Pokaż pełną wersje : Eclipse vs Polacy
keNzolek
18-09-2005, 21:03
;/ zaskoczony jestem pvp szwedow
http://rapidshare.de/files/5254091/wojna_askara.rec.html
Gregoire
18-09-2005, 21:04
a ja jestem zaskoczony skad oni wszyscy mieli AimBota :p . Znow Polacy pokazali jakie z nich cipki.
Rikimaru
19-09-2005, 11:00
Żadne pvp, poprostu zgranie, polacy prze***ali że hohoho.... Zobaczcie na filmiku to strzelanie.... polacy jak idioci strzelali w 3 różnych knightów i oszczędzali sdki. A sweki podjechali od lewej wszycy na 1,2,3 sd i popadali polacy..... Jeżeli natychmiastowo nie polepszycie organizacji to ta wojna jest przegrana... a przynajmniej w otwartych bitwach. Próbujcie może w takim razie bić ich pojedynczo skoro nie wychodzą wam otwarte bitwy....
Bialy Smoczek
19-09-2005, 11:30
To nie byla wojna, postaci ktore padly jako pierwsze i te z wyzszymi lvlami na Askarze to PA (chodzi mi o polakow) i oprocz tego cienasy, wydawalo im sie ze moga cos zrobic bo low lvl'e bija po 100 pvp.
Prosze spojrzec na podejscie polakow do tej wojny:
@Mariusz "cos tam" - "moze BOHy wypadna"
@Dark Kenzi, ktory jest WIELKA ciota na Askarze, zgrywa bohatera i nie wiadomo kogo !!! Nawoluje do walki ze SWE ma grac role UHacza a nic tylko sie chowa, ucieka jako 1, no i caly czas q****je. Jego zachowanie gdy ta postac 8 lvl umierala od ognia i prosila o UH ?!?! Czekal az zginie zeby przeszukac jego cialo, a potem plx'uje o many do SWE. Godne pozalowania.
To nie byla wojna tylko PORAZKA !!!
Zreszta nie wszyscy polacy brali udzial w tej walce, nie mowiac o Nestorze.
Pozdrawiam i proponuje Dark Kenzi idz ogladac smerfy a nie graj w Tbie ...
To było żałosne po co ty człowieku poszedłeś na tą wojne przecież wy nic nie potraficie... To było żałosne wstyd mi za was ...
12:32 Barney Destroyer: nie z sd <---- dobrze mowi hahahaha xD
totalna zalamka
0 pomyslunku
jednym slowem, LOOOOOOL.
O ile wiem, to askara to world ktory powstal z Obsidia i jeszcze jakims, wiec jezeli to prawda to naprawde jestem za***iscie zaskoczony ...
@Dark Kenzi
Wogule koles dla mnie jestes czystym noobem, 30lvl+ bp of uh, bez fooda lazil, kilka bolt. Wiem o tym ze nie brales udzialu w wojnie i nie byles przygotowany ale ****a takiego chara sie robi w jakies 4-5nocy lub dni. Zamiast stanac miedzy pole walki, to do tylu sie cofales...
Co prawda nie mam nic przeciwko movie, bo kazdy filmy z wojnami sa ciekawe i gz nakrecenia, ale twoj styl "Noobish" jest best normalnie. Pozniej prosiles o mfy swe co potwierdza fakt o twoim Intelekcie...
