Pokaż pełną wersje : wielka bitwa na rooku
Petersaber
30-04-2004, 17:09
dzisiaj byla wielka bitwa na rooku! co prawda zginalem, ale pozniej. walki z minosami i orcami toczyly sie na trzech poziomach!! zginely czteery osoby.
oto dwa screeny. wiecej nie mam bo UO screen nie bylo wlanczone.
oto miejsce gdzie zginalem:
http://republika.pl/petersaber/rook01.jpg
a oto ofiary;
http://republika.pl/petersaber/rook-ofiary.jpg
Vanhelsen
30-04-2004, 17:19
Fajne ssy, nawet niewiedziałem, że tam jest max resp 9 minosów ;p
Matiem Kadiem
30-04-2004, 17:25
No nie bardzo uznałbym to za wielką bitwe.
Ale tak można wyobrazić...
Nic dziwnego, że tam tylko minosków jest.
Jak tam wpadłem to zostalo mi jakies 64 hp na 4 lvl, a minosków było o 4 więcej i ok. 6 wygłodniałych wilków.
To chyba była u mnie większa bitwa ;]
Pozdrawiam~
Ciekawa "bitwa". Jest tam chyba największy respawn minosów na rooku. A ponieważ są tam schody, a nie drabinka, nie można minosków wyciągać po jednym, dlatego nawet high rook levelowcy mają z nimi duże problemy. Raz czekałem pięć godzin, żeby się tam dostać.
to jest normalne przecież to jest "Mino Hell" jak bylem na rooku to mialem problem z 1 minosem a teraz na 18 levie kłade 12+ bez strat hp :D
Mój kumpel sie tam 2 razy przekęcił :(
30-04-2004, 18:58
nazwalem "wielka bitwa" bo zanim wlanczylem UOScreenshot zalatwilismy 12 orków, 8 minosków,
18 wilków,a z tych ropnietych to:5 orków, 2 minosy, i 3 wilki. trupów było wiecej, ale nie dostalem sie do reszty
i powtarzam: walka trwala na trzech piętrach!!!
>Henepo<
30-04-2004, 19:24
O_o jakiś błąd musiał być :P Jak wy to wszystko pokonaliście?
don'diego
30-04-2004, 21:33
eee tam mi sie nie podobaja X(
hehe...ja tak na rooku expowalem z teamem...:P
Artuditu
30-04-2004, 22:49
Rzeczywiscie na rooku to uwierze ze to wielka bitwa :P
Gratz temu kto ten resp zabil :D :)
Pamiętam raz tam zginąłem bo mnie Minotaury okrążyło i do ściany przygwoździły.
Oooo i jest mój kumpel "Jony Kornes" (jak on sie nazwał, miał mieć Johny Kornes ;) )
bardzo ciekawe zdjecia i ladny pomysl zeby zamiescic zdjecia z rooka :D dzieki takim odmianom od 'maina' to forum robi sie ciekawsze
Bigvirus
04-05-2004, 13:26
Durzo mino bylo ale czy wszystkie zabiliscie??
]v[ichal
04-05-2004, 14:13
heheh fajne fajne , przypomina mi sie jak bylem na rooku i takie" coś " mozna było nazwac wielką bitwą . btw bylem tutaj ekipą 5 osobową i naprawde bylo ciezko
Mój brat miał więcej szczęścia.
http://republika.pl/elftom/images/minohell.jpg
Mało zdjęć z tego jak gineli dałeś.
Tibijczyk
04-05-2004, 19:21
bylem tam na 6 lev 8) jak tam weszlem to wyszlem jak najszybciej i jusz nie miałem 30 hp ;(
Spoko ss... przypominaja sie dawne czasy...hmm kiedys rook, to bylo cos, podniecanie sie swordem albo brass shieldem, to byly kiedys rare itmki a teraz.... chwila rozterki :P
piecia1990
05-05-2004, 21:33
No fajne SS ale zabiles tak wogole te minosy bo gdybym to byl ja to bym tam tylko wszedl zrobil SS i odrazu wyszedl :D
Taurusek
05-05-2004, 22:32
Fajne SS-y .. jak oglądam screeny z rooka to mi sie przypomina jak mojego kolege do bear roomu zagonilismy z kumplem i on na czerwoym zyciu i na 4 lev. do minosów skakał (i oczywiście po kilku chwilach zobaczył napis "You Are Dead") :rolleyes: a tak wogóle to ile bydła się tam zbiegło do tych minosów ?
gietol Julera
06-05-2004, 01:59
8o znowu rook:P pamietam ide sobie a tu szczur a zamna 4osoby proboja go tez \abic albo ide na mino at10 mino naraz:P eh ah ten rook:D
ty uwazasz to za wielka bitwe 8o ja tam na rooku caly czas expie lepsza rozrube zrobi na rotach
Super Elite Knight Funekib
06-05-2004, 21:56
Fajny Screen Ale Daj Wiecej Wiecej Wiecej :p
Gniew Mroku
09-05-2004, 17:39
Oryginalnie dodany przez Petersaber
(...)
oto miejsce gdzie zginalem:
http://republika.pl/petersaber/rook01.jpg
(...)
