PDA

Pokaż pełną wersje : Chaotica

Dan the Automator
01-05-2004, 21:20
NIE JEST TO W 100% PEWNE
http://www.tibianews.net/Photos/Admin/chaos.gif

Chaos is coming, and it looks good!
Report: Admin

CipSoft is currently discussing the Rules and exact details of a new hardcore-PvP server for those players who prefers to play with a strong component of player killing.

The server is likely to be called Chaotica.

Chaotica will operate through special rulesets to guarantee the most tasteful Player Vs Player is enabled, without the intrussion of Gamemasters and hardcoded limits like the Skull System. This is about PKing!

Those interested will be able to create a new character in the server without affecting the standard rules in the rest of the servers.

The proposal has won the simpathy of a huge number of players serverwide.

Through several discussions on the Official Boards, Fad Van Nal managed to draft a set of Rules merging together the suggestions of experienced players, thus creating the the First Suggestions for the Rules.

This draft of the Rules were presented to CipSoft and details about how this Rules will change are so far unknown:

• Monsters: no changes

• Players:
no blessings
no AoL
no punishment for pking

• Experience for killing players/losses:
10% experience/skill-loss without promotion
7% experience/skill-loss with promotion
killed player is lower level than killer: no experience for killer
killed player is higher level or same than killer: 10% of the experience that got lost gets transferred to the killer
(5 resp. 3,5% of the victims exp)
when victim got killed by 2 persons and both match the requirement above (see skull system) the experience gets splitted
(2,5 resp. 1,75% of the victims exp), otherwise no experience gets transferred

• Skulls:
no full drop on red skulls
red skulls last only as long as the limit that got reached
(3 or more kills per day - 1 day red skull, 5 or more kills per week - 7 days red skull)
no unjustified kills, all kills are justified but get counted for red skull
kills in party mode don't give experience

• PvP-Damage:
pvp-damage is 75% of monster damage, no exceptions
(exceptions to hard to implement, so likely to get rejected anyway)

• Pz-Rule:
No changes

• Delays:
Delay is same for offensive and defensive runes/spells: 1 sec.
(no delay would enforce macroing which is not wanted)
• Invisibility:
Too hard to change, so it stays the way it is.

Updated 30.04.2004
Steve, Game Content Director at CipSoft GmbH, has commented that "I have no definite date, but the introduction is planned within this quarter (Q2/2004). It's the next upcoming "update"

tibianews.net

Co tu dużo mówić 8o To ma dużą (bardzo! dużą) szanse stać się prawdą...

Juz czas się przygotować ;) Chaos A.D!!!

Co wy na to 8o?

TheNatoorat
01-05-2004, 21:27
Yeah! Kocham rzeźnię! :O

Odlotowy pomysł CIPy maja. PK nareszcie beda mogli sie przekonac jak to jest ginac od sliniejszego! I zmaleje liczba postaci tworzonych do PKowania.

Jednym slowem:

ODLOT!!!

Vanhelsen
01-05-2004, 21:56
Wszystko mi tu wygląda cacy i cool ale pls gdyby ktoś mógł mi to przetłumaczyć, jedyne co z tego wyczytałem, że będzie nowy serv (chaotica) i tu sie zaczynają problemy :( . Niezbyt kumam Englisha choć go guje w szkółce:blazen:

Zureq (RUBERA)
01-05-2004, 22:02
8o SUUUPER! Na to czekałem. Jatka na maksa.
killed player is higher level or same than killer: 10% of the experience that got lost gets transferred to the killer
:rolleyes: 105 lvl na redzie, bez UHow, to bedzie od razu awans jak się go zabije 8o

Matheous
01-05-2004, 22:19
CIPy jednak nie sa takie glupie!!! QRWA jak to bedzie dla faccow to rzucam w cholere inne servy i sie przenosze na ten nowy!!! o ja cie wale ale bedzie rzeznia!!! Ale:
1.Knight beda mialy przejebane bo nikt im UH nie da:P
2.Pewnie 80% ludzi to beda palki, bo moga miec najwyzszy dmg
3.Pewnie bedzie mc'erow i przyjaciol od koelbki w ch** i troche, zeby miec partnera do treningu...
ALE POMYSL POCHWALAM!!! ALE BEDZIE RZEZNIA!!!
To bedzie wygladalo jak test server!!! Kurde juz sie nie mgoe doczekac!!! Aaaa...
PS.Dobo a jak to prima aprilis to-zbanuj mnie za to, jak chcesz ale-wypier*** glupi ch*** za robienie nam zludnmych nadziei:P
PS2. Zartuje, nie banujcie, nie banucjie, me noob, plx plx:)
PS3.Sorry za przeklenstwa ale takie emocje we mnie wzbudzil ten post:)