@Polacy
No rodacy co tu duzo mowic w******* dostaliscie =], jednak nie ma co sie zalamywac wazne ze macie checi tylko sie ****a pozniej nie wykupujcie :<
Najczesciej na*******ajcie jeden cel, najbardziej widocznych sorcow lub pallow, a jezeli stoi kilka knightow i sa niewidoczni pozostale voce to lutujcie najgorszego lvla knighta, lub takiego ktory najbardziej u was sobie na*******il ;<
No nic zorganizowanie 0, ustawiliscie sie w linie co tez bylo glupota... akurat tamty teren byl za***isty do rushu wystarczylo wybrac najblizszy cel, i strapowac przy pomocy firebomb. Jednak przy rashu wiem jakie sa akcje, przekonalem sie raz na nowym worldzie, niby idziecie rashowac a biegnie 4typa a reszta zostaje, i padanie jak muchy pewne =]
@Swedzi
No jak zwykle sie wykazali zdolnoscia pvp... byc moze aimy, ale na to sie nic nie poradzi :)
Na takim lvl idz na guardy, pohunc zlootuj, kup mananasy na 15magic na co wydasz okolo 80k, ale jak zrobisz sobie przerwe od Pracy, lub szkoly przez 4-5dni to na luzie zrobisz z 40+ lvl a nawet 50 jak wybierzesz dwarf hell albo z crusaderem kopalnie :)
Jezeli bede mial duzo czasu, to skocze na new z paroma kolegami jednak teraz nie mam wogule czasu ;)
tam byla gildia Fearless, to widac ze nei maja chlopaki wenytworczej bo taka gildia byla na titani ;)
12:32 Barney Destroyer: nie z sd <---- dobrze mowi hahahaha xD
totalna zalamka
0 pomyslunku
co za kretyn z ciebie ty bys kazal im marnowac sdki na knighta tkorego uha polowa gildi? brawo KORKI -.-''
Smichael
19-09-2005, 20:10
;/ zaskoczony jestem pvp szwedow
http://rapidshare.de/files/5254091/wojna_askara.rec.html
po eclispe 1 to sa norwedzy w wiekszosci lol
po 2 szwedzi i norwedzy maja o niebo lepsze pvp od polskiego polacy to tylko w lvlowaniu na share acc sa dobrzy
idziesz na wojne z 8 boltami ale jestes za***isty to jest parodia nie wojna : D
Kim0z pown haha hail norden
Raks Ninja
19-09-2005, 20:40
_/ Eclipse _/ Pappiz xD
poprostu zal mi ciebie Dark Kenzi i zal mi polakow , Bogu dzieki ze nie zaczelem na tym swiecie . HAIL SWE
Olaboga! Ale zlamiliście. Czyzby knajci w 1 linii bali sie zlapac skulla??? Do tego zamiast walczyc do cialo jakiegos 9lvla sobie zabieraliscie... Tragedia... Bez taktyki.
Berbon91
19-09-2005, 22:34
ej jakie ta postac ma skille 62-16 o loool
keNzolek
19-09-2005, 23:19
co do wypowiedzi niektorych to szkoda mi was... a co mialem wziasc caly full staff ? wzialem to co chcialem bo i tak nie mam 15 mlvl'u to nie bede bic bo po co ? ;o
a co do skilli idz dziecko zrob palka na nowym serwie i ciekaw jestem jakie bedziesz mial skille...
Hot Sauce
19-09-2005, 23:23
Ja bym najpierw potrenil, a pozniej expil, ale coz ;) To jest sprawa indywidualna.
Co do filmu to polacy po raz kolejny pokazali swoj brak zgrania i ogolny idiotyzm (mowie o ogole i nie mam zamiaru nikogo obrazac -.-)
Fright Slayer
19-09-2005, 23:36
tragedia panowie tragedia... wogole widzac co pisza ci ludzie do "kamerzysty" to na tym swiecie graja same nooby, btw. zamiast wziac troche bolta na siebie i ich nawalac to sam spierdzielales gdzie popadnie. powinno byc kilka osob ktore uhaja tego najta ktorego leja [2 min zeby zdarzyli wyuhac] a reszta powinna lac jednego by szybko padl a tak to widzicie jaki jest wynik
No coz ja sie dziwie tylko niektorym polakom stoja i ****a gowno robic poszli se chyba postac zamiast wszyscy razem sie rzucic na nich to knighi stoja i czekaja az ich z sd i blocow zabija ale szacunek dla polakow za pojawienie sie na polu bitwy
Poprostu grac nieumicie i tyle :baby: WSTYD !
