Pokaż pełną wersje : Problem z Diablo II :(
Jestem świeżo po formacie kompa, zainstalowałem Diablo II + LOD i tu zaczęły się schody. Instalacja przebiega bez błędów, płyty są w 100% orginalne ( z Empiku), już kilkakrotnie instalowałem z nich Diablo. Podczas uruchaminia gry pojawia się komunikat,, upewnij się, że w napędzie CD-rom znajduje się płyta Diablo II" ;( . Jak już pisałem gra jest orginalna, więc cracka nie wymaga.Pomóżcie.
Ps. CD-rom napewno jest sprawny.
@ Lig@: Jedyne patche, które znalazłem to patche do battle.net'u:(
W instrukcji nic nie znalazłem.
Może nie skopiowałeś crack'a 9bo ten empik to stadion dziesięciolecia :D)... Ale tak na serio to załatw sobie patch'a i zainstaluj. Powinno pomóc. Poczytaj też read me i pomoc techniczną...
na plytce z LOdem sa dwa pliki ktore wystarczy skopiowac zeby diabełek bez plytki chodzil... O ile dobrze pamietam to video.mpq i music.mpq ale nie jestem tego pewien...
Oryginalnie dodany przez _michu_
na plytce z LOdem sa dwa pliki ktore wystarczy skopiowac zeby diabełek bez plytki chodzil... O ile dobrze pamietam to video.mpq i music.mpq ale nie jestem tego pewien...
Jesli plyty sa oryginalne to to po co robic zeby Diablo chodzil bez nich?
@Starkey:
Ściagnij najnowszego patcha do LoD (bodajze 1.10). Nie mozliwe ze na necie sa tylko patche na batka. Poszukaj dokladnie. Chociaz watpie zeby jakis patch pomogl. To nie ma znaczenia w jakiej wersji jest Diablo. Jesli oryginalne plytki to powinny chodzic. Ale sprobuj. Sprawdz moze u kumpla czy bedzie tak samo jak u ciebie.
Gniew Mroku
02-05-2004, 15:38
Albo po prostu ściągnij cracka.
Oryginalnie dodany przez Starkey
Jestem świeżo po formacie kompa, zainstalowałem Diablo II + LOD i tu zaczęły się schody. Instalacja przebiega bez błędów, płyty są w 100% orginalne ( z Empiku), już kilkakrotnie instalowałem z nich Diablo. Podczas uruchaminia gry pojawia się komunikat,, upewnij się, że w napędzie CD-rom znajduje się płyta Diablo II" ;( . Jak już pisałem gra jest orginalna, więc cracka nie wymaga.Pomóżcie.
@ Lig@: Jedyne patche, które znalazłem to patche do battle.net'u:(
W instrukcji nic nie znalazłem.
To nie sa patche do battle netu a do diablo :P tylko tam tak pisze :P, ale one nie maja nic wspolnego z wlaczaniem sie gry ani z jej dzialaniem a bledami w przedmiotach nazwach itp, gdy ci pisze ze nie ma plytki to wejdz w moj komputer i sprawdz czy odczytuje, sprubuj z crackiem albo z tymi plikami a jak no i z patchem... A jak nic nie pomoze to zrub jeszcze raz formata. Kiedys mialem podobnie z GTA3 po formacie sie nie chcialo wlaczyc a po nastepnym smigalo....
re: n3m3s!s - u mnie jedna giera nie wykrywała cd'eka w napędzie (100% originał), a jak zainstalowałem patch'a wszytsko śmigało
A co do patch'a - one służa za poprawke (coś jakby nowe zasady) na batle necie. Może faktycznie by sie przydał format C:....
Hmmm...wpisz w googlach crack no-cd lod jak ci coś znajdzie ściągnij cracka i zainstaluj go zgodnie z instukcjami do niego sam tak robiłem bo niestać mnie na płyte:D a diablo+lod mam od kumpla i cracka mam ściągniętego jeden minus tego jest to że niemoge grać na battle necie:(:lucznik:
Dzięki za wszystkie rady. Ściągnąłem patcha i cracka. Wszystko hula, ale mam problemy z batte.net'em. ;(
Chyba kolejny formacik...
co do battle netu to sciagnałem wszystkie dostepne patche i inne takie (mam pirata:( )i battle net nie chodzil ;(
Bardzo ciezko zrobic pirata zeby smigal na batku. Mnie sie nie udalo ominac zabepieczen. Stworzylem postac i logowalem sie na batka z pirata ale tylko na wersji 1.0 :]
weź zgraj plik data.mpq i wszystkie z rozszerzeniem *.mpq na dysk... sciagnij patcha 1.09, 1.10 (wedle uznania) i graj ;P ja już gram 3 lata ale takich jaj nie widziałem ;P może spróbuj też gre przez multi uruchomić...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.