PDA

Pokaż pełną wersje : Sarandi 106EK Chce na rooka?

Speecu
24-09-2005, 10:02
Wczoraj Sarandi 106 EK próbował zrobić annihilator questa. Niestety nie udalo mu się i prwadopodobnie z rozpaczy zjechał swoją postać do 30 lvla. Nikt oczywiscie nie wyklucza haka.

00:35 Sarandi: hejdå
00:35 Sarandi: älskar dig

Szwedzki haker? Ale to może być fake rozmowy.

Jednak glosy na forum.tibia.com mowią, że to jednak on sam zjechał swoją postać.

No to chyba tyle :|

Chciałbym tylko jeszcze dodać ze jest on brazylijczykiem.

Hakuoh
24-09-2005, 10:27
Ja z rozpaczy...małej ale rozpaczy...nie gram w Tibie tylko dlatego że niechcący wyrzuciłem około 40k w błoto. No niestety takie są efekty porządkowania w DP. >.<

Valest
24-09-2005, 11:51
o lol pamietam jak po*******al z expem :P

Sting_Ninja
24-09-2005, 13:04
Hack....
Po co ten topic?...

Navroth
24-09-2005, 15:37
A czy czy zjechanie 106 ek na 30 lvl to nie jest wydarzenie? Wedlug mnie tak....

Vadikel
24-09-2005, 15:53
A czy czy zjechanie 106 ek na 30 lvl to nie jest wydarzenie? Wedlug mnie tak....

jakie wydarzenie zwykły hack co w tym takiego ze dednal sporo razy :]

Radek 666
24-09-2005, 18:53
jakie wydarzenie zwykły hack co w tym takiego ze dednal sporo razy :]
Hmmm, chciałbyś żeby inni tak o tobie mówili? Gdybyś miał np. 100 lvl i zjechał (ty, albo ktoś inny) tą postać do 30 lvla to wtedy też byś mówił "co w tym takiego"?

Jojo Ninja
24-09-2005, 19:58
Mimo to że Sarandi miał 106 lvl, to z takim pvp i takim iq, tesh bym zownował swojego chara do 30 lvl'u pFFF
Skończony idiota to jest i tyle, nie warto dla niego nawet zakładać takiego Topicu :)

:Zireael:
24-09-2005, 22:18
Żygać mi się chce na widok Twoich postów, od razu widać, że jesteś zwykłym noobem dla którego stracenie paru k expa do wielka sprawa...z Twoimi skillami to ja bym nawet sie bała kogoś uderzyć żeby sobie siary nie zrobić, daj sobie spokój i nie pisz już wiecej na tym forum...*******isz o swoim pvp a nie mogles zabic 10 levela jak na 10 min. wyszedl z depo...ŻAŁOSNE

P.S wino za 9zl rzadzi

Yours Elly~ =)

Jojo Ninja
24-09-2005, 23:10
Żygać mi się chce na widok Twoich postów, od razu widać, że jesteś zwykłym noobem dla którego stracenie paru k expa do wielka sprawa...z Twoimi skillami to ja bym nawet sie bała kogoś uderzyć żeby sobie siary nie zrobić, daj sobie spokój i nie pisz już wiecej na tym forum...*******isz o swoim pvp a nie mogles zabic 10 levela jak na 10 min. wyszedl z depo...ŻAŁOSNE

P.S wino za 9zl rzadzi

Yours Elly~ =)
Żałosne jest to ze chyba nie mówisz o mnie, bo jednak 2 owner tego chara gra już z 6-7 miechów :F

Xizz
24-09-2005, 23:27
zal mi go zawsze mial fajny domek ale teraz troche pusty jest...

ehh... a z kim robil anni'ego?

Jojo Ninja
25-09-2005, 01:31
zal mi go zawsze mial fajny domek ale teraz troche pusty jest...

ehh... a z kim robil anni'ego?
WoW, wypowiedź roku, zal mi go bo miał fajną chatke, o żesz?
Strzel mu jeszcze zdjęcie ...

