Pokaż pełn± wersje : Elder Beholdery, 121EK
Elder Beholdery~
http://rapidshare.de/files/5282012/bebi_EB.rec.html (http://rapidshare.de/files/5282012/bebi_EB.rec.html)
Bebi~
PharadoX
19-09-2005, 17:14
1.Ja bym powiedział DS hunt :D
2.Potrenuj troszke skille
3.Zwróciło Ci się za uhy i te inne rzeczy?
4.Ładne hity i EQ
5.Ogółem? - Gz 8o
Edit : Pierwszy raz widze knighta który nosi antidote rune :]
Edit2 : haha , to było do mojego kolegi nooba który gra w tibie ( kupił pacc na 1 rok za rl... )
Skille, wiem ale kto ma na to czas? Szczegulnie na non pvp. Antidote, hehe, zawsze jestem rpzygotowany :P A co do podpisu tez jestem Szymon, i nie jestem nóp :)
EDIT #1: Oki :P
Nixdorfix
19-09-2005, 17:41
16:43 Bebilon: i komentuj bo jak nie to, to, to, to wiesz :)
A więc fajny filmik :) I kiedy¶ może wziołby¶ mnie ze sob± :)
PoZDRo @LL
HAiL DreaMErs :)
Wyrzynacz
19-09-2005, 20:44
Film fajny ale krotki sam nie dawno bylem na elderach (film jest na tibia.pl.)
AncienciQ
19-09-2005, 23:26
Skille, wiem ale kto ma na to czas? Szczegulnie na non pvp. Antidote, hehe, zawsze jestem rpzygotowany :P A co do podpisu tez jestem Szymon, i nie jestem nóp :)
EDIT #1: Oki :P
O lol, no ze tak powiem, kazdy ma na to czas, a ze to jest non pvp to nie znaczy ze mozesz miec na nim slabsze skile, poniewaz nie afkujesz podczas treningu jak na swiatach pvp...daj se spokoj ziom.
Prawdziwy najt to najt wytrenowany..
Heh spox filmik ale nad skillami wez chociaz tydzien popracuj ^.-
Czego checie od jego skillów? Moze po prostu w przeciwienstwie do wiekszosci graczy czerpie przyjemnosc z gry, a nie wielogodzinne stanie w jednym miejscu i gapienie sie na skill bar =\.
Zreszta moje skile nie sa najgorsze, zobaczcie sobie na statystyki Secury, i jestem w pierwszej ~30. Bede miec czas to potrenuje, narazie chce mi sie expic to robie to!nadejdzie ejszcze czas i na skille, naraize palnuje skilowawnie na ~125lvl, do conajmniej 90 shielda i ~93 sworda :)
W końcu mialem okazje poogladac filmik z elderami...
Może krótki ale warty obejżenia ;)
adam knight
20-09-2005, 17:56
gz lv i eq miło popatrzec jak rodacy maj durze lv ale jak jak bym za toba łaził to troche bym sie wzbogacił ty nie zbiersz smieci tp: viking helmy a one po 66 hodza dla malych lv to sa pieniadze jak taki lv jak ty nie wezmie tego a tego bedze z 10 sztuk juz 660 gp do przodu i jeszcze raz eq lv
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.