Smichael
20-09-2005, 08:03
myslisz ze ty jestes lepszy?
onii wola 100 k placic za wyjscie zwojny niz zmarnowac 2 bp sd za 12 k
***ane lole
a ty kamerzysto do kogo mowisz dziecko ?
full eq ?-bolty to nie jest eq
a podobno ty chciales te wojne
a ja nie rozumiem jak na wojne mozna isc bez manasow szkoda ze kim0z cie ine zabil bo lizales im dupe pozniej....... frajer z Ciebie o twoim wieku to nie wspomne wielcy z was bohaterzya ci co najbardziej cwani 1 uciekli
wam sie nie da ufac bo wam szkoda kasy na cel ogolny wojny
w szeregach eclispe full zaufanie kazdy uha kazdego gdy taka potrzeba a tu n/c zal Ci bylo uh stracic ?
myslisz ze ty jestes lepszy?
onii wola 100 k placic za wyjscie zwojny niz zmarnowac 2 bp sd za 12 k
***ane lole
a ty kamerzysto do kogo mowisz dziecko ?
full eq ?-bolty to nie jest eq
a podobno ty chciales te wojne
a ja nie rozumiem jak na wojne mozna isc bez manasow szkoda ze kim0z cie ine zabil bo lizales im dupe pozniej....... frajer z Ciebie o twoim wieku to nie wspomne wielcy z was bohaterzya ci co najbardziej cwani 1 uciekli
wam sie nie da ufac bo wam szkoda kasy na cel ogolny wojny
w szeregach eclispe full zaufanie kazdy uha kazdego gdy taka potrzeba a tu n/c zal Ci bylo uh stracic ?
popieram ;]
sciagnijci ten drugi filmik jest o niebo lepszy przynajmniej widac jak zabijaja polaków a nie jak zucaja cialem 9lvl
Aztec900
20-09-2005, 11:19
to było żałosne... może jak wam norwedzy naj***i to sie czegos nauczycie... a może i nie
Bialy Smoczek
20-09-2005, 11:40
Swoja droga Eclipse nie uzywali Aim-botow, oni maja cos lepszego. Pappiz nazywa to "Secret SD combo", ciekawe czy wiecie co to takiego ? Poza tym w wojnie nie bral udzialu Weliax Aslet... i kilku innych.
magister
20-09-2005, 12:03
11:08 Dark Kenzi: 16++
11:08 Dark Kenzi: czyli looz
hehe wysarczyloby ich 5, zeby Was pozabijac..... :D
Film ogolnie ;(
zrob cos dla luckosci i nie krec wiecej filmow a napewno nie zamieszczai ich tu bo stracile przez ciebie czas ;/
Smichael
20-09-2005, 14:58
po co mam patrzyc jak stado baranow na share acc biega i pada od norwegow ? lol
to jest norma polacy zawsze sa i byli frajerami przynajmniej te najwieksze kozaki tzw ci co chodza na nowe serwy zeby na nich "Rzadzic" ale jakos z ich ubogim pvp i ich oszczednoscia nigdy im sie to nie udaje :P
owszem jest paru polakow na tym movie ktorzy wiedza co to war ale to moze 2 nie wiecej : P
Download-Link: http://rapidshare.de/files/5254972/woj.rec.html <-- Nagrywal członek eclipse
po eclispe 1 to sa norwedzy w wiekszosci lol
po 2 szwedzi i norwedzy maja o niebo lepsze pvp od polskiego polacy to tylko w lvlowaniu na share acc sa dobrzy
idziesz na wojne z 8 boltami ale jestes za***isty to jest parodia nie wojna : D
Kim0z pown haha hail norden
ale z ciebie kretyn ten co nagrywal film to niewalczyl tylko uhal i niepotrzbowal boltow ani sd -.- n/c
n00b war... czemu all nnie w 1 bili?? :/
AncienciQ
20-09-2005, 15:58
Huhu jak widac nie trzeba duzych lvli aby dac porzadna dawke sd, ktora moze powalic nawet ze 100 lv najta. Sd combo i praiwe kazdy sie kladl, no chance
ale z ciebie kretyn ten co nagrywal film to niewalczyl tylko uhal i niepotrzbowal boltow ani sd -.- n/c
Koles, chyba z ciebie jest kretyn. Ten Dark~ nikogo nie uhal, chociaz trzymal otwarty bp. Prawda jest taka ze chodza takie gnojki na nowe z mysla ze sobie porzadza na nowych serwach, a tu sie okazuje ze? Ze poprostu ****a jego mac szweda tez to sie marzy, i to nie jest tak latwo zeby wygrac wojnie nie wystarcza dobre checi, poprostu trzeba miec pojecie jak wygrac jezeli chlopaki tak z***aly, a wogule ja tam widzialem watek gdy knight jakis mial red hp, zamiast go uhnac wolales zostawic uha...
