zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Polacy POMOCY

wersol
22-09-2003, 20:23
ja i kilku ludzi w dniu dzisiejszym zostalismy zabici za nic przez wysokie lvl mam zamiar wytoczyc im wojne z kolegami ale nie mam zamiaru walczyc bez aol'a prosil bym bardzo o pomoc - chodzi mi dokladnie o pozyczenie kasy na aol'a oczywiscie kase ta oddam jak najszybciej i jak da rade to z procentem

Jak juz macie zamiar pomuc to podkresle dla tych co nie wiedza jestem ze swiata nova i mieszkam w ab'dendriel

ZA POMOC Z GORY DZIEKUJE

ho0dY!
22-09-2003, 22:18
A nie pamietasz jak zabijales ludzi w ab za nic. z zakreconym pilanem.. pamietasz..albo jak mojemu qmplowi ukradles fooda ktorego robil ze 1h na piecu..i za to cie zabijali i strzaciles aola!

Rany
24-09-2003, 14:44
Myslisz, że ktoś Ci pomoże? Nie da rady... Zgineliżcie za to, że ślepo wierzyliście w to, że La Onda walczy w słusznej sprawie... Oplacaliście Bdoga, żeby Was chronił... Teraz zobaczyliście co to jest ochrona powerabuserów. Według mnie to nawet jak bym chciał Ci pomóc to bym tego nie zrobił... Wiesz dlaczego?

Ostatnio "przejechałem się" na młodym... (Lord Yong). Zabił mojego kolegę z klasy za nic... Później mi powiedział, że "miał kaprys"... Ok spoko... Ja też mam kaprys. Niech Was zajebia tak, że juz więcej grać nie bedziecie.

Zawiodłem się na Tobie młody... :/

123456
25-09-2003, 18:22
Co to aol??Prosze niech ktos powie.

Dan the Automator
25-09-2003, 18:28
AoL = Amulet of life - jak go nosisz ,nie tracisz nic przy śmierci (tylko ten amulet), kupuje się go za 50k

Sallynaz
25-09-2003, 21:59
to bez sensu.. juz bym wolal zgubuc plecak z jedzeniem niz amulet za 50 tysiecy gp

Rany
26-09-2003, 11:41
Jak masz 100 lvl i przy smierci tracisz 2 miliony expa i mozesz stracic sprzet za 1mk to nosisz aol za 50k i masz problem z glowy... Sry za offtopic.

msciciel
26-09-2003, 11:57
Czy jeszcze ktos jest chetny do smierci czy tylko zalozyciel tematu? Chetni prosze o wpisywanie sie tutaj. Prosze podawac od razu nicki i swiat :)

Gumen
26-09-2003, 14:16
Oryginalnie dodany przez ho0dY!
A nie pamietasz jak zabijales ludzi w ab za nic. z zakreconym pilanem.. pamietasz..albo jak mojemu qmplowi ukradles fooda ktorego robil ze 1h na piecu..i za to cie zabijali i strzaciles aola!

noo ladnie ladnie wersol nir wiedzialem o tym 8o