Sting_Ninja
25-09-2005, 01:35
Sarandi (106ek)Sanderrson(124ek)Pikapo Eleandril(121ek)Valhirv(102ek)

News do tego topica..
Szwedzki owner nie zrobil anhilatora i postanowil rooknac chara....

Koniec tematu dla mnie...

L4ki
25-09-2005, 02:49
wy ninja jestescie naprawd zalosni, niedosc ze nic takiego naprawde nie robicie poza wlazeniem w d**e liamowi (nie licze jojo bo nie wiem) to jeszcze traktujecie wszystkich jak g***o. Ale to sie kiedys zmieni, bo nic nie trwa wiecznie xD ....

Sting_Ninja
25-09-2005, 12:56
wy ninja jestescie naprawd zalosni, niedosc ze nic takiego naprawde nie robicie poza wlazeniem w d**e liamowi (nie licze jojo bo nie wiem) to jeszcze traktujecie wszystkich jak g***o. Ale to sie kiedys zmieni, bo nic nie trwa wiecznie xD ....

Ty tez jestes z tego team(Mam 18 lvl prosze wy lizecie dupe liamowi bo jetsecie ze szwedami)? Wiesz wole byc z Liamem ktory pomaga jak czegos ktos potrzebuje niz z Moltem ktory okrada swojich^

Vermyn
25-09-2005, 13:14
E tam, jak jest BR to mi to zwisa :P

Sting_Ninja
25-09-2005, 16:04
E tam, jak jest BR to mi to zwisa :P

Stary owner byl brem ostatni to norweg^

friik
25-09-2005, 16:23

Wyjąłeś mi to z ust. I fakt , panowie z Ninja (w szczególności Sting) - od jakiegoś czasu sobie na was patrzę i poza włażeniem w dupe szwedom pokroju Liam, Paco, Lecther nic na tym serwerze nie robicie, no, jeszcze można zaliczyć wasze ordynarne odzywki wobec innych. Cwaniaczek Sting jesteś , a przypomina mi się sytuacja kiedy cię Lecther Tirado wyp ierdolił z gildii i się kryłeś mówiąc "MI WAS DRUNKET/SORY LECTHER, GIWE ME NEXT CHANCE" etc. I niestety , rzeczy takie jak te coraz bardziej dają do zrozumienia ,że w Tibii potrzebna jest za pomocą testu IQ jakaś selekcja grających w nią osób. Od dawna wiedziałem, że młodość nie chodzi w parze z inteligencją, ty jesteś niestety tego przykładem.

Niedługo i na was przyjdzie pora , miszcze.

Diamentowe Ostrze
25-09-2005, 16:27
Hmmm, chciałbyś żeby inni tak o tobie mówili? Gdybyś miał np. 100 lvl i zjechał (ty, albo ktoś inny) tą postać do 30 lvla to wtedy też byś mówił "co w tym takiego"?

on sam tej postaci nie zrobil, dobrze ze go zjechali. koles mial 100lvl gdy inni mieli niecale 80. Gratz, dobrze brazylowi jednemu

Jojo Ninja
25-09-2005, 16:30
Szczerze, to teraz mnei wszyscy w****iliście i powiem wam coś :
Na Aurea lepiej sie trzymać szwedów niż polaków, koniec rozmowy.
A czy wchodzą Liamowi w dupe czy nie to tylko ich sprawa, według mnie to są normalne relacje pomiędzy jednym z założycieli RoM'u jak i członkami ...