Co prawda trudno jest grac tera pallem na nowym serwie, poniewaz sie speary rozpierdzielaja ale sa miejsca ktore sa stworzone do 40 distance pallem i spokojnie dasz rade :)
@Smichael
Popieram cie w 100%, wy powiniscie brac przyklad z takich ludzi jak On, przynajmniej wie o co chodzi, ale moim zdaniem tam chyba nikt nie umial walczyc.
Zamiast wyslac kilku pallow, do venore, statkiem do thais za***ac tylnich sorcow i chlopaki wygrana w kieszeni, a ze waliliscie w sd w roznych ludzi + bez uhania knighta, glownego blokera to masakra. Jezeli mialbym walczyc w jakies wojnie, to tam gdzie sa osoby co sie znaja na pvp, i wiedza cos na ten temat, a o was mam jednoznaczne zdanie.
Poprostu zacznijcie bawic sie klockami a nie skaplikowanymi grami :)
Smichael
20-09-2005, 18:07
uher z 1 bp uh + 12 magic lvl ahahah rozbawiasz mnie frajerze
powinniscie cwiczyc na otsie albo cos bo widac pvpp biedne tylko barney~ wie cos o pvp a tak to poooooooorr omg
Neverblood
21-09-2005, 22:18
Szwedzi pokazali ze potrafia grac i sa zgrani a Polacy walczyli jakby nie wiedzieli o co chodzi w pvp :| Tak poza tym filmik nakrecony dosyc kiepsko.Polowy wojny wogole nie widac ^^ no ale bywa
to tak napisze z duzych liter i po grubie bo do was nie dociera
PO 1. PRZED WOJNA IDZCIE POGRACNA OTS.
PO 2. USTAWCIE DOBRA TAKTYKE (RAZEM)
PO 3. PRZED WOJNA ROBI SIE DUZO SD'KOW I BOLTOW I UH'OW.
PO 4. NA WOJNE BEZ PRZYGOTOWANIA SIE NIE IDZIE.
i to by bylo na tyle posluchajcie mojej rady a wojny beda wasze.
a co do filmu to (no coment)
to tak napisze z duzych liter i po grubie bo do was nie dociera
PO 1. PRZED WOJNA IDZCIE POGRACNA OTS.
PO 2. USTAWCIE DOBRA TAKTYKE (RAZEM)
PO 3. PRZED WOJNA ROBI SIE DUZO SD'KOW I BOLTOW I UH'OW.
PO 4. NA WOJNE BEZ PRZYGOTOWANIA SIE NIE IDZIE.
i to by bylo na tyle posluchajcie mojej rady a wojny beda wasze.
a co do filmu to (no coment)
wystarczy ventrilo i troche umyslu :)
Poznanski Rycerz
21-09-2005, 23:39
Nie lubie patrzeć jak Polacy dostają. Ale taka prawda Polacy w ogole przyszli se wiedzieli kiedy o ktorej i gdzie wojna . Powinni obrac 1 cel i walic.
