Pokaż pełną wersje : Anihilator, Polacy na morganie
Zuno Ryder
19-09-2005, 17:44
Morgana wszystkim kojarzy sie z PA i ze wszystkim co zle, ale!! Nie zapominajmy o Polakach.
Darkfas - 79 rp
Xillio - 81 ek
Volltio - 99 rp
Jajoo - 89 ek
Anandumim - 103lvl :
- Pierwszy Polak, który wbił 100lvl
- Pierwszy team, który skończył Anihilator Quest
- Pierwszy Polak, który skończył Anihilator Quest
- Wbił najlepsze skille na Morganie (obecnie 93\91)
Mówcie co chcecie ale ja uwazam ze Morgana wcale nie jest taka zla :D
Lord Arro
21-09-2005, 12:25
No ja wlasnie rzezucilem sie na Morganke, i zalozylm na niej rodzinke, i nie spotkalem sie nigdy jeszcze z PA. Morgana jest najlepsza!!!!
Sir Patologia
21-09-2005, 22:54
@Up
Kto nie poznal Avis nie wie co to Morganowski smak życia
@Topic
Gadałem z Anandumim kilka razy wydaje się spox. Słyszałem jednak, że troche tchórzył w walce z Avis. Nie wiem czy to prawda, iż skakał od gildi do gildi aby tylko nie paść. Tak przeczytałem w moim temacie.
Tak to prawda, możę nie do końca skakał od gildi do gildi, ale walki to unikał. Ani razu nawet nie próbował się przeciwstawic (a kiedyś miał największy lvl...). Wszystkie wojny przesiedział skillując lub robiąc UHy (jakiś czas temu sprzedawał na allegro swojego UHmakera). Moim zdaniem jest to największy noob na Morganie, już wole wszystkich Inferno od niego (jest to moje zdanie nikt nie musi się z nim zgadzać).
Zuno Ryder
21-09-2005, 23:15
@up
a ty co bys zrobil? walczyl bys jak idiota i tracil skills i lvl? albo wbilbys reda przy takim eq? pomysl zanim cos napiszesz -.-
Ten kto niezna Avis i jej tortur odczuje jak nabije 20-30 lvl i dowie sie coto znaczy zyc na morganie :P obecnie gram na Nebuli :P
Maniek66
22-09-2005, 09:57
Na Morganie gram od dawna, mam tam postać ok 60 lvl i nigdy (powtarzam - NIGDY) nie spotkałem sie z PA ze strony Avisów. O wiele bardziej denerwują mnie polacy z levelem ok 20 -30, którzy myślą że coś na servie znaczą, a tak naprawde są tylko żałośni.
Już mnie naprawde denerwuje te podejscie do Morgany! Jak server powstał na upartego chcieliście zobić z niego serv polski. Podobnie jest teraz na Obsydii (gdzie zresztą dużo osób z Morgany się przeniosło) i coś mi się wydaje, żę wojna Polska vs Reszta Świata po raz kolejny zakończy się porażką. A czemu? Bo Polacy to w większości srający w portki tchórze!!!
Jak były wojny, mimo iż nie uświadczyłem PA od Avisów pomagałem polakom (słałem runy i kase na wojne), i prawde mówiąc obawiam się że ten mój wkład zagarnął jakiś polaczek dla siebie (o czym później się dowiedziałem). Bitwa w wykonaniu polaków to katastrofa, nikt nie chce poświęcić chara, każdy dba tylko o swój tyłek, a już szczytem jest ograbianie własneych kumpli którzy dedli!!!
Może macie kompleksy, że taki Nizahe i spólka bez trudu zrobili po 100 lvl, że się zgrali, nie zdradzają się (gdy wydawało się że Dany Darko odejdzie to jednak stać było ich na kompromisy i pogodzenie się). To własnie jest gra!!! I chodź daleko mi do lizania im dupy podziwiam na swój sposób ich taktyke i to, w jaki sposób opanowali server.
Tak to prawda, możę nie do końca skakał od gildi do gildi, ale walki to unikał. Ani razu nawet nie próbował się przeciwstawic (a kiedyś miał największy lvl...). Wszystkie wojny przesiedział skillując lub robiąc UHy (jakiś czas temu sprzedawał na allegro swojego UHmakera). Moim zdaniem jest to największy noob na Morganie, już wole wszystkich Inferno od niego (jest to moje zdanie nikt nie musi się z nim zgadzać).
Musze cie zmartwic. Anandumim mial duzy wklad w wojnie Avis vs. Sublade + Nemesis. Caly czas bloczyl nam Avisow i chodzil na ataki. Po przegraniu wojny postanowil zaplacic i grac dalej.
