Pokaż pełną wersje : the best PA - na 3 servach
Rafals from hell
18-09-2005, 15:48
Otóż chciałem wam napisać co dzieje się na trzech w dużym stopniu zaludnionych przez polaków serverach.
Hiberna, Rubera, Isara. Na tych światach gra wielu naszych rodaków, a połowa z nich opuszcza je szybciej niż można sobie to wyobrazić. Głównym problemem na tych światach jest PA (bardzo wykształcone :P )
1. Hiberna - najczęstrze przykłady bezsensownych huntów i wymuszeń.
• Byłem huntowany przez Gamle Tyrus za to, że jakiś typek go shakowal, a jemu brakowało pieniędzy... IDIOTYZM... Próbował mi wmówić, żę ja go shakowałem.
• Kole ga był huntowany za to, że stał koło jakiegoś typa co był huntowany przez najlepszą gildie na servie, a tego typa nawet nie znał.
• Gościa huntowali za to, że zabił jakiegoś thiefa... TOTALNY IDIOTYZM
• H-levele z Brazylii huntją niższych leveli z Polski
2. Isara - Tu nie zaczynajcie grać.
• Jeżeli masz 50lvl+ to licz na to, że niedługo będziesz huntowany za to. Oczywiście hunta możesz zmazać dająć jakiś dobry item (MPA) albo płacić 100K na miecha.
• Masz jakiś dobry item... nie chwal się bo długo nim się nie nacieszysz. Tzn. Deltorowcy przyjdą i będziesz im musiał oddać... a jak nie to zgadnijcie co :P
3. Rubera.
• Jeżeli ktoś z gildii "Blood Circle" zobaczy cię jak stoisz albo coś powiesz do jakiegoś typa z gildii "Arashi", to automatycznie masz hunta.
• H-levele chodzą po domkach i patrzą gdzie jest bogato, a potem huntują.
• Wszędzie cię wyganiają. Najlepsze lub chociarz średnie expowiska są zajęte przez RL ziomó h-leveli... Żadko zdaża się żeby tak nie było.
No to tyle. Także zachęcam was gorąco do nie grania na tych serverach... strata czasu i nerwów, a i tak wszystko się przewróci do góry nogami. Oczywiście są wyjątki, ale to się zdaża naprawdę żadko.
wiem cos o tym :(
Sam gram na Hibernie i bylem swiadkiem takich rzeczy:
1. Stoje pod dp i bawie sie z kumplem wiec go leje dla zabawy i mam white skull, pojawia sie bibri smith, soaxx, master morla, castin artila i probuja mnie ubic (na szczescie ucieklem)
2. Kolega zabil pk (ktoremu niestety zdazyl zniknac skull) przyszli master morla i soaxx - kolega zaliczyl zgon.
3. Inny kolega - rs mial - no to wiadomo zobaczyl go joaxx - zaatakaowal potem kazal mu zaplacic armor zeby zostawil go w spokoju - kolega zaplacil, potem kazal zaplacic shield, miecz etc, etc, uhy a potem i tak go zabil
ColdFire
18-09-2005, 16:06
Sam dzis zalapalem hunta za pomoc kumplowi :P
Hiberna ma to do siebie ze co drugi low lev zna jakiegos h lev :/
Master Dawidoos
18-09-2005, 16:27
Dokładnie- nie można nic do nikogo powiedzieć bo nagle niewiadomo skąd jest przy tobie 20 hlvli i... no właśnie i już możesz iść na nowy serv. Ja miałem hunta od Sturmovnik'a za to że.. no właśnie nawet nie wiem za co. ALe ja się tak łatwo nie poddaje ;)
Hahaha, co do DT i dobrych itemków... "Golden Legi wypadną szybciej z Azraela (de'Vrie) niż z Demona" - koleś miał kłopoty. Ogólnie to faktycznie, DT lubią pohuncic wyższe lvle, ale jeżeli umie się z nimi odpowiednio ułożyć (nie, nie płacić 666k na 1337 minut)...
taaaa, jak ja pamietam jak moja gildia była huntowana za to, że spora część to polacy i za to, że ktoś od nas zaatakowal jakiegos 7 lvla rs :P
PS : Jak leci Rafi :****
A furora? cieszyłem sie moi Mpa kilka chwil
sarandiel:mpa albo nie grasz
caął gildia tak :P ale oczywscie nei dostał mpa wzioł je inny złodziej.,....
