Pokaż pełną wersje : Smieszny Annihilator.
Filmik jest z tibia.de przedstawia on ludzi którym macro robi z mózgu kaszanke.
http://rapidshare.de/files/5234155/yukedanihi.rec.html
Player Killer
20-09-2005, 18:59
Może gdyby wsadził te bursty w kołczan to by zabili demonki :) Następnym razem więcej bp uh wezmą :]
Taa kompletny kretynizm tego co nagrywal...spokojnie by zdązyl zaladowac amunicje....a jesli nie mial zamiaru bic to mogl popelnic samobojstwo a nie UH marnowac...What a f*cktard
komedia bylo git ale okolo 10 min skonczyly sie brusty i komedia normalnie
Angel of Death
20-09-2005, 19:17
Nie no to poprostu noobostwo ... miał macro i nie umiał włozyc burstów -.^ Zamiast marnować uhy mógł już sie zabić.
Saviour of Sula
20-09-2005, 19:33
Eeee... TO mibyć śmieszne czy żalosne??? Bo moim zdaniem żalosne.... Ale nooby ja nie moge...
Lol :p ale inteligętny on byl :D
Eeee... TO mibyć śmieszne czy żalosne??? Bo moim zdaniem żalosne.... Ale nooby ja nie moge...
NIE ważne czy smieszne czy żałosne. Ostatecznie moze byc to i to. :-)
Każdy może być nobbem. Nawet 100 lev+ ;p
WielkiSorc
20-09-2005, 21:03
tak to nais kochani Br... sam na tym świecie grałem ale nie jaka Jolipe.. po dośc inteligentnej rozmowie.. tzn. Ja: selling bp of uh Ona: ibuy Ja:3k Ona:hunted skonczylem grac oczywiscie nie tak odrazu tylko przez to ze mnie ponziej pare razy do***ała... może mało kto uwierzy ale nawet i 100 lvl nie po skąpi i napisze dosyc często Br? bR? br ? BR ?
Ogon Levitaurim
20-09-2005, 21:12
hahaha ja bym sie juz dawno poddal hahaha co on to afk robil chyba
LOL ale nooby niezle żeby burstów nie umieć włożyć to trzeba być typem :]
@up: DOBRE :D :D :D
Lol :p ale inteligętny on byl :D
Hmmm... ty tez nie jestes zbyt INTELIGENTNY ..
A jesli chodzi o film to rzeczywiscie bystroscia to sie nie popisal,
pierwszy raz widze cos tak zalosnego :p
Saviour of Sula
20-09-2005, 21:36
Z tego co zauważylem to w ogóle ekipa byla beznadziejna bo jak dwóch pierwszych padlo to po prostu rezsta się zalamala chyba :P A temu kolesiowi podejrzewam że się skonczyly strzaly bo więcej nie wziąl :D A nie że nie wiedzial jak zmienić ;) Tak czy siak to wyszedl na idiotę :D
Ogon Levitaurim
20-09-2005, 21:49
Nie on glupi tylko macro on podczas robiego anni poszedl na dwor przewietrzyc sie. Ale zapomnial ustawic macro zeby bursty tez dodawala jak bersty sie skonczyly to sobie afkowal i chyba chial sobie mlvl poprawic robiac sobie samemu bursty
Knoxvill
20-09-2005, 21:54
Tak. Jednak nie ma się czemu dziwić. Br nie mogli nic wymyślić to poszli zrobić
anni z macro. OMG-.-. Nie mam co dużo pisać, bo na ich temat nie warto sie wypowiadać.
P.S.: Fajnie sie uhał... i uhał... i uhał... aż padł. :p
Ogon Levitaurim
21-09-2005, 14:50
Zmarnowal jakies 1000oz bp uhow nie wiem ile to jest bp:(
jak on chcial te demony zabic :D:D
o
m
g
Ogon Levitaurim
21-09-2005, 16:06
Chial zrobic solo demna bez atakowania go. Chyba czekal az demony padna ze znudzenia
A mi tam żal takich ludzi...