To, ze Anan~ zdradzil nie znaczy, ze skakal z kwiatka na kwiatek. Walczyl przeciw nam <Avis> i nawet mial udzial w deadzie Nizahe:P A to, ze postanowil grac dalej to jest jego wybor i mysle, ze bardzo dobrze zrobil :D Po co skakac z serva na server z polakami, ktorzy nie znaja takiego czegos jak: lojalnosc, zgranie, wspolpraca itp itd Tak zachowali sie np : Rahim Inferno, Druugan i inni polacy, ktorzy zdradzili :P
O jak miło, że ktos zauwazył moją osobę. Granie na Morganie wcale nie jest takie trudne, możliwe ze było ale na ten temat nie moge sie wypowiadac ponieważ stworzyłem mojego chara po tych wszystkich wojnach i konfliktach.
A tak btw Abor to gej:P
Hahaha~~~ Darkfas ;] Noobku :* Mnie tutaj nikt nie docenia ;/ Na tej morganie ehhh :P Ale wczoraj bylo mi dobrze Darkfas spisales sie :*
Barnabhinio
22-09-2005, 21:30
Ja popieram Mańka66, nigdy nie spotkalem sie z PA ze strony Avis. Moze ja mam maly level ale mam przyjaciol na wyzszych i oni tez nigdy nie mieli z tym problemow. Co prawda czasem ktos z Avisu naduzywa tego ze jest w tej gildii, ale to juz kwestia gracza, nie gildii, a Avis stara sie z tym walczyc(co pokazuje np. sprawa Xadero).
Jesli juz ktos PA to levele 20-30 na slabszych graczach i tu trzeba zaznaczyc ze niestety sa to glownie Polacy, czasem Szwedzi.
A nawet jesli chcielibysmy z nimi walczyc to i tak nie mialoby to sensu,gdyz sa za silni, zbyt dobrze zgrani i nie zdradzaja sie.
@topic
Co do Polakow to zapomniales o kilku, ale trzeba przyznac, ze na Morganie gra duzo Polakow, wiekszosc z nich to spoko ludzie choc zdarzaja sie wyjatki.
@Anandumim
Nazywanie go tchorzem moim zdaniem nie ma sensu, gdyz postapil najlepiej jak mogl, a w wojnie uczestniczyl co potwierdzaja inni. Co wy byscie zrobili na jego miejscu? Po co mial tracic level i skille za cos co nie mialo sensu. A co dala ta wojna? Mimo ze Avisu nie bylo jakis czas to powrocil i to silniejszy. Wiec po co mial to tracic?
Pozdrawiam
Barnabhinio
Według mnie w wojnie mieliśmy duże szanse.. Dopóki nie spadły nasze morale po hacku Zaznosa..
Udało nam sie zorganizować dwie ładne akcje, odparliśmy kilka ataków.
dobrze nam szło mimo tego że Rahim~ i Druugan ciagle robili akcje kamikadze :P
Maniek66
23-09-2005, 00:05
Ja pamiętam z tamtych czasów zupełnie coś innego niż wszyscy tu piszecie. To polacy lurowali GSy, to polacy wyganiali mnie z expa, to polacy krzyczeli głupie hasła pod depo, to Wy zdradzaliście siebie na wzajem, to Wy nie logowliście się z obawy o swój lvl, to Wy potem wymyślaliście głupie wymówki o przegranej wojnie. Kiedyś Morgana, teraz Obsydia, a za chwile następny serv (co usłyszałem już od kilku osób). Te kilka high lvl polaków to ludzie którzy w większości odcieli się od głupiego myślenia "albo MY albo odchodzimy z serva". Ta gra to nie arena dla pokazywania swoich nazistowskich i narodowościowych poglądów! Boli was że nie jesteście najlepsi? I dobrze! Bo dopóki polacy będą sie wywyższać nie zostaniecie na żadnym servie dłuzej niż 2 miesiące. Moja rada: Nauczcie się angielskiego i pogadajcie kiedyś o problemach z gildią przeciwną, a nie od razu krzyczcie "hunted! hunted!".
Morgana to serv wymarły. Dlaczego? Dlatego, że wy w tej grze pragniecie tylko władzy. A co z zabawą, z przyjaźniami, z satysfakcją zabicia nowego potworka czy wykonania jakiegoś questu? Pomyślcie troche nad tym. Może czasami naprawde warto pogadać, a nie chwytać za miecze, bolty, SDki?
zgadzam sie z ziomem powyzej /\ :P
masz w zupelnosci racje ja jakos osamkiem daje rade i poznalem duzo ludzi z Avis i nie spotkalem sie jeszcze z pa z ich strony.
Anandumim to noob!! (noob = uwazajacy sie za najlepszego) mieszkam z nim na osiedlu i niemoge powiedziec o nim dobrego slowa, jest konfidentem zarowno w tibi jak i na rl cyas
Knight michal dwa
23-09-2005, 12:14
Moim zdaniem Morgana jest Spoko ale Ma jedna wielka wade AVIS!!!!!! :(
Jak by nie ta gildia to morgana by byla najfajniejszym serwerkiem 8o I jeszcze jedna ale to mniejsza wade :swe: :( niestety duzo tam szwabow ale cuz zrobic..... jedna rada dobic levela i tepic Avis I pozostalych hamów
pozdro
morganski Tibijczyk 8o
Szwedzi są spoko. Nie wiem co wy do nich macie. Ja raz trafiłem do szwedzkiej rodziny (gildi). No cóż. Zarobiło sie troche kasy.
