Pokaż pełną wersje : Moje arty
Fakolpet Fendadra
19-09-2005, 23:11
Tu bede zamieszczał swoje arty. Narazie tylko jeden bo mi skaner padł...
http://img.photobucket.com/albums/v228/Fakolpet/dwarf.jpg
SadeXoVe
19-09-2005, 23:20
ladne, tylko buty kiepsko wyszly ale twarz i reszta jest ok
Oooo... kolega chce mnie puścić z torbami? ^^
Moje zdanie o tym obrazku już dobrze znasz, więc nie będę się rozpisywać ;).
Fajny ten twój krasnal, ale owe butki mi tu nie za bardzo. Mój jest ubrany w takie fajne skórzane, wiązane rzemieniem :D. Ale to już zależy od gustu ^^.
Pokażno co ty tam bazgrzesz jeszcze, już nie moge się doczekać :P.
Fakolpet Fendadra
20-09-2005, 08:49
Na tym obrazku niezbyt mi wyszlo ;/. Mam jescze gdzieś orka ale musze go znalźć i zeskanować.
http://img.photobucket.com/albums/v228/Fakolpet/ocalaly.jpg
Randlemen
20-09-2005, 09:13
Całkiem fajne te twoje prace. Gdybym miał skaner też bym wrzucał na forum jakieś arty...no ale trudno. 5-/6
Fajne !
Buty Lipnie Wyszly Ale Ogulnie Super.
5/6
Wombatto
20-09-2005, 10:38
Eeeee, nawet nawet. Ten krasnal lepszy. Fajnie mu twarz wyszla. Ale ten ork to taki troche gupi wyszedl....
Humm :P krasnal roxuje :p
Fakolpet Fendadra
20-09-2005, 16:58
to nie ork tylko hobgoblin :P
Nieldugo wrzuce mojego orka
Bądźmy szczerzy. Po tych obrazkach widac, że masz wprawę i pewną rękę.
(patrzy na ten ostatni obrazek)
On jest odchylony za bardzo do tyłu, jakby miał się wywalić. Ów humanoid (nie kłućmy się co to jest, ork, hobgoblin, czy jakie tam inne świństwo) jest bardzo mocarny, lecz nie wydaje mi się, aby dał radę tak ot sobie jedną rączką trzymać ten oto szeroki, długi i zapewne sporej wagi miecz. Przy czym jest on tylko odrobinkę odchylony od poziomu... Albo mnie oczy mylą, albo ten pan musiałby być supermanem (wiecie, taki chudziutki, z przeciętnego rozmiaru mięśniami facet w rajtuzach podnoszący autobus).
Ale pomijając moje czepianie się to obrazek bardzo mi się podoba. Te kości i fragmenty szkieletu ludzkiego, cieniowanie.
Ale to odchylenie postaci ciągle psuje mi gdzieś w podświadomości ową harmonię, i każe mi dać ci 6-/6 za pracę ^^
@edit
Jakiego ołówka używasz? Ciemnośc lini mówi mi, że jest to miękki ołówek, zaś szczegółowość i spora ilośc drobnych detali każe zastanowić się czy aby nie jest to twardy ołówek.
HB? :P Czy mam rację? :)
Fakolpet Fendadra
20-09-2005, 18:42
uzywam rooznuych olowkoch ale na nazwach się kurczę nie znam :P
Yoshu Thor
20-09-2005, 18:53
Bardzo ładne arty. Znasz się na rzeczy.
Dwarf r0x ;D
Ivellios Galanodel
20-09-2005, 19:03
Bardzo ciekawe arty. Pogratulować można tylko. Tylko mogłyby być cienie w niektórych miejscach wyraźniejsze.
Fakolpet Fendadra
20-09-2005, 19:43
kurcze ten miecz faktycznie za wielki :P
Fakolpet Fendadra
20-09-2005, 19:49
Nie kurczę, orka się wstydzę zamieścić bo jest do bani ale zamesczę niezbyt udanego smoka ;/ publikowałem już go na jakiejś anglieskiej stronie o Fantasy ale..
http://img.photobucket.com/albums/v228/Fakolpet/smok20morski.jpg
Chessterr
20-09-2005, 20:04
Dragon i Viking mi sięnaprawdę spodobały. Sa super. Gratuluje
Wiadomość na gg:
nowego arta zamiescilem ale jest zalosny..
