PDA

Pokaż pełną wersje : Wojna.

Felux Zarius
19-09-2005, 18:27
Więc w tym temacie chciałem przedstawić sytuacje polityczną isary :)
Obecnie trwa wojna.
Isaras Finest VS Praetorian Guard
Isaras Finest Frag's:

Athaniel, Aug 23 2005, 22:35:34 CET Killed at Level 138 by Bapupa and by Nibbor Hanespel.

Lord Alister, Aug 23 2005, 21:50:40 CET Killed at Level 110 by Mediota Del'Toro and by Funosi.

Sozemego the second, Aug 23 2005, 22:26:16 CET Killed at Level 98 by Mediota Del'Toro and by Histan.

Pixoholik, Aug 23 2005, 21:47:32 CET Killed at Level 102 by Mediota Del'Toro and by Kyrhon.

Galad Damodred, Aug 23 2005, 22:50:50 CET Killed at Level 115 by Mediota Del'Toro and by Kyrhon.

Noi'Ite, Sep 17 2005, 00:50:42 CET Killed Noi'ite at Level 41 unjustified (Elithrawyn)

Xyo Marksman, Sep 30 2005, 14:46:58 CET Killed at Level 77 by Tharth and by Bapupa

Patriarch Michael,Sep 25 2005, 11:26:13 CET Killed at Level 93 by Vilden

Praetorian Guard Frag's:

Rookki, Sep 01 2005, 23:54:18 CET Killed at Level 112 by Lendan.

Kyrhon, Sep 01 2005, 23:47:50 CET Killed at Level 118 by Lendan.

Cothello, Oct 06 2005, 18:09:13 CET Killed at Level 74 by Lyan

Mexzul ,Oct 05 2005, 14:44:04 CET Killed at Level 107 by Meviwi
and by Adley

A oto Filmik WMV i REC ( Do wyboru do koloru ;) )
Pierwsze Starcie Isaras Finest VS Praetorian Guard

http://rapidshare.de/files/5208559/FragsIFvsPg2*****.html

http://rapidshare.de/files/4299897/MediotaAye3.rec.html

(Uznałem że niema sensu umieszczać filmików w nowym temacie więc zamieszczam je tu )
Comment plx!!

Pymyn of isara
19-09-2005, 18:37
Mam nadzieje że jeszcze uda się wygrac tę wojne ;]

ordi
19-09-2005, 18:42
widac ze cos dlugo sie nie bijecie tam :P

Sozemego
rookkiego zabil Sazeza.
Poza tym nic tutaj nie ma o sytuacji politycznej, tylko 2 filmiki i kopia okolo 5 topicow na forum.tibia.com
..

kani_mani
Go go go PG. Jak Isaras "Fintess" wygra to będzie jeszcze gorzej niz jest... :(
Mam nadzieję, że tak nie będzie...

Rafals from hell
19-09-2005, 19:09
Moim zdaniem najlepiej było by tak:
1. Niech walka trwa i to jak najdłużej.
2. Niech obie strony ubijają się jak dziki.
H-levele podczas wojny stracą wtedy sporo leveli oraz skilla co doprowadzi do tego, że ci co nie brali udziału w wojnie wyprzedzą ich i PA się może wreście skończy.

Jvd
19-09-2005, 19:47
NIe pisz takich bzdur!
Nie wiesz jak tam jest!
Wojna ma sie jaknajszybciej skonczyc! To jest nie tylko wojna przeciwko PG, ale
o wszystkich polaków. Zobrazuje: 50+ Polak wychodzi z dp i napotka IF ( jezeli zostanie zidentyfikowany jako polak) to odrazu dostaje combo ciosów...
Ta wojna to wielka bzdura wywołana rzadza władzy! Widze jak polacy pisza od dawna ze trzeba zmienic serwa bo Szwedzi wygraja. My jestesmi głupi troszeczke. IF jest juz doświadczona w wojnach ( szczególnie Del'toros na innych serwach) wiec oni sie przygotowali. A PG troche ruszylo do wojny "ze snu"... Jezeli Preatorianie maja wygrac trzeba ich wspierac jakos! Nie walczyc ale chyba mozna zebrac jakies datki. WIDZIALEM I SIE OBURZALEM JAK WIEKSZE LVLE POLAKÓW ODDAJA ITEMY IF ( haracze), a mogli poprostu dac jakies pare bp uhów albo sd! Zachowanie polaków jest chore. Zachecam wszystkich do rzucania datków do Wolf Tower!