Na aurei jest to samo. Szwed wszystkich rozwala chociaz Polacy sa też w jego gildi
Jedynym zabitym szwedem byl aethol :) nawet fajnie go nzabili ale i tak to bylo nic w porownami z naszmi fragami ale mysle ze jeszce damy rade z filmiku polaka polacy wygladali ospale jakby nic nie walczyli z perspektywy szwedow niektorzy polacy:Mansky,Vober,Barney destroyed wypadli bardzo dobrze
Dobra, poprostu cioty i tyle =], juz pisalem ze na nowe najczesciej chodza tak zwane Polskie Nooby, myslac iz beda rzadzic serwerem, jednak to nie takie proste ;).
1. Nie zgrani wcale....
2. Brak taktyki...
3. Jak nie dajecie rade w open battle, u*******cie ich pojedynczo...
Noi to tyle =]
0.0
To Kim gra na Askarze teraz? Myślalem że on jest retired forever... W takim razie wie ktoś kto teraz gra Lectherem? Bo żadnych sprawdzonych informacji nie moge dostać~
No chyba że to nie ten Kim? ~_~
@movie: jak zwykle, Polacy po dupie dostają z tego samego powodu...
ciekawe co ty bys zrobil cwaniaku moze krytykuj sam siebie a nie inych
X(
Wierzba Ziom
22-09-2005, 20:34
KENZI NOOB WSZYSCY POLACY PRAWIE TAM TO NOOBY !! Powod?
prosze bardzo:
kolesi umiera kenzi dopiero nazekales ze dedacie a tymczasem
19:35 Vadrax: UHNIJCEI
19:35 Vadrax: uhnijcei
19:35 Vadrax: zaplace
19:35 Vadrax: 500gp
19:35 Tony Mountain: rzeznia
19:35 Vadrax: uchnij
19:35 Vadrax: plx
19:35 Cimeris Mortis: hhee
19:35 Suggen: padasz
19:35 Suggen: xD
19:35 Dark Kenzi: hahaha
19:35 Vadrax: 500
i koles padl kenzi zal ci uha? jaki ciul ****a :[
Turtle Sikornik
22-09-2005, 20:39
To nie byla wojna, postaci ktore padly jako pierwsze i te z wyzszymi lvlami na Askarze to PA (chodzi mi o polakow) i oprocz tego cienasy, wydawalo im sie ze moga cos zrobic bo low lvl'e bija po 100 pvp.
Prosze spojrzec na podejscie polakow do tej wojny:
@Mariusz "cos tam" - "moze BOHy wypadna"
@Dark Kenzi, ktory jest WIELKA ciota na Askarze, zgrywa bohatera i nie wiadomo kogo !!! Nawoluje do walki ze SWE ma grac role UHacza a nic tylko sie chowa, ucieka jako 1, no i caly czas q****je. Jego zachowanie gdy ta postac 8 lvl umierala od ognia i prosila o UH ?!?! Czekal az zginie zeby przeszukac jego cialo, a potem plx'uje o many do SWE. Godne pozalowania.
To nie byla wojna tylko PORAZKA !!!
Zreszta nie wszyscy polacy brali udzial w tej walce, nie mowiac o Nestorze.
Pozdrawiam i proponuje Dark Kenzi idz ogladac smerfy a nie graj w Tbie ...
On pokazał dobry film.Założę się że ty byś też tak zrobił a pozatym nie UH'ał nie wiem czemu morze nie chciał sie ujawnić chociaż nie widać kto UH'a.Ja bym też się nie przyznał że jestem polakiem gdybym widział SWE i nie miał bym qumpli przy sobie.Najbardziej mi sie podobała ta scenka kiedy Dark Kenzi miał już ten strój i nagrał jak jakiś koleś mówił że jest polakiem jak wracali tam na miejsce walki.On to musiał być w pałni oddany Polsce.Wolał zginąć niż żyć w tak zwanej nędzy(chyć nie wiem czy to morzna tak przy was ująć).To się nazywa wojna!Polacy walczyli!Przecierz zawsze mogli stchóżyć i nie przychodzić albo sie na wojne nie zgodzić X( X( X( X( X( X( X(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.