Moja odpowiedź:
żałosny!? Niezbyt udany!? Czy ja mam cię trzasnąć do jasnej cholery!!! Ja sama nie umiem tak malować, a ty mi tu dajesz odpał typu: "to jest badziewie", a pod spodem obraz godny Leonarda da Vinci... Czy chcesz żebym była zazdrosna!?
I nigdy więcej nie waż się wyskakiwac do mnie z takimi tekstami na gg...
Hmm... Smok, jest super. Jedyny błąd w nim, to za szybko skończone błony skrzydeł przy (jego) prawym skrzydle (dla nas to jest lewe :P). A tak to gites. Głowa fajna, choćby dlatego, że jest z lekka rozmazana ^^ (widzać, że poprawiałeś ją kilka razy :P). Ogon bardzo mi się podoba, a za to twoje cieniowanie to sobie chyba wypruję flaki z zazdrości...
Randlemen
20-09-2005, 20:57
Bardzo mi się podobają twoje prace. Fajnie jest oceniać czyjeś prace, które robione są "ręką" a nie w jakimś programie, nie twierdzę bynajmniej, że rysowanie, np. w paincie to prostota, ale to jednak nie to samo co umiejętność rysowania w realu i talent z tym związany. Ten smok jest przepiękny.
Fakolpet Fendadra
20-09-2005, 22:17
no i to ten ork ;/ Ale ieniowania praktycznie nie ma więc..
Fakolpet Fendadra
21-09-2005, 16:42
Tutaj jescze niezcieniowny elf ;/
http://img.photobucket.com/albums/v228/Fakolpet/G-elfpencil.jpg
No i ten obiecany spam...
Fajny ten elfik. Jeśli go ładnie wycieniujesz to będzie ekstra. No, ale możesz go też potraktować photoshopem. Jedyne do czego ten program się nadaje to do kolorowania, ale za to można w nim uzyskać perfekcyjny efekt.
Czekam na następne prace.
Acha! I jeśli będziesz robił ten płaszcz, to pomarszcz go mocniej w zgięciach. Fajnie to będzie z mocnymi cieniami, wtedy nabierze nieco realności.
Jak już mówiłam niemoge się doczekać następnych twoich dzieł ^^
..::QRAS::..
21-09-2005, 18:41
stary z dwarfem i smokiem wymiatasz ;]
Shanhaevel
21-09-2005, 18:58
To jest Elf? TO jest Elf?? TO JEST ELF?! Z całą pewnością nie.
Btw.
Fakolpet, po co robisz już...
/me liczy
...trzecie konto?
Krasnolud jest nawet niezły. Smok też.
Randlemen
21-09-2005, 19:01
No ten elf to zdecydowanie słabiej wyszedł, szczególnie wzgledem ostatnich prac, ze wskazaniem na tego suuper smoka :) . Ale jak byś go pocieniował i narysował tak, żeby całego było widać to by było git.
Fakolpet Fendadra
21-09-2005, 19:10
dlaczego 3 konto? hmm... pierwsze zbanowane za nie wiem co... A teraz wymyśliłem sobie nazwisko do Fakolpeta więc postanowiłem używać. A czemu to nie elf? Nie wszystkie elfy muszą być w kapturach np. LOTR. Ale to twoje zdanie więc nic nie mówie.
o widzę, że lubisz elfy. Ja wole krasnoludy dlatego bardziej się postarałem przy nim. Ale specjalnie dla ciebie mogę postarać narysować pożadnego.
SadeXoVe
21-09-2005, 20:02
@Shanhaevel
a co to wedlug ciebie jest? no ale coz, ty wiesz lepiej
i w sumie co cie obchodzi ktore ma konto? jego sprawa nie?
@Fakolpet
elf brzydki, narysuj wiecej krasnoludow (Chesster: jakich vikingow?) i ten smok do zludzenia przypomina mi wiverne (tak to sie pisze?)
