zaloguj się

Pokaż pełną wersje : ehhhh download !!!!

Neverblood
18-09-2005, 20:40
Hmm tak sie zastanawiam ... jaki jest kasowac mojego posta jako powod podajac ze technicy juz pracuja nad naprawieniem problemu z download skoro po tygodniu albo wiecej download dalej nie dziala? gratz. Jak to jest profesjonalizm to ja wole zostac amatorem ^^

Kajulec
18-09-2005, 20:47
Download juz nie dziala dlugo. Dziwi mnie to. :) Akurat w ciagu tego czasu dwa razy chcialem sciagnac pewne wersje klienta Tibi. No nic, trudno. :D Moze kiedys naprawia.

Neverblood
18-09-2005, 20:49
bo wlasnie tez chcialem jedna ze starszych wersjii tibii sciagnac i UO screenshot ale sie rozczarowalem ^^

Walekifa
18-09-2005, 20:50
Download juz nie dziala dlugo. Dziwi mnie to. :) Akurat w ciagu tego czasu dwa razy chcialem sciagnac pewne wersje klienta Tibi. No nic, trudno. :D Moze kiedys naprawia.

Pewną? :] Domyślam się że 7.1 :P

Krzysztov
18-09-2005, 20:51
Na tibia.org jest pol dzialajacy download :p. A na tibia.pl... dziwne.. no nie dziala.. Ehh... faktycznie profesjonalisci... :|.

@Edit
@Up
Niekoniecznie 7.1 :p. Na 7.4 tez sa OTS'y ;D.

@UpUp
Zamiast UO screenshot pierdu pierdu sciagnij sobie IrfanView :). Lepsze :D

Neverblood
19-09-2005, 17:59
Profesjonalista to taka osoba ktora sie zajmuje czyms profesjonalnie (czyt. placa mu/jej) - nam nikt nie placi, wiec "zadne znas profesjonalisty" jak to moja babcia mawia.

Ale gdyby ktos was nazwal kolejnymi amatorami ktorzy robia strone o tibii to przypuszczam ze obrazilibyscie sie ^^