Querix of Ice
21-09-2005, 16:33
Z tego co zauważylem to w ogóle ekipa byla beznadziejna bo jak dwóch pierwszych padlo to po prostu rezsta się zalamala chyba :P A temu kolesiowi podejrzewam że się skonczyly strzaly bo więcej nie wziąl :D A nie że nie wiedzial jak zmienić ;) Tak czy siak to wyszedl na idiotę :D
Ten **** mial bursty w bp, mial ich nawet 400 !!! oO w niebieskim bagu xD czego ich nie wlozyl to niewiem :confused:
looool co to bylo?? czmu on nie wlozyl burstow do kolczanu??:>
Jak sie idzie na annihilatora to conajmniej musi byc 1 sorc ktory by z sd siekal a nie typek mial busrty i nic nie robil, niedosc ze byl na marco to pewnie afkowal bo nie wlozyl burstow omg... X( ale dziecinada
To wygladalo jakby kolo ustawił se bota i poszedł spac/na herbatke/na podworko/ na obiad :P
Jak sie idzie na annihilatora to conajmniej musi byc 1 sorc ktory by z sd siekal a nie typek mial busrty i nic nie robil, niedosc ze byl na marco to pewnie afkowal bo nie wlozyl burstow omg... X( ale dziecinada
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAH~
Taaa...
Chyba widziales tylko 1 film z anihilatorem...
co kretyni to robili, nie wiem co oni mysleli ze jak nie beda bic to demony same znikna po jakims czasie, omg takich idiotow jeszcze nie widzialem
Ogon Levitaurim
21-09-2005, 19:19
On pewnie czekal az sie demony uczelza zeby potem w wielkim stylu zabic samemu
Najgłupsza i najgorsza PRÓBA wykonania annihilatora.
Ciekawe dlaczego ten pall co stal przed nim nie uzywał p-bolt.. ?? 1 demon by padl szybciej, a dzieki temu mniejsze ryzyko padniecia.
I ciekawe dlaczego sie uhal.. ?? juz z goory bylo widac ze annihilatora nie wykona- tymbardziej, że demony juz miały hp na zielono .. :baby:
Buahahahahahah... kurde takie coś to w ramke i nad kompem powiesić, może ktos da to do działu poradniki.?? :D :D :D :D :D :D :D :D :D 8o 8o 8o 8o 8o 8o noob??
srry za 2 posty, ale jak to zobaczyłem no sami wiecie.
To jest żałosne czy ten kolo był AFK czy może do niego wszystko dociera z opóźnieniem?
OMG Takiego czegos jeszcze nie widzialem. Wydaje mi sie ze koles nie mial macro, poniewaz uhal sie normalnie a nie mugl wlozyc brustow bo by padl nie uhajac sie przez sekunde. Moze uhal sie do konca bo chcial zostac razem z kolezanka/kolega by potem nie osadzano go o tchurzostwo. Jednak i tak to wszystko jakies dziwne. Moze na otsie :P <joke>
lol... on hyba poszedl srac:P
przynajmniej tak to wygladalo
większego kretyna nie widziałem przeciez demony same nie zginą 8o
Xan Arcanist
23-09-2005, 11:55
@JeaP: To się posta edytuje
@Xizz: Ty pewnie na każdym z annihilatorze na którym byłeś swoimi wszystkimi postaciami 100 lv+ waliłeś z sd. Nawet knightem :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
:D :D :D
@To-pic: LOL :D
Koles idz do Smiechu Warte moze wygrasz lodówke..