Fakolpet Fendadra
21-09-2005, 20:45
Ufff,,, Wreszcie skończyłem rysować ten obrazek. Rysowałem go przez miesiąc... Mam nadzieję, że się podoba bo się zdeczka umęczyłem ;/ Kurczę, teochę się spłaszczyło, jak żle widać to pwiuedzcie to troche postaram się pomniejszyć. No teraz jusz takie spłaszczone nie jest :D
http://img.photobucket.com/albums/v228/Fakolpet/EmmaHUGE2.jpg
up: o.O :o o.O
Bardzo ładne, wyglada jak stare czarno- biale zdjecie, albo porfesjonalny portret.
Fakolpet Fendadra
21-09-2005, 21:18
Musze zedytowac tamten ostatni ponieważ jest tak splasczony ze..
edit: No wystarczylo obciac troszeczke u dolu u już nie jest spłaszczony. Ale mogłem uciąć troche mniej ;/. Chyba zedytuje jescze raz ;/
Rzemek M.
21-09-2005, 21:52
wow obrazki rób dalej!! B) ;) :) :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
Descartes
21-09-2005, 22:17
http://images.google.pl/images?q=smok&hl=pl&lr=&sa=N&tab=wi
Fakolpet Fendadra
21-09-2005, 22:19
tiaa... A jak pisałem, że smoka już gdzieś zamieściłem, i Dwarfa tesz gdzieś zamieścilem. Tylko elfa nie zmaiesczałem reszte gdzieś napewno... Czytaj uważnie...Ahaa. Stary jest? A data zamiesczenia? Spojrzałeś może? hę... ale z resztą nie będe się tłumaczyć... Nie przed Tobą bo nie warto najwidoczniej...
aaa i odmienny styl? Ja nie rysuje jeden po drugim więc po primo. Nie zawze będa tak samo wyglądały.
po 2 primo... Może mam 2 takie same smoki , bo jak jsuz inaczej cieniowany to żle. Ja się uczę rysować więc trenuje różne spodoby, cieniowania, kreski, ołówki i wogule...
@Kuraj
Śmiem wątpić szanowny panie. Jeden link nie jest dowodem. Pozatym on sam podkreślił, że jego obrazki były już wczesniej publikowane.
I jest jeszcze coś, co mnie przekonuje, o tym, że on nie kłamie. Ale to niestety muszę zachowac w tajemnicy, bo obiecałam. I wtedy, kiedy patrzyłam na ten obraz, odrazu na 100% byłam pewna, że to jego praca...
Więc, zaufaj mi na słowo. Wiedz, że ja mówię prawdę.
Jeśli to nei rozwiało twoich wątpliwości to zapraszam na osobista wymianę zdań na gg...
Z uszanowaniem:
Eileen
Descartes
21-09-2005, 22:33
Dobra, już mówiłem, że mogę się mylić. To tylko moje przypuszczenia... zresztą, wskocz na GG, jestem niewidoczny.
A, zapomniałbym:
Może mam 2 takie same smoki , bo jak jsuz inaczej cieniowany to żle
W takim razie pokaż go.
SadeXoVe
21-09-2005, 22:41
i oto wlasnie przyklad czystej zazdrosci, dziekuje.
fakolpet ostatni rysunek jest swietny, czy tylko mi sie wydaje czy to ta aktorka ktora gra hermione? (a moze jednak nie)
@Eillen
dziekuje za oswiecenie
/edit
rzeczywiscie, dzieki (blad celowy nie byl)
Fakolpet Fendadra
21-09-2005, 22:42
Niew chodziło mi o to, że może mam specjalnie jak coś będe zamiesczać to w 2 kopiach żeby nie było że nie ten sam stajl
@down: Dobranoc
Descartes
21-09-2005, 22:45
Dobra, może przesadziłem. Jak już mówiłem, jestem tylko człowiekiem i mogę się mylić. Najwyraźniej w tym momencie się pomyliłem... jutro to przemyślę a na razie idę spać.
