Pokaż pełną wersje : Kursor mi sie tnie...
Dzis po wlaczeniu kompa zauwazylem dziwny problem, mianowiecie jak poruszam myszka to kursor jakby mial lagi i sie tnie! Raczej to nie wina myszki bo mam LOGITECHA MX 518! Plsss Help
PozDro,
hmm.. Może sterowniki? Masz zainstalowane?
Jeśli nie ma sterowników do myszki to sory:P, nie wiedzialem :P
A może po prostu jakiś proces zżera 100% procka, a wynikiem tego jest przycinanie się myszy i bardzo wolna praca kompa, jak masz jakiegoś antyvira to polecam skan kompa.
No jeśli masz MX518 to się nie dziw, że masz jakieś problemy, nie jest to najlepsze rozwiązanie do gier. Oczywiście nie mówię, że akurat w tym przypadku to wina myszki, może faktycznie win Ci spowalnia, ale ogólnie jak będziesz miał problem z myszką to możesz tylko mieć pretensje do siebie, że kupiłeś akurat ten shit. To, że jest bezprzewodowa opóźnia jej ruchy, jest ciężka, dlaczego musiałeś kupić akurat najgorszego z Logitechów? Trzeba było brać MX510, jest naprawdę dobry, a nie tego ciężkiego kloca :p
Mialem kiedys ten sam problem, byla to myszka optyczna i po wymianie jej na nowa problem zniknal wiec moze pozycz od kolegi na 10 min myszke i zobacz czy bedzie dzialala. Moze to byc tez cos z podpieciem myszki (chodzi o koncowke myszki gdzie laczy sie on z jednostka) to kiedys tez mi spowodowalo "lagi" myszki.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.