Pokaż pełną wersje : Demon niedaleko AB??
Lagghunted
22-09-2005, 18:09
Wczoraj kiedy wracalem z AB fortess, zauważyłem martwego demona.
Czy to możliwe żeby sobie skądś "przyszedł" czy poprostu jakis h-lvl go sobie "przyniósł". Proszę o pomoc bo nie wiem czy tam expic czy opuścić te okolice.
NIEMA DEMONOW DLA FACC I DLUGO NIEBEDZIE, PEWNIE TO CO MOWISZ TO HEREZJA, ALE JAK NIE TO GM ZROBIL SOBIE JAJA- nienawidze noobowstwa
Lagghunted
22-09-2005, 18:14
dziwnym trafem go widziałem
RegioneK_Ksw
22-09-2005, 18:18
Napewno go ktos przyciągnął, lub coś w tym stylu :p Możesz expic spokojnie jakby Cie zaatakowal tam demon Tibia.com wyplacila by Ci odszkodowanie :D
no to pokaz mi tego demona na ssie, od jakiego czasu grasz w tibie?
Władca Czasu
22-09-2005, 18:19
dziwnym trafem go widziałem
a masz fotke? jak tak to wrzuc ją
jak ja bym tam zobaczyl cialo chociaz beenhce to bym fote zrobiel (banchee to chyba glupi przyklad) :D
Lagghunted
22-09-2005, 18:46
faktycznie spaliłem 8o , mogłem fote zrobic ;(
faktycznie spaliłem 8o , mogłem fote zrobic ;(
Mogłeś, mogłeś... Bo dziwnym trafem wciskasz kit... :)
PS: Nie ma demonów dla FACC!
Lagghunted
22-09-2005, 19:16
"dziwnym trafem" mój mózg jednak pomyślał i zrobił fote, tylko plx o helpa bo jestem nowy :baby: i nie wiem jak się to wstawia :D
Diamentowe Ostrze
22-09-2005, 19:45
"dziwnym trafem" mój mózg jednak pomyślał i zrobił fote, tylko plx o helpa bo jestem nowy :baby: i nie wiem jak się to wstawia :D
wstaw se lepiej 5ątą klepę do muzgu.
Zgadza się dla facc demków nie ma... ale na facc area przecież są :)
Nie wiem w ilu miejscach można je na facc area zobaczyć, ja sobie przypominam tylko jedno miejsce z banshee questa (wrl seal). Oczywiście nie da się do niego dostać ale ... to taka ciekawostka, że jednak demki na facc też są tyle że nie ma jak ich bić ;)
wstaw se lepiej 5ątą klepę do muzgu.
a Ty wstaw sobie mÓ zg! pisze sie mózg nie muzg -.- i sobie a nie se
jak ja bym tam zobaczyl cialo chociaz beenhce to bym fote zrobiel (banchee to chyba glupi przyklad) :D
Banshee - nie banchee ~.~
Nie ma demonów dla facc mozesz spokojnie expic.
www.photobucket.com i .... zapomnialem -.- Me noob
Lagghunted
22-09-2005, 20:43
uff THX! :)
a tak na marginesie: Wy za słownik ortograficzny jesteście??
master czajoh
22-09-2005, 21:24
to wstawiasz ten fake czy nie ? :D
Lagghunted
23-09-2005, 14:54
Nie mogę wstawić tej foty!! pisze: "Rozszerzenie pliku txt...." a ja tą fote mam BMP
Co robić????
bossek1990
23-09-2005, 15:01
zamień na JPG , odpowienim programem ( Konwerter *bmp na *jpg ) .
A tak propo to ludzie nie bądźcie tacy upierdliwi ! Ktoś sobie jedną literke postawi źle i wy odrazu rzucacie się !
Gufat III
23-09-2005, 15:02
Zmień na .jpg i wrzuć na photobucket. Też to chętnie zobacze.
Lagghunted
23-09-2005, 15:12
thx!! oto stronka http://i19.photobucket.com/albums/b178/Lagghunted/Demon.jpg
( mała roździelczość!! czemu?? )
]v[ichal
23-09-2005, 15:21
Jeszcze niedawno upierałeś się , że zapomniałeś zrobić foty. Niezły żart. Demona nie da się przynieść z Edron , bo jak wyobrażasz sobie podroż zwłok demona na statku?
Lagghunted
23-09-2005, 15:27
A nie słyszałeś o czymś takim jak Hellgate??
Tam przecież są demony.
Chelmianka
23-09-2005, 15:35
Dziwne ze na tym screenie jest ktos kto ma pacc i nie ma pokazanej mapy , jak udowodnisz gdzie to bylo ? :)
Lagghunted
23-09-2005, 15:43
dobra przyznam się :) to nie moja fota tylko qmpla , widać na niej demona i jego, a on ( kolega ) ma 9 lvl ( miał pacc'a wtedy ) . Więc chyba nie powiesz że druid z 9 lvl chodzi na demony :)
Może widzialeś Demon Skeletona, a nie Demona?? Zastanów sie czy to ciało to był stos kości takich czerwonych czy ogromny czerowny potwór. Przemyśl to. ;)
PS. Na hellgate nie ma Demonów :*
bossek1990
23-09-2005, 15:45
Dobra dobra ! Nie wkręcaj już ! Kto ci wierzy ! Zrób sonde ! hahaha ! Skończ , temat do zamknięcia ...