Piękne, a ten ostatni obrazek strasznie przypomina aktorkę grającą Hermionę ;) Reszta też bardzo łądna ale ta ostatnia praca wymiata.
fakoltep ostatni rysunek jest swietny, czy tylko mi sie wydaje czy to ta aktorka ktora gra hermione? (a moze jednak nie)
Tak sade, to jest Emma Watson, filmowa Hermiona Granger. Wiedziałam to od samego początku.
Maluj dalej ^^
@acha, Sade, masz błąd w nicku naszego kolegi. Mam nadzieję, iż nie był on celowy :).
Fakolpet Fendadra
22-09-2005, 18:55
właśnie mam nadzieję, że nie celowy :PP A obecnie jestem w trakcie rysowania imp'a skończę jutro i zamiesczę.
SadeXoVe
22-09-2005, 21:27
rysuj, rysuj bo malo kto (poza eileen i tannates (przepraszam jezeli zle napisalem nicki)) tutaj szkice daje,
blad jak juz napisalem nie jest celowy
Fakolpet Fendadra
23-09-2005, 21:27
Oto ten imp. Myslę że wyszedł całkiem nieźle :)
Cor Tibiarz
24-09-2005, 13:56
To jest Elf? TO jest Elf?? TO JEST ELF?! Z całą pewnością nie.
.
to jest elf chodzby dlatego ze w niektorych powiesciach elfy sa inne a nie w kazdej takie same i to ze gdzies sa takie elfy jak np. ten co masz w avatarze a gdzie indziej elfy sa wielkosci krasnoluda, wiec ten rysunek przedstawia elfa chociaz wydaje sie taki... niedokonczony :P
Co do artow...
pozostale arty sa calkiem fajne tylko te buty u krasnala moze troche nie pasuja :P wez udzial w tym konkursie nowym :P
SadeXoVe
24-09-2005, 14:37
uh ah jaki doskonaly ten imp.... szkoda tylko ze go nie widze?
Fakolpet Fendadra
24-09-2005, 15:33
Dziwne bo ja go widze... Odsiewież może stronę. A jak nie zadziała zamiesczę jescze raz.
Baaardzo ladnie ale buty troszke tak za duuże lol
*((**((^First who use papier toaletowy^))**))*
:evul: 8o
Pierwszy rysunek to plagiat... kiedys mialem to na avatarze w pewnej grze zwanej vallheru. Znalazlem to na google, choc teraz juz nie potrafie... wiem ze w sumie nie mam dowodow, ale gdyby ktos mogl jakos lepiej przeszukac net to gwarantuje ze pierwszy rysunek znajdzie.
Moze jezcze dzis troche poszukam, jak znajde to zedytuje posta.
SadeXoVe
26-09-2005, 18:45
synku, poki nie masz dowodow mozesz co najwyzej pocalowac Fakolpeta w pupke
a jak masz to dawaj, a ja napluje sam sobie w twarz ze chwalilem jego prace
-.-
Fakolpet Fendadra
26-09-2005, 21:57
heh może nie jest to rysunek, ale z serii przeróbek w paincie. Dam ten tylko ponieważ, Eminem nie wydzedł, rickie Martin tesz nie wiec dam to XD Jak ktoś chce zdjęcie na którym przerabiałem dać znać.
http://img.photobucket.com/albums/v228/Fakolpet/wampir.jpg
Fakolpet Fendadra
26-09-2005, 21:59
Kurcze kolejny posądzający o plagiat to się zaczyna robić nudne, mówiłem, że już gdzieś zamiesczałem ale nie pamiętam gdzie z innymi pracami więc jak znajdiesz to będe wdzięczny bo przyoazji pokaże resztę moich prac...
To jak to było? 50 koment? xD
No to tak:
Pomysł na przeróbkę ciekawy. Cieszę się, że w końcu ktoś zauważa tę "ciemną" stronę kobiety ;).
@Sade
Słoneczko, nie denerwuj się, złość piękności szkodzi, a to, że Fakolpet nie robi plagiatów da się udowodnić i za niedługo zamierzamy tego dokonać :P.