Edit
Zapomniałem dodac ze Salva~
miał mnie huntowac za to ze niechcialem sie zamienic jego iteam za bohy
ja pamietam jak raz mój kumpel kupił sobie domek... jak sie później okazało był on "zarezerwowany" dla jakiegoś kumpla hlevela... kolega zaprosil mnie do domku, gdy wychodzilem z domku przyczepił sie do mnie Quintin i gadał ze mam przepisac domek bo naczej wroce na rooka, oczywiscie dolonczył sie do tego tez master grucha i gdybym nie miał uhow zaliczyl bym chyba ze 3 dedy...pytam sie, czy to nie jest chore?
MaciekWRO
18-09-2005, 19:04
Uważajcie na Gildie Guardians of Honor Lider na początek wydaje sie miły ale odemnie i od innego typa chciał pozyczyc konto na 5 minut to chyba jakiś idiota
Rafals from hell
18-09-2005, 19:13
ja pamietam jak raz mój kumpel kupił sobie domek... jak sie później okazało był on "zarezerwowany" dla jakiegoś kumpla hlevela... kolega zaprosil mnie do domku, gdy wychodzilem z domku przyczepił sie do mnie Quintin i gadał ze mam przepisac domek bo naczej wroce na rooka, oczywiscie dolonczył sie do tego tez master grucha i gdybym nie miał uhow zaliczyl bym chyba ze 3 dedy...pytam sie, czy to nie jest chore?
Jest i to bardzo... Ja miałem podobne zdarzenie tylko do mnie to przyleciało 11 osób 100lvl+ uahauhauhauahuahuahua
Ale dali mi kase za domek tyle ile zapłaciłem i dlatego nie mam nic do nich.
Ja nie boje się PA na hibernie. Znam sporo osób z UV i jak mam jakiś problem to pisać. A zaczeło się od teg, że UV mnie ścigneło i zabiło. Jak się okazało niesłusznie. Razem z kolegą zrobiliśmy topica na forum i zaraz się uciszyli, a potem to master morla odzywa się do mnie:
Master Morla: Hail Rafals!
Rafals from Hell: Hail Morla!
Master Morla: U know u are my friend?
o.0 <--- o w morde pomyślałem... i tak się zaczeło :P
Jednak teraz mi ich ochrona nie potrzebna. Po haku na 1,3kk samych itemów tylko z hiberny to mi się odechciało grać. Razem na wszystkich światach straciłem 2kk. :confused:
Master Dawidoos
18-09-2005, 19:36
Uważajcie na Gildie Guardians of Honor Lider na początek wydaje sie miły ale odemnie i od innego typa chciał pozyczyc konto na 5 minut to chyba jakiś idiota
Ekhm... Nie jesteś zbytnio spostrzegawczy ;) TO nie on tylko jakiś debil co się pod niego podszył. Lider się nazywa (-.-) kubus wojewodzki a ów debil się nazywał Kubus Wojewudzki.
MaciekWRO
18-09-2005, 19:38
Ekhm... Nie jesteś zbytnio spostrzegawczy ;) TO nie on tylko jakiś debil co się pod niego podszył. Lider się nazywa (-.-) kubus wojewodzki a ów debil się nazywał Kubus Wojewudzki.
właśnie w tym problem ze ja o tym wiem i sprawdziłem dokłanie nick to był zwykły Kubuś
rozmawiałem z Master Dawidoos przez GG ale mi nie wiezy chociaz mu wklejiłem orginalna rozmowe ***-to moj nick nie chce sie ujawniac zeby mnie scigał ktos
18:41 Kubus Wojawodzki: cienzka sprawa
18:41 ***: wal
18:41 Kubus Wojawodzki: powiec ufasz mi
18:41 Kubus Wojawodzki:
18:41 ***: no
18:42 Kubus Wojawodzki: kurde no dobra powiem ci i licze na pomoc
18:42 Kubus Wojawodzki:
18:42 ***: no to dawaj
18:42 Kubus Wojawodzki: zalozylem sie z kumplem o 50 zl ze zrobie nowom postac powyzej 20 lvl
18:42 Kubus Wojawodzki: i niezrobilem
18:43 ***: lol
18:43 ***: nei dam ci pasów
18:43 Kubus Wojawodzki: na 3 min
18:43 Kubus Wojawodzki: blagam
18:43 ****: lol
18:43 Kubus Wojawodzki: znasz mnie nic nie zginie
18:43 Kubus Wojawodzki: nawet 1 gp
18:44 Kubus Wojawodzki: no prosze cie
Master Dawidoos
18-09-2005, 19:40
Jakoś w to nie wierze ale to nie jest temat do dyskutowania o tym ;)
Rafals from hell
19-09-2005, 19:06
czy ja wiem... jeżeli ten kuba ma duży level i gra na ludziach swoim zaufaniem, bo ma duży level to to jest powód żeby sądzić, że to PA. Każdy powinien wiedzieć co stało by się dalej. Zabrał by wszystko, a potem by go huntował za to że rozgaduje innym, że on go okradł. Musiałby jakoś się wtedy oczyścić z winy, a to jest najlepszy sposób dla h-leveli.
