zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Promo

Grevil
30-04-2004, 21:03
Mam pytanie...Konczy mi się pacc, czy po utraceniu go promocja(master sorc) zniknie?A jesli tak to czy ponownie po kupieniu pacc'a znów trzeba kupic promocje czy pojawi się spowrotem?
Z gury dziękuje za pomoc. :P

Tompior
30-04-2004, 21:12
Z tego co mi wiadomo to jak masz promocje to po koncu terminu pacca tracisz ja i tracisz czary dla promo. Po ponownym wykupieniu pacca masz promote ale chyba nie masz czarow. Jeżeli się myle to mnie poprawcie.

Vanhelsen
30-04-2004, 21:30
Oryginalnie dodany przez Grevil
Mam pytanie...Konczy mi się pacc, czy po utraceniu go promocja(master sorc) zniknie?A jesli tak to czy ponownie po kupieniu pacc'a znów trzeba kupic promocje czy pojawi się spowrotem?
Z gury dziękuje za pomoc. :P

jak tracisz PACC'a to Promocja, czary PACC'woe i Promocowe :P Tracisz je na czas doputy nieopłacisz ponownie PACC'a

Grevil
30-04-2004, 21:35
Wieszok czyli jesli po jakim¶ czasie znowu kupie pacc'a to znowu bede mial promo i czary?Jestes pewiem na 100%? to dla mnie bardzo wazne.

Matheous
30-04-2004, 21:57
TAK...
Jak ci sie skonczy PACC to tracisz wszystkie swoje 'nadprzyrodzone moce' ale jak go kupisz spowrotem to masz spowrotem promo, czary i wszystko co sobie zazyczysz;)

Grevil
30-04-2004, 22:00
Matheous Dziekuje ci bardzo.Uspokoiłe¶ mnie i uratowałe¶ mojego sorcka :D Jeszcze raz wielkie dzięki.
Post do zamknięcia.