zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Sampzor (102 MS) zbanowany przez własną głupotę

Lord Dreathan
19-09-2005, 13:53
W kilku tematach dotyczących wojny na Beryli (Grabbarna Grus versus Del'Toro) pisałem, że ich lider a zarazem najwyższy lvl na Berylii wcale nie jest taki dobry. Jedyne co umie to ustawić wszystkie Hotkeye na UE.
Oczywiście nikt mi nie wierzył :( Dlatego postanowiliśmy udowodnić WSZYSTKIM że mamy rację

http://rapidshare.de/files/5257040/snealrk.rec.html

Enjoy~

Mauzes
19-09-2005, 14:17
No poprostu może lubi się bawić UE :P ale teraz DT będzie miało przewage... i Berylia chyba wkońcu przestanie być serwerem do grania -,-

Xeltix
19-09-2005, 15:28
za tą taktyke powiem tylko jedno - Hail Del'Toro !!

Adolphus Elbragol
19-09-2005, 15:42
<OWNED>

Btw. odgrzebalem swoje opko, moze cos jeszcze do tego dopisze, jesli jestes zainteresowany :P

Film sie sciaga, ale i tak hail DT. Szkoda, ze porzucili Iridie.

Goox
19-09-2005, 15:49
moze miss click! ;d niezle niezle ; )

Lord Dreathan
19-09-2005, 17:40
Dreathanie, odezwij sie do mnie na gg, gdzies zapodzialem Twoj nr.

Przecież mam podany w danych osobowych xDDDD

HAIL, HAIL, HAIL AND KILL

Exodus
19-09-2005, 18:02
Ten co to wymyślił to ma łeb.Pomysł z flaskami itd. był idealny.Tylko szkoda że akurat Sampzor dał się nabrać ale naszczęście ban tylko na tydzien :Pł

Foma
19-09-2005, 19:24
Nie no genialne :), gz pomysłu.

Chaosu
19-09-2005, 19:26
Pomysł dobry owszem, gratuluję.
Jednak pisanie, że 'został zbanowany przez włąsną głupotę' to zwykły 'dziennikarski' chwyt. Przemożna chęć poniżenia Sampzora tylko źle wpływa na wizerunek autora tematu, do którego kieruję prośbę o bardziej wyważone treści, dla dobra ogółu. Z góry dziękuję.

NeStO
20-09-2005, 00:49
na tydzien, potem na miesiac i cya :P

Telupeje
20-09-2005, 01:10
http://rapidshare.de/files/5259094/sampzor_banned*****.html
A tu to samo tyle ze w WMV.
I chcialbym tylko dodac, ze osoba spiewajaca w tym filmiku jest...Lord Dreathan!!!!!!

Brawa dla niego!: DDDDD

(Ja pisze calkiem serio!)

LUq
20-09-2005, 01:21
W kilku tematach dotyczących wojny na Beryli (Grabbarna Grus versus Del'Toro) pisałem, że ich lider a zarazem najwyższy lvl na Berylii wcale nie jest taki dobry. Jedyne co umie to ustawić wszystkie Hotkeye na UE.
Oczywiście nikt mi nie wierzył :( Dlatego postanowiliśmy udowodnić WSZYSTKIM że mamy rację

Enjoy~

Szkoda ze Sampzor to 4 postać Sam'a którą zrobił 100lvl jako pierwszy na serverze i gra sam. Atnaz - Galana, Cruth - Pandoria, Luriningen - Lunara, Sampzor - Berylia. Wszystkie te postacie zrobiła ta sama osoba skracając osiągniecie 100lvlu o miesiąc każdą kolejną.

Jest on prawdopodobnie jednym z najleprzych graczy w całej tibi.
Przenosi się na nowe servery kiedy panowanie na starym go nudzi.
Był na początku servera w del'toro ale było zbyt łatwo i postanowił wygrać wojne z nimi tworząc własną gildie i stawiając to jako kolejną barierę do przełamania.
Dla niego strata takiego chara to tak jak dla Ciebie uh maker..
Robi na nowych serverach 100lvle w 2 miesiace dobrze się przy tym bawiąc wiec niemów ze jest noobem umiącym tylko walic ue.
Del'Toro wiedząc ze znim na polu bitwy niewygrają zrobili na niego zasadzke.. nieda sie go zabic.. to zrobimy numer z uh makerami zeby miał bana..
W ten sposób zyskują tylko na cennym czasie.

Xeltix
20-09-2005, 01:49
LUq racja :)

Anis
20-09-2005, 07:31
hehe ale go zalatwili :p gz pomysla !

Lord Dreathan
20-09-2005, 08:26
http://rapidshare.de/files/5259094/sampzor_banned*****.html
A tu to samo tyle ze w WMV.
I chcialbym tylko dodac, ze osoba spiewajaca w tym filmiku jest...Lord Dreathan!!!!!!

Brawa dla niego!: DDDDD

(Ja pisze calkiem serio!)

