Pokaż pełną wersje : Dronne wraca
kostooch
18-09-2005, 17:33
Znany i lubiany (raczej) knight, wczesniej grajacy na Morganie jako Dronne Ga'Rex, powraca na Furore po hacku. Najciekawszy jest w tym calym zdarzeniu fakt, iz wie, kto go shackowal. Wnioski wyciagnijcie sami ;]. Zapowiada sie konkurencja dla Draverika, najbardziej wyskillowanego najta na serwie.
Kamil-1990
18-09-2005, 17:43
:) gralem na tym serwie :) i znam draverika ;P, ale przestalem grac bo mnei troche ten serw denerwowal ;P
LOL
Dronne przestał grać jak go Imagram
dziwne ze na tibi.com tego niema ale coś sie pomieszało zobaczcie se
http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=jasnor
trohe za dużo ma deadów
a że go hakli to dobrze ;] bo chciał mi kumpla za***ać ktury teraz moze go zabic
Miło słyszeć że Dronne wraca :P
a tak btw. Draverik wcale niema najlepszych skilli na serwie ale to szczegół
kostooch
22-09-2005, 12:55
Miło słyszeć że Dronne wraca :P
a tak btw. Draverik wcale niema najlepszych skilli na serwie ale to szczegół
Swego czasu mial najlepszy axe fighting, a ze nie patrzylem dawno, wiec moze to sie zmienilo ;].
Taaa, dronne ma pecha do hackow... ciekawe czemu? :>
W kazdym razie ostatnia jego postac 106 rp na aldorze zostala troszke *cough* oslabiona do 16 lvlu ;>
Krol Macius I
22-09-2005, 15:57
Hehe,to moze ja sie wypowiem rl Dronne:> Tak zamierzam grac dalej mimo iz bylem Zabity przez Imargama,oraz mialem hacka =( Dziekuje Przyjaciola bo mnie namowili na wspolna gre
Pozdro Dronne ;)
Graj dalej tak jak na poczatku, to bedziesz nastepnym 100lvlem :)
btw. Gratz dla Magrami ;)
A ja ci odmawiam zebyś grał bo chciclaes conrada za***ac
dobrze ci tak 8o
@kostooch. "Najta" ROFL jakby jakis noob to pisal oO
Dronne mial z 10 ownerow i nie wiem kto nim teraz gra, osobiscie lubialem tylko Gucio ale z tego co mi mowil on juz nie gra. Haknal go koles ktoremu dal passy zeby trenowal nim OMFG.
Dronne czy nie hacknal ciebie poprzedni wlasciciej tej oto postaci ? ( chyba wiesz o kim mówie )
Pozdro
kostooch
23-09-2005, 22:19
@kostooch. "Najta" ROFL jakby jakis noob to pisal oO.
Lol. Rozumiem, ze prawdziwi Tibia-mastah uzywaja tylko i wylacznie prawidlowo sformulowanych zdan w stylu "BUY Bright Sword"...
Hahahahahahaah poprzedni owner?? Człowieku co ty pier****** Bartek(Fazest)
w życiu by nikogo nie hacknął i nie pier*** głupot bo typa prawie nie znasz a gadasz głodne kawałki wiem bo znam go jeszcze z pandorii nobasie X( przepraszam nie popatrzyłem na wiek i twojego chara :D sry teraz jesteś big noobem :D
ja tam za dronne nieprzepadam nielubie koorwa skullhunterow...
mi kolege u***al co etst hita robil na mnie zreszta juz nie jden toic na tibia.com byl o nim...
Dronne niepogra dlugo ja to obiecuje przynajmniej do czasu az rapithus gra z nim ;)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.