Dan the Automator
01-05-2004, 22:24
Oryginalnie dodany przez Matheous
PS.Dobo a jak to prima aprilis to-zbanuj mnie za to, jak chcesz ale-wypier*** glupi ch*** za robienie nam zludnmych nadziei:P

Nie jest to potwierdzone... ale pochodzi z serwisu, który jest bliższy CiPom jak żaden inny... Ale dalej jest to niepewne info.
BTW mówi się o tym już od dawna, MatKus wspominał o tym jakies pół roku temu ;) Ale przeciez każdy wie że CiPom się nei spieszy... ;)

BTW Po prima aprilis już nikt nam nie ufa 8o 8o 8o

FROGO
01-05-2004, 22:43
Osz ty qrde. bedzie zajebi*cie. A czy to bedzie "normalny serw" (tzn od cipow tak jak reszta) bo ma taki fajny logasik, a reszta ni ma

:miecz: :( :2handed:

Edit: Mozesz dac link bezposredni do tego artykulu, bo nie moge znalesc :>

Chaosgiver
01-05-2004, 22:50
hmm ciekawe czy tylko dla pacców czy też dla wszystkich, za taką rzeźnię prawdopodobnie trzebą bedzie zapłacić kasą kupując pacca, ale wtedy byłoby za mało osób wiec raczej będzie otwarte dla free acców także 8)

Matheous
01-05-2004, 22:55
@FROGO
www.tibianews.net - to www jest wazne bo bez tego(przynajmniej mi)nie wchodzi... No i pisze na glownej stronie... Znajdziesz;)
Ale mam nadzieje ze nie bedzie poczatkowo tylko dla PACC bo zanim my zaczniemy grac to juz beda 30 lvlowi wymiatacze:) AAAAA nie moge sie doczekac!!!!

Dan the Automator
01-05-2004, 22:58
http://www.tibianews.net/article.asp?Id=94

A logo jest raczej dziełem tibianews.net ;)

Podpalacz
01-05-2004, 23:51
Byloby git

Kocham PvP , PKowanie bez limitu itp:]

75% monstera OMG ale by hity wchodzily:]]]]]

Pozdro

eerion
02-05-2004, 06:57
Jak dla mnie to taki świat raczej nie powstanie :/
Wprawdzie pomysł byłby to fajny, ale trzeba pomyśleć.
Po co grać już np. miesiąc po założeniu świata jak wiesz że od razu tam padniesz po wyjściu z temple? :(

Gremlin
02-05-2004, 08:20
Moje tlumaczenie (w skrocie):
CIP dyskutuje na temat detali zwiazanych z nowym serverem do PK ktory bedzie sie nazywal Chaotica.

GM nie beda karac za mass PK, nie bedzie ciezkich limitow nalozonych przez skull system.

Regoly na innych serverach sie nie zmieniaja.

Ten server jest spowodowany duzym zainteresowaniem graczy wlasnie takim czyms.

Po dlugich obradach z udzialem doswiadczonych graczy udalo sie ustalic zarysy regol dla takiego servera (CIP jeszcze nie wydal oficjalnego komentaza):

Zmiany dotyczace graczy:
Nie ma AoL, blessow ani kar za PK

Straty exp:
10% bez promocji
7% z promocja
0 exp za zabicie postaci z mniejszym lvl.
Taki sam lvl lub wyzszy zabojca dostaje 10% straconego przez ofiare expa.
Jesli zabojcow bylo dwuch to dostaja po 5%.

Czaszki:
- nie traci sie calego sprzetu przy smierci z czerwona czaszka
- czerwona czaszka znika gdy spowrotem miescimy sie w limicie zabojstw (a nie po 30 dniach).
- nie ma nieuzasadnionych zabojstw, ale licza sie do czaszki zabojstwa
- Zabojstwa na party mode nie daja exp.

PZ lock
Bez zmian

Czary:
Exhausted co sekunde (zeby nie ulatwiac macro)
Niewidzialnosc bez zmian (za ciezko zmienic)

Kiedy?
Nie wiadomo, ale planuja przed koncem czerwca.

kagan
02-05-2004, 10:56
Pytanie:

"0 exp za zabicie postaci z mniejszym lvl."

Ale czy wtedy zabita postac tez traci exp?

