zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Connection failed :(

Adik
01-05-2004, 11:01
Gdy wpisuje account i pass i czekam na liste graczy to po chwili zamiast listy pokazuje mi sie to:

Connection failed

Connot connect to a login server.
Error: Connection refused.
All login server are offline. Check www.tibia.com for more information.
For more information take a look at the FAQs in the guide section at www.tibia.com.

OK

Dodam ze mam 2 kompy i ze komputer 2 ciagnie neta z komputera 1

Na kompie 1 nie dziala tibia
Na kompie 2 dziala tibia

Mam nadzieje ze zrozumiecie sytuacje (nie wiedzialem jak to opisac ...)

EDIT

Co zrobic z tym?????

tomo
01-05-2004, 11:35
reinstalka sterownikow od neta, albo reinstalka wingroza :P

a najprostsze rozwiazanie??

Graj na tym kompie co tibia dziala ;)

Adik
01-05-2004, 13:14
Nie dziala
zna ktos jakis inne rozwiazanie?(
Pomocy...

...:::AvEnGeR:::...
01-05-2004, 15:01
No więc tak.....
* na tym kompie co nie chodzi, po uruchomieniu Tibi sprawdz w Menu w Options w Network czy czasem nie masz zaznaczonego Test Server Login, jeśli masz zaznaczone to odznacz.
* sprawdz czy wogole na drugim kompie ( tam gdzie nie chodzi Tibia ) masz połączenie z netem
* jak to nie zadziała to skorzystaj z opcji Szukaj na tym forum, napewno coś znajdziesz.. :))

Adik
03-05-2004, 20:33
to tak
* na tym kompie co nie chodzi, po uruchomieniu Tibi sprawdz w Menu w Options w Network czy czasem nie masz zaznaczonego Test Server Login, jeśli masz zaznaczone to odznacz.
Nie mam zaznaczone... :))

Mam neta bo to od tego ciagnie neta drugi komp :P

* jak to nie zadziała to skorzystaj z opcji Szukaj na tym forum, napewno coś znajdziesz..
Nic ciekawego nie znalazlem :(

Nikt nie wie co zrobic z tym ;( ??

FROGO
03-05-2004, 21:24
Mam dokladnie to samo ( nie liczac ze mam 1 komp, ale naleze do sieci osiedlowej)mam tak chyab od soboty X( ;( :(