HAIL PREATORIAN GUARDS

Mauzes
19-09-2005, 19:55
Od If padł jeszcze Zulio i Helixiz ...
A co do wojny nie ma tam żadnych akcjii wogole może to przez ostatnie Lagi...

Felux Zarius
19-09-2005, 21:03
Od If padł jeszcze Zulio i Helixiz ...

Niewliczyłem tego ze względu że Isaras Finest wtedy niebyło.I niebyła prowadzona wojna.Zabito spowodu PA.

Xan Arcanist
20-09-2005, 20:41
Moim zdaniem najlepiej było by tak:
1. Niech walka trwa i to jak najdłużej.
2. Niech obie strony ubijają się jak dziki.
H-levele podczas wojny stracą wtedy sporo leveli oraz skilla co doprowadzi do tego, że ci co nie brali udziału w wojnie wyprzedzą ich i PA się może wreście skończy.
Ale wtedy ci którzy nie brali udziału w wojnach zmienią się w PA :(

Rafalbiel
20-09-2005, 22:17
Jeszcze nic niewiadomo może uda się jeszcze wygrać miejmy nadzieje =)

Mauzes
20-09-2005, 23:44
A czy przypadkiem Kyrhon nie padł 2 razy?

syrion
21-09-2005, 10:07
NIe pisz takich bzdur!
Nie wiesz jak tam jest!
Wojna ma sie jaknajszybciej skonczyc! To jest nie tylko wojna przeciwko PG, ale
o wszystkich polaków. Zobrazuje: 50+ Polak wychodzi z dp i napotka IF ( jezeli zostanie zidentyfikowany jako polak) to odrazu dostaje combo ciosów...
Ta wojna to wielka bzdura wywołana rzadza władzy! Widze jak polacy pisza od dawna ze trzeba zmienic serwa bo Szwedzi wygraja. My jestesmi głupi troszeczke. IF jest juz doświadczona w wojnach ( szczególnie Del'toros na innych serwach) wiec oni sie przygotowali. A PG troche ruszylo do wojny "ze snu"... Jezeli Preatorianie maja wygrac trzeba ich wspierac jakos! Nie walczyc ale chyba mozna zebrac jakies datki. WIDZIALEM I SIE OBURZALEM JAK WIEKSZE LVLE POLAKÓW ODDAJA ITEMY IF ( haracze), a mogli poprostu dac jakies pare bp uhów albo sd! Zachowanie polaków jest chore. Zachecam wszystkich do rzucania datków do Wolf Tower!

HAIL PREATORIAN GUARDS

Idea z dadkami ładna ale i tak nikt nic nie rzuci.
Polacy płacą characze bo myślą, że po tym nikt ich nie ruszy... Jak bardzo się mylą...
Jest ogólna zasada, którą kieruje się IF: znaleźć słabeusza, zapłacił characz? Zapłaci jeszcze raz.

Jak to powiedział Cramloth ta wojna będzie długa i wyniszczająca...

Angelus
22-09-2005, 15:32
Idea z dadkami ładna ale i tak nikt nic nie rzuci.
Polacy płacą characze bo myślą, że po tym nikt ich nie ruszy... Jak bardzo się mylą...
Jest ogólna zasada, którą kieruje się IF: znaleźć słabeusza, zapłacił characz? Zapłaci jeszcze raz.

Jak to powiedział Cramloth ta wojna będzie długa i wyniszczająca...