LOl, kiedys szukalem kumpli wsord polakow i daleko nie zaszedlem. Na titanii razem z kumplami z RL zalozylismy rodzinke, i kumplowaliscmy sie z najlepszymi Grim Reapers (jesli ktos pamieta) to moja pierwsza gildia;]
itp itd Teraz to my rzadzimy na morganie moi kumple szwedzi, anglicy, hiszpanie i paru polakow...
RavenDizz
24-09-2005, 01:17
Ja tez na Morgane przyszedlem na samym poczatku ale sprawy potoczyly sie h***wo i musialem zaczac inna postacia od nowa. Teraz mam 70lvl palla (o ktorym nikt na poczatku nie wspomnial! X( ) i tez wydaje mi sie ze albo Avis sie uspokoilo albo dali mi spokuj :) . Co do Anandumima sadze ze jest spoko i narazie niemam z nim zadnych problemow.
@OSAMEK:
Dawaj Rh farciarzu 8o !!!
Peace
~Raven.
Wariat Adamo
08-10-2005, 20:12
Zgadzam sie z HAKUOH. Szwedzi sa spoko ja znam kilku na morganie i chociaz moj angielski nie jest wspanialy to jakos sie dogadujemy.
Co to polakow na 20-30 lvl moze sie sa doskonali ale tez sie mozna z nimi dogadac. B)
Anandumim to noob. Osoby które grały kiedyś na morganie wiedza o co chodzi. Podczas wojny Sunblade i inni vs Avis na początku staną po stronie avis lecz po bitwie (podczas której dead wyłapał nizahe inferno ja go i Shopithia przeszedł na zaznosa i innych) lecz po tym jak zaz wyłapał hacka znowu wrócił do avis X(
Nizahe Inferno Killed at Level 60 by Dark'Modor and by Dran Pran
Gdy Zaznos nie byl idiotą wygralibyśmy tą wojnę
http://img.photobucket.com/albums/v723/duszek/Tibia3/Achtobylyczasy.jpg
Rayart Sand
15-10-2005, 21:35
Gram na Morganie i nie mam nic przeciwko Avis... Mam troche maly lvl i dlatego nie zwracaja na mnie uwagi :p Raz tylko ja se szlem moim paladynkiem na 8 lvl ze skullem <miss click> to mnie Zizka zabil :p Ale mu sie nie dziwie tez bym tak zrobil :p Oni mi nic nie zrobili a nawet Uhy ode mnie kupuja wiec jest Ok :) Ale jak ktorys z nich mnie zabije to pozna moj gniew X( :p
rekin lord vader
15-10-2005, 22:14
dla mnie ukochanym switem jest silvera
na morganie jest duzo pk... :evul: w sumie to jest piekne
PvP ruleZzZz
tonyhawkproskeat
16-10-2005, 10:39
Ehhhh ja jush nie gram na morganie, ponieważ wspaniały Atzos Inferno mnie zhuncił ;/ ;/ ;/ :evul: ;/ ;/ ;/
Rayart Sand
17-10-2005, 23:04
Juz nie ma takiej gildii jak Avis :p Rozeszli sie... Teraz jest Fire... Mam nadzieje ze wraz ze zmiana nazwy oni takze sie zmienili :p Ciekawe co sie stalo?? Jak ktos wie to prosze zeby napisal B)
thewojtek
18-10-2005, 09:08
Morgana to prze***any przez avis serwer ja dobilem 34 lv na pocatkach serwa i padlem 3 razy od awis i bylem hunted 4ever za zabice kolesia ktory mnie atakowal......
no coz... po dlugim czasie przewaleniu sie Avisu teraz widze ze na morganie to jezeli w ogole ktos PAuje to tylko Polacy :)
Przenioslem sie tam z chimery po dlugiej przerwie i niestety musze przyznac ze trzeba sie nie zle nameczyc zeby nie zostac zabitym ofkors przez swoich rodakow, bo spotkalem duzo osob z innych krajow i byli bardzo pokojowo nastawieni i to nawet wyzsze lv natomiast Polacy juz mnie dwa razy probowali zgladzic i to w ciagu dwoch pierwszych dni :)
Pozdrowienia dla nich i innych z Morgany ;)
tez mam tego screenka z wojny
http://i51.photobucket.com/albums/f386/aeloziom/14779ee0.jpg
Co do Anandumima to bral udzial z nami wojnie ale jak to sie mowi wyli*** ci***
nizahe inferno i jest jak jest
@xermef nie mow ze zaznos to idiota jak nie wiesz co i jak
ogolnie marny swiat ale fajnie sie tam gralo
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.