A kto inaczej umie tak śpiewać jak ja ?xD

aliens
20-09-2005, 08:27
Szkoda ze Sampzor to 4 postać Sam'a którą zrobił 100lvl jako pierwszy na serverze i gra sam. Atnaz - Galana, Cruth - Pandoria, Luriningen - Lunara, Sampzor - Berylia. Wszystkie te postacie zrobiła ta sama osoba skracając osiągniecie 100lvlu o miesiąc każdą kolejną.

Jest on prawdopodobnie jednym z najleprzych graczy w całej tibi.
Przenosi się na nowe servery kiedy panowanie na starym go nudzi.
Był na początku servera w del'toro ale było zbyt łatwo i postanowił wygrać wojne z nimi tworząc własną gildie i stawiając to jako kolejną barierę do przełamania.
Dla niego strata takiego chara to tak jak dla Ciebie uh maker..
Robi na nowych serverach 100lvle w 2 miesiace dobrze się przy tym bawiąc wiec niemów ze jest noobem umiącym tylko walic ue.
Del'Toro wiedząc ze znim na polu bitwy niewygrają zrobili na niego zasadzke.. nieda sie go zabic.. to zrobimy numer z uh makerami zeby miał bana..
W ten sposób zyskują tylko na cennym czasie.

Troche w tym prawdy jest ale nie wszystko po pierwsze wątpie żeby atnaz i sampzor byli jedną osobą raczej jestem tego pewien. Atnaz ma teraz bana za account trading a sampzor za unjustfied co prawda mógł miec osobne konta ale raczej to niemożliwe. Jeszcze jedno jego druga postać Cruth nigdy nie miała 100 levela ma nią obecnie 97 lev a najwyżej miała 98. Jednak zgadzam sie z twoim zdaniem na temat że jest on jednym z lepszych graczy w całej tibi. Zawsze przeciwstawia sie PA i prubuje walczyc z tymi co je stosuja warto pozdrowic także Marbola (na beryli Tedrus) jego kumpla z rl który też nie lubi PA.

PiXik
20-09-2005, 15:47
głupotą jest nazwanie tego czynu głupotą.ciekaw jestem ilu z was by wpadło w taką zasadzke 99,9% czy tylko 90%-.-

AncienciQ
20-09-2005, 15:56
Strasznie cwana taktyka z ich strony...Gz dla wykonawców..sorc by bezredny, mial tyle wrogów w kupie ze uzyl UE, byc moze ktos by padl z nich, i zdobyl by pare fragów. :) nice movie

Lord Dreathan
20-09-2005, 16:10
@ Pawełekthedruid

Można to nazwac głupotą, ponieważ zamiast walić Ue na oślep, mógł najpierw sprawdzić jak sprawa wygląda (Stone skin założyć i mana shield).

Wytłumaczę wszystkim na czym polega cały pic.
Chodzi oto, że GG chciało nas porobić pozwalając Hixandowi się trapnąć. Ich plan polegał na tym, że my trapujemy i sdkujemy Hixanda a Sampzor schodzi wali 3x Ue i zabija wszystkich w około [ tak jak to zrobił Draxido na Chimerze]. Jednak my wiedzieliśmy o tym dlatego postanowiliśmy ich przechytrzyć logując noob chary.

Kafes
20-09-2005, 18:31
[ tak jak to zrobił Draxido na Chimerze]

I tu sie mylisz pierwszy raz taki numer odwalili chłopcy na Elysi.

A btw. z tymi noob charami bylo gites :D

Exodus
20-09-2005, 18:35
Szkoda ze nie wiem kto jest szpiegiem w GG...

Wistuvo
20-09-2005, 18:40
nikt nie jest szpiegiem poprostu Bw wykiwalo sampzora i reszte bw mieli pomuc gg
a ty dreathan + twoj dupoliz wal'dek no i oczywiscie wasz bodyguard althunus jestescie zakaly polskiej tibi tyle mam do powiedzenia + to samo do polakow tchurzow w dt ;)

Pramus
20-09-2005, 18:41
heh... dobry pomysl... Widac, ze nie wszyscy high lvle sa doswiadczeni...

Kafes
20-09-2005, 18:49
heh... dobry pomysl... Widac, ze nie wszyscy high lvle sa doswiadczeni...
A co tu kurde doświadczenie ma do rzeczy ?

Chaosu
20-09-2005, 18:54
Można to nazwac głupotą, ponieważ zamiast walić Ue na oślep, mógł najpierw sprawdzić jak sprawa wygląda (Stone skin założyć i mana shield).

Jasne że tak! Tylko zakładając, że ludzie trapujący knighta nie spodziewają się takiej sytuacji (tj. nie mieliby info o tym co planuje Sampzor) to magowie nie mieli by na sobie stoneskinów. Tak sytuacja wyglądała dla Sampzora i wiedział On o tym, że jeśli zejdzie na dół i ludzie go zauważą to założą ssy i nie będzie elementu zaskoczenia - ha widzę teraz kto ma skila a kto nie, pisząc na temat na który pisać nie powinien.

