PDA

Pokaż pełną wersje : Kolejna wojna ;p

Suriv
18-09-2005, 19:29
Ehh niema co tu duzo gadac sami zobaczcie:
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=953305&pagenumber=1

Jak narazie jest 1:0 dla Phy.
Nie lubie phy ale wole zeby wygrali oni niz jacys Hiszpanie -.- Del'Nabo sux!
Phy pewnie znowu wygra jak zawsze =)

Mimo-vader
18-09-2005, 19:51
Sprawdź informacje zanim coś napiszesz. To nie jest wojna Del'nabo-Old Phyrexian. Następnie to nie jest wpełni Hiszpańska gildia. Kylea'rex (bro z tibi) i cała rodzina Rex to Węgrzy czy tam Rumuńczycy :p . Ogólnie wiem z doświadzcenia że Kylea z Raldriciem zmioto Phyre....

Rafx
18-09-2005, 19:53
Dam rade jesli jestes przeciwko phy to zmien server.
Jesli nie walczysz to nikomu nie pomagaj i nie bedziesz meic klopotow:)

Elmer
18-09-2005, 19:56
@up a ty się naucz pisać, bo słów typu "zmioto" nie toleruje.

Del'nabo to w większości Hiszpanie. Wielu ziomków z byłego GBL i innych dołączyło do attitude. Jestem na 99% przekonany, że to będzie wojna podjazdowa i do żadnego open battle nie dojdzie.

Rzorek
19-09-2005, 17:43
Elmer
ja sie zgadzam co prawda nie znam rodzinki rex bardzo odbrz eale znam ich troche i te zsadze ze skonczy sie na gadaniu... chodz wojna byla by ciekawa:D

Braincreator
19-09-2005, 18:05
ale walicie smuty rzygać sie chce... Del'nabo to porządni ludzie i nigdy nie podlegali ani nie obawiali sie phy. To juz chyba 3 raz z rzedu jak Kylea'Rex kopie tyłki phy wiec nie mowcie ze oni sa tacy potezni bo ich czasy minely po tym jak pokonali lithium. Ja mam szczescie i wiem co sie dzieje bo kylea to moj protektor i czesto z nim gadam. to ze kylea wygra jest pewne, jeszcze teraz Torkius sie dolaczyl do kylei to juz wogole phy bye bye z nebuli

Roem
19-09-2005, 23:14
Niech oni wszyscy sie nawzajem powybijaja bo sa siebie warci X(

Jedyne osoby ktorymi sie naprawde przejume i mam nadzieje ze wyjda calo z tej wojny to moi przyjaciele : Ludek i Yesl , Kosine i Wickanina.

Reszta moze sie pozabijac...

djmtv
20-09-2005, 01:35
@Suriv

nie masz zielonego pojecia o czym mowisz
jest juz
Freeze(panowie z del`nobo) 6 - 2 Attitude(doszlo kilku z Nobelis)

narodowosc tu nie ma nic do rzeczy
ja wole zeby wygrali Attitude bo ich znam
a Freeze ? co moge powiedziec
Kylea`rex to kozak ^^ nic wiecej nie spodobalo sie to Attitude
narpiew huntowal mnie za zabicie 8lvl
ale dal sobie siana bo nie chcial wojny
jednak Wizz sie nie powstrzymal i zabil assasino`rex
i wojna jest :D

@Mimo-Vader
z doswiadczenia wiem ze Kylea`rex uzywa bota :(
smut ale to juz sprawdzone:/

@Elmer
100% racji na co wskazuja fragi
btw Attitude rano expilo

@Braincreator
Del`nobo porzadni ? tak samo jak Attitude
tyle ze wizz nie zabija ludzi bo mu sie nudzi :D w przeciwienstwie do Kylea`rex :<

