zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Hunty na jakie potwory najabardziej opłacalne??

Kradin
22-09-2005, 21:03
Napiszcie jak z własnego doświadczenia, na jakie potwory najbardziej opłacalnie jest huntować.
Mam zamiar huntować całymi dniami, chociaż, żeby za uhy sie zwróciło ;), oczywiście nie sam jako bloker, z 1-2 osobową ekipą.

--------------------------------------------

Legends may sleep, but never die...
keep with that. B)

Oskar111
22-09-2005, 21:06
jak na skille i lvl to ciekawe pytania zadajesz

jesli bys chcial sam (nie odrzucaj od razu tej opcji) to oczywiscie scaraby ...

a jesli z ekipa to jaka konkretnie bo na przyklad jakbys szedl z jakimis sorcami/drutami ~30 lvl to bys mogl necro bloczyc jak masz farta jak niektorzy to zlootujesz 6 bohow w 4k
jakies wyzsze lvle podobne do twoich palas+magik jakis to moze hydry i dle loot nawet nawet (szkoda ze rzadko) dragon scale mail / royal helmet nic ciekaweszego nei przychodzi mi do glowy w tej chwili ale jak masz 2 magikow w teamie a ty bloczysz to pozwiedzaj poh od gory do dolu....

mam nadzieje ze pomoglem cya

btw. gz swietnych skilli i mlvla xD

Elilama
22-09-2005, 21:13
Dragon laid koło wenore
Ewentualnie Dwarvy guardy (Moim zdaniem oplacalne) :]
Jak masz pacc to port hope B)
No i jak cos to Zawsze pozostaje elf i orc fortes ;) (Polecam to 2 :) )

Catum
22-09-2005, 21:32
Jak masz pacc to port hope B)

Z tym to się akurat nie zgodze ... sadzę że wiecej wyda niż zyska ... Tiquanda to dziwny kontynent :p potworki dają mało expa względem hp które odejmują ... więc sądze że się nie opłaca :)

Moim zdaniem pobujaj się na necro ... jak mówiłeś że masz siedzieć calymi dniami to napewno coć się posypie ... ;)

A więc nie pozostaje mi nic innego jak życzyć ci dobrych lootów ! :D

Barts
22-09-2005, 21:33
Hunty ci sie albo zwroca maxymalnie albo ebdziesz stratny jak chcesz UH wykorzystac exp na guardach do 60 lva i wtedy spokojnie blokujesz demony :)