Sting_Ninja
25-09-2005, 16:31
Wyjąłeś mi to z ust. I fakt , panowie z Ninja (w szczególności Sting) - od jakiegoś czasu sobie na was patrzę i poza włażeniem w dupe szwedom pokroju Liam, Paco, Lecther nic na tym serwerze nie robicie, no, jeszcze można zaliczyć wasze ordynarne odzywki wobec innych. Cwaniaczek Sting jesteś , a przypomina mi się sytuacja kiedy cię Lecther Tirado wyp ierdolił z gildii i się kryłeś mówiąc "MI WAS DRUNKET/SORY LECTHER, GIWE ME NEXT CHANCE" etc. I niestety , rzeczy takie jak te coraz bardziej dają do zrozumienia ,że w Tibii potrzebna jest za pomocą testu IQ jakaś selekcja grających w nią osób. Od dawna wiedziałem, że młodość nie chodzi w parze z inteligencją, ty jesteś niestety tego przykładem.

Niedługo i na was przyjdzie pora , miszcze.

Drunket to ty mozesz ze stara cole w mc'donaldzie
Btw. Jak nie znasz calej sytuacji to po chooj piszesz ze lize dupe szweda jak chcialem uratowac Saint Gorgio(100lvl polak)? Sprzedal mnie i klade na niego widac ze w tej grze nie ma polakow na ktorych mozna liczyc^

Diamentowe Ostrze
25-09-2005, 16:35
Drunket to ty mozesz ze stara cole w mc'donaldzie
Btw. Jak nie znasz calej sytuacji to po chooj piszesz ze lize dupe szweda jak chcialem uratowac Saint Gorgio(100lvl polak)? Sprzedal mnie i klade na niego widac ze w tej grze nie ma polakow na ktorych mozna liczyc^

idz zrob liamowi 2 galy=DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

friik
25-09-2005, 16:36
A czy jest gdzieś napisane ,że musze znać całą sytuacje ? napisałem tylko to , co rzeczywiscie robiłeś; podlizywałeś się , żeby cię na nowo przyjeli - proste. A to ,że pisze , że "lizesz im dupska" odnosi się do całego tematu związanego z tobą i tym jak postępujesz.

Diamentowe Ostrze
25-09-2005, 16:37
A czy jest gdzieś napisane ,że musze znać całą sytuacje ? napisałem tylko to , co rzeczywiscie robiłeś; podlizywałeś się , żeby cię na nowo przyjeli - proste.

a jak by byla mozliwosc to i do papy by wzial pewnie:);D

Sting_Ninja
25-09-2005, 17:35
a jak by byla mozliwosc to i do papy by wzial pewnie:);D

Jak by byla mozliwosc to by ci stara znaczek kupila do Afryki.Co myslisz ze jetes fajny bo piszesz posty na topicu z Aurea chociaz jestes z Celesty?

Do lizania dupy jak wiesz co sie dzieje na servie to moze napisz o zevsie cos?
Jak lizal dupe Lukcikowi?O tym to juz nikt nie pamieta?:>

friik
25-09-2005, 17:48
W prawie co każdym napisanym przez ciebie poscie obrażasz czyjichś rodziców , którzy w ogóle nie mają nic wspólnego z tym co się tu dzieje. I jak tu nie mówić , że jesteś idiotą ?

Damq
25-09-2005, 18:41
W prawie co każdym napisanym przez ciebie poscie obrażasz czyjichś rodziców , którzy w ogóle nie mają nic wspólnego z tym co się tu dzieje. I jak tu nie mówić , że jesteś idiotą ?
Masz racje !
Popieram cie a i tak wiem ze Sting to taki menel tylko odzywki z bluzgatora albo z jakies stronu ciekawe jak wygladaja starsi Stinga (mili panowie)

Sting_Ninja
25-09-2005, 18:55

Wiesz co to znaczy Idiota?^^

Twojich tez moge?;>

Damq-bluzgator?AHhAahaHAh slyszalem ze jak byles maly to cie ludzie na osiedlu w pasza dla swin karmili

