Pokaż pełną wersje : Koszulki tibia.pl
Witam!
Znów coś nowego na stronie tibia_pl.galernik.com (http://tibia_pl.galernik.com) można kupić koszulki Tibia.pl do tego dojdą później kubeczki, można teraz kupić też tam podkładki pod myszkę itp. Jak kto chce :) ceny są większe, ale koszulki są pożądne!
Jeśli macie jakieś własne grafiki, które chcielibyście aby tibia.pl umieściła na koszulkach podajcie je w tym temacie, osądzimy które się nadają a które nie. grafiki jakie teraz są dostępne do nadruku wykonał Tomek Zych! Drukować możemy je tylko my!
Jakiego typu grafik od Was oczekujemy? Coś prostego może być komiks najlepiej czarnobiały 9np. na kubek) jakieś linearty, choć w zasadzie mogą być też inne dowolne style. Jeśli prace będą dobre to się zastanowimy, nie wklejajcie paitowych przeróbek.
http://tibia.pl/kampanie/adimage.php?filename=candle_1.jpg&contenttype=jpeg (http://tibia_pl.galernik.com)
hmm... widze ze Tibia.pl postanowila wiecej zarabiac na swoim serwisie, coraz wiecej pomyslow, jesli chodziu o grafiki to mysle ze te z napisem Tibia.pl sa lepsze od 3 pozostalych, bardzo dobry pomysl, jak wiadomo wieksze zyski - wiecej konkursow... prawda? ;), mysle ze gdybyscie dodali newsa na stronie glownej o tych "bajerach" bardziej zwiekszylo by zyski itp, nie kazdy zaglada do tego dzialu, a nawet dosyc malo ludzi.
Zaraz sie zacznie wychwalanie... ale jak tibia.org.pl miala kubeczki to oczywiscie lecialy bluzgi... omg
Tu sie powoli komercyjnie zaczyna robic...
no wiadomo ze na konkursy no i rozwoj... jak widziecie sporo sie dzieje a bedzie sie wiecej jeszcze dzialo, koszulki to juz od dawna mialy byc zobaczcie sobie temat kiedy byl stworzony. na razie newsa nie dajemy bo musimy to wszystko jescze potestowac i koszulki dopracowac moze wiecej wzorow dac no i jescze tibiapl.com musimy podpiac tibia.pl i inne domy ;]
@Matek wlasnie nie komercyjnie przeciez zaden dzial nie jest paltny wszystko jest za free, a na konkursy to skad kase brac jak nie z reklamy? glowne reklamy ma hoster to my mamy na dole i po lewej i tyle w zasadzie... teraz z tymi subdomenami moze lepiej bedzie bo to inny hosting bedzie
Tak sie zastanawiam bo Drom zawsze pisal takie tematy... powiedz bosal... przydzielili cie do tego "dzialu promowania" Tibia.pl czy powoli wracasz do nas?
P.S Tibia.pl chyba juz dawno powinna wiecej zarabiac na sobie, nie wiadomo jeszcze czy inwestycja w koszulki itp sie zwroci, jakie te "bajery" zdobeda popularnosc, a wiec czekamy :)
ja juz dawno wrocilem... ale nie zawsze jestem ale staram sie zajmowac strona techniczna, grac nie gram :(... wrocilem mniej wiecej jak grafika siadla to ja zrobilem ten skin forum przeciez bez obrazkow :)
No tak... malo mowisz duzo robisz :), w sumie nie patrzac to malo widac cie na forum, tylko w tematach dot raczej Tibia.pl
OnlyM(PL)
20-09-2005, 23:19
o.O musze sobie takie cos sprawic
Btw Co wy na to zeby na odwrocie koszulki napisac Np Bubble albo Cachero tak jak pilkarze czy siatkarze maja :) oczywiscie kazdy swoj nick a nie fake ;p
jakby cos takiego bylo mozliwe to wchodze w to plx i oczywiscie za taki bajer by sie dodatkowo placilo.
