Pokaż pełną wersje : Paul Niebezpieczny(106 lvl) Hacked
Czapeczka
19-09-2005, 10:58
Ma jego all items ,ppolak ,noob,debil jak on mugl oto screen on ma jego al items:
http://img.photobucket.com/albums/v208/wertyk/NOB.jpg
Marel Gremus
19-09-2005, 11:39
No i co? Może byś tak oświecił Nas trochę, bo za bardzo nie czaje :O
Ktoś kogoś schakował i co? Przykro mi
doh? chyba zartu nie zrozumialem ale posmieje sie dla kultury HAHAHAHAhaha!!!!!11~~
a tak serio, to moze wytlumaczysz o co ci loto? -.^
a moze poprostu to jego 8 lvl i sie bawi itemami -.-....
Marel Gremus
19-09-2005, 12:19
Pojęcia bladego nie mam, koleś psztyknął może fotkę jak ziom pokazywał itemki i się waira podniecała :/
Zresztą, niech się wypowie twórca tematu :O
Blind Guardian
19-09-2005, 12:28
to sa itemki Paula Niebezpiecznego, shackowanego bla bla bla, malo interesujace
Moze dla was to malo interesujace ale dla mnie do byl bardzo dobry qumpel i jak nie wiecie to nue pisac a nie i wypad i szkoda ze go hakneli :(:(:(:( a moze to nie on popytam w gildi co byl i obecnie w ktorej jestem :D Hail Perly Lotry
Rokgardzista
19-09-2005, 14:46
:( szkoda paula
Paul Niebezpieczny.
19-09-2005, 14:55
emm niewiem czy Ci do simiehu stracilem 1ml k i 11mln expa....^^ Dzieki Wszyscy ktorzy mnie wspieraliscie znaliscie.... Fajnie bylo spedzic z Wami caly moj wolny Czas.... Dzieki.:* na zawsze w pamieci...Paul :(
Ten kolo, co dal ten temat to totalny debil, pozyczyl od kogos d helmet i wozi sie, ze niby hacknol paul'a. Pomysl czlowieku, zaden hacker nie przynza sie do tego, ze kogos hacknol, bo moglby miec potem duze problemy.
Paul'owi szczerze wspolczuje, no coz 1 okres w zyciu sie konczy, inny zaczyna.
A teraz apel to wszystkich hackerow: Ok, rozumiem wlazcie na postac, okradajcie ja, popkujcie se, ale do C***A WAFLA po co to rookujecie? Juz totalnie brak wam honoru? Zachowajcie resztki gosnosci, serio radze...
Edit: a tego debila z gory olac... juz widac, ze podroba rl paul'a ;/
"Ma jego all items ,ppolak ,noob,debil jak on mugl oto screen on ma jego al items"
rotfl, wymiatasz koles HAHAHAH "on ma jego al items" hahaha XDDDD
Polska ROX
@Up
ty jestes totalny d.. :) po pierwsze on sie przyznal
a po 2 sprzedawal wszystkie itemy ktore paul stracil :[
a tak :> Pauaaalll !! nas nieopusci :p chyba :p
Przykro mi Paul z tego powodu chociaz cie nie znam :(
The Bille dobra wezcie sobie te rzeczy jak shakowaliscie ta postac no ale poco ja niszczyc i rookowac...
Descartes
19-09-2005, 18:46
The Bille dobra wezcie sobie te rzeczy jak shakowaliscie ta postac no ale poco ja niszczyc i rookowac...
PKować chociażby po to, żeby z zabitych graczy mieć jeszcze więcej itemów.
PKować chociażby po to, żeby z zabitych graczy mieć jeszcze więcej itemów.
Jakbys nie wiedzial to Calmera jest non pvp a Paul wlasnie z niej pochodzi -.-
Andrzej Mocny
19-09-2005, 20:34
Jakoś mi nie jest do śmiechu ... :( tyle czasu spędzone przed tibią poszło na marne. A w dodatku Paul to mój kumpel .Z 106lvl jest 79... zero eq. A ci <pisze z małej litery bo was nie szanuje> co się śmieja robią to tylko dlatego, iż nie osiągna takiego lvl jak Paul i nie wiedzą jaka to tmoże być strata ... . Paul trzymaj się i odwiedzaj nas czasem :) . Prawdziwi kumple Cie nie opuszczą ... nigdy
Hail Perly Lotry
Moze dla was to malo interesujace ale dla mnie do byl bardzo dobry qumpel i jak nie wiecie to nue pisac a nie i wypad i szkoda ze go hakneli :(:(:(:( a moze to nie on popytam w gildi co byl i obecnie w ktorej jestem :D Hail Perly Lotry
szkoda, że czitował... wy*******ajcie mi z tekstami typu "szkoda, że został zhackowany, a taki fajny kumpel był" większość tych idiotów używa czity i później sie dziwią i pytają się "jak?!" -.- zresztą z moich obserwacji wynika, że jakieś 95% używa czitów, ja nie robię tego bo mi sie poprostu nie chce...
