Pokaż pełną wersje : Coo
Alan Smith14
20-09-2005, 09:04
Dnia 24 wrzesnia minie rok od kiedy powstala najdluzsza gildia na Galanie a mianowicie Champions of Olymp!! :cup:
Jestesmy pierwsza gildia ktora bedzie obchodzic rocznice na Galanie i z tej okazji zostanie urzadzona impreza :P
Narazie nie wiadomo czy odbedzie sie ona tylko dla starych i obecnych czlonkow COO, czy osoby z zewnatrz beda mogly w niej uczestniczyc.
Mysle ze zasluzylismy sobie na szacunek na Galanie i zawsze staramy sie byc OK :P
Nav~
Wspaniale ;]
hmm... A corentions jka długo isnieje ?? ;)
Polak z Galany
20-09-2005, 14:23
Oo ;) Życze udanej zabawy ;< Na rocznicy waszej gildi ;)
yeye! gz ja za pare dni moshee sie logne do green armyy musze lvl nabić bo na 15 lvl na rooka wyszlem :P bo teraz w Unox :P
Hail
-Grzbieciq
-Boltan
-Haldir The Silver
-Oen
-Darkseer
-Bon Devil
-Skorpion Warrior
-Potempik Silny
-Irlo
-Rycerz Shadowek
-Tasiorstrasz! ( Calmera)
@edit
Gz ! Rodzinka de'ath roox! hail wam all
Keleborn
20-09-2005, 17:07
HRHR napewno wpadne, znajde chwile czasu zeby z wami poimprezować :D
hail Galana, hail Coo, hail de'ath, hail Navo
Insane~~
Hehe ciesze sie z tak dlugo trwacie ;) I fajnie by bylo jakbym mogl wziasc udzial w imprezie :D
Pozdro dla Wrobla ;)
Jerkov Thundersword
21-09-2005, 20:22
Dnia 24 wrzesnia minie rok od kiedy powstala najdluzsza gildia na Galanie a mianowicie Champions of Olymp!! :cup:
Jestesmy pierwsza gildia ktora bedzie obchodzic rocznice na Galanie i z tej okazji zostanie urzadzona impreza :P
Narazie nie wiadomo czy odbedzie sie ona tylko dla starych i obecnych czlonkow COO, czy osoby z zewnatrz beda mogly w niej uczestniczyc.
Mysle ze zasluzylismy sobie na szacunek na Galanie i zawsze staramy sie byc OK :P
Nav~
"Być OK"? No comment plax -.- A najstarsi na Galanie są Corentiros. Na przykład taki Hesus de'Ath... Ale jego już sięgnęła moja zemsta za zabicie mnie na freezie -.- Hail Anurchy, Balwyn, Lutore, Oen & Vengance!
gzgzgz dla czlonkow Gildi no i dla leadera, mogles napisac tutaj troche wiecej o COO no lae coz ;P
Moze i Core jest gildia starsza, ale nie jestem pewien czy jest tam ktos z pierwszego skladu :P (moge sie mylic)
W kazdym razie CoO jest najstarsza nie rozwiazywana ani razu gildia na serwerze :P
Tak i chwała nam :) A nikt nie pozdrowi poczciwego Tyraaela~? ;(
24. wrzesnia wracam z biwaku, takze postaram sie jak moge byc na rocznicy.
Falco de'Ath
26-12-2005, 12:39
Rocznica mnie niestety ominela ;(
Ale za rok to sie cos w realu skleci :D bo stare z nas doopy i mozna by sie w koncu spotkac xD
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.