Pokaż pełną wersje : Chcialbym miec takie wymazone EQ :)
bary ziomal
24-09-2005, 15:13
Zawsze marzylem aby mine takie wywaliste EQ :
http://tibijczykinfo.dl.interia.pl/tibia.pl/zdiecie%202.bmp
PS. Sorry za błedy i za poprzednie zdiecia . Wiem ze byly slabe. :confused:
A co to ma niby być? Nie kumam...
wg. mnie to jest tylko zwykly screen i to nawet nie przerabiany. jakby byl przerabiany gosc by nie zamazywal czarnym wszystkich napisow
ps. jak sie myle to srryy ale tak mi sie wydawalo
EDIT: a jednak to jest fake'i :
1. Gosc strzela boltami mieczem xD
2. Dsl'ow niema nikt w tibii
Szatyneczka
24-09-2005, 16:40
Taaaaa bravo dla pana (wiem ze to fake) pomyslales moze jak bedziesz strzelal z SoV'a? przeciez tam bolt leci :)
O, przyjżałem się, tę itemy są do... No słowo niecenzuralne tutaj... :).
Między innymi te czarne buty... są na czarnym tle, nawet Ci się nie chciało wyrównać tła... Oj nieładnie, nieładnie... X(
Pomysł:0/10(Było 100 takich Fake'ów)
Wykonanie:0.2/10
Ogólnie: Weź gościu się nie rób za Fake'i... X(
Taaaaa bravo dla pana (wiem ze to fake) pomyslales moze jak bedziesz strzelal z SoV'a? przeciez tam bolt leci :)
No bo to jest SoV z wbudowana do konca ostrza wyrzutnia beltow v 2.0 beta. :P
Rzemek M.
24-09-2005, 20:16
i po co tyle krzyku jak nie unie robic fake
matkow21
24-09-2005, 23:43
To jest fake ale jakby ktoś niewidział to jest ta 2 gości 1 mógł z bolt walic a drugi z sova a pod butami jest takie czarne cóś popraw to.
Hmm.. Nie wiem dlaczego ktoś jeszcze robi fake z eq ;p
To potrafi kazdy, a chodzi o pokazanie innych technik ;d
Walekifa
26-09-2005, 00:33
Między innymi te czarne buty...
To są steel bootsy które chodza średnio po 300k na serverach -.-
Raszel $
26-09-2005, 12:03
A co to ma niby być? Nie kumam...
Jak tego nie kumasz :o przeciez tam jest dokladnie napisane ze chce miec takie wywaliste eq.To chyba wystarczy bo nawet niekumasz co przed toba jest napisane -.-.Gostek poprostu marzy o tym zeby miec takie eq i tyle nietrzeba go tak krytykowac a jak jestes taki ponizalski to powiem ze twój fejk o tych orkach co atakuja rooka to mi sie niezbyt podoba zbytnio paintowo-dziecinne :baby: sam tez tam duze niedociongniencia. Moge dostac za to BANA :ban: ale co mi tam chcialem poprostu pomuc temu Uzytkownikowi forum i tyle :p
Jak tego nie kumasz :o przeciez tam jest dokladnie napisane ze chce miec takie wywaliste eq.To chyba wystarczy bo nawet niekumasz co przed toba jest napisane -.-.Gostek poprostu marzy o tym zeby miec takie eq i tyle nietrzeba go tak krytykowac a jak jestes taki ponizalski to powiem ze twój fejk o tych orkach co atakuja rooka to mi sie niezbyt podoba zbytnio paintowo-dziecinne :baby: sam tez tam duze niedociongniencia. Moge dostac za to BANA :ban: ale co mi tam chcialem poprostu pomuc temu Uzytkownikowi forum i tyle :p
Boshe..... Czemu każdy nowy ****, się zaczyna i na dodatek jest ślepy, wyraznie dałem 2 posty niżej taki koment:
O, przyjżałem się, tę itemy są do... No słowo niecenzuralne tutaj... .
Między innymi te czarne buty... są na czarnym tle, nawet Ci się nie chciało wyrównać tła... Oj nieładnie, nieładnie...
Pomysł:0/10(Było 100 takich Fake'ów)
Wykonanie:0.2/10
Ogólnie: Weź gościu się nie rób za Fake'i...
A co mnie to obchodzi że moje Orci Ci się nie podobają???
