PDA

Pokaż pełną wersje : Orshabaal??? banalne ;(

Mademan
18-09-2005, 20:50
wiec stalo sie! Orshabaal zsummonowany na Novej , heh nawet niezdarzylem zobaczyc a juz po nim bylo...

hehehhehe Nova ownuje! heh Titania daleko w tyle ;)

peace out.

just Mad.

callek
19-09-2005, 15:37
Jak jescze raz się pojawi poproś go o pojawienie się na Infernie...

Gufat III
19-09-2005, 17:16
Btw. kto był w teamie który zabijał Orsha? Rhapsody, Undead i kto?

Nawet gdzieś ss'a chyba miałem...

Julo
19-09-2005, 17:29
Może mi kto powie co to jest ten cały "Orshabaal" ??

helka
19-09-2005, 17:36
No to wielkie GZ dla graczy z Danubii i Novy za pokonanie Orshabala. U nas na Aurei jeszcze sie nie pokazal, ale jak by sie pokazal to mozemy liczyc na Liama i reszte RoMu :)

coconut
19-09-2005, 18:27
Może mi kto powie co to jest ten cały "Orshabaal" ??
NO NIE! To jest król demonów który potrafi zasadzić kopa o mocy... 1500 dla 120 lvla :evul: :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:

Pramus
19-09-2005, 18:33
No to wielkie GZ dla graczy z Danubii i Novy za pokonanie Orshabala. U nas na Aurei jeszcze sie nie pokazal, ale jak by sie pokazal to mozemy liczyc na Liama i reszte RoMu :)

oj nie wiem czy tak latwo by im bylo. Poza tym wtedy gdyby Fast i reszta by sie dowiedzieli to by gnali do Edron zeby pomoc Orshabaalowi w zabiciu RoMow :)

Angel of Death
19-09-2005, 19:12
X( !!! hmmmm Na daubi tez go pokalismy i to danubia roxujee !!:P:P

Jaasne ... na Danubi mieliście cieniasa a nie orshabaala :-] hity walił max 500 nie to co na Novej 1200 + i zsummonował 2 demony :)

Rafals from hell
19-09-2005, 19:19
u mnie na hibernie również nie było jeszcze Orshaabala
ale jak sie pojawi myślę, że UV szybko się z nim rozprawi.

eXsnooPi
19-09-2005, 19:24
haha!! banalne.
Na jakieś stronie o Tibii już dawno widziałem że Titania pokonała Orshabaala.
@BEZ KOMENTARZY...

Mam nadzieje że na Solerze się pojawi :evul:
Goethi Mac'Mannus i jego bracia Conner (chyba Conner) się z nim rozprawią :p

Rafals from hell
19-09-2005, 19:26
jeżeli titania pokonała Orshabaala to dziwie się cze,mu nie dokonała tego Pacera

Xizz
19-09-2005, 19:41
na Aurea jeszcze nie było ale jeśli sie pojawi to w 1 dniu jzu go nie bedzie...
dla czego... bo Liam, Izzy, Gyxorio,butibof, fast'molt itp....(h lvl'y 120+) zniszcza go bez problemu(chyba) aha a bloczyc moze butibof albo joixazi...(130lvl+) ale uhac musi conajmnije7 najlepszch druidkow. np:conzato, kodek itp.... mozna wymieniac w nieskonczonosc h levy na aurea :P ale akurat kodek i conazto nie sa to h levy ale uhac moga :P

i tak pewnie nie wiecie jacy to gracze ale trudno/... tam sa ich nie pelne nazwy np:
Gyxorio =Gyxorio Inferno
Liam = Liam darkcrosser
izzy = izmoks

itp... ale akurat wojna jest to nie wiem czy sei polacza w 1 team B)

Raks Ninja
19-09-2005, 20:34
@up

o tak juz to widze jak niszcza go bez problemu

btw na Aurea nie ma zadnego 130+ lvla:F

Hendel
19-09-2005, 20:50
Siemka! :) Mam pytanko gram na Harmonii, jest to server non pvp :] Czy jest szansa aby pojawil sie tam Orshball? Bo jak dotąd nic o nim nie slychac...

Matyjasz
19-09-2005, 20:52
@up

Skąd mamy to wieidzieć ? Przecież nie wiadomo kiedy i gdzie pojawi się Orsh

Mademan
20-09-2005, 15:35
widzac posty 40% z was naciaga mnie... ;(

to smoooootne...

a podchodzac do kwestii...

wiem zeTitania go pokonala Danubita...

ale chodzi o to ze na Novej padl w 74 min?

i to jest smutne....
wielkie wyzwanie rzucone przez GM po 74 min lezy...?

ja sie zawiodlem jak jasna cholera ;(

a Blokowal go TYLKO Rhapsody.

LOOT ZEROWY! niebylo rarytasa...

nic tylko zaciskac pasa i czekac na swiateczny update...

peace out.

helka
20-09-2005, 16:02
Adi niestety nie zgadzam się z Tobą. Jakby sie pojawil Orshaball i popędził by tam cały RoM, Zorros i Wawa nie próbowali by pomoc Orshabalowi :). Wojna moze jest wojną ale RoM i Zorros połączyli by siły żeby go pokonać (choćby tylko dlatego zeby pokazac ze Aurea nie jest takim słabym servem :) )

Gadziu
20-09-2005, 16:33
@up
Wątpie....

Cor73z
20-09-2005, 17:02
na Aurea jeszcze nie było ale jeśli sie pojawi to w 1 dniu jzu go nie bedzie...
dla czego... bo Liam, Izzy, Gyxorio,butibof, fast'molt itp....(h lvl'y 120+) zniszcza go bez problemu(chyba) aha a bloczyc moze butibof albo joixazi...(130lvl+) ale uhac musi conajmnije7 najlepszch druidkow. np:conzato, kodek itp.... mozna wymieniac w nieskonczonosc h levy na aurea :P ale akurat kodek i conazto nie sa to h levy ale uhac moga :P

i tak pewnie nie wiecie jacy to gracze ale trudno/... tam sa ich nie pelne nazwy np:
Gyxorio =Gyxorio Inferno
Liam = Liam darkcrosser
izzy = izmoks

itp... ale akurat wojna jest to nie wiem czy sei polacza w 1 team B)

mowisz tak jakby sorc nie mogl uhac blokera tylko koniecznie drut o.O

Jactrans Pacera
20-09-2005, 21:33
jeżeli titania pokonała Orshabaala to dziwie się cze,mu nie dokonała tego Pacera

Osmieszasz sie. na innych serwach by go tak szybko nie nakopali, gdyby nie wiedzieli nic o nim. A wlasnie glownie dziekie Pacerze ludzie sie dowiedzieli, ze on (Orshabaal) istnieje. Sam od niego padlem xD, a nie nakopal go nikt bo nikomu sie nie chcialo. Ludzie wlazili na swoje nOOby, zeby cos o nim wiedziec, a nie szli postaciami 100lvl+ w ciemno.