Pokaż pełną wersje : Fibula dungeon...
czy ktos moze mi powiedziec co jest w fibula dungeon 3 poziomy pod ziemia? 1 poziom to wejscie 2 poziom roty, ds-y, orki i zejscie do pokoju z beholderami i ds-ami oraz kilka dziur w pokojach na wschodzie. Interesuje mnie wlasnie zawartość tych dziur... Nie chce tam zlazic bo dla 19 lvl sorc spotkanie z gs w ciasnym pomieszczeniu to poprostu szybki sposub zeby sie do miasta wrocic...
Dzięki wszystkim za calą mase odpowiedzi...
Re@Wojtasson
Dzienki za odpowiedz...
są jeszcze 2 dziury na poludnie od wejscia, czy ktos wiesz cos na ich temat?
Wojtasson
22-09-2003, 22:58
Deep fibula..
Jak zejdziesz w dziure w komnacie na wschodzie, to zobaczysz 2 teleporty..jeden to droga powrotna ( o czym poinformuje Cie odpowiednia tabliczka)
Drugi to tzw. "no turning back"...
Ten "bezpieczniejszy" doprowadzi Cie do slepego korytarza nieopodal schodow (tych pierwszych od wejscia)..drugi teleport zabierze Cie do krainy fantazji..
Sam nie osmielilem sie tam wejsc, ale opowiadano mi o tym miejscu..(ludziom tym ufam, wiec racej mnie nie okłamywali)
Na dzien dobry DLe i DSy..O ilosc nie pytaj, bo nie chce Cie okłamać....nie wiem dokladnie po prostu :D
Pozdrawiam..
Jak na przywitanie masz demon lordy to może poxnej można demusia spotkać? Może tam można spotkac demona dla FACC?
Diamentowe Ostrze
23-09-2003, 20:15
nie, nie ma demonow na tibi sa tylko na edronie :baby:
no az tak zle nie jest jak piszecie - na poczatek czeka nas pare minoskow, potem trzeba przejsc przez dlugie poletko ff, zeby dojsc od pomieszczenia z mimo magami. Tam zdobywamy klucz zeby isc dalej - droga powrotna rowniez przez ogien. Potem 2 duze komnaty z minosami - full guardow i magow. No i w koncu ostatnia komnatka z paroma smoczkami i chyba tylko 1 DLem (w kazdym razie 1 widzialem). Swojego czasu bylem tam swoim ryckiem na 25 lvl i prawy wyszedlem caly 8)
re@Gasior
DL to nie demon lordy tylko dragon lordy.... roznica dosc zanczna, bo demon lordow jescze nie ma(i nie wiadomo czy benda...) a dragon lordy chodza po tibi juz od dluzszego czasu....
i ponawiam prosbe o opisanie pozostalych dziur bo juz wiem ze do tej o ktore piszecie jeszcze przez kilka(nascie?) leveli się nie wybieram...
A skad wziąść klucz od FibulaDungeon?? ?(
apdejt:
Widze ze nikt nie wie ;(
Oryginalnie dodany przez Haker
A skad wziąść klucz od FibulaDungeon?? ?(
apdejt:
Widze ze nikt nie wie ;(
A ja wiem, a ja wiem ale nie powiem :)
Podpowiedz:
1. Urzyc opcji szukaj na forum.
2. Ruszyc 4 litery i do kazdego (z 4?) NPC na wyspie hi, key - zdaje sie 2 sprzedaje je w roznych cenach.
Wiecej samemu szukac.
Jezeli chodzi o dle i dragi to w tamtym miejscu sa 4 Dle (chyba ze mi sie zrespowal jakis) i okolo 10 dragow.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.