Martin 1991
19-09-2005, 19:52
Także Wiem Coś o PA Na Isarze Sam Mam Tam Dużo Charów.
Miałem Hunta Na Sorcu Za Nic Od Kyrhona Wiec Zaczełem Grać Na Palladynie
Kyrhon Niewiedział Nic O Nim Lecz W 1 Dzień Gdy Expowałem z Kumplem Na Guardach, Przyszedł Tam Właśnie On (Kyrhon), Kumpel Miał Szczeście Że Zapłacił Wcześniej Jemu, Więc Kyrhon Go Zostawił, Ja Także Miałem Szczeście Uciekłem Daleko Od Nich i Dałem Loga Gdy Kyrhon Do Mnie Już Podbiegał, A Pużniej Ledwo Się Uratowałem Od 2 Hunta :/ X(
Master Dawidoos
19-09-2005, 20:30
Ta kubuś i duży lvl... on ma 18 lvl chyba ;)
właśnie w tym problem ze ja o tym wiem i sprawdziłem dokłanie nick to był zwykły Kubuś
rozmawiałem z Master Dawidoos przez GG ale mi nie wiezy chociaz mu wklejiłem orginalna rozmowe ***-to moj nick nie chce sie ujawniac zeby mnie scigał ktos
18:41 Kubus Wojawodzki: cienzka sprawa
18:41 ***: wal
18:41 Kubus Wojawodzki: powiec ufasz mi
18:41 Kubus Wojawodzki:
18:41 ***: no
18:42 Kubus Wojawodzki: kurde no dobra powiem ci i licze na pomoc
18:42 ***: no to dawaj
18:42 Kubus Wojawodzki: zalozylem sie z kumplem o 50 zl ze zrobie nowom postac powyzej 20 lvl
18:42 Kubus Wojawodzki: i niezrobilem
18:43 ***: lol
18:43 ***: nei dam ci pasów
18:43 Kubus Wojawodzki: na 3 min
18:43 Kubus Wojawodzki: blagam
18:43 ****: lol
18:43 Kubus Wojawodzki: znasz mnie nic nie zginie
18:43 Kubus Wojawodzki: nawet 1 gp
18:44 Kubus Wojawodzki: no prosze cie
a co do tego to mam male pytanie wiesz moze jak wyglada samogloska e ?? bo tutaj widze kubusa wojAwodzkiego a liderem jest kubus wojEwodzki ma on teraz 16 lvl a tamten debil 1
Belfegoris
22-09-2005, 00:17
taaa....
hiberna to server na ktorym sie zaczynaja klopoty (do mnie tez kubus startowal ale jest frajer). kubus to hacker, zlodziej itp. a ja i master dawidoos wiemy cos o tym wiecej ;)
Kamlot De'Kapy
17-10-2005, 10:02
Ja tam nienarzekam mam narazie 9 palla i jeszcze ani razu mnie nikt nie lal lub sie lali na serio... Mi sie Hiberna podoba :) HAIL HIBERNA!
Menzaberanzan
06-11-2005, 16:01
Witam
Faktycznie z tym UV nie jest tak różowo. Przykładowo wczoraj zostałem zabity. Mała i dość sromna ekipa składająca się z Joaxx’a i Soaxx’a plus jeszcze z 10 osób grasowali po Carlin. Bili każdego to im się trafiał pod rękę. Nie rozumiem tylko jednego co za przyjemność jest zmiażdżyć 28lvl Druida taka bandą. Pytałem się co i dlaczego ale niecąca zemną gadać. ;(
Pozdrawiam
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.