Telupeje
20-09-2005, 18:58
nikt nie jest szpiegiem poprostu Bw wykiwalo sampzora i reszte bw mieli pomuc gg
a ty dreathan + twoj dupoliz wal'dek no i oczywiscie wasz bodyguard althunus jestescie zakaly polskiej tibi tyle mam do powiedzenia + to samo do polakow tchurzow w dt ;)

Bodyguard!!!!!!!!!: DDDDDD
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Straznik Monopolowego
20-09-2005, 19:16
up i czego cieczysz ryj?? ze ludzie cie uwazaja za frajera?? srry ale taka prawda nie wiem czy jestes taki glupi ze myslisz ze zostaniesz na serwie po wojnie no chyba ze zzaczniesz od dzis zbierac kase dla dt ale i tak beda chcieli wiecej i ty na tym servie dlugo nie pograsz
topic:eh no niby gz pomyslu ale ... tak jak zawsze dt uzywa sprytu jak nie ma szans w ruwnej walce powtarzam DT a nie te pacany polaczki grajace w dt

Wistuvo
20-09-2005, 19:38
haha bo dt wie jak wykorzystac frajerow :P
ja nie wiem jak bw moga byc tacy po******************* i nie walczyc o swoj honor tylko liza dupe dt
a co na temat excaila moze chce ktos pacc kupic za 100 k ?
hahaha
btw wal'dek i jego zdolna ekipa skullhunterow potrafi zabic swego wlasnego kolege z rsem dla loota
potrafi takze zaj*************** 5 par bohow
o***ac chatke kumpla nawet jak ten kumpel jest w niej ! co za zdolnosc i za szczyt hamstwa !!!

Exodus
20-09-2005, 19:59

Nie wiem o co ci chodzi ale althunus nie jest moim bodyguardem,a tak wogule to ja jestem w GG.I dalej uwazam ze w GG jest spy bo to niemozliwe ze o wiele wczesniej by wiedzieli gdzie ustawic noob chary zeby wlozyc ss ammy itd.

moze zle zrozumialem wiec pytam "a ty" to bylo do mnie czy chodzilo o dreathana? ja zrozumialem jakbys wymienial i po prostu nie wstawil przecinka miedzy "a ty" a "dreathan" :P

jeszcze jedno wczoraj (chyba) waldek zaje.bal bohy beriathowi ^^

btw. moze lepiej pisac o tym w temacie "nowa rebelia na berylii" takowy jest w podforum wydarzenia ze swiatow

@down
I WSZYSTKO JASNE HAHA :P

Wistuvo
20-09-2005, 20:04
a ty dreathan + twoj dupoliz wal'dek no i oczywiscie wasz bodyguard althunus mialem na mysli ze te 3 postacie to zakaly polskiej tibi noooooby pa thiefyitp ;)

Dethmar
20-09-2005, 20:34
Exodus Lady Widuri najprawodpodniej powiedziala o planie poniewaz 1. Zaplacila 2. Odeszla z GIldi 3. Nieodpowiada do mnie 4. Wczoraj blokowala mnie gdy uciekalem od Reako 5. lyicanth mi tak powiedzial :D
co to Sir~Drea~ Althunusa~ wal'dka to sa to naprawde niezle cipki a i jeszcze beriath gdy tylko zatakowalem dzisaij berihata on odrazu do dp spierdoil o samo bylo z Sir drea~ lecz gdy sa w grupie wtedy pokazuja swoja sile jacy sa dobrzi niestety dzisiaj padlem od Harl~ i Gutesco vito szkoda ale i tak zmieniam srv a szans nie mialem zadnych z Sd po 180 mi ***ali a mam 370 hp :D Harl~ vito (57 ms) Gutesco (55ms~)

Lord Dreathan
20-09-2005, 21:01
Oh tak jestem zły, jestem okropny i w ogóle zdradziłem polaków, tak wyrąbią mnie z DT po wojnie...........I CO Z TEGO KVR\/\/A ?? Ważne, że wykopiemy Sampzora i resztę zbędnych graczy z Berylii

Wistuvo
20-09-2005, 21:08
co Ci zrobil np sampzor ?
on nikogo nie bil nigdy bez powodu nawet w wojnie nie uczestniczyl jak byl w dt ......

Straznik Monopolowego
20-09-2005, 21:10
lord~ muaahhahahaahaha zastanow sie o czym ty mowisz jak sampzor zechce to wroci do dt a oni go przyjma z otwrtymi rekami i innych z gg terz przyjma a jedynimi zbednymi kogo sie wykopie z beryli bedzie wasza frajerska 3
down: podal bym ale nie gram juz a na beryli nigdy nie gralem

Lord Dreathan
20-09-2005, 21:16
To może cfaniaczki podacie swoje nicki huh ?? =] Mądrzy na forum a w Tibii to po Pzach się chowają....jacy wy żałośni jesteście >.<

Wistuvo
20-09-2005, 21:19
Swiety mikolaj of berylia
a drugi to wla'dek
trzeci sir dretwhój

Lord Dreathan
20-09-2005, 21:26
Boże co za rozwaleni ludzie............. mówiłem to już wiele razy, powiem jeszcze raz i będe mówić....Chcecie byc szanowani jako naród a sami nie szanujecie nikogo, nawet rodaków. Co z tego, że jestem w DT ?? Nie podoba się ?? Trudno, mam swoje powody dla których tu jestem i c*** mnie obchodzi co o mnie myślicie pierd0l0ne nooby

A co, może GG to święci, huh ?? Oni kvrwa pizgają innych za nic, zobaczcie sobie:
-Rufus Skury zabity za nic
-Bihdow ma hunta od gg
-Korobskura pizgali noob charami więc pozabijał wszyskie, po chwili zalogował sie Sampzor i powiedział że ma hunta od GG.