Jeśli tak to szybko sie wytworzy grupa/gildia ludzi którzy niepozwolą się rozwinąć innym i będzie pupa.

PiXik
02-05-2004, 12:02
no tak ale nie wiem czy to wypali news ze strony pirackiej:P:D a co wtedy z test serverem?

Monoskar
02-05-2004, 12:37
Według mnie pomysł jest dobry, ale tylko po części 8o
Jakoś nie chce mi sie wierzyć, że pseudo PK, zabijający pod Depo niskolevelowców będą bardzo chętni na zakłdanie nowych postaci na nowym świecie...
Optymalnym rozwiązaniem byłoby coś w rodzaju teleportu, tzn PK zczerwoną czachą zostają przeniesieni na Chaoticę na okres czasu zależny od ilości zabitych przez siebie postaci na dotychczasowym świecie. Wtedy byłoby to coś na miarę "kolonii karnej" dla lubiących exteremalne doznania :P

marred
02-05-2004, 13:10
Za:
- Mniej PK na innych serwerach
- Wieczny test-server (choc trzebaby zaczynac od nowa)
Przeciw:
- W zasadzie serwer tylko do PK
- Newbie, ktorzy by przez przypadek wybrali ten serwer mogliby sie zrazic do gry
- Moze sie powtorzyc sytuacja z Isary (Del'Toro dochodza do wladzy i caly serwer ich)

Jednak jestem przeciwko takiemu serwerowi. Co prawda, istnieja serwery non-pvp, ale to nie znaczy, ze od razu musza byc serwery pvp-rox. Test server w pelni wystarcza, aby sie wyzyc na innych.

Matheous
02-05-2004, 14:09
No ale tes serv jest raz na ruski rok...Mi sie bardzo podoba ten pomysl z Chaotica i nie chce zeby go porzucili:P

Artuditu
02-05-2004, 14:13
Fajne ale nie do konca cos mi sie to nie widzi nie wiem dlaczego ale no nie :D :P :( X(

behi
02-05-2004, 17:11
Oryginalnie dodany przez Monoskar

Optymalnym rozwiązaniem byłoby coś w rodzaju teleportu, tzn PK zczerwoną czachą zostają przeniesieni na Chaoticę na okres czasu zależny od ilości zabitych przez siebie postaci na dotychczasowym świecie. Wtedy byłoby to coś na miarę "kolonii karnej" dla lubiących exteremalne doznania

Do dupy, poniewaz czasami nie potrafie odebrac sobie przyjemnosci zabicia red skula i wziecia jego equipu...

Dan the Automator
02-05-2004, 21:56
A moim zdaniem pomysł może się udać... chętnie wypróbuje na nim swoje mizerne PvP :)
Miło będzie tak po ciężkim dniu w szkole/pracy wrócić, i bezkarnie powyżynac niewinnych :)

behi
02-05-2004, 22:00
Pewnie ze pomysl sie uda, tylko zeby nie zlikwidowali test serva bo nie bede robil nowego charu na chaotice tylko po to zeby pekowac...

idZi Master Of Dizaster
02-05-2004, 22:28
O M G .. ale fajnie .. czekam na to :)

Vanhelsen
02-05-2004, 22:37
Wielkie THX składam Gremlinowi za przetlumaczenie :) Tylko szqda, że trza odnowa postać zakładać ;(

Raul
02-05-2004, 23:14
Na takim servie tylko kto pierwszy ten lepszy. Nie liczyłyby się tam małe levele. Kto pierwszy zaczął grać wymiata. A pewnie początki byłyby dla Pacc only. Więc niezbyt uczciwie.

Gremlin
03-05-2004, 00:34
... chyba nie widzicie podstawowej roznicy miedzy proponowanym serverem a test serverem.

Na tescie dostajesz za kazdym razem od nowa to co masz i mozesz sobie zaszalec przez 2-3 dni bez zadnych konsekfencji w normalnej grze. Na Chaotica aktualnie bedziecie musieli odrobic skille ktore stracicie.

Z realnego punktu widzenia bedzie to server taki sam jak przed Grudniowym update tylko bez banow od GM za mass PK (biorac pod uwage standartowy czas odpowiedzi GM roznica praktycznie zerowa).

Server bedzie lepszy bo praktycznie nie bedzie tam miejsca dla low lvl noobkow, bedzie gorszy bo otwiera szerokie pole popisu dla high lvl power abuser.
Domyslam sie ze wytwoza sie jakas 1-2 silne grupy ktore osiagna niesamowicie wysokie lvl. Expowac beda mogli szybciej poniewaz nie bedzie AoL ktory by ochronil postaci na srednich lvl przed wypadami po loot do miasta w wykonaniu high lvl (1 rycerz na 50 lvl ma zwykle wiecej UH niz cala banda UH makerow).

