Pokaż pełną wersje : 18:19 Venore is under attack!(galana)
wiec tak nie wiedzalem gdzie zamiescic ten tema wiec zamieszczam w fotkach :)
18:19 Venore is under attack!
1 starcie :]
http://i23.photobucket.com/albums/b390/Xavides/Atacks/UO0078.jpg
2 starcie
http://i23.photobucket.com/albums/b390/Xavides/Atacks/UO0077.jpg
3 stacie
http://i23.photobucket.com/albums/b390/Xavides/Atacks/UO0079.jpg
a tutaj maly trapik ^^
http://i23.photobucket.com/albums/b390/Xavides/Atacks/UO0080.jpg
przepraszam ze malo fotek ale nie mialem czasu robic:] ten stres... :p
prosze zeby nie bylo postow typu noob plx^^
Gmy Dajcie Taki Atak Na Danubie :(
Apticer's
20-09-2005, 20:11
Fajne... też by się na Antice przydał... a z tego co wiem to był tylko najazd ratów na thais... i chyba kiedyś orców...
Tiboszek
20-09-2005, 21:18
Huh :) Fajne :P
Croockers
20-09-2005, 21:28
Hehe... fajne, mi się udało tylko zabić 1 arcanista, bo lognąłem się jak było już praktycznie po wszystkim :(
Fajnie miałeś na Aldorze to nuda załapałem się jak narazie na pare sztormów RATÓW -.-
Master Mind
20-09-2005, 23:25
Wreszcie Venore! :D Będe czekał ... ;)
wjskatecrew
21-09-2005, 00:38
Gmy Dajcie Taki Atak Na Danubie :(
popieram!!
popieram!!
X( ale noob popiera ataki!!!!!!! jak chce ginąć to niech go zaatakują takie hordy elfów!!!!!!!!!!!NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOB!!!!!!!! X(
@up Człowieku, ty się dobrze czujesz?? To, że on popiera ataki, to jego prywatne zdanie i nie należy go za to nazywać noobem (założę sie, że nawet nie wiesz, kto to jest noob).
Moim zdaniem takie ataki to dobry pomysł, bo można się jakoś rozerwać z, w sumie, małym prawdopodobieństwem padnięcia...
@edit Zapomniałem powiedzieć, że spoko ss'y, tylko szkoda, że tak mało...
X( ale noob popiera ataki!!!!!!! jak chce ginąć to niech go zaatakują takie hordy elfów!!!!!!!!!!!NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOB!!!!!!!! X(
czlowieku... opanuj sie... te ataki to frajda w tibii... cos innego niz... "pe ka! keal !!!11!!++11! "
@thais atak orkow
najlepsza frajda - 3 warlordy na pysk :]
Eleuther
21-09-2005, 14:20
Hehe najs :) Plx Elf invasion in selena ! :D
wjskatecrew
21-09-2005, 15:20
edit: edytowałem bo nie ma sensu byc takim kretem jak on i nie bede go bardzo wyzywał...
ale ciekawe czy tak samo by gadał jakysmy byli na tym samym servie... acha i jeżeli grasz na celesta(czy jakoś tak)... to też sie kogoś znajdzie żeby sie pobawił z Tobą... za "insulting"
malo sskow bo balem sie ze bedzie wiecej tego ale i tak bylo fajnie :]
Wiatr Boski
21-09-2005, 17:10
Ehhh.... szkoda ze ja sie przenioslem na selene... chetnie bym powalczyl :D
jakubek of arcania
03-10-2005, 20:21
jeżeli można to ja poprosze gmów o taki atak na venore na świecie Arcania tylko puscie cos łatwego takiego jak minosy albo orci:) :evul: :evul: :cup: :cup:
niema nic ciekawego zabardzo ale liczy sie fakt ze to cos nowego (przynajmniej dla mnie bo ataku elfów niewidzialem jeszcze)
Jojo Ninja
03-10-2005, 21:25
@up Człowieku, ty się dobrze czujesz??
Pytanie retoryczne ^^
Co do tego pana, weź idź sie wyśpij, ogarnij kropka
Topic:
Sski nawet, nawet, Cóż to jest jedyna zaleta 2 poprzednich updatów, tyle moge powiedzieć ^^
Dark Sven
03-10-2005, 21:48
jeżeli można to ja poprosze gmów o taki atak na venore na świecie Arcania tylko puscie cos łatwego takiego jak minosy albo orci:) :evul: :evul: :cup: :cup:
uummmmmmmm...........n/c sa ustalone atakii nie ma ze sobie atakuja jak sie gmom podoba (jesli sie myle to mnie poprawcie)
Leon Azif
10-03-2006, 10:47
Dajcie na Xantere za 2 tygodnie kiedy mi ban zejdzie 8o 8o 8o i nie nazywa sie kolesi noobem jeżeli mówją dobrze rozrywka to do potengi lucz
Turus Amaw
10-03-2006, 10:55
fajny najazd jateżchce taki na forterze kiedys jak był taki atak to jak przyszedłem pod venore to juz tylko trupy były :(
niezły atak można zawsze powalczyć na takich atakach... prosze taki na celescie:p
Fajny atak, chciałbym, żeby taki był na Calmerze.:p Obojętnie w jakim mieście.Ostatno był tylko atak ratów w Thais ;/
W TYM MOMECIE TY SIE ZACHOWUJESZ JAK NOOB ! MOZE I MASZ 15 LVL I BIOSZ SIE TAKIEDY ATAKU A MOZE ON MA JKAIS 50 + I CO TO DLA TAKIEGO (PESTKA) I NIE MUSISZ ZARAZ WYZYWAC OK ?:faceoff: X(
hmm niewidzie w tym nic niezwyklego elfy juz nie raz zatakowaly venore :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.