HAIL DEL'TORO

Wistuvo
20-09-2005, 21:30
ok ja je wymienie:
1 chcesz zaszpanowac
2 chcesz troche potiefowac i pozaslaniaac sie gildia
3 lubisz pa

Lord Dreathan
20-09-2005, 21:33
ok ja je wymienie:
1 chcesz zaszpanowac
2 chcesz troche potiefowac i pozaslaniaac sie gildia
3 lubisz pa

1. Szpanowac czym ?
2 Nigdy nikogo nie okradłem i nie zasłaniam się gildia
3 Może.... a kto nie lubi PA ??

Lindlay
20-09-2005, 21:53

Enjoy~

lol.. sam bys sie pewnie na to nabral wiec to nie jest jego wina;p co nie zmienia faktu ze owned niezly ;pppppppp Hail Althunus! :p Hail duzy Drehu! :p

Eleuther
20-09-2005, 22:12
Hehe tylko pogratulowac pomysłu, dzięki któremu wyeliminowaliście jedno ze swych największych zagrozen w tej wojnie :)

Exodus
20-09-2005, 22:36
1. Szpanowac czym ?

To mnie rozbawiło hahahhahahhaha
Tobie sie tylko tak wydaje ale prawda jest inna wiem ze ciezko ci to zauwazyc ale coz to nie moj problem

PS. Mi to zwisa czy jestes w Dt czy nie ale kilka osob np. poncek,aga,lanbunga sa totalnymi frajerami choc nigdy nie popierali dt to weszli do nich tylko po to zeby nie byc hunted za lvl....A mogli wygrac z dt

Igrexou
20-09-2005, 22:57
ja wam powiem tyle że wojna mi zwisa a waldek to kobiecy narząd płciowy -.- ciekawe czy jakby nie był w dt tyle by kradł... "sprzedał" kilka pacców, ukradł kilka bohów, okradł qmpla... dla mnie takie zachowanie da się wyjsąnić jedynie tak, że waldek może nie potrafi niczego zdobyć sam tylko zdobywa zaufanie ludzi a potem ich bezczelnie okrada i chowa się za plecami del'toro potem mówi że to nie on okradł... albo hackiem sie tłumaczy... waldek (pisze celowo z małej bo takim jak on to wstyd pisać z wielkiem litery) tak krótko mówiąc MĘSKI CZŁONEK CI W OKO :)

a co do pomysłu to naprawde fajny :P a Sammy może w końcu wyjdzie na dwór :<

Wistuvo
20-09-2005, 23:14
pomysl fajny ale niestety juz przez kogos uzyty:(
to bylo xero ;)

Grenni
20-09-2005, 23:15
Heh.. każdy ma swoje zdanie i ja też takowe mam ;p

Co do DT, to uważam że nie ma sensu u nich być, gdyż oni byli i będą ściśle zamkniętą grupą, która NIE bedzie rekrutować nowych członków, a predzej czy pozniej będą kickować polaków (poncek ,aga i rest) i będzie kolejna wojna, którą też wygrają ;p . Mimo tego udało mi sie doprowadzić chara na ~60 lvl na berylce i nadal pozostaje neutralny, możecie mówić ze nie jest to dobry wybór ale po co sie bić ;p ? No chyba ze zajdzie taka konieczność, to bedzie zryw Polaków na Berylce (tylko jesli bedzie wymuszony przez DT). Ja z nimi żyje dobrze, więc licze na spokojny żywot tylko do kiedy .. ?

LUq
21-09-2005, 00:56
Atnaz ma teraz bana za account trading a sampzor za unjustfied co prawda mógł miec osobne konta ale raczej to niemożliwe.

Atnaz był jego pierwszą postacią którą zamierzał pobić rekord osiągnięcia 100lvl'u i jest on na oddzielnym koncie jak widać. Gdyby był na tym samym koncie to postać nie była by ukryta jak inne hlvlowe na koncie Sampzor'a, a napewno nie były by te dwie postacie online w tym samym momencie jak wiele razy się zdarzało.
Atnaz'a sprzedał na 100lvlu nowemu ownerowi który zrobił teraz bana.
Niewiem czy ten chłopak ma wogule jakieś życie towarzyskie na rl ale szczerze wątpie. :confused:

/ Bon Van'Diesel , Galana

Telupeje
21-09-2005, 01:32
up i czego cieczysz ryj?? ze ludzie cie uwazaja za frajera??A co mam płakać bo mnie cioty twojego pokroju nie lubiął? Oci.piałes?