Gratz za hack, oby tak dalej może zmądrzejecie.
Paul Niebezpieczny.
19-09-2005, 22:10
szkoda, że czitował... wy*******ajcie mi z tekstami typu "szkoda, że został zhackowany, a taki fajny kumpel był" większość tych idiotów używa czity i później sie dziwią i pytają się "jak?!" -.- zresztą z moich obserwacji wynika, że jakieś 95% używa czitów, ja nie robię tego bo mi sie poprostu nie chce...
Gratz za hack, oby tak dalej może zmądrzejecie.
aFFFF...... Wiesz masz 2 mln expa... i neiwiem czy mi sie chce z toba gadac i traktowac Cie powaznie..^^ Idiota niewiesz nie gadaj..
Hail Calmera
emm niewiem czy Ci do simiehu stracilem 1ml k i 11mln expa....^^ Dzieki Wszyscy ktorzy mnie wspieraliscie znaliscie.... Fajnie bylo spedzic z Wami caly moj wolny Czas.... Dzieki.:* na zawsze w pamieci...Paul :(
lol koles se specjalnie dzisiaj konto zalozyl? niewierze -.-
Paul Niebezpieczny.
19-09-2005, 22:32
lol koles se specjalnie dzisiaj konto zalozyl? niewierze -.-
mam napiascac na Tibia.com? :> niemialem konta wczesniej...
aFFFF...... Wiesz masz 2 mln expa... i neiwiem czy mi sie chce z toba gadac i traktowac Cie powaznie..^^ Idiota niewiesz nie gadaj..
Hail Calmera
bllllaaaaaaaaah, co ty myślisz, że taki z ciebie kozak bo ****a masz 16 mln expa i jakąś pozycje W GRZE KOMPUTEROWEJ! LOOOOOL, a żeś chłopie ***nął teraz... jakby mi się chciało, miał czas, nie miał lagów to bym też miał lvl 108, ale ja mam życie nie komputerowe tylko prawdziwe.
Paul Niebezpieczny.
19-09-2005, 23:00
bllllaaaaaaaaah, co ty myślisz, że taki z ciebie kozak bo ****a masz 16 mln expa i jakąś pozycje W GRZE KOMPUTEROWEJ! LOOOOOL, a żeś chłopie ***nął teraz... jakby mi się chciało, miał czas, nie miał lagów to bym też miał lvl 108, ale ja mam życie nie komputerowe tylko prawdziwe.
ohh lol wiesz zastanow sie dojdz do tego co ja.... wiem ze sie cieszysz ale nawet po hacku jestem lepszy od Ciebie... : ) aa i niemialem 108lvlku i 16mln expa trohe ci sie pomylilo... LOL na 106lvlku sie ma 19++ noob...
Up. Sam jestes sobie winien hacka. Uzywasz syfów, sharujesz acc etc. to tak to sie wtedy konczy. Przeczytaj dokladnie kilka poradników na taki temat to bedziesz wiedzial jak zabezpieczyc sie.
ohh lol wiesz zastanow sie dojdz do tego co ja.... wiem ze sie cieszysz ale nawet po hacku jestem lepszy od Ciebie... : ) aa i niemialem 108lvlku i 16mln expa trohe ci sie pomylilo... LOL na 106lvlku sie ma 19++ noob...
Nawet po hacku jesteś lepszy ? Ciesz sie chłopie, że nie masz lvl 1 -.- gówno mnie obchodzi ile sie ma expa na 106 lvl.Do niczego nie dojdzie bo gram w Tibie rekreacyjnie 2 lata a Stormbolterem kilka miesięcy i coraz bardziej mi się nie chce...
I nie nazywaj mnie noobem jeśli nie wiesz co to jest, mógłbyś mnie nazwać Newb'em ale tym czymś też nie jestem.
@Goose - Brawo, następny, który nie użala się nad tymi high lvl'ami, sami sobie są winni.
****a ludzie od*******cie sie od niego. Paul Bym Bardzo Fajnym qumplem zawsze dalo sie z nim porozmawiac ;] ****a *******ony Debil ;/ ten co Cię haknol ;/ Ale mogl przynajmiej nie rookowac ;/ Paul zostaniesz jeszcze z nami ??? :( czy juz zabardzo ny ? Byles naprawde Dobrym Kolegą
Szkoda ze gm nie morze ci dac expa i wszystkie itemki ;( ]:-(
*******enie Hackerzy.... X( X( X( ****a Debile z was ;/
@Bander. Zamknij morde widze ze jestes z tych morze Cie dopadne ;O nie przezywaj Paula bo on jest BArdzo Fajnym i zaufanym Kolega ... *****ie ...