Ogolnie jestem za takim experymentem (moze wyjsc zupelnie co innego niz przewiduje), ale podejrzewam ze z czasem wytwozy sie b.silna grupa ktora bedzie sie tam dobrze bawic a reszta bedzie im tylko mimowolnie kasy dostarczala.

Byl bym tez za tym zeby zablokowac nowym gracza mozliwosc wejscia na ten server (np musi byc minimum postac na 20-30 lvl na tym samym koncie zeby mozna bylo tworzyc postac na Chaotica).

Vanhelsen
03-05-2004, 11:37
@Gremlin: Mam n00bowskie :P pytanko co to jest: "AoL" ?( :(

Gewof
03-05-2004, 13:56
Oryginalnie dodany przez Wieszok

Jest to amulet dzieki ktoremu po smierci nie tracisz eq...

Dr. Omader
03-05-2004, 14:28

AOL = Amulet Of Life
Kosztuje 50k, kupuje sie go u Eremo na malej wyspie między Cormaya a Edron(mozesz zobaczyc na mapce na naszej stronie). Daje ci to ze po śmierci nie gubisz przedmiotów(nawet plecaka), nie dziala gdy masz red skulla.

@topic: propozycje takiego servera byly juz naprawde dawnooo temu i gracze duzo o tym dyskutowali. Teraz widze ze C.I.P. Soft jednak planuje otworzyc taki server.

Przypominam ze NIE BEDZIE TO SERVER PODOBNY DO TEST-SERVERA. Sami musicie sobie nabic od nowa te lvle i skille...

I napewno bedzie tak ze kto pierwszy na maina wyjdzie ten bedzie rzadzic. Z racji massywnego PKerstwa najwiecej ludzi bedzie gralo palkami gdyz maja oni exure vite oraz nie potrzebuja zadnych runow do zycia w porownaniu z magami i rycerzem.

Wytworzy sie pewnie grupa dominatorow na serverze ktorzy beda sobie lvl nabijac normalnie prowadzac jednoczesnie rzady terroru i pilnujac zeby nikt ich nie dogonil...

Krotko mowiac istne Pandemonium....
Moze nie bedzie takiej zadymy jak na tescie ale ludzie ktorzy nie beda w tej grupie ktora bedzie rzadzic serverem beda mieli przewalone.

Litawor
03-05-2004, 15:39
Knightów będzie pewnie niewielu, bo nikt im nie sprzeda UH. Chyba że zrobią sobie po 10 uhmakerów. Fajnie by było, gdyby na rooku też można by było zabijać. Wtedy na pewno pojawiłyby się high lvle na rooku, które zabijałyby wszystkich nowych graczy.

Wufei
03-05-2004, 23:16
hehehe a zeby na rooku tesz siem tam dało tłuc innych ahh te marzenia...:blazen:

p.s. ahh te nowe emotki :baby: hrhrhrhr

Ithelios
04-05-2004, 08:33
Hahahaha,to jest to!!!!!!Jak coś takiego wypali robię postać na tym nowym serwerze zwłaszcza że na wakacje planuję kupno pacca!!!75% dmg od potwora-no to sorcowie się będą mogli zabawić :)) Nareszcie się wyżyję za wszystkie czasy.Fakt że niestety cokolwiek osiągnąć będą mogli gracze ci,którzy pierwsi opuścili rook i szybko nabili levele-power gaming plx:)W każdym razie dla mnie idea bombowa,mam tylko nadzieję że CIPy nie porzucą tego pomysłu!!

Hegemmon
04-05-2004, 09:21
hmm pomysł bardzo interesujący... nazwa serwera nawet do neigo pasuje no i odciągnie nałogowych pk od serwerów z normalnymi graczami ^^ choc i tak mnie to nie dotyczy bo w securze ten świat niewiele zmieni... :baby:

behi
04-05-2004, 11:43
Gremlin ma we wszystkim racje a szczegolnie w tym zeby ten server byl zablokowany dla newbie. Bo przykladowo wejdzie taki Piotrus z paccanowa, zupelnie nowy, wyjdzie na main i odrazu rook. Napewno skasuje tibie i juz wiecej o nim nie uslyszymy...