To może cfaniaczki podacie swoje nicki huh ?? =] Hail Dreh!: D

ale kilka osob np. poncek,aga,lanbunga sa totalnymi frajerami A mnie czemu tam nie wymieniłeś?: //// Podobno należe do frajerskiej trójcy!xDDDDDDDDDD

@Cioty ktore mowia ze se nie pogram; p
Babcia wam naopowiadała bajek na dobranoc o DT czy co? Od dawna slysze takie pie.rdoly....wojna juz w sumie wygrana i nikogo nie wy.je.bali. xDDDDDDD Czyzby wam cos nie wyszlo?: (

Lord Dreathan
21-09-2005, 08:15
Exodus ty akurat masz najmniej do gadania, najwięcej pi3przysz na forum a jedyne co robisz to biegasz od Pza do Pza.

Wistuvo
21-09-2005, 09:18
zawsze najlepiej dolaczyc do strony ktora wygrywa i kozaczyc co nie ?:D

Kafes
21-09-2005, 11:38
pomysl fajny ale niestety juz przez kogos uzyty:(
to bylo xero ;)

Cześć podaj przykład bo nie wierze.

-=DanieL=-
21-09-2005, 18:10
lol ale z***ał robote jak jakiś noob ale i tak jest dobry

Wit
21-09-2005, 19:39
lol ale z***ał robote jak jakiś noob ale i tak jest dobry

To jest przykład ze ludzie nie czytają calych tematów tylko pierwsze posty a pózniej sie wypowiadają. Powiem tylko, że nie ma sensu strzępic jezor na forum na jakąś czczą gadanine... Ewentualnie zdzierac se przyciski na klawiaturze jakby ktoś się czepiał. Po prostu pomysl dobry i tyle... :D

LPR
21-09-2005, 21:32
stracic 3 chary na 100 poziomach głupota

Ellenthar Darkblade
21-09-2005, 22:27
heh Del'toro zawsze byla najlepsza gildia i nie tylko tak mowili gracze ale takze jeden z gm'ow sie wypowiedzial na ich temat Probably the best gulid on all server :D ale i tak ich nie lubie :evul: to swe xD

Bebilon
21-09-2005, 23:15
Gratuluje gildi Del'Toro, wspaniała taktyka. Na poczontku nie wiedzialem o co chodzi, ale koniec mnie rozwalil :)

Bebi~

Hellraider
21-09-2005, 23:34

Enjoy~

Ehh mógłbym się zgodzić, gdyż na pandorii jako cruth w trakcie wojny (miał 57 lvl) dziwnym trafem puścił ue pod thais depo. Chyba nie zrobił tego celowo tylko po to, zeby nabic se bana w srodku wojny :D

Wobunio
22-09-2005, 14:59
Cos mi sie wydaje ze Sampzor konczy z berylia ;]

Tasiorstrasz
22-09-2005, 15:40
Doskonala technika , widac ze ludzie bedacy w Del'Toro to nie "dzieci brane z ulicy" tylko zgrana mocna i MĄDRA paczka ... , Sampzor nie popelnil bledu , nie spodziewal sie po prostu takiego podstepu :)

Pozdro dla Del'Toro :P

Chemik50
22-09-2005, 17:06
19-09-2005, 13:53 #1
Lord Dreathan
Metal Militia

Data dołączenia: 06 08 2004
Lokacja: Deep Hell

--------------------------------------------------------------------------------

Stan: Aktywny gracz
Imię: [Lord,Sir] Dreathan
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Del'Toro
Świat: Aldora,Berylia
Poziom: 63
Sampzor (102 MS) zbanowany przez własną głupotę

--------------------------------------------------------------------------------

Oczywiście nikt mi nie wierzył Dlatego postanowiliśmy udowodnić WSZYSTKIM że mamy rację

Enjoy~

Ja nie wiem co wy wtym METALU widzicie bym anpisal cos o tym ale ****a nie omge bo mam juz 9 punktow karnych

Grenni
22-09-2005, 19:03
@Cioty ktore mowia ze se nie pogram; p
Babcia wam naopowiadała bajek na dobranoc o DT czy co? Od dawna slysze takie pie.rdoly....wojna juz w sumie wygrana i nikogo nie wy.je.bali. xDDDDDDD Czyzby wam cos nie wyszlo?: (
Czas pokaże, co zrobią Szwedzi bo tylko oni tworzą DT, wy jestescie tam Nothing, nothing at all i predzej czy pozniej padniecie ich ofiarami, wtedy wspomnisz jakie durnoty gadałes ;] :baby:

Chaosu
22-09-2005, 19:21
Grenni: Jeśli na tyle zmądrzeje żeby zrozumieć jaki był głupi.
Wobunio: Źle Ci się wydaje.
LPR: Nie stracił ich wcale, a nie gra na naich to nie gra. Nie są stracone, bo ciągle je posiada.

Lord Dreathan
22-09-2005, 20:12
Po 1 :
Dt nie składa sie wylacznie ze Szwedów i polaków, a jak o tym nie wiecie to morda w kubeł nooby.

@ Grenni czy jak Ci tam

Twoje IQ zapewne jest równoważne z IQ taboretu więc Tobie też już dziękujemy za udział w dyskusji.

Petzik
22-09-2005, 20:54
i znowu jaaa : D

@Chemik50
Po Twoim nicku wnioskuje ze masz 50 lat, metal nie dla Ciebie bo juz dziadziejesz..? Kryzys wieku sredniego zapewne.. nie masz do czego sei d.o.p.i.e.r.d.o.l.i.c to do muzyki? Nie wiem jak Cie skomentowac : ) Jedyne co moge powiedziec to "Pampers"

Nastepny prosze...