SadeXoVe
26-09-2005, 22:58
eileen, nie na fakolpeta sie wkurzam, tylko na tych wszystkich debili ktorzy mu talentu zazdroszcza
Fakolpet Fendadra
26-09-2005, 23:09
Ależ nie trzeba sie denerwować ja tych ludzi po prostu nie słucham i nie zwracam na nich uwagi, więc i Ty drogi Sadaxove nie martw się. Ale jak już Eileen napisała postaram się udwodnić. I to już niedługo.
Fakolpet Fendadra
27-09-2005, 20:07
an tak btw, widać tego impa?
Randlemen
27-09-2005, 20:43
Za każdym razem jak wbijam na ten temat, widząc, że autor postu coś skomentował to licze, że daje jakieś nowe prace...jak widać znowu nic, tylko jakieś dyskusje :p
Fakolpet Fendadra
27-09-2005, 21:13
Heh bo praktycznie do tej pory dawałem stare prace tylko jedna była nowa, Emma Watson, ale obecnie praca w tłoku więc może za 3 dni skonczę planuję kolejnegho dwarfa. A i jestem zaj ęty jescze szkołą oraz pisaniem 2 części moej książki.
Randlemen
27-09-2005, 21:17
@UP
Dobra, rozumiem, nie gniewam się :p . Sam wiem jak to jest teraz z tą natrętną szkołą...aż za bardzo wiem :)
Fakolpet Fendadra
27-09-2005, 21:36
Hmm pobawiłem się przeróbki, powiedzcie jak wyszło. (poprawiłem zęby, makijaż, i cerę i troche cienie dla tajemniczości...) XD
http://img.photobucket.com/albums/v228/Fakolpet/wampir.jpg
Descartes
28-09-2005, 10:32
Chciałeś - masz. Ten smoczek wisi na jakiejś stronie w interii, ale nie ma na niej index.html...
http://cienie8.w.interia.pl/smok%20morski.JPG
Chyba ci go ktoś za***ał. :P
niezbedny
28-09-2005, 14:51
Weź ty zostań jakimś ilustratorem bo rysujesz extra!]
Byłnyś dobry do takich książek jak Hobbit.
Fakolpet Fendadra
28-09-2005, 16:54
Kuraj dzięki za informacje postaram się dotzreć do tego gościa ponieważ jak widzę został ode mnie ściągnięty niedawno bo storna jescze w budowie. Dzięki wszyscy za komenty ale czemu nikt nie komentuje wampirzycy?XD
Fakolpet Fendadra
28-09-2005, 16:57
Dzięki Kuraj dam znać temu gościowi i dzięki za comenty ale czemu nikt nie komentuje wampirzycy?XD
Randlemen
28-09-2005, 17:20
Całą tą wampirzycę zrobiłeś od podstaw? Bo chyba nie... ;)
Fakolpet Fendadra
28-09-2005, 17:24
Nie no nie cała ale przeróbka normalnego co ja kurde progrmista jestem? Zreszta nie da sie czegoś takeigo od podstaw XD
dap-galothij
28-09-2005, 18:05
jak się nie da, jak się da:P
To w końcu tylko piksele:) Jak dobrze poukładasz, to będzie;)
Jakoś nie zauważyłem tych przeróbek(zęby, makijaż, cienie)
Gdzie one są(dokładniej)?
@down: Między tymi zdjęciami jest różnica widoczna. Ale między tymi dwoma które zamieściłeś(na tej i poprzedniej stronie) różnicy nie widzę:)
Fakolpet Fendadra
28-09-2005, 18:35
to moze dam zdjecie na ktorym przerabiałem? Znaczy tego dokladnie nie mam ale to samo ujęcie.
http://img.photobucket.com/albums/v228/Fakolpet/28.jpg
OMG PLAGIAT PLX PLX!!!
BAN BAN!
a tak powaznie, mnie sie podoba ;]
Słowo się rzekło, kobyłka u płota.
<ciach> I niechaj tajemnica pozostanie tajemnicą...
Masz miesiąc. Jeśli narysujesz nikt nie ma prawa się czepić ciebie o jakikolwiek pagiat, bo będzie dowód co potrafisz...
