PDA

Pokaż pełną wersje : Strona

Chessterr
23-09-2005, 17:32
B) Witam.
Szukam ziomków ,którzy się znają na html i mi pomogą przy tworzeniu stronki. Zagadujcie na gg.5501303 lub na PW. Proszę o szybką odpowiedź.
Więcej informacji pod kontaktem /\.B)

PS. DO modków. Zapłaciłęm za reklame jeśli o to chodzi ale prosze tylko o pomoc :D Poto jest ten temat (między innymi po to)

@down
:D:DAle wiesz. Ja bym chciał taką z hiperłączami itp. Czyli dosyć profesjonalną. Czytałem kursy ale wiem tylko jak zrobić strne głowną. Nic więcej :(

Nequss
23-09-2005, 17:57
czysty html jest taki prosty, że wystarczy iż przeczytaż jakiś kurs (np. ten dołączany do pajączka jest dobry) i napewno dasz sobie rady sam nawet w notatniku. jakby co to ja moge zrobic jakis bannerk we flashu ale nic nie obiecuje :P (bo nie wiem czy mi sie bedzie chciało). jakbys się zdecydował to zmotywuj mnie na pw to moze rusze swoje grube dupsko :P

Taube
23-09-2005, 18:18
hiperłącze - czysty link... toż to jest na każdym kursie html'a O_o i to wcale nie jest profesjonalne a podstawowe...
najprostsze zastosowania polecenia <a> </a> odpowiednio zmodyfikowane i wszystko gra.. poszukaj a znajdziesz - naprawdę w tym nic trudnego nie ma ;)
można jeszcze korzystać z jakiś programów pomocniczych (choć ja tego typu rzeczy palcem nie tykam - łatwiej zrozumieć czysty skrypt w notatniku XD)

jeśli chcesz 'profesjonalną' to java skrypt tutaj wchodzi - czyli wszelkie dodatki i upiększenia, a tak.. tylko wyobraźnia i troszkę praktyki.. - i tu np. poszukaj kogoś, kto by ci to na końcu 'dopracował'
naprawdę łatwo jest opanować podstawy :) jeno korzysta się potem z tabeli kolorów by ich numerki mieć pod ręką ;)

d. Taube

Nequss
23-09-2005, 18:28
jeżeli nie wiesz jak zrobić hiperłącze to sie nie bierz za profesjonalne robienie strony tylko zrób kilka amatorskich u siebie na dysku i popróbuj jak wszystko działa. a jak dojdziesz do wprawy to wtedy sie pobaw w profesjonaliste ;)

exodus style
23-09-2005, 21:00
przeczytaj bodajze www.kurshtml.boo.pl

Cafe
23-09-2005, 21:09
<A HREF="miejsce_docelowe">Tekst, na którym należy kliknąć</A>
bodajze tak sie robi hiperlinki.

@down

rotfl.

Plastex
23-09-2005, 21:25
Spróbuj FrontPage użyć.

ogorek
23-09-2005, 22:31
a co chesz zorbic fake tibia.com to celow osobistych? :D :D :D

Luke06
23-09-2005, 22:34
A ja powiem tylko - LOL..ja to wiedziałem jak sie za strony zacząłem brać
<a href="sciezka_do_pliku_.rozszerzenie">Nazwa_ktora_jest_wyswietlana

www.fantasyforever.prox-net.pl. http://hodis.prox-net.pl/asmilion/ - moje dzieła.. pracuj pracuj, kiedys tez do czegoś takiego dojdziesz xD ;)

$corcerer
23-09-2005, 23:46
Cześć
Robię stronę internetową, i szukam jakiegoś frajera który zrobi wszystko za mnie a ja zakoszę całą jego robotę i się pod tym podpisze. Czekam na ofery
Pa.

Tak to brzmi.