@Wistuvo czy jak mu tam
Kolejny raz widze jak sie buntujesz :) masz dzis TEN dzien? :( Ide o WSZYSTKO, że jeślibyś nie myslal ze skoro w gg tyle wiary to wygraja i TY bedziesz mogl odstawiac PA to bys do nich nei dolaczyl...(na poczatku ponoc bylo wiecej gg niz dt, myle sie?:P jak tak to sry) Dlategoteż sie teraz buntujesz, wielki placz ze nie mozesz rządzić.. Smoczka?:(

@wszyscy co maja bunty do wielce odstawiajacych PA czyli do DT
to samo by bylo jakby GG wygrywalo lub wygralo.. Tez by naduzywali sily, zgarniali haracze, pizgali za nic... Zaraz wyskoczy banda ciot, obrońcow wielkich GG i Sraczpzora ze to niemozliwe bo oni są dobrzy... tam wiekszosc to POLACY, a kazdy polak jak ma sile to jej naduzywa... i taka jest prawda...

btw. Swiety Mikolaj i Zajaczek Wielkanocny tez nie istnieją :(

Mateuss
22-09-2005, 21:00
Ladnie go zrobiliscie :D bardzo ladnie przemyslana akcja :D
Ale mimo wszystko wielki respekt dla swampzora... jest swietny i to mu przyznac trzeba...

Btw. na pandorii swoim master sorckiem tez dostal bana za ue :D
i mielismy nawet szanse wygrac wojne... do puki go nie odbanowali :D

Lord Dreathan
22-09-2005, 21:28
Ladnie go zrobiliscie :D bardzo ladnie przemyslana akcja :D
Ale mimo wszystko wielki respekt dla swampzora... jest swietny i to mu przyznac trzeba...

Btw. na pandorii swoim master sorckiem tez dostal bana za ue :D
i mielismy nawet szanse wygrac wojne... do puki go nie odbanowali :D
Tylko ze on jakos nieumie poprowadzic swoich lizodupow do walki, jego gildia tak dostaje w tylek, ze to skandal. A tak pozatym traca koljnych czlonkow np. Lady Widuri, Arion Raven (ktory niemial wychodzic z wojny bo bedzie walczyc do konca) Nazkari, itd.

Straznik Monopolowego
23-09-2005, 00:03
up:
uaheuahuhaueuaeauehahue miuauauahahahahahaahah hahahahahahahahahah
to mnie rozbawiles haha gg lizodupy ?? ty jestes lizodup lizesz deltrosom az milo (ciekawe czy kopke tez wylizuje ;) ) haha ale to bylo dobre bez kitu
down: nie bo nigdy nie spotkalem deltrosow na mojim expowisku ale prawda jest taka ze detrosi wygraja wojne :/ ( nie ma co piepszyc taka prawda ale boli :/ ) ale raz mnie chcieli za***ac i pa mi zrobic suki xD

Lord Dreathan
23-09-2005, 08:05
Zacznijmy od tego, że wcale im nie liżę dupy tylko bronię ich ponieważ jesteście tacy tępi i nic nie wiecie a mimo to zarzucacie mojej gildi jakieś śmieszne oskarżenia. Myślisz, że pisząc na forum "HAIL GG", "GG MASTERS , DT TO SZMATY" coś zyskasz ?? Chyba opinie idioty, którym i tak jesteś (wynika z twoich postów). Nawet GDYBY Grabbarna Grus wygrała wojnę to wcale nie było by lepiej. Wywalali by wszystkich z expowisk. Powiedz mi, czy kiedykolwiek (mam na myśli w czasie wojny) gdy expiłeś to jakiś Del'Toro, który przyszedł w to miejsce, wywalił Cię ??

RocketS
23-09-2005, 10:29
1. Szpanowac czym ?

Ja nielubie PA. Nooby tylko power abuseruja przypie.....sie o byle gowno

Petzik
24-09-2005, 09:31
@Straznik Monopolowego
Liczba liter w tWOIM nicku jest rowna tWOJEMU IQ... no moze przesadzilem... nie wpadnij w samouwielbienie, poprostu lubie zawyzać... Ciekawi mnie ile masz lat chlopcze... czy raczej dziewczyno bo tak beczysz ciagle... idz do tatusia, tatus przytuli, do wanny wejdzie i bedzie milo : )

Ellenhorin
24-09-2005, 09:44
Ja nielubie PA. Nooby tylko power abuseruja przypie.....sie o byle gowno

Lól nie lubisz bo masz zapewne 10lvl wiec trudno o PA :D
Kazdy lubi sie troche powozic i nie mowcie mi ze jestescie tacy dobroduszni a DT to dzielo szatana i chca opanowac wszystkie servery tibi aby uniemozliwic gre innym -.-"

@Topic
Naprawde niezly trap :) poprostu gratz

Wistuvo
24-09-2005, 14:56
@Straznik Monopolowego
Liczba liter w tWOIM nicku jest rowna tWOJEMU IQ... no moze przesadzilem... nie wpadnij w samouwielbienie, poprostu lubie zawyzać... Ciekawi mnie ile masz lat chlopcze... czy raczej dziewczyno bo tak beczysz ciagle... idz do tatusia, tatus przytuli, do wanny wejdzie i bedzie milo : )
a ty co taki kozak sampzor i tedrus maja dobre pvp ale poprostu mial pecha bo ktos z dt go wystawil na tym trapie
btw masz jakis kompleks co do iq ?

