Pokaż pełną wersje : 2 Wesela Na Pandori ^^
Dzisiaj wlasnie sie odbylo wesele Anetki Wizard z Dark Brozynem oraz Ariama Leniona z Tie Pogromca
Bardzo fajna imprezka, Pozdro dla nowożenców i calej giuildi 8o
link:
http://rapidshare.de/files/5471535/slubane_bro.rec.html
niegzecnykot
24-09-2005, 14:42
he he byłem tam dzisaj, spoko imprezka
I Gratz Dla Młodych Par!!!!
STO LAT!!!
Oj co to sie dzisiaj działo!!! Zdrowie młodej Pary! :D
Makaveli of Chaos
24-09-2005, 14:51
Cholerka wesele o 9 rano ? :D przez ta godzine nie zdazylem... no coz wpadlem na sam koniec ...
Ps. Sto lat mlodym parom !
Makaveli
Dark Brozyn
24-09-2005, 19:28
Kissssssssss for Anetka !
Kocham Cie !
PS jestem na miesiącu miodowym
Murderer
24-09-2005, 21:41
omg... i po co to umieszczac na forum?;p stfu
Anetka Wizard
24-09-2005, 22:09
omg... i po co to umieszczac na forum?;p stfu
Tie a co ty taki sztywniak?:D po co umieszczać?:> żeby było fajnie ^^
Maka przyznaje ze godzina wczesna ale pozniej sie nie dalo ;D
Kocham cie Krzysiu ;*** ^^
B)
Pozdrowionka Pandorio ;-)
Kaiobito
25-09-2005, 10:42
Hehe całkiem fajna imprezka była :)) Nawet bylem jednym z kamerzystów :P Gz Dla Brozynka Anety Tie i Ariamy :P
ehhh mam dobre wspomnienia z pandy ;) ale co do nadola to pamietam ze byl to najwiekszy nub jakiego spotkalem tam nei liczac sir dolla/relyta....
Sto lat młodym parom.
ps. Tu Thems. :)
Dark Brozyn
26-09-2005, 16:38
morwi wiem czemu myślisz że nadol to nub ^^ nie będę tu na forum pisał tego :P Dziękówa thems i gz postaci ;]
dlaczego? dlatego ze pewnego czasu gdy powstalo silentdarks and friends nadol biegal i wyzywal cala gildie/spamowal czlonkom tej gildi itp. itd.
Hehehehe cala pandoria posty pisze .Pamietam ta historie z nadolem ;/Hail Pandoria 8o No i Najwaznijsze gz Aneta and Tie ;D
Anetka Wizard
26-09-2005, 22:56
Hehehehe cala pandoria posty pisze .Pamietam ta historie z nadolem ;/Hail Pandoria 8o No i Najwaznijsze gz Aneta and Tie ;D
czemu najwazniejsze gz dla mnie i Tie?;p A co z moim męzem Brozynem (Krzysiem) i żoną Tie'a, Ariamą (Alą) :> Co zapomnialo sie?:P
hihihi ^^
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.