Jakby ktoś nie zauważył to jest fotomontaż. Kiedy wy się nauczycie, że myszka może być naraz nad 1(słownie:jednym) potworem???
Gonzo von Krenzel
09-05-2004, 17:59
1. myszka jest widoczna na samym dole nad paskiem zadań.
2. chodzi Ci pewnie o to czarne kwadraciki wokół potworów - one oznaczają obiekty atakujące Ciebie. w tym wypadku... prawie wszystkie:D
Petersaber
10-05-2004, 00:12
Gniew Mroku- gdzie ty masz fotomontaż?! ?( ?( ?( a myszka siedzi na pasku zadań :D :D :D , na dole tego screena.Nie wyzywaj mnie od oszustów, bo oszustem nie jestem!!! X( X( X( X( X( X( X( X( X(
I te czarne kratki, pokazują który potwór akurat cie bije!!! X( X( X(
Avanti Sorcerrer
10-05-2004, 07:34
KeKe mnie zawsze tam spotykaly zlurowane minosy ;( ale ze ekipa bylo to zemy je odgordzili boxami i lighcik 8)
W zyciu na rook nie kupilem life fluidow .... no raz kupilem od kolesia ale okazalo sie ze potion of slime :P ale to bylo dawno :D
Petersaber
10-05-2004, 13:25
LOL!!!!!!!
JAK MY MIELIŚMY JE OGRODZIĆ BOXAMI?! PRZECIEZ NIEZBYT SIE DAŁO TAM PRZEŻYĆ DŁUŻEJ NIŻ DWIE-TRZY SEKUNDY!!!!!WIEC NA BAOXY NIE MZONA BYLO LICZYC!!!
I SORRY ZA CAPSLOCKA BO MI KLAWIATURA SIADA X(
Diamentowe Ostrze
16-05-2004, 00:59
moze nieco odbiegajac od tematu:P
fajna kompozycja wina. skad taka mozna dostac? :P
Blad - Antica
16-05-2004, 09:14
Co prawda nic takiego nadzywaczajnego to nie jest (normalka na rooku) ale i tak fajne ss'y :) Ja sie tylko dziwie dlaczeo zdechles tam... To wystarczyło wejść i wyjść - i to wszystko
Endderx Druid
16-05-2004, 16:32
Ja tam byłem na 3 levelu ale rzecz jasna wszedlem to nikogo niebylo bo wlazłem jak wszystkich pozabijali ale i tak zginełem po powrocie GŁUPI SZKIELET MNIE ZABIŁ ! ! !
Ale odzyskałem rzeczy a najważniejsze to był łuk :lucznik: i zbroja której nie odzyskałem
Sir Patologia
16-05-2004, 18:24
A zerknijcie na ten respaw
Co tu tak mało Mino? Może jakiś BUG.
http://www.tibianews.net/picday/000024.jpg
Więcej takich Screnów w tym temacie (http://www.tibia.pl/reply.php?threadid=9969&boardid=18&sid=2e774885409403d169c4ad08efbe5b21)
spoko Ss gratuluje :)
Mam pytanie rozwaliliscie te Mino?
Prosze o odpowiedz.
Palladino :lucznik: RULES :P :))
Tibia ist the best!!!!!!!!
Sir Patologia
16-05-2004, 18:51
Jeśli chodzi o mojego Screna z BUGiem to Mino nie zostały zabite :(.
fajne ss'y wybiliście te mino jak tak to ile was poległo i ile wam to zajeło?
No na rooku zawsze największa grzana jest. jak widze te nooby co krzyczą :You are dead in main to zrywam boki".Fajne screeny ^^
Ss'y spox,ale troche malo mogles zrobic z walki durzo :P Ale jeszce raz grantz :baby:
Prawda jest srebram a milczenie zlotem :evil:
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
Hehehe ile to ja na rooky nie bylem :PPP nom nawet fajne ss i eq jak na taki lvl mialem taki tylko ze na 3 :P
bo kupilem od qmpla :PP :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :berserk:
Nic nadzwyczajnego na danubi jest to chleb powszedni
ja mial tak juz wiele razy!!
Gold Raven
04-06-2004, 22:04
BIG THX za screenki :) są zajefajne :D
Ja tam bawię się również (sam) i wybijam obydwa poziomy :) - jest na to sposób :)
Co za <cenzura> przeczytałem tu nawet że ktoś woli to od screenów z dragami. Lol, nie to żebym uwielbiał screeny ze smokami ale rook to już przesada żeby sie podniecać. ;(
Ludzie czemu gadacie o rooku bylo minelo teraz radzimy se na mainie :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.