Pokaż pełn± wersje : Sir Doll jeden z najwiekszych PA na Pandorii w koncu pada^^
Murderer
23-09-2005, 20:31
Wszystko jak w temacie:P chialem isc z nimi ale bylem offline ;(
http://rapidshare.de/files/5442304/Doll.rec.html
PS.filmik krecony przez kumpla:)
Fredrio II
23-09-2005, 20:50
No nareszcie ten szwedzki pedal i rasista padl YEAHHHH
Pozdro Tie
Ekhm i kto tu jest rasista?:P
@film
Nie gram na pandori ale to wygladalo jakby byl taki PA który gnebi pol serva :p
Murderer
23-09-2005, 20:52
Ekhm i kto tu jest rasista?:P
@film
Nie gram na pandori ale to wygladalo jakby byl taki PA który gnebi pol serva :p
on jest rasista;p biega po venore krzyczac "fucker pl" albo bije samych polakow jak mu sie nudzi ^^ i gnebil pol serwera;p
Duke Dran
23-09-2005, 21:12
Zar±bisty filmik xD dobrze mu tak !!!
xD ja dzi¶ Poszedłem na Pandroii pekowac szwedów ;] AAA Sir doll pamietam jak ta pała mnie lala i zabiła kilka Polaków
xD fajniieee ze padl
Malwin on Saphira
23-09-2005, 21:37
Heh fajna akcja dobrze temu PA ;p GL
Ten cwok i debil zabil mi qmpla i brata.Zaraz editne posta!NO i pieknie go zrobil.Wreszcie sie poprawi i nie bedzie ebzkarny(mam nadzieje) bo sobie za duzo pozwalal:)Wielkie thx dla FEnzy,Thaldusa,Luciasa!
Chciał byc kozak, był kozakiem, ale był i oby juz nigdy nim nie został..wreszcie sie Illusion za niego wzięło...
W tym filmie możemy u¶wiadczyć jak słabym pvp dysponuje 127 MS thaldus. Trafianie SD w swoich, brak konsekwencji z ue, ogólnie walka z 84 kngihtem vs. 125 ek, 127 ms, i 100~rp. Powiem krotko zal. A za takie cos bardziej bym gnebil tych dupkow z pandorii ( ale raczej czepilbym sie tych przyjaciol) etc.
Za***i¶cie że kto¶ go wreszcie zabil to byl taki nOOb z reszta kto gra na pandorii to wie jeszcze tylko relyt ca i bedzie super
A mi tam z calego filmu sie 2 rzeczy podobaky ded tego goscia "Sir Doll" nie gram tam ale jak taki nOOb jaki mowicie to dobrze mu tak a druga to loot xD
Pawik :>
24-09-2005, 00:45
Dobrze,że go ubili ,ale co do pvp tych którzy go pokonali no to woła o pomste do nieba-.-.
Vendraal
24-09-2005, 00:51
Nooooooo nareszcie sie za niego wzieli !! Thx Fenza, thx Thaldus i thx Lucius ! Kiedys ten s****.... u***al mojego bro i teraz mam oto powod do szczescia :]
ps. Wypier... takich chamskich szwedow rasistow (on nim jest) z pandori raz na zawsze do hu.. ! B)
No i to mi sie podoba.tak ma byc ze mu sie wkncu dostalo mialem juz z nim do czynienia.Co tu duzo gadac gz and thx for thaldus fenza lucius xDDD 8o
nareszcie pier** PA padł...nastepny w kolejce Relyt Ca...jeszcze gorszy niestety.
W tym filmie możemy u¶wiadczyć jak słabym pvp dysponuje 127 MS thaldus. Trafianie SD w swoich, brak konsekwencji z ue, ogólnie walka z 84 kngihtem vs. 125 ek, 127 ms, i 100~rp. Powiem krotko zal. A za takie cos bardziej bym gnebil tych dupkow z pandorii ( ale raczej czepilbym sie tych przyjaciol) etc.
100 rp i 125 ek maja duzo zycia i wytrzymaja ue spokojnie.
sir doll sie dobrze uhał,i umjętnie uciekał ale wkoncu go dopadli :D
Baa no jakos musi umiec grać jak wbił ten 80~ lvl. Nie samym PA człowiek żyje
Wypa¶ny filmik, polecam ! takich PA trzeba tepić !
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.