@Roem ^^
dobrze gadasz mate :D
tylko zapomniales o koqu ^^

Chesterkaa
20-09-2005, 09:35
poprost uwielbiam na gildie !! :p PKowali wszystkich z pojej gildii -.-
szwedzi.... eh :/ ale nie wszyscy tacy sa jak oni !
(chdoz o szwdeow)
mam sasiada szweda z domQu w Thais ktory jest Szwedem a mi pomaga :) jest spoko ;) ale Phy nie lubie :/ :]

de_stroyer
20-09-2005, 11:45
Koalicja Del'Nabo i Freeze ostro dala popalic Attitude... Kilka fragow jest jednak kontrowersyjnych. Icasilia nie nalezala do Attitude gdy ja zabito, dolaczyla dopiero gdy zostala zaatakowana przez Kylea'rex i jego sprzymierzencow. Ktos z koalicji tlumaczyl, ze zostala zabita za udzial w probie zamachu na Kylea'rexa. Nastepny z kontrowersyjnch fragow to zabicie Mniammniam przed dp w Venore. Zabil go jakis low-levelowy druid (16lvl jesli dobrzez pamietam), ktory nie nalezy do zadnej z gildii wchodzacych w sklad koalicji. To zreszta podobna sprawa jak smierc Anton Lowe, takze padl od "nooba"-druida 11lvl ;) Teraz pytanie czy te fragi tez powinno sie liczyc? A co do wojny to zycze Attitude jak najlepiej, nikt poza Sqeensym (zabil mi monka na POH'u) z tej gildii nie zrobil mi nic zlego. Attitude jest odbiorca moich runek i calkiem niezle placa. Tymczasem Dark Termi (Freeze) juz raz blokowal mnie podczas ataku PK, dlatego za nimi nie przepadam.

Pozdrawiam :)

TeRcIk
20-09-2005, 12:00
Mi tam zalezy zeby bylo jak najwiecej deadow wtedy sie zblize bardziej do czolowki w expie.
A z atti zalezy mi tylko na Suffer fredzie bardzo fajny ziomek :) ,Fajnym Ludku i Yesl :D

A tak to niech sie bija co tam xd

Outsiderr
20-09-2005, 13:17
Mi tam zalezy zeby bylo jak najwiecej deadow wtedy sie zblize bardziej do czolowki w expie.
A z atti zalezy mi tylko na Suffer fredzie bardzo fajny ziomek :) ,Fajnym Ludku i Yesl :D

A tak to niech sie bija co tam xd

dokladnie tert ;)

djmtv
20-09-2005, 13:45
@de_stroyer

do tego dodalbym jeszcze fraga na hankie lowe :)

ktorego zdobyla yesl
ale to masz w 2 topicu o nebuli
leave or die

Mutares
20-09-2005, 16:16
a wiec polacy po 2 stronach nono :D

Landrynka
20-09-2005, 17:55
dokladnie tert

Podpisuje się pod tym również...Suffer Fred jest naprawdę super..Miło się odnosi i pomaga słabszym...Raz jak była Akcja "Project Nobar" to z nim...A z resztą Outsider Rebirth myślę że coś pamiętasz bo byłeś wtedy koło depo :P

Suriv
21-09-2005, 17:41
@Djmtv
Chcialbym zauwazyc ze ten post pisalem jak bylo 1:0 dla Attidue -.-

Vil
21-09-2005, 18:30
bez jaj, ladnie sie porobilo ...

Pamietam jak GBL wypruwalo sobie flaki zeby natluc Szwedow, pojawiali sie znajomi uciekinierzy z Valorii, dolaczali sie do walki przeciwko "ivul PA ", a tu po paru miesiacach wracam na Nebule i patrze jak moje ziomy z Qu~ family walcza ramie w ramie z Whiffem i Squeensym...

Wszystkiego sie spodziewalem ale nie tego ;p

Roem
21-09-2005, 19:12
@Stary Rastafarian

Jeszcze slyszalem ze to Tralaren zawinal d lance.. no nic.. do dzis nikt nie wie co z nim jest :( i juz po sprawie

a co do obecnej wojny..
Przedewszystkim trzeba sie pozbyc z tego swiata ludzi z Vasterviku...
i ja osobiscie bardzo nie lubie Kylea .. glupi gowniarz ktory zdobyl lvl i na 10000000% acc share... Ludek gadal z jednym z i z drugim ownerem. Jeden troche sympatyczniejszy ale jeden i drugi sa warci siebie :/ imo

kaczy
21-09-2005, 19:25
Koniec wszyskiego phy przegrają wreszczcie :) i mam nadzieje że ich wreszczie orbiją przynajmnie będzie zabawnie