@down jak nie chcesz to nie bierz -.- a btw juz sie pytalem i raczej takiego czegos nie zamierzaja dodawac wiec i tak dupa. A czemu bezsensu? Wlasnie fajnie by tak bylo -.- ;p
Co wy na to zeby na odwrocie koszulki napisac Np Bubble albo Cachero tak jak pilkarze czy siatkarze maja oczywiscie kazdy swoj nick a nie fake ;p
jakby cos takiego bylo mozliwe to wchodze w to plx
bez sensu, ja nie popieram, nie beda specjalnie nadrukowywac co sie kazdemu podoba
Vanhelsen
21-09-2005, 07:36
Fajne te graficzki, ale jak już dajecie maga to przydały by się inne profesje :D
Ja niestety nie zamierzam się obkupywać tymi zabawkami, żal mi kasy :P musze na rower uzbierać (lol.... xD)
p.s.
co to za "Durze miniaturki" ? Miniaturki są domyślnie małe więc... ;) brak chyba jeszcze "MIniaturowe powiększenie" :P
aVe
dap-galothij
21-09-2005, 08:19
A ile by koszulka kosztowała?
Przeglądałem te koszulki tylko zastanawiałem się jaka cena bo nieznalazłem odpowiedzi na te pytanie.
klikasz na wzror i pojawia ci sie menu powielacz.pl na dole wybierasz na czym ma byc nadrukowane na podkladce koszulce czy cyms innym i tam masz cene
Gufat III
22-09-2005, 15:02
Chryste panie! (i to heretyk tak mówi!) Na moich oczach rośnie kult tibii.pl...
Pathetic~
Belvedor
22-09-2005, 15:10
Koszulki ujda...
Ale imo zbyt dziecinne wzorki :(
Maciosek
22-09-2005, 15:37
Mi przypadły do gustu te koszulki, może se kiedyś kupię. :P
Belvedor
22-09-2005, 20:40
No wiec... Mowiles, ze mozna dawac swoje "grafiki" (lol). Mi sie troszeczke nudzilo, wiec zrobilem "cos".
http://img.photobucket.com/albums/v707/ManhiR/Tibia.jpg
Bez smiechu plx...
A ja zaluje ze nie widze propozycji z konkursowego tematu...bylo tam wiele IMHO ciekawszych grafik...najlepszy byl Tabaluga ;)
Ognisty Drutek
23-09-2005, 10:01
koszuli mi przypadły do gustu może jak będe przy kasie tp kupie :d
p.s. jak mi się będzie nudzić do wrzuce jakiegoś grafika :p
Jak bym zobaczł jakiegoś gościa, w takiej koszulce wysmiałbym odrazu. To już lekka przesada. Dla mnie gdzieś są jakieś granice, i teraz je przekroczona. Wiem, że strona się musi z czegoś utrzymywac, ale to jest lekkie przegięcie.
nie widze w tym nic przegietego ? to normalna sprawa i kazdy normalny serwis tak postepuje... sa konkursy ty myslisz ze skad kasa na to idzie... banery sa hostera wiec jak niby mamy zarabiac? To zadne przegiecie, chyba nie do konca sie zastanowiles nad tym co mowisz... chciales napisac posta ale ci nie wyszlo dzial smieci sa gdzie indziej!
Jak bym zobaczł jakiegoś gościa, w takiej koszulce wysmiałbym odrazu. To już lekka przesada. Dla mnie gdzieś są jakieś granice, i teraz je przekroczona. Wiem, że strona się musi z czegoś utrzymywac, ale to jest lekkie przegięcie.
Nie ma sprawy, jak chcesz, chętnie odstąpie zajmowanie się finansami serwisu. Ino zanim się zgodzisz, mała informacja.
Serwis obecnie stoi na 4 komputerach(co i tak ledwo wydala). Dzierżawienie takich komputerów wraz z łączem to kwestia około 10-20 tysięcy złotych miesięcznie (znajdź mi taniej hosting z 4 maszynami typu 2x P4 4.2Ghz+ 2GB RAM, i do tego jakieś 5-10 GB transweru dziennie, nie licząc downloadu). Na szczęście to mamy "za darmo" to znaczy za SMSy ze strony oraz te wszystkie reklamy, na które ludzie tak narzekają.
