Pokaż pełną wersje : Necromancery
Otóz kolega (40 elder druid) złożył mi propozycje pojścia na Necro. Mam 20 druid z 23 mlvl. Powiedzcie czy to mi sie oplaca i czy koszty sie zwrócą?
Idziemy na necro kolo Ankrahmun. Z góry THX.
Master-Necromancer
20-09-2005, 23:29
Nie stary na tym lvl to jeszcze nie masz czego szukac musial, jak byc chcial sam isc to musial bys miec mege duzo SD wiec sie nieoplaca a jak z blokerem to i tak 28 lvl i DSy bo padniesz na tym lvl sam
Oczywiscie mozesz isc. Kolega przyzywa dsa i spokojnie w jego ochronie czekacie na respa necro.
Czy sie zwroci zalezy od lootu oczywiscie.
Bardzo rzadko cos wypada, ale jak cokolwiek wypadnie to sie zwroca koszta kilkakrotnie. Z tego co zauwazylem wypadaja mi bohy mniej wiecej co 10 bp hmm zuzytych na necro. Rozne spawny tzn. niekiedy drefia, a niekiedy single w tombie.
Jak we dwoch to polecam drefia 4-spawn. Wtedy stoicie na samym koncu biblioteki, ds stoi przed wami a wy lejecie z hmm. Oczywiscie musisz miec wykupiona niewidke zeby sie tam dostac.
Nie stary na tym lvl to jeszcze nie masz czego szukac musial, jak byc chcial sam isc to musial bys miec mege duzo SD wiec sie nieoplaca a jak z blokerem to i tak 28 lvl i DSy bo padniesz na tym lvl sam
a po jakiego Ch*^a sd? sdki tam sie bierze tylko na wypadek sutuacji awaryjnych. gfb/hmm/explo. to sa runki ktore najczesciej ida ( chociaz explo nei biora wszyscy )
ZZ TAKIM CIENKI MLVL I LVL TO NAWET NIE WYCHODZ Z DP
ZZ TAKIM CIENKI MLVL I LVL TO NAWET NIE WYCHODZ Z DP
To ty zawsze miales ten 69 level tak??
@topic
Mozesz isc ale tylko pod opieka ds :) duzo expa nie zgarniesz ale zawsze cos :P
mistrz of sword
22-09-2005, 20:32
[QUOTE=Gron]ZZ TAKIM CIENKI MLVL I LVL TO NAWET NIE WYCHODZ Z DP[
Niekturzy głupi ludzie hodzą na slimy na (werble) 10 lvl !!!!
Ico na to powiecie na tą głupote
mistrz of sword
22-09-2005, 20:37
Na "ghule" to rozumiem ale na slimy to już nie głupota,głupota i jeszcze raz głupota.
Rozumiem jedno 25-35 lvl 30 mlvl radze wtedy hodzić na nekro.
Xan Arcanist
22-09-2005, 20:45
@Up: Naucz się cytować i edytować bo Ci to nie wychodzi :p (ale patrząc na datę dołączenia to nic dziwnego :D )
@Slimy na 10 lv: Zależy z jakimi skillami i eq
@Gron: nc (takich *** to ja bym wieszał)
@Topic: Możesz iść ale koszty mogą się nie zwrócić
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.