Pokaż pełną wersje : Pytanie dotyczace Island of the kings.
Witam. Mam male pytanie. Za pomoca ...... wszedlem na island of the kings. Przy zwiedzaniu wszedlem do pokoju z mmonkami ;/ Z wyspy udalo mi sie wyjsc za pomoca teleportu lecz nie moge teraz poniwnie dostac sie na wyspe. Czy wiecie jak moge tam wejsc? Prosze o dokladne wytlumaczenie z gory thx ;]
bossek1990
22-09-2005, 16:51
Już nie wrócisz bye bye :P ! Już nie masz Banshe quest'u bye bye ! Nie można już wrócić bye bye :P Takich tematów było mnóstwo , szukaj szukaj ....
Już nie wrócisz bye bye :P ! Już nie masz Banshe quest'u bye bye ! Nie można już wrócić bye bye :P Takich tematów było mnóstwo , szukaj szukaj ....
szukalem ale nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie. Przeczytalem tyko ze monz chyba gdzies zaplacic i juz ale gdzie i ile to juz ie bylo napisane moze ktos cos o tym wie ;p?
bossek1990
22-09-2005, 16:56
BYło było , wszystko było .Trzeba umieć szukać X( A propo to na wyspie musiałeś zapłacić ! hahaha ! JUż nie wrócisz , nie martw się :)
BYło było , wszystko było .Trzeba umieć szukać X( A propo to na wyspie musiałeś zapłacić ! hahaha ! JUż nie wrócisz , nie martw się :)
Poszukaj a zobaczysz ze nie znajdziesz... Nie musialem placic napuisalem ze sie teleportnalem... trzeba umiec czytac ;]
$corcerer
22-09-2005, 17:04
ztcp to jest jakieś wejście, jakaś droga, bodajze podziemna tam, tak ze da sie wrocic i zaplacic, ale jaka nie wiem - musisz poszukac i popytac sie inntych, moze na Game-chacie...
bossek1990
22-09-2005, 17:04
Poszukaj a zobaczysz ze nie znajdziesz... Nie musialem placic napuisalem ze sie teleportnalem... trzeba umiec czytac ;]
Umiem czytać !!! A właśnie nie trzeba było się teleportować ,baranie ! Mogłeś tam zapłacić i wrócić na tibie ! A teraz już nigdy nie zobaczysz Isle of Kings !!! Poszukaj dobrze , może znajdziesz !(Pomyśl !)
wiewiur92
22-09-2005, 17:29
oczywiscie rze trzeba zaplacic jak to ty chyba nieumiesz czytac on potem gada rze niebedeszmugl wrucic oni tak jak by sie wygnali z tej wyspy
sie placi 1k za jednego monka a jak urzyles opcji w kturej umiesz czytac po angielsku to twoja sprawa
hehe
oczywiscie rze trzeba zaplacic jak to ty chyba nieumiesz czytac on potem gada rze niebedeszmugl wrucic oni tak jak by sie wygnali z tej wyspy
sie placi 1k za jednego monka a jak urzyles opcji w kturej umiesz czytac po angielsku to twoja sprawa
hehe
Nie bardzo rozumiem twoja wypowiedz. Ja nawet nie zabilem monka tylko wszedlem do tego pokoju i wyszedlem. ;]
Oskar111
22-09-2005, 18:20
tp z wyspy jest nielegalny npc ktory cie tam przewozi nie przewiezie cie tam ponownie bo nie wrociles (tak by to mozna wyjasnic)
co do banshee questa n/c QS
inna droga --> ghoust land (tam gdzie zdobyles "family brooch") tam trzeba wykopac dziure (nie wiem kilofem czy lopata) potem isc na dol i wreszcie jest tunel laczacy sie z droga pod Isle of the Kings
odnosnie monkow: na wyspie znajduje sie rezerwat monkow otwierajac drzwi i przechodzac przez nie lamiesz zasady(obowiazujace w rezerwacie) za co musisz zaplacic ceny jakie slyszalem to :500gp, 1k, 10k--ja z kolega tam poszedlem nie mielismy 20 lvli wtedy i wzielismy ze soba po 1k weszlismy tam (poza 6 monkami to nic nie bylo :P) potem do monka i formulka po przestepstwie hi>crime>yes>bye a tu zonk zamiast 1k ten 500 gp na wyzszych lvlach nie probowalismy ale duzo osob mowi ze przy ponad 40 lvlu kara wynosi 10k
czy da sie zaplacic?? niewiem nie probowalem bo to swietne miejsce do expienia (drzwi naprzeciwko monka takie niby zamkniete) a mniej wiecej wyglada to tak :
-1lvl 6+/- skeletonow
-2lvl 6+/- skeletonow i 2 ghoule
-3lvl 6+/- ghouli
-4lvl 1-2 demon skeletony 1-2 stalkery 1-2 ghoule 1-2 skeletony
-5lvl 3-5 stalkery 3+/- demon skeletony
nizej (bo to jest dokladnie 8 poziomow w głąb dokladnie nie pamietam) nie schodzilem bo jak jest napisane na mapie respa by hege~ sa tam takze gsy/banshee/warlocki ktorych nei mialem ochoty spotkac
mam nadzieje ze to rozjasni sytuacje (wszelkie uwagi prosze kierowac na priv z gory dziekuje)
ciemne dropsy
22-09-2005, 18:38
up: najnizszy poziom w tibii to -8 i sa to najglebsze podziemia Wiezenia w kazz ;-)))
hehe
Debilu jak chcesz kogoś krytykować to naucz się najpierw poprawnie pisać. Na twoją wypowiedź złożyły się wszystkie najbardziej karygodne orty. Szanowni modkowie banujcie takich idiotów, bo analfabetyzm zniszczy Polskę.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.