Damq
25-09-2005, 19:48
Wiesz co to znaczy Idiota?^^

Twojich tez moge?;>

Damq-bluzgator?AHhAahaHAh slyszalem ze jak byles maly to cie ludzie na osiedlu w pasza dla swin karmili
Iq= 0 plx
Takie teksty do lamusa caly czas obrazasz moich starych zreszta jak i resty na tym forum tez
Tak sie madrzysz ze Zevs to , ze Zevs tatmo omg
Chcialbym zebys sie z nim zmierzyl solo i nagral film
Czekam na twoja kleske gdyby nie Liam to nic bys tuttaj nie zrobil
Wiem ze musisz isc juz krowy doic bo 19:00 dochodzi ale przeczytaj sobie i uswaidom jaki jestes zalosny

Sting_Ninja
25-09-2005, 22:34
Iq= 0 plx
Takie teksty do lamusa caly czas obrazasz moich starych zreszta jak i resty na tym forum tez
Wiem ze musisz isc juz krowy doic bo 19:00 dochodzi ale przeczytaj sobie i uswaidom jaki jestes zalosny

Wiesz ile dostalem msgy od ludzi na Aurea "Sting za***iste teksty masz" "dobrze ich jedziesz" itp Widzisz moze ludzie mnie lubia bardziej od ciebie, pewnie twoj best lvl to ten 30 gz dla ciebie^^
Z ta krowa ci cos nie wyszlo moge cos przerobic jak chcesz :>

Jerkov Thundersword
26-09-2005, 08:00
Ja z rozpaczy...małej ale rozpaczy...nie gram w Tibie tylko dlatego że niechcący wyrzuciłem około 40k w błoto. No niestety takie są efekty porządkowania w DP. >.<

Nie ma co rozpaczać, 40 k to mały pikuś ;)

Żałosne jest to ze chyba nie mówisz o mnie, bo jednak 2 owner tego chara gra już z 6-7 miechów :F
"Drugi owner"... zaiście żałosne... -.-

Damq
26-09-2005, 10:20
Wiesz ile dostalem msgy od ludzi na Aurea "Sting za***iste teksty masz" "dobrze ich jedziesz" itp Widzisz moze ludzie mnie lubia bardziej od ciebie, pewnie twoj best lvl to ten 30 gz dla ciebie^^
Z ta krowa ci cos nie wyszlo moge cos przerobic jak chcesz :>
****a ale jestes smieszny a ludzie ci liza dupska normalnie. Pamietam pocztek wojny Zorros+ Overkill vs. RoM to wszyscy w barwach Zorros i lizali dupska wszystkim. A teraz jak RoM wygrywa to juz ONLY ROM MI SUX. MEntalnosc polakow "rzondzi". Chcialbym zeby cie wreszcie ktos u***al i Liam sie nie postawil. MI ruszajcie do boju. A tak apropos Sarnadiego to szlyszalem ze kawal chXja z niego. Ale olac go.
Lagurus = 2 owner ? Bo widzialem przed dp jak po szwdzku nawijał. ^.^

Jojo Ninja
26-09-2005, 20:33
Iq= 0 plx
K, skreccie mi chara takiego samego jak Zevs i moge z nim walnac pare duelków, mówie odrazu 10 : 0 tak na przyszlosc ^^

Jerkov Thundersword
26-09-2005, 22:04
K, skreccie mi chara takiego samego jak Zevs i moge z nim walnac pare duelków, mówie odrazu 10 : 0 tak na przyszlosc ^^

Nie bądź tak do przodu, bo ci tyłu zabraknie... Niczego nie możesz być pewien...