Ettercap
23-09-2005, 23:26
on musiał robić tego anni~ afk - przecież sam by przełożył. dziś z kumplem się śmiałem że brazol nie umie macro ustawić bo wszystko po angielsku :P
lol, wy jesteście nooby?A możę on nie używał makro i jak wspomniał kolega wyżej uhał się? Więkrzość z was nawet 20 sekund by tam nie wytrzymało. Wy jesteście żałośni -.-.Btw wielki podziw dla niego.Co mu z tego, że stracił te 30 bp uH? 100k dla 105 elite to nic. Respekt dla qmpeli. Blokować demona z busrt arrowsów kiedy już tonęła ostatnia deska ratunku :):)
Robaczek
24-09-2005, 10:13
Taa kompletny kretynizm tego co nagrywal...spokojnie by zdązyl zaladowac amunicje....a jesli nie mial zamiaru bic to mogl popelnic samobojstwo a nie UH marnowac...What a f*cktard
Moim zdaniem też jeśli już nie ładowal amunicji, i wiedzial że dednie to
powinienien dać uhy temu drugiemu, żeby możliwe było że przynajmniej on przerzyje.
Ale i tak jeśli by załadował te Brurst arrowy, to by dedł.
Od początku powinien nośić to w czym si.ę specjalizuje Swordy.
A nie burst Arrowybo, po pierwsze:
Knighty mają za mały m level żeby ih używać bo prawie nie walą...
Po drugie z np Giant Sworda by walił o wiele więcej,
A po trzecie, a po trzecie nie ma...
hah.Nie zauważyłeś chyba, że kamerzysta stał ostatni. z gsa demony?Zły pomysł.Busrty używał po to aby ranić w tym samym czasie 2 demony.Anihilator do przejścia tylko 2 osoby zbyt szybko padły.
pozdrawiam.
Dreamersik
25-09-2005, 09:26
Moim zdaniem też jeśli już nie ładowal amunicji, i wiedzial że dednie to
powinienien dać uhy temu drugiemu, żeby możliwe było że przynajmniej on przerzyje.
Ale i tak jeśli by załadował te Brurst arrowy, to by dedł.
Od początku powinien nośić to w czym si.ę specjalizuje Swordy.
A nie burst Arrowybo, po pierwsze:
Knighty mają za mały m level żeby ih używać bo prawie nie walą...
Po drugie z np Giant Sworda by walił o wiele więcej,
A po trzecie, a po trzecie nie ma...
Juz to widze jak z gsa walisz mocniej niz z bursta, zwlaszcza z jego skillem sworda =.=
(moj kumpel z 96 sworda solujac demona czasem go trafial za 10 =.=)
Zal,,, zmarnowal All.. uhy i nic mu do tego nie przyszlo ;/
Lady Defender
25-09-2005, 13:05
lollolololool
Sir Saneris
11-10-2005, 00:12
Ja powiem tak...
@1 wariant: uzywal makro: KRETYN!!!!!!!!
@2 wariant: nie uzywal makro: no fakt ciezko sie uhac runda za runda i zmieniac bursty ale przeciez bylo kilka miejsc ze byla mozliwa zmiana burstow
Osobiscie stawiam na kretynizm+makro ;)
Zrobiliby tego Anni we 2 spokojnie bez problem (@up someone: nawet bez SD i sorka ;) ale trzaby te bursty zmieniac ;P
Po jaką cholere tam stales uhajac sie tylko przez 10 minut ? miales czas zeby gadac a nie miales czasu zmienic burstów ? Stary miales AOLa skoro widziales ze ani Ty ani tamto coś drugie juz nie bijecie demkow trzeba bylo poprostu sie poddac ... taniej by Cie to wyszlo :/ (poszlo jakies 10bp UH na samym staniu i gapieniu sie jak was okladaja :/)
Ups ... sry .. "filmik z tibia.de" w takim razie slowa kierowane do ownera postaci :D
Joe-Martini
11-10-2005, 16:30
Najważniejsze to niezapominać że uhy też się konczą.
prawie 50 bp uhow poszlo dziadowi... i nawet kretyn nie zmienil arrowow... coz... jak ja bym tam byl to bym chociaz probowal zmienic... podczas zmiany jak bym padl to trudno, ale bez zmiany padlbym na 100% 0.o. dla mnie kretynizm...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.