Fakolpet Fendadra
28-09-2005, 22:27
hmm miało być w porywach do półtora miecha ale myśle że się wyrobie. Jak już mówiłem za 3 dni dam ogolny niedably szkic jak ja sobie to wyobrażam a Ty osądzisz czy dobrze. Jeśli tak biore się do rorboty.
3 dni na szkic?
Zyjesz w innym swiecie :3
Szkic robi sie w 3 minuty stary, wiem ze to boli, ale to prawda.
(mam zrobic 160 szkicow na przyszla srode Oo.. postac siedzaca.. jak by szkic trwal 3 dni.. policz ile by to czasu zjadlo XD)
Fakolpet Fendadra
29-09-2005, 20:56
Jaaacy wy naiwni :) To już 2 ofiata tego forum. Obaj korzystali z cafe :) Jak widac trzeba zmieniać haslo. Ale nie będe tu mówić wszystkiego, jak ktoś wie co się stało to się domyśli. A ja to powiem tylko 1 ososbie ktora zaufala niby Fakolpetowi. Co za ludzie :)
No cóż, to jedyny i ostatni raz, kiedy muszę się z toba zgodzić Rafale.
Powiem tylko tyle: Żal mi ciebie, bo widzisz do czego zaprowadziło cię to wszystko. Sam kopałeś sobie grób, by prędzej, czy później się w nim znaleźć. Mam nadzieję, że w tym szpitalu przyjdzie cię ktoś odwiedzić...
@Dla wszystkich, których intweresuje ta historia powiem tylko tyle:
Faklopet nie jest niczemu winny. On nie miał do wczoraj pojęcia co się dzieje. Chwała Bogu, że nie mam ustawionego czyszczenia archiwum, miałam czym go i podstwę do wytłumaczenia mu całęj tej histori, która działa sie za jego plecami. Co ciekawe dostał bana, no, ale to czy jest on sprawiedliwy leży już w gestii modków i adminów.
a dokladniej
Fakolpet prawdziwy (FP) przyjazni(ł) sie z "efool chaksiorem" (EC). EC niemial przyjaciol, niemial znajomych (powod?.. pewnie jest psychiczny, gadalem z nim na gg). FP chcial sie z nim zaprzyjaznic, lecz uwaga zwrocona w strone EC (niema przyjaciol z powodu jego zachowania) zostala odebrana przez EC jako obraza. Ten zaprosil go do caffe internetowego, ktore bylo prowadzone przez jego wujka, i pod pretekstem zabawy, uzywajac efool kejlogera zdobyl kody dostepu do wszystkiego.. gg forum itd. FP o niczym niewiedzial.
Tak wiec EC postanowil, ze FP straci wszystkich kolegow, bo skoro EC ich niema, to FP tez niebedzie ich mial. Niestety, jak to bywa, przestepcy lubia sie chwalic komus swoim EFOOL PLANSEM! Najpierw sie zwierzyl eileen(...) eileen mnie o tym poinformowala
(...) a wiec zagadalem do niego i mi tez sie zwierzyl. Oczywiscie skoro to wiedzialem, to czemu niemialbym ujawnic?
Z jednego powodu.. zabawa byla przednia :D
limenu----------------† (29-09-2005 21:22)
a tak sobie mysle
czemu ja niemioalbym mowic?
Fakolpet (29-09-2005 21:22)
ee
bo
jak nie to pwiem ze jestes glupi i jestes najgorzysm z artysotw i ze twoje prace to plagiat
iii?
ha ja potrafie hackowac udawac wiec zorbie tesz storne kilka storn z twymi artami
Fakolpet (29-09-2005 21:23)
i ban
limenu----------------† (29-09-2005 21:23)
dobre dobre
nie boisz sie?
hm..
nie
potrafie to sprostowac z (odpuszcze sobie porownanie :3)
ti wymysle cos gorszego
ale pomysl ciekawy
prosze pisz
i pozalujesz
limenu----------------† (29-09-2005 21:24)
zhakowac kolesia w caffe to ja tez umiem
na coz... EC niewytrzymal i pochwalil sie FP... :D
Tak wiec, niemoge w 100% stwierdzic, ze teraz FP dziala na swoim gg, ale daje na to 70%, a ci ktorzy go wczesniej znali niebeda mieli watpliwosci :3
Ps. do EC
I CO MI ZROBISZ? :D
@lim
Wielkie dzieki, że jak zawsze robisz wszystko za moimi plecami...