Nie podoba się? Proszę bardzo, nie czytaj, a w dodatku takich tematów jak pisałem wcześniej, było ze 100, ciągle jakieś N00by, robią taki nowy temat(Najczęściej niedopracowany zresztą), jakby nie mogli klinkąć na magiczny przycisk "Szukaj"!!!
Raszel $
27-09-2005, 21:51
Ja sie niechce klucic ale twoje Orci sa 10/10 w pomysle ale z wykonaniem kepsko... ;( Popatz na swojego fajka bo sam wnim robisz niedociongniencia X( A z innych poczontkujacych robisz se jaja , z kond wiesz czy on niepoczontkuje???Morzesz sie klucic ale mnie tu cos niepsuje :confused:
Raszel $
27-09-2005, 21:58
Taaa... I tutaj znów piszesz z tym wykonaniem i pomyslem wiem ze to niedopracowac ale chlapoak sie uczy niepowinnismy sie tak na niego zucac :( Ja wiem ze to wazne w fejkach ale morzemy sie pogodzic i jakos to uzgodznic ja Prywatnych wiadomosciach :p I niech wykonafca tego jeka sie do mnie odezwie oki??? ;)
Dark Sven
27-09-2005, 22:18
Ja sie niechce klucic ale twoje Orci sa 10/10 w pomysle ale z wykonaniem kepsko... ;( Popatz na swojego fajka bo sam wnim robisz niedociongniencia X( A z innych poczontkujacych robisz se jaja , z kond wiesz czy on niepoczontkuje???Morzesz sie klucic ale mnie tu cos niepsuje :confused:
Sluchaj kolo nie porownoj tego szajsu z fake crowala (RE5KT)wiec wiesz nie z taka morda do starszych fakowcow X( (nnie mowie o sobie)AHA ROBI SE JAJA BO ZASMIECAJA FORUM A TY JETES POCZATKUJACY W ORTOGRAFII
INTERIA SUX!!!!!(PS: lipne)
Grzello Masterro
28-09-2005, 13:19
Po hu*a zamieszczasz FAKE EQ !!! takie fake'i (moim zdaniem) nikogo nie interesują X( X( X( X( X( X( X( X(
Raszel $
29-09-2005, 13:30
Morze to ty mnie posluchaj ja nierobie fejków :p a i tak bardziej mi sie podobaja fejki Cor Tibiarza :) i masz racje mam problemy z ortografioą bo jestem dyslektikiem X(
Cor Tibiarz
29-09-2005, 13:42
Crowal co z tego ze bylo 100 takich tematow jesli ktos nie zyczyl by sobie zeby on zamieszczal swoj fake w jego temacie? -.-
Zreszta jesli fake ma niedociagniecia to go az tak nie krytykuj tylko wytknij mu bledy a nie od razu sie rzucasz: POPRAW TOX( TAMTO JEST BRZYDKOX( albo 1/1000000000
nie musisz tak niekogo krytykowac -.- twoje orci tez nie byly doskonale ale nie bede porownywal... w kazdym razie powiedz po prostu co ma zle a nie z taga agresja do zioma -.-
Raszel $
29-09-2005, 14:28
To mi sie podoba Corek :p
niezbedny
30-09-2005, 12:42
AAAALEEE się napracowałeś - tylko mógłbyś to zrobić na Fake Makerze.
A tak to tylko buty powklejałeś na miejsce strzał
Ozzy Keck
30-09-2005, 14:41
to jest super odpisz z pozdrowieniami ozzy keck :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:
ale z was muły
przeziez odrazu widac ze to jest ots
sam na takich ots gram loolz
to niejest zaden fake!!!!
tylko sobie nicki poprzekreslał ^^
Dark Sven
30-09-2005, 15:56
Ale z was wiesniaki..... nie podoba wam sie nie komentujcie jakie zdeby
Dark Sven
30-09-2005, 15:57
Srry 2 razy wyslalem :baby:
Ale z was wiesniaki..... nie podoba wam sie nie komentujcie jakie zdeby
Ale z was wiesniaki..... nie podoba wam sie nie komentujcie jakie zdeby i nie odswiezajcie
Coś się powtarzasz Drak Sven :)
Lol wy jesteście ślepi przecież widać że e-plate,bohy,mms i dsl jest krzywo wklejone i to nie jest żaden ots -.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.