Ithelios
04-05-2004, 20:35
Nie uważacie że troche przesadzacie porównując taki serw z test serwową rzezią??Jakoś przed grudniowym update też nie było kar za pk i ludzie nie wyżynali się tak-o-nawzajem.(wiem co mówie-pkerstwo było wtedy TOTALNIE bezkarne.CIPy tak naprawdę nic nie robiły a sprawy banów dla mass pkerów były naprawde rzadkie).Dla mnie pomysł czach to totalne gówno i chętnie pogram w "starą" Tibię.

FROGO
04-05-2004, 20:59
Oryginalnie dodany przez Dr. Omader

AOL = Amulet Of Life
Kosztuje 50k, kupuje sie go u Eremo na malej wyspie między Cormaya a Edron(mozesz zobaczyc na mapce na naszej stronie). Daje ci to ze po śmierci nie gubisz przedmiotów(nawet plecaka), nie dziala gdy masz red skulla.

Sry, ze cie poprawiam, ale teraz jest Aol to jest amulet of loss. I jak mozna dostac sie na ta wyspe do eremo?

MatKus
05-05-2004, 11:19
Moim zdaniem to będzie serwer bardzo podobny do tego, co mieliśmy przed grudniowym updatem. Bez banów za mass PK (niby wtedy były, prawie nikt ich nie dostawał?). Że wytworzy się grupa trzymająca władzę? A na innych serwerach PvP tak nie jest? To w Tibii zawsze było normą. Teraz troszkę te red skulle może to spowolniły, ale naprawdę tylko troszkę.
Tak na prawdę to jest serwer dla tych, którym grudniowy update nie przypadł do gustu. Myślę, że dość szybko serwer się zapełni, i będzie potrzeba na stworzenie więcej takich serwerów.
Myślę też, że PKerstwo wcale nie będzie tam się szerzyło dużo bardziej, niż obecnie. Niby exp za wyższe poziomy, ale tak prawdę mówiąc, to na wysokich poziomach nie łatwo zabić kogoś na wyższym poziomie (szczególnie, jak ma zapas UHów), a na niższych poziomach, to i tak tego expa będzie malutko.
Jedynym problemem mogą być ludzie, którzy się czymś załamią i zaczną robić rzeźnie na wszystkich w pobliżu depo, ale idę o zakład, że po jakimś czasie CIPowie wprowadzą jednak bany z mass random PKing (np. 10+ w godzine?) na tym serwie.

Ithelios
05-05-2004, 15:53
Nie powinno być banów za mass pk na tym serwie.Jak wolna amerykanka to wolna amerykanka.To tak jakby na serwie non-pvp wprowadzono np.możliwość treningu(training mode że można się atakować-takie co niektorzy propozycje dawali).Jak ma być hardkor to niech będzie w 100% :) Mi się pomysł z wyżywaniem podoba:)-zalicze deda-robie rzeź i już się lepiej czuje:))

Vanhelsen
05-05-2004, 16:28
Niekturzy chyba niezuwarzyli, że tam jest napisane
0 exp za zabicie postaci z mniejszym lvl.
Czyli jak ktoś wyjdzie z rooka, to niewiem poco go bić, cyba, że dla kasy.

Bigvirus
07-05-2004, 19:30
Hmm to z jednej strony fajne a z drugiej to bedzie wygladac gra jak test server!!!
Ale morze byc bardzo smiesznie:D

kotomaniak
08-05-2004, 13:59
To jest moim zdaniem fajny pomysł. Możnaby tam wyłączyć statystyki aby "grupa trzymająca władze" mogła być zaatakowana przezx bandę wygłódniałych władzy, expujących w ukryciu high leveli. Pomysł z takim servem naprawde wymotany a że na początku pacc only (jak zwykle) to dobrze :D (me ivul pacc plx).

czarn@
08-05-2004, 14:20
Będzie zaje....fajnie. 8o Bo połowa Pk (MOŻE) wyniesie się z innych serwerów i coool:D
Ale napewno znajdą się i tacy którzy wolą zabijać na zwykłych serwerach :(
Jak to wypali będzie SUPERRRRR 8o ;)