Slyth
26-09-2005, 22:13
a ja mimo że mam sporo znajomych z rl :) high levele na aurei ( 2 liam u***ał ) to sam jestem za szwedami i mam nadzieje ze wygraja bo naprawde znam bardzo duzo szwedow i to sa za***isci ludzie
Sting trzymam za was kciuki
a wypowiedzi chłopaków w wieku 13 lat ( omg ) sa zalosne wogule wez czlowieku ****a masz cos do czyjiśch rodziców nieznając ich.
Thats only fucking game ;]

:Zireael:
27-09-2005, 16:20
a ja mimo że mam sporo znajomych z rl :) high levele na aurei ( 2 liam u***ał ) to sam jestem za szwedami i mam nadzieje ze wygraja bo naprawde znam bardzo duzo szwedow i to sa za***isci ludzie
a wypowiedzi chłopaków w wieku 13 lat ( omg ) sa zalosne wogule wez czlowieku ****a masz cos do czyjiśch rodziców nieznając ich.

Najpierw mówisz, że trzymasz kciuki za Stinga, a potem że wypowiedzi o czyichś rodzicach są żałosne, to się troche kłóci bo to właśnie Ninje wyzywają czyichś rodziców nie znając ich. Następnym razem zastanów się nad czymś co masz zamiar powiedzieć.

Yours Elly~ =)

Jojo Ninja
27-09-2005, 19:53
Dobra, nie wiem czy zauwazyliscie, ale zboczyliśmy troche z tematu ...
Ja przybliże, Sarandi to placek, close thread ;D

Sting_Ninja
27-09-2005, 19:58

HEHE Pisze tak zeby chociaz bylo smiesznie na tym forum.Chyba ze wolisz zebysmy gadali tutaj jak "muly" To ja wysiadam nie umiem tak :p

Hail Swe _/

Damq
27-09-2005, 21:57
Przyczytaj temat lapsie a nie bedziesz mi tu chraznil to Sting obraza wszystkich dlatego nie ******* jak sie nie znasz cioto...
Nie znasz sie to won ! Bo spojrzy 13 lat i co?
A ty 50 i Iq = 0
Ehh...

Slyth
28-09-2005, 18:38
juz z ciotami wyjezdzasz
wez synu idz na forum crazy frog

Boozer
28-09-2005, 18:43
Pamientam jak Sarandi szypko wyjehal w expie. Mial 100 lvl a za nim dopiero 60 lvle. Ale cóż z tego jeżeli grał na kilku ownerów i non-stop siedzial na cyclopolis.

L4ki
10-10-2005, 04:14
No sarandi jest super szkoda tylko ze jak on robil lvle do 100 to joix byl hunted ponad 2 miesiace liczac tepo z jakim joix zrobil potem 100 a nastepnie 130 to gdyby nie te 2 miesiace i obecna wojna mialby spokojnie 150 ... ale sarandi jest super ....-.- br??

Eny the Noob
10-10-2005, 14:39
@L4ki Ta Sarandi i jego Almighty PVP :D No ale coz Sanderrson idzie w jego slady XDXDXD

Angelus
10-10-2005, 23:55
Sarandi (106ek)Sanderrson(124ek)Pikapo Eleandril(121ek)Valhirv(102ek)

News do tego topica..
Szwedzki owner nie zrobil anhilatora i postanowil rooknac chara....

Koniec tematu dla mnie...

Zerknąłem na tibia.com i okazuje się ,że koleś miał 109 ek.
Zabiło go dwóch gości : 130 ek i 96 ms.
Dziesięć dni póżniej padł na anihilatorze i co zrobił ...
W ciągu 1,5 godziny zjechał ze 106 lev. do 30 lev. ---> masakra.
Albo hak , albo znudziło się chłopakom grać tym charem < sami twierdzicie , że raczej sam nie grał tą postacią >
A może ludzie którzy grali Sarandi , pokłócili się i np. jeden z nich zjechał postać.
Tak czy siak , aż przykro patrzeć na takie harakiri.

Eny the Noob
11-10-2005, 18:20
Nie ubili go 130 ek i 96 ms bo to nie bily go dwie osoby: tylko osoba ktora jest pierwsza podana zadala najwiecej obrazen , a ta druga to osoba do ktorej nalezy ostatni hit. Nie zrobili Anni no i coz. A Szwedzki owner zamiast sprzedac postac to ja zrookowal ...