Straznik Monopolowego
24-09-2005, 15:19
@Straznik Monopolowego
a mozesz mi powiedzec co maja lata do inteligencji mozesz miec 30 lat a i tak bedziesz kretynem a mozesz miec 5 i bedziesz geniuszem a wiec nie ******* mi tu takich postow -.- a co masz ****a do mojego niku ?! twoj w ****u lepszy i jeszcze na dodatek nie podales uzasadnienia dla ktorewgo mnie obrazasz a wiec zamkninj tyj bawole i sie nie odzywaj a jak chcesz sie powyklinac bez powodow to won na podworko
srry za literowke

Telupeje
24-09-2005, 17:40
wiec zamkninj tyj

Właśnie! Zamknij tyj!!!

Straznik Monopolowego
24-09-2005, 18:28
czytac nie umiesz napisalem srry za literowke

Wistuvo
24-09-2005, 22:10
2 ****e sie dobraly sialalala

Dethmar
25-09-2005, 11:28
Sir dreathan jak mi przykro powinienem zalozyc temat Sir dreathan (44/43 ms) pada przez wlasna glupote ;)
Sep 25 2005, 09:41:39 CET Killed at level 44 by Vexmin ^.-

Lord Dreathan
25-09-2005, 12:04
Wow udało Ci się mnie zabić, ale jesteś wspaniały =) Cóż, nie ukrywam że trochę zlamiłem, ale tak to jest jak komuś stoi nad głową osób.

Aldruhn of Aldora
25-09-2005, 20:17
Wow udało Ci się mnie zabić, ale jesteś wspaniały =) Cóż, nie ukrywam że trochę zlamiłem, ale tak to jest jak komuś stoi nad głową osób.
Na Aldorce jakos taki qmpel BW nie byles jak przegrywali.. ehh.. szkoda słów..

Asthan
25-09-2005, 22:30
Filmik mi sie pdobra akcja niezła ale mysle ze jest jakiś szpieg jakby niebylo to by tak przygotowani dokladnie niebyli

To ze sa w gili DT nieznaczy ze sa zakała Polaków ja do DT nic niemam to ze tam są to tylko i wyłącznie ich prywatna sprawa nic wam dotego grałem na beryli nabilem 23lv wrucilem na Julere (najleprzy server :) ) jakos prblemów niemiałem mysle ze wiekszosc z was nawet by chciala tam być to co sie dzieje na beryli niewiem dokładnie i niemam zamiaru sie wypowiadać nieznam wielu osób kture tam grają

Telupeje
25-09-2005, 23:53

Panie! My tu o Beryli rozprawiamy! Wracaj do swojego Olecka! Ehh... szkoda słów...to Olecko ci każdy temat rozwali.; /

Vormencik
26-09-2005, 00:00
Moglby ktos to rehostnac ? Obejrzalbym chetnie ale qrde na rapidshare juz sobie nie sciagne :/ plx plx plx :D

Lord Dreathan
26-09-2005, 14:40

A Ciebie to nigdy przedtem na Aldorze nie widziałem >.<

A tak w ogóle to Aldora to Aldora natomiast Berylia to Berylia, jeżeli jestes wystarczająco rozgarnięty to zrozumiesz co mam na myśli.

Straznik Monopolowego
26-09-2005, 14:58
HAHA i juz cie w del'toro nie ma i kto mial racje haha

Aldruhn of Aldora
26-09-2005, 16:41
A Ciebie to nigdy przedtem na Aldorze nie widziałem >.<

A tak w ogóle to Aldora to Aldora natomiast Berylia to Berylia, jeżeli jestes wystarczająco rozgarnięty to zrozumiesz co mam na myśli.
Cry me a river...
Ja nie musze przynajmniej nikomu w dupe wlazic zeby sie ze mna liczono -.-

Telupeje
26-09-2005, 16:50
HAHA i juz cie w del'toro nie ma i kto mial racje haha

Ja i Drehu mielismy racje, bo sami wyszlismy z DT. Nikt nas nie wyj.ebał. :-)

EDIT: Nie no musze bardziej skomentować twój post...Roz.***ałeś mnie kompletnie! Panie...ledwo na krześle siedze ze śmiechu!xDDDDDD Jak chu.ja wiesz to się nie odzywaj.-.- Bylem w DT żeby pomóc BW (Drehu był żeby pomóc mi!xDDD). BW zrobiło gildie więc do nich dołączyłem.

BTW:
OWN3D!