Jak wiemy każde opko ma swój koniec. I choć życie to jedna niekończąca się historia, to ten jej fragment możemy narazie zakończyć. Jeśli chodzi o owego EC, jak go nazwał lim, a raczej Rafała (bo tak mi się przedstawił), to powiem tyle, że z tego co mi mówił Fakolpet (ten na 100% prawdziwy, jak potwierdziły to moje testy) wylądował w szpitalu pobity przez takiego jednego gościa, którego też dręczył (spisane słowo po słowie ze słów FP)...
Fakolpet (30-09-2005 17:22)
ale mam dobnra wiadomosc
Fakolpet (30-09-2005 17:23)
wlasnie dostalem teledfon od kumpla
Eileen (30-09-2005 17:23)
tak?
ze rafal zostal pobity przez takiego jedneog biednego goscia
ktoergo zawsze traszyl
(...)
Fakolpet (30-09-2005 17:26)
ale dla tego goscia
Fakolpet (30-09-2005 17:27)
bajka jusz sie konczy
i mam nadzije zejuz niedlugo
ponoc ma jechac do szpitala
ma zlamany obojczyk i zebro
takie chuchelko a takie silne w zlosci..
niesamowite
Eileen (30-09-2005 17:28)
wiesz co? nie martwmy juz się nim, on nam nie zaszkodzi...
Eileen (30-09-2005 17:28)
za to potem zapoznam cię z limenu ^^
Koniec? Nie, jeszcze nie... Nasz kolega haker wyszedł ze szpitala, zachowując hasła do konta na forum (Lord Fakolpet). Ale to szczegół, nie wart uwagi, teraz wszyscy znają prawdę...
Eileen (29-09-2005 20:16)
Fakolpet (20:13)
i wotpie zeby pwidziala <to był cytat, z rozmowy EC z limenu>
Kłamca (29-09-2005 20:16)
tylko dzikei zlu jestesmy na tej planecie dominujaca rasa
i nie pwiesz
wiem o tym
Eileen (29-09-2005 20:16)
nie znasz mnie... nikt mnie nie zna...
jak wynwiskowalem
kochasz tajemnice
Nawet najlepszy wniosek moze być mylny. Tu się pomyliłeś... Bo ja kocham też prawdę...
A dalej? Jak się potem dowiedziałam lim i fak zapoznali się już za moimi plecami i wszystko skończyło się fajnie, a ja mogę wrócić do malowania moich nieszczęsnych bazgrołów...
Koniec, kropka i akapit.
SadeXoVe
01-10-2005, 22:14
tzn. fakolpet wiecej szkicow nie pokaze?
kur.wa
Co za plecami?
Ty tez mi niepowiedzialas ze ujawnilas to na forum :3
Ale mniejsza.. chcialbym zobaczyc reakcje "klamcy" huhuhu ^^
@Sade
Wybacz, że to powiem, ale czy te szkice są tu najważniejsze? Z resztą, były to plagiaty, jeśli nie wiesz... Najbardziej liczy się fakt, że mamy z głowy hakera, a wszyscy wiedzą, że Fakolpet jest niczemu niewinny, wbrew chęciom i zamierzeniom jego kolegi (który nawiasem mówiąc jak na mnie odebrał już karę za swoje niecne uczynki :P).
No i przez to wszystko nauczyłam sie już poprawnie pisac Fakolpet ;).
@lim
Wiesz, ale fajnią minę zrobiłam jak usłyszałam od Kuraja, że powiedziałeś całą historyjkę kompani z MTA... :D No, a to ze ujawnię dobrze wiedziałeś, bo lubię opowiadać "bajeczki" ;).
Ale proszę, Fakolpet - NIGDY WIĘCEJ NIE CHODŹ DO INTERNETOWYCH KAWIARENEK! :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.