Vamerian
23-09-2005, 16:00
A może to było po ataku Oshabaala? I twój kolega zatargał gdzieś ciało demonka. Przecież skąd mamy wiedzieć jaki on ma lvl? Nicku na fotce nie widać!
Lagghunted
23-09-2005, 16:00
właśnie dlatego zrobiłem posta X( !! nie mam pojęcia skąd ten demon się tam wziął i chciałbym się dowiedzieć
Lagghunted
23-09-2005, 16:04
Elder Beorn :) sprawdź i uwierz "Tomaszu Niewierny" ;)
bossek1990
23-09-2005, 16:06
Dobra s*******aj szmato z tego forum ! Wy*******aj i nie wracaj ! A z kąd wiesz ciulu że demon był pod Ab ! Przecież to lipne zdjęcie na którym nic nie widać ! Ten temat jest do skadowania frajerze ! Mówisz że jesteś początkującym graczam i nic nie wiesz o tibi i sie ****a kłócisz ze starszymi graczami którzy wiedzą więcej od ciebie ! Pedale mały ! Gejek *******ony ma 13 lat a głupi jak 4 latek ! ****a mała ! Niech starzy Cię jeszcze dorobią ! :baby:
Shaboinker
23-09-2005, 16:06
A czy ty wogóle widziałeś te ciało, czy tylko na tym screenie od kumpla? Bo jeśli tylko na screenie to cie widocznie kumpel robi w bambuko. Czemu wycięty został ze screena interfejs (nie można zobaczyć mapki). I wydaje mi się że to albo fake, albo screen zrobiony na edron...
PS. Skąd mamy wiedzieć, że osoba na screenie rzeczywiscie ma taki nick jak podałeś???
Dobra s*******aj szmato z tego forum ! Wy*******aj i nie wracaj ! A z kąd wiesz ciulu że demon był pod Ab ! Przecież to lipne zdjęcie na którym nic nie widać ! Ten temat jest do skadowania frajerze ! Mówisz że jesteś początkującym graczam i nic nie wiesz o tibi i sie ****a kłócisz ze starszymi graczami którzy wiedzą więcej od ciebie ! Pedale mały ! Gejek *******ony ma 13 lat a głupi jak 4 latek ! ****a mała ! Niech starzy Cię jeszcze dorobią ! :baby:
OMG co za debil.. , pisał 9 latek o 13 latku -,- ^
Niema demonów do zabicia w miejscu dla facc, a jesli coś takiego widziałes to gratulacje dla ciebie, trzeba było zrobić filmik bo w zdjęcia nikt niewierzy,
...jesze takiej jakości jak to twoje -,-
Temat mozna zamknąć !
bossek1990
23-09-2005, 21:05
OMG co za debil.. , pisał 9 latek o 13 latku -,- ^
Niema demonów do zabicia w miejscu dla facc, a jesli coś takiego widziałes to gratulacje dla ciebie, trzeba było zrobić filmik bo w zdjęcia nikt niewierzy,
...jesze takiej jakości jak to twoje -,-
Temat mozna zamknąć !
S*******aj geju z wampa ! Idź lizać dupe ! C*** ci w dupe małolacie ty ***any skrzacie . Wiem że nie ma demonów dla faca frajerze . To jest tylko debilu ciało zabitego demona ****u ! Wy*******aj
*Nitro* PL
23-09-2005, 21:24
A mi się zdaje że jest możliwe by ciało demona leżało obok AB. Zapytacie jak ?
Już pisze: po updacie wprowadzono skrzynki do noszenia mebli w plecaku i wystarczy wpakować tam ciało i przynieść niech się dekle podniecają przed kompem. Proste ;)
S*******aj geju z wampa ! Idź lizać dupe ! C*** ci w dupe małolacie ty ***any skrzacie . Wiem że nie ma demonów dla faca frajerze . To jest tylko debilu ciało zabitego demona ****u ! Wy*******aj
Używa tych wyzwisk bo mu brakuje słów i nie wiem kogo powinni dorobić, ale raczej ciebie. Ja nie będę używał wyzwisk, nie zniżę sie do twojego poziomu.
Na tym zdjęciu jakby sie przypatrzyć, to widać że ma outfit Pacca.
Lagghunted
24-09-2005, 13:54
bossek, jak masz zamiar wyzywać ludzi których proszę o pomoc to idź do swojego młodszego albo starszego rodzeństwa i ich wyzywaj a jak nie masz rodzenstwa to sobie do kolegów tak mów X(
Delete plx... ^ Ty jeszcze nie dorosłeś aby udzielać się na tym forum.
Do tych paczek z meblami niestety ale neida sie nic wpakować, kupójesz paczke z meblem, idziesz do domku i rozpakowujesz, paczka znika. Ten Demon Niemiał szans tam być chyba ze potrafi latać... :P .
Demony występuja tylko na terenie dla pacc nieda sie przetransportowac do facców a tak btw przyjzyjcie sie dokladnie demonkowi niejestem pewny ale widze ogien pod jego lapa (albo jestem ślepy)
Lagghunted
24-09-2005, 22:01
hmm...nie wiem....to screen qumpla nie mój :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.