My zarabiamy na sprzedaży PACC. Robimy to jednak legalnie, nie tak, jak większośc, czyli płacimy od tego podatki. Ile nam z tego zostaje, za tyle robimy konkursy. Lada moment ruszy drugi nasz konkurs (ale to jeszcze tajemnica ;) ). Ciekawe, za co wedlug ciebie powinnismy te konkursy organizowac.
Owszem, można robić konkursy bez nagród, ale przecież do niczego uzytkownikow nie zmuszamy, kto chce, ten kupi koszulkę czy zamówi przez nas pacc, kto nie, ten nie musi, wolny wybór. Ale własnie dzięki temu, że wkładamy swoją pracę w zorganizowanie tego wszystkiego, ludzie dostają za darmo PACCe w konkursach, a to już się podoba większości.
Niestety, ale moje drzewko pieniężne uschło, w związku z czym muszę szukać innych źródeł dochodu :P
Bosal jak to fajnie widziec twoj post :P. Podoba mi sie ten pomysl, ale nei tak jak jest tu. Moze by tak skorzystac z tego serwisu z ktorego korzysta Tibia.org.pl oraz Losux. Koszulki i kubki sa tam tansze i nalozona grafika lepiej wyglada. Jak teraz wybralem sobie nalozenie grafiki na podkladke to ta sie na niej nie zmiescila ;/
zależy która grafikę, jak już mówiłem kubki i tańsze koszulki też będą ale na powielaczu też będziemy bo jak zrobimy tańsze koszulki to nie będzie możliwości zmiany wzoru, a nie wszystki się to podoba, no i jakośc gorsza
zależy która grafikę, jak już mówiłem kubki i tańsze koszulki też będą ale na powielaczu też będziemy bo jak zrobimy tańsze koszulki to nie będzie możliwości zmiany wzoru, a nie wszystki się to podoba, no i jakośc gorsza
No i stronka gdzie powinny być grafiki się wykrzaczyła błędem url ;-)). Nie zobaczę tych magicznych grafik, trudno, ja też optuje za http://xycho.csh.pl/ .
Master Duch
02-10-2005, 13:43
Fajnie, ale kiedy będą te ksozulki w sprzedaży i po ile będą?:P
Uśmiech Traktorzysty
05-10-2005, 20:12
Nie potrzebne są tutaj pochwały czy bluzgi ... Chcesz koszulkę to ją sobie kupisz nie chcesz to nie kupisz ... proste ...
SoulflyRED
10-10-2005, 21:07
15 min
http://img408.imageshack.us/img408/5972/graf6yh.jpg (http://imageshack.us)
Czy koszulki:
1) Białą z nadrukiem http://powielacz.pl/catalog/images/users/tibia_pl/150/463_4585.jpg
2)oraz czarną z nadrukiem http://powielacz.pl/catalog/images/users/tibia_pl/150/463_4588.jpg
da się jakoś kupic? jeśli tak to gdzie i za ile?
Juanita>la>Morte
11-10-2005, 08:53
[...]można kupić koszulki Tibia.pl do tego dojdą później kubeczki, można teraz kupić też tam podkładki pod myszkę itp. Jak kto chce :) ceny są większe, ale koszulki są pożądne![...]
Mnie sięzdaje że na pomysł prezentów/pamiątek serwisu jako pierwsi wpadli ludzie z www.tibia.org.pl , więc czyto nie wygląda trochę jak plagiat ?
Rozumiem że potrzebne są pieniądze na utrzymanie serwisu itp. ale sami rozumiecie ;S
zanim powstala konkurencja my juz mielismy takie projekty...
Zamowilem kubek tibia.pl w czwartek, i keidy dojdzie "????????? potrzebuej go na jutro :/
zanim powstala konkurencja my juz mielismy takie projekty...
Jakby nie patrzec nie liczy sie projekt tylko czas wprowadzenia tego projektu w zycie. Tak ciezko jest przyznac, ze chociaz w jednym konkurencja byla lepsza?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.