Martwię się o losy mojej ukochanej Isary.
Padłem ryckiem dwa razy od szwedzkiej hordy ...
Na 51 lev.spotkałem Bapupę , wtedy 124 master sorcerer.
Kazał mi oddać armor , ja go olałem i spróbowałem dobiec do depo.
Mało brakowało , ale koleś używa programów celujących ,
więc siła ognia była taka , że uhać się musiałem co 2 sek. i niedaleko od depo mnie dobił.
Oczywiście wrzeszczał do mnie cały czas , armor or ded , huted itp.
Ale z własnej woli żadnemu gnojkowi nie oddam swojego ekwipunku.
Miałem szczęście nic mi nie spadło i koleś miał loota kilka hmmów ... haha
Inna sprawa ,że jak widzę Bapupę to mnie ciarki przechodzą , bo już raz mnie mało znowu nie zabił.
Idę sobie w Venore , mam około połowy życia , nagle pojawia się red skull , nie przyjrzałem się kto to taki.
Nagle patrzę biegnie do mnie , spojrzałem na nick , Bapupa , o w morde !
Dostałem UE 481 , i zwiewam do depo , cudem dotarłem.
Na 57 lev. zarąbał mnie Mediota del'Toro , ale to inna historia . Taka ciekawostka , 129 pal. wali tak ,
że jak bym nie wiedział , że jest paladinem to bym myślał ,że jakiś sorcer.
Jechał głównie sdekami , oczywiście programik celujący.

Ta wojna to starcie gigantów.
Szwedzi sa bardziej doświadczeni i mają lepszy sprzęt < w realu > ...
Polaków jest więcej i są bardziej zdeterminowani. Każdy kto zna choć trochę historię Polski
i słyszał o licznych wojnach i powstaniach wie , że Polacy mają walkę we krwi.
Inna sprawa ,że większość tych zbrojnych ruchów cechował lekki chaos.

W wojnie można pomagać na różne sposoby , niekoniecznie walcząc.
Proponuję wprowadzić bojkot handlowy niezależnie od cen.
Nie kupujemy nic od Szwedów i nie sprzedajemy im żadnych runek !
Zawsze to im nieco utrudni prowadzenie wojny.
Wczoraj widziałem w depo jak Zulio sprzedawał itemki , między innymi crown legi i p-amulet.
Właśnie ich szukałem , ale pomyślałem sobie , nieeeee od tego ch... nie wezmę nawet za darmo !
Wiele wojen wygrano właśnie dzięki takim ekonomicznym ciosom.
Wiem ,że tibia to nie real , ale jakaś analogia zawsze jest.

Pozdrawiam-uzdrawiam
Angelus

Elmer
22-09-2005, 17:56
Pozdro dla maniaków, którzy mają siły grać jeszcze na tym evul świecie.

Lord Maniek
22-09-2005, 19:02
Wielu graczy opuszcza Isara, nawet ja o tym myślałem... nawet mam 5 lvl na Askarze :p
Ale zrezygnowałem ! i inni też nie powinni dać się "zastraszyć"
Troche lipnie się teraz gra... a gdy zobaczyłem jednego z IF aż chciało się nacisnąć na atak ( ale co by to dalo ? 27 lvlem :) )
Ludzie uciekają a powinni dalej grać rosnąć w siłe i pomóc PG i ogólnie Polakom zakończyć sutyacje :evul:
oczywiście łatwo powiedzieć trudniej zrobić...
takiś mądry a jak ty się przyczyniasz do poprawy Isary... itp.
i powiem przy wszystkich wspieram Polaków - duchowo :p chciał bym więcej pomóc ale co ja lowlvl moge :p
Nie możemy się poddać
Musimy wytrać
Wieże w Was
Wolnościiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D

Koter
23-09-2005, 09:53
Ja się cieszę żę niewszyscy polacy tchórzą i uciekają z Isary. Wśród tych wszystkich któży tutaj piszą widze mase ludzi którzy chętnie pomogą pretorianom. Ja raczej niepomoge siłowo ale za to wszystkie runki sprzedaje teraz polaką. A szwedy niech uciekają do domu.
PRETORIANIE DO BOJU

Galrathiel
23-09-2005, 09:56
Ja się cieszę żę niewszyscy polacy tchórzą i uciekają z Isary. Wśród tych wszystkich któży tutaj piszą widze mase ludzi którzy chętnie pomogą pretorianom. Ja raczej niepomoge siłowo ale za to wszystkie runki sprzedaje teraz polaką. A szwedy niech uciekają do domu.
PRETORIANIE DO BOJU
Nie wiem czy zauwazyles ze po stronie pretorianów tez walcza Szwedzi.

syrion
23-09-2005, 10:01
Nie wiem czy zauwazyles ze po stronie pretorianów tez walcza Szwedzi.

Można też dodać, że po stronie IF jest kilku Holendrów i niestety kilku Polaków...