Kafes
26-09-2005, 16:53
No ale teraz Dt moze zachciec wojny z BW :( huehuee wtedy was wyzieje

Tokk
26-09-2005, 17:15
No ale teraz Dt moze zachciec wojny z BW :( huehuee wtedy was wyzieje

Nie badz taki pewny :p

Aldruhn, to "cry me a river" masz w hotkeyu? ;)

Aldruhn of Aldora
26-09-2005, 17:18
Nie badz taki pewny :p

Aldruhn, to "cry me a river" masz w hotkeyu? ;)
A coś w nim nie tak?
^^
Podstawowa znajmosc angielskiego nie boli :P

Tokk
26-09-2005, 17:38
A coś w nim nie tak?
^^
Podstawowa znajmosc angielskiego nie boli :P

Chodzi mi o to ze do kazdego posta go dodajesz, tutaj, na tibia.com, everywhere! xD

Aldruhn of Aldora
26-09-2005, 18:05
Chodzi mi o to ze do kazdego posta go dodajesz, tutaj, na tibia.com, everywhere! xD
Bo dobijacie mnie czasem :P

Tokk
26-09-2005, 18:10
yyyyyyy My? :)

Lord Dreathan
27-09-2005, 14:57
Cry me a river...
Ja nie musze przynajmniej nikomu w dupe wlazic zeby sie ze mna liczono -.-

Zacznijmy od tego, że nikomu w dupę nie wchodzę. Ty za to żebyś się liczył musiałeś pewnie zawołać 5 kumpli z rl którzy Tobą expili i nagle, ch** wie skąd pojawia się niejaki Aldruhn z 100 lv xD

Telupeje
27-09-2005, 15:46
Zacznijmy od tego, że nikomu w dupę nie wchodzę. Ty za to żebyś się liczył musiałeś pewnie zawołać 5 kumpli z rl którzy Tobą expili i nagle, ch** wie skąd pojawia się niejaki Aldruhn z 100 lv xD

Buahahahahahahahaha OWN3D!
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Straznik Monopolowego
27-09-2005, 17:19
MOJ ALFIK HAHA :
haha a bubble to moja stara xD w hu..ja lecisz i masz komplentnie na***nn.e w bani xD wstyd ci sie przyznac ze jestes ciota i myslales ze del'toro beda twojimi kumplami 4ever hahaha a oni cie w dupe kopia :D nara alfi

REd
27-09-2005, 17:50
Niezły filmik, to lubię- kolo PWNięty przez całą grupę XD

Telupeje
27-09-2005, 18:20
MOJ ALFIK HAHA :
haha a bubble to moja stara xD w hu..ja lecisz i masz komplentnie na***nn.e w bani xD wstyd ci sie przyznac ze jestes ciota i myslales ze dol'toro beda twojimi kumplami 4ever hahaha a oni cie w dupe kopia :D nara alfi

IQ?: D Widze, ze cie stara bije!: D Ciekawe czym!: D

Straznik Monopolowego
27-09-2005, 19:38
eh wiesz teksty z obrazniem ojaca i matki sa takie... typu 5latka :| (przcietnego) wyszlo ile masz latek kupic smoczek ?? :baby:

Lord Dreathan
27-09-2005, 20:46
Masz racje , althunus myslal ze dol'toro to jego kumpla , ale go zrobili w jajo( ale kim do ***4 sa "dol'toro") ale za to wiem ze althunus ma kumpli w Del'Toro

Straznik Monopolowego
27-09-2005, 21:47
taki jestes kvrwa ulomny ze nie rozumiesz o co mi chodzi... widac po twojich postach ale specjalnie for you dalem edita i jest good mam nadzieje ze sie ciszysz ze mozesz zrozumiec o co chodzi -.-

Mich@ł
27-09-2005, 21:50
Gościu ma niezłą lipkę. Gz pomysłowości :)

Aldruhn of Aldora
27-09-2005, 21:59
Podwojny... Srry

Aldruhn of Aldora
27-09-2005, 22:00
Ja nie musze sharowac zeby byc kims :)
A Ty?

Dethmar
27-09-2005, 22:22
Drehtan mozesz sobie spokojnie expic mam narazie bana na tydzien >.<
Vexmin

Exek
28-09-2005, 00:50
hehehe bardzo fajny filmik tylko niewiem po co te UE bylo potzebne wielki blad ale te przemiany w ser , dagela lub vial bylo konkretne pomysl byl super B)

Straznik Monopolowego
28-09-2005, 00:55
Dethmar: juz cie lubie xD pomogl bym ci ale nie gram na beryli mam chara na 8lvl :P

Exek
28-09-2005, 01:05
hehe a suchaj masz moze znajomego lub sam wiesz jak zdobyc dwarfen armor B)

Kuligos
28-09-2005, 16:05
Poprostu koles lubi sie bawic i dawac kiss (ue xD) proste nie? nie gram na beryli ale cos mi sie zdaje z jedna gildia ma dosyc duze straty ;(

Lord Dreathan
28-09-2005, 20:02
Straszne vexmin, myslisz ze sie ciebie boje?

Dethmar
28-09-2005, 21:17
Straszne vexmin, myslisz ze sie ciebie boje?
ta ;)

Lord Dreathan
29-09-2005, 20:51
To mysl tak dalej, to Cie pewnie trzyma na duchu:D