Matheous
08-05-2004, 15:31
Eee ja nawet nie licze na to ze PKowcy sie przeniosa(i szczerze NIE CHCE zeby sie przenosili)-dla nich to PKowanie to zakazany owoc(a taki 'lepiej smakuje') a na Chaotice to bedzie chleb powszedni...
Ale spojrzcie na to tak-jak PK sie przeniosa, to wszystkie siwaty beda wygladaly(prawie)jak Calmera i Secura...AAARRRGH jak nie bedzie PK to sam zaczne PKowac zeby inni zaczeli PKowac i zeby to sie ponownie rozroslo :berserk:

egg
08-05-2004, 17:25
zastanawia mnie jedno
jak tam będzie z runami?
hmm/uh/sd

czy za zabicie jakiegos uh makera bedzie sajgon?
kajtki nie beda mialy lekko bez uh, palki niby maja exury vitki ale many na dlugo nie wystarczy

a sorce? jak oni beda tam expowac?
zlodziejstwo bedzie tam na porzadku dziennym...

i tak z ciekawosci, pytanie do Was. Waszym zdaniem: kto będzie lepszy na taki server? Knight czy palek?

Matheous
08-05-2004, 17:31
1 pytanie:
I tego wlasnie jestenm ciekaw! Tej rzezni!!! 'I SELL BP OF UH 10K OR FUCK YOU!!!:)))))' Przeciez tam knighci beda organizowaly hunty na druidow(zeby UHy zdobyc!!!) HEHEHEHEHE!!!!!
2 pytanie:
Knight-duzo HP, ale nie bedzie mial UHa-wiec przewalone...Ale duzy shielding...I wiele innych zalet...
Palek-duzo HP, duzo many, uniwersalny... Ale bedziesz mial problemy ze skillami-bo przez pierwsze 3 dni gry nie bedziesz w nic trafial:)
Wiec mysle ze...Obojetnie:P
A tak wogole to chyba na chaosie nie bedzie za duzo sorcow/druidow...Przeciez nie beda mieli szans, bo na nich zawsze sie PKuje dla runek...
Jeszcze jedno: ZLODZIEJSTWO raczej nie bedzie na porzadku dziennym bo wtedy juz na pewno bedziesz mial deda:)

zenonov
08-05-2004, 19:09
Przydałaby się taka Chaotica. Może wreszcie masowi pk przestali męczyć innych X(

Gimlos
09-05-2004, 10:26
Palek-duzo HP, duzo many, uniwersalny... Ale bedziesz mial problemy ze skillami-bo przez pierwsze 3 dni gry nie bedziesz w nic trafial ekhem? jak myslisz, kto trafi w np.dwarfa : palek ze spearem/boltem/strzala czy knight ze scimitarem/barb axe/c-mace? Bo kto szybciej nabije skille to chyba juz mowic nie musze...

Gewof
09-05-2004, 10:32
Palek-duzo HP, duzo many, uniwersalny... Ale bedziesz mial problemy ze skillami-bo przez pierwsze 3 dni gry nie bedziesz w nic trafial

Po za tym kto pierwszy zdobedzie najlepsza bron? Oczywiscie ze palek bo o kusze czy luk trudno nie jest...
A knight bedzie musial stopniowo zabijac coraz lepsze potworki i z nich zdobywac coraz lepsze bronie...

mat6a
09-05-2004, 12:32
ZAJEBIŚCIE I LIKE RZE :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

behi
09-05-2004, 12:41
Ale trening moze byc uniemozliwiony tak jak z tym pieprzonym duel mode!!! Kolesie na hlvl beda sie bali ze ktos ich przescignie i bede zabijac tych co trenuja... No ale chotica to chaotica...:P

egg
09-05-2004, 15:43
ale popatrz na dobre strony...
na tym serwie nie powinno byc makro userow, mc userow i afk'erow.
Strach zostawic postac na 10 sek.

@ trening
chyba najlepiej beda mialy z tym palki, trenowac moga w full sprzecie
kajtki - hmm... albo non toper przy kompie (fajnie beda mieli na skillach 70+), albo tylko expowanie

Tomek89
15-05-2004, 14:47
ja raczej tam nie zaczne grac bo jak wyjde z rooka to inni beda mieli juz 30-40 levele i po jednym dniu grania na mainie wróce na rooka. Ktoś wczesniej mówił że czaszki są do dupy, ale ja bym bez nich nie mógł grac bo jak zaczynalem gre i nie bylo czaszek to pk mnie ubijali conajmniej 2 razy dziennie.po grudniowym updacie tylko raz padlem, wiec jest lepiej

Ale i tak jestem za powstaniem tego serva :]

Hegemmon
22-05-2004, 09:12
Dobo już możesz skasować ten tekst o niepewności informacji ^^ :baby:

surbi
22-05-2004, 10:40
Dobry pomysł, ale najlpierw niech zrobią serwa, później będziemy dyskutować :)