zaloguj się

Pokaż pełną wersje : problem z internetem

Knight Simon Dark lord
23-09-2005, 12:36
mam problem ogólny z internetem kupiłem nowy czysty dysk 80gb i zainstalowałem na nim windowsa Xp i neostrade i mam problem:
ineternet ciągnie mi bardzo słabo strony albo się nie otwierają bo psize komunikat "nie można wyświetlić strony" albo uruchamiają się kilka minut na windowsie 98 nie maiłem takich problemów oczywiśćie też mam z tej okazji zaje**** lagi w tibi i freeze które kończą się kickiem poradźcie co moge zrobić dysk jest czysty oprócz tibii nic jeszcze nei zainstalowałem i windowsa

Matek
23-09-2005, 12:53
Mialem ten sam problem z neo i xp. Zainstalowalem sp2 i wszystko chodzilo cacy. Nie mam zielonego pojecia jak to mozliwe;) ale wydaje mi sie, ze chodzi o to, ze stery do usb sa dostarczane z latka a nie ma ich w standardzie instalacyjnym. Sproboj sp2 zainstalowac.

ciemne dropsy
23-09-2005, 15:33
Servixe pack 2/4 rozwiazuje problem...

Hakuoh
24-09-2005, 01:12
1. Ja kompa nie mam dobrego na SP2. Zwłaszcza że dysk C: ma 2.44GB w tym WinXP i około 500MB wolnego. A komp mi wyśmienicie chodzi. Why? Wystarczyło użyć defragmentacji. --->ineternet ciągnie mi bardzo słabo strony

2. zaje**** lagi w tibi i freeze które kończą się kickiem <--- zależy o której bo po 9:15 były lagi we wszystkich serwerach i kończyły sie kickiem. Wyłączona została także Tibia.com

Knight Simon Dark lord
25-09-2005, 12:44
ok problem rozwiazany sformatowalem dysk i na nowo zainstalowalem 98 dziekuje za pomoc wszystkim można zamknąc temat