutowania o tym ;)

Rafals from hell
19-09-2005, 19:06
czy ja wiem... jeżeli ten kuba ma duży level i gra na ludziach swoim zaufaniem, bo ma duży level to to jest powód żeby sądzić, że to PA. Każdy powinien wiedzieć co stało by się dalej. Zabrał by wszystko, a potem by go huntował za to że rozgaduje innym, że on go okradł. Musiałby jakoś się wtedy oczyścić z winy, a to jest najlepszy sposób dla h-leveli.

Martin 1991
19-09-2005, 19:52
Także Wiem Coś o PA Na Isarze Sam Mam Tam Dużo Charów.
Miałem Hunta Na Sorcu Za Nic Od Kyrhona Wiec Zaczełem Grać Na Palladynie
Kyrhon Niewiedział Nic O Nim Lecz W 1 Dzień Gdy Expowałem z Kumplem Na Guardach, Przyszedł Tam Właśnie On (Kyrhon), Kumpel Miał Szczeście Że Zapłacił Wcześniej Jemu, Więc Kyrhon Go Zostawił, Ja Także Miałem Szczeście Uciekłem Daleko Od Nich i Dałem Loga Gdy Kyrhon Do Mnie Już Podbiegał, A Pużniej Ledwo Się Uratowałem Od 2 Hunta :/ X(

Master Dawidoos
19-09-2005, 20:30
Ta kubuś i duży lvl... on ma 18 lvl chyba ;)

Mishell
19-09-2005, 21:53
właśnie w tym problem ze ja o tym wiem i sprawdziłem dokłanie nick to był zwykły Kubuś

rozmawiałem z Master Dawidoos przez GG ale mi nie wiezy chociaz mu wklejiłem orginalna rozmowe ***-to moj nick nie chce sie ujawniac zeby mnie scigał ktos

18:41 Kubus Wojawodzki: cienzka sprawa
18:41 ***: wal
18:41 Kubus Wojawodzki: powiec ufasz mi
18:41 Kubus Wojawodzki:
18:41 ***: no
18:42 Kubus Wojawodzki: kurde no dobra powiem ci i licze na pomoc
18:42 ***: no to dawaj
18:42 Kubus Wojawodzki: zalozylem sie z kumplem o 50 zl ze zrobie nowom postac powyzej 20 lvl
18:42 Kubus Wojawodzki: i niezrobilem
18:43 ***: lol
18:43 ***: nei dam ci pasów
18:43 Kubus Wojawodzki: na 3 min
18:43 Kubus Wojawodzki: blagam
18:43 ****: lol
18:43 Kubus Wojawodzki: znasz mnie nic nie zginie
18:43 Kubus Wojawodzki: nawet 1 gp
18:44 Kubus Wojawodzki: no prosze cie

a co do tego to mam male pytanie wiesz moze jak wyglada samogloska e ?? bo tutaj widze kubusa wojAwodzkiego a liderem jest kubus wojEwodzki ma on teraz 16 lvl a tamten debil 1

Belfegoris
22-09-2005, 00:17
taaa....
hiberna to server na ktorym sie zaczynaja klopoty (do mnie tez kubus startowal ale jest frajer). kubus to hacker, zlodziej itp. a ja i master dawidoos wiemy cos o tym wiecej ;)

Kamlot De'Kapy
17-10-2005, 10:02
Ja tam nienarzekam mam narazie 9 palla i jeszcze ani razu mnie nikt nie lal lub sie lali na serio... Mi sie Hiberna podoba :) HAIL HIBERNA!

Menzaberanzan
06-11-2005, 16:01
Witam
Faktycznie z tym UV nie jest tak różowo. Przykładowo wczoraj zostałem zabity. Mała i dość sromna ekipa składająca się z Joaxx’a i Soaxx’a plus jeszcze z 10 osób grasowali po Carlin. Bili każdego to im się trafiał pod rękę. Nie rozumiem tylko jednego co za przyjemność jest zmiażdżyć 28lvl Druida taka bandą. Pytałem się co i dlaczego ale niecąca zemną gadać. ;(
Pozdrawiam