Koter
23-09-2005, 11:25
Masz racje paru szwdów jest z pretorianami, ale tylko kilku. Reszta Trzyma Strone IF. Szkoda mi tylko tych polaków którzy trzymają nie z tymi co trzeba.

Jvd
25-09-2005, 11:45
Myslalem juz, ze nikt nie mysli tak jak ja... Bardzo dobrze!
Musimy szukac nowych pomysłów aby pomóc naszym ziomom...
Wiem, że rózne takie wsparcia i olewanie IF dązy do Kleski lowlvli lecz zawsze pamietajcie!

"(...)Niewazne elitarny czy zwykly, w kazdym strach zmusza do modlitwy. W obliczu smierci nie ma sprytnych, nie ma odwaznych, straszy brak uzyskania drugiej szansy..."

HAIL POLISH PPL ON ISARA
THAT IS THE LAST CHANCE! :cup:

Mauzes
25-09-2005, 22:32
Uwaga uwaga panowie i panie Został dostał Deleta!! To wielki krok do uratowania Isary!!

Qsy
25-09-2005, 23:37
Up moze i da sie uratowac Isare ale dla mnie to przegrany swiat. Po tym jak przed chwila padlem (by Swift, Vilden, Xefar and Helixiz) postanawiam zmienic server:P Zycze wszystkiego naj PG! Zrookowac Swe!!
http://www.angelfire.com/co4/qsy/qsy/index.album?i=0

Kshakus
02-10-2005, 01:08
heh wlasnie mnie skasowali -.- grrr trap na scarabach ale pierd......e jade do konca niech bija unjusty niech mnie zabijaja i tak gram dalej do konca isary :P wystarczy wytrwałosc jest masa polakow oscylujacych w granicach 50 lvl wystarczy sie zebrac razem

Pymyn of isara
07-10-2005, 16:40
Jak widać coś sie tam dzieje wczoraj padł Cothello 74 RP dorwał go galad, saz i Lyan.

Felux Zarius
09-10-2005, 07:27
Bapupa banished for unjusted player killing. (7 day)
Miał Hacked :)

http://rapidshare.de/files/6054606/bez_tytu_u.JPG.html
Screen domku bappy =)

Ngu'ema
09-10-2005, 13:20
Bapupa nie mial zapewne hacka, to pewnie jest jego i Rookiego zagrywka ;)

Felux Zarius
09-10-2005, 16:32
Bapupa nie mial zapewne hacka, to pewnie jest jego i Rookiego zagrywka ;)

Po 1. Po hu* miałby kłamać ?
po 2. Po hu* mialby specjalnie padać od mumi?
po 3. Wątpie by oszukiwał Damgratha etc.

Frogger
14-11-2005, 12:27
Wie ktoś jaki jest tytuł tej piosenki na 1 filmiku wmv ??? :confused:

Omega Radzio
14-11-2005, 23:16
ja z moim 9 lev wykoncze ich wszystkich tylko jak ich mam ropoznac.i skad mam wiedziec od kogo kupuje i komu mam nie sprzedawac.ale spoko oko jak sie juz rozwine to napewno wspomoge polakow.a moze partyzantka pomoze jakies spadajace klody kolce i takie tam:P

patrikozzz
14-11-2005, 23:20
ja z moim 9 lev wykoncze ich wszystkich tylko jak ich mam ropoznac.i skad mam wiedziec od kogo kupuje i komu mam nie sprzedawac.ale spoko oko jak sie juz rozwine to napewno wspomoge polakow.a moze partyzantka pomoze jakies spadajace klody kolce i takie tam:P

Pwned. XDDDDD

Omega Radzio
14-11-2005, 23:39
moze ktos mi nie wierzy ze bede pomocny??

Rindix
20-11-2005, 17:49
Gram na tym servie i jest spox tylko że obora i walki ciagle ale spox NAJLEPSZY SERVER

Criz
20-11-2005, 23:24
Na isarze mam 30 palka<i z 16 bp uhów, bp boltów>, także mówić co i kiedy a na pewno wam pomogę :D

syrion
24-11-2005, 08:38
Teoretycznie jest już koniec wojny.
Ciekawe czemu nikt tu tego nie napisał?
Pytanie tylko na jak długo będzie spokój...