@Bander. Zamknij morde widze ze jestes z tych morze Cie dopadne ;O nie przezywaj Paula bo on jest BArdzo Fajnym i zaufanym Kolega ... *****ie ...
tych morze? Idz lepiej na jakieś dodatkowe zajęcia z Języka polskiego...
A to, że był taki fajny kumpel to takiego hackera nie obchodzi bo hacker sie cieszy, że następny idiota wpadł HA HA HA.
Royal Drizt
20-09-2005, 21:30
ppolak ,noob,debil jak on mugl Zgadzam się! Jak on mugł !! I to jeszcze Ppolak!! Do pierdla z nim...
A tak na serio, może by tak słownik ruszyć czasem?
A co do hakerów, to myślę jednak, że to nie oni są "Debilami". "Debilami" są ci ty którzy ściągają zainfekowane pliki....
Xan Arcanist
20-09-2005, 21:44
Dla mnie ten teamat jest do kasacji :) Początkowo wyglądał w miarę sensownie ale potem jego poziom zaczął się gwałtownie obniżać i w końcu doszedł do dna z którego już nie wyjdzie.
@Topic: Szkoda jeśli to prawda :(
Paul Niebezpieczny.
20-09-2005, 22:51
tych morze? Idz lepiej na jakieś dodatkowe zajęcia z Języka polskiego...
A to, że był taki fajny kumpel to takiego hackera nie obchodzi bo hacker sie cieszy, że następny idiota wpadł HA HA HA.
Idiota to Ty jestes... z powazaniem Paul... :)
wez juz niepisz tutaj : ) bo wszyscy juz wiedza ze sie bardzo cieszysz... z czyjegos nieszcescia...
noob...
OnlyM(PL)
20-09-2005, 23:16
szkoda ze Cie hakli :S 11 mln exp ale moge CIe pocieszyc ze EO robi 3 mln exp na tydzien przynajmiej raz mu sie tak udalo O.O . Ale to jest tylko gra LOL ;p
Master Mind
20-09-2005, 23:24
Ech ,Paul żal mi Ciebie :( To naprawde straszne że włożyłeś w tą postać tyle czasu i wysiłku a tu nagle hack :( Takiego hakera to do piachu ,kula w łeb i już!
Idiota to Ty jestes... z powazaniem Paul... :)
wez juz niepisz tutaj : ) bo wszyscy juz wiedza ze sie bardzo cieszysz... z czyjegos nieszcescia...
noob...
Ja sie ciesze z czyjejś głupoty co idzie z nieszczęściem ale sam sobie zgotowałeś ten los, miej pretensje tylko do SIEBIE.
"Mówi się trudno i żyje sie dalej"
Nie załamuj się!
Mnie schakowali 4 razy mojego brata 2 i sie nie załamujemy^^:D
"Mówi się trudno i żyje sie dalej"
Nie załamuj się!
Mnie schakowali 4 razy mojego brata 2 i sie nie załamujemy^^:D
na 21 lvl to sie nie dziwie ale on stracil 11 mln expa 1000k jak sie po tym nie zalamac a ty tracisz p set to jakies 1 k + smieci 2k a on stracil 500x samej kasy a exp to nie wiem czy kiedykolweik bedziesz tyle mial
Poznanski Rycerz
21-09-2005, 23:29
Denerwuje mnie jak kogos cieszy ze ktos kogos hacknal. Jakby to nie byl polak to mialbym to gdzies. Ale ze to Polak i taki lvl to troche zmienia. Paul wez sie nie zalamuj i graj dalej 11k mln expa sie odrobi a eq ktos ci pozyczy . Wyjdziesz na prosta z luzem!
Date youi ( jamera)
22-09-2005, 10:14
Ten kolo, co dal ten temat to totalny debil, pozyczyl od kogos d helmet i wozi sie, ze niby hacknol paul'a. Pomysl czlowieku, zaden hacker nie przynza sie do tego, ze kogos hacknol, bo moglby miec potem duze problemy.
Paul'owi szczerze wspolczuje, no coz 1 okres w zyciu sie konczy, inny zaczyna.
A teraz apel to wszystkich hackerow: Ok, rozumiem wlazcie na postac, okradajcie ja, popkujcie se, ale do C***A WAFLA po co to rookujecie? Juz totalnie brak wam honoru? Zachowajcie resztki gosnosci, serio radze...
Edit: a tego debila z gory olac... juz widac, ze podroba rl paul'a ;/
ja uwazam inaczej :(
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.