Pokaż pełną wersje : Specjalnie dla niedowierzających mi Polaków z Secury...
Jerkov Thundersword
24-09-2005, 15:27
Dla tych, którzy wyzywali mnie od nooba, bo nie chciałem im pokazać owego przedmiotu na trade, z wiadomego faktu... bynajmniej dla mnie. Zamieszczę tutaj jego zdjęcie:
http://img293.imageshack.us/img293/5572/tibiascreen00021qe.jpg (http://imageshack.us)
A tutaj link: http://photobucket.com/albums/b32/jerkov/Others/?action=view¤t=Tibiascreen0002.jpg
Innych dowodów nie będę publikował, myślcie co chcecie...
Ee...... Masz Sca, no i co? :confused:
no masz ..... i na dodatek źle wkejonego ...nie ten dział :confused: (przynajmniej mi sie tak wydaje)
Bardzo slaby fake.
Boze cisza cie taki *******y? podnieca cie to? powiesz ze masz sca zrobisz fake ale i tak nic ci to nie da :S
thewojtek
24-09-2005, 15:46
lol fake? to nie fake na 100% znam jerkowa z rl xD
So??? Straszne Masz Stonecuttera!!! KUPUJE KUPUJE...
To co masz nie wyklucza tego kim jestes....
Jerkov Thundersword
24-09-2005, 15:46
Bardzo slaby fake.
Boze cisza cie taki *******y? podnieca cie to? powiesz ze masz sca zrobisz fake ale i tak nic ci to nie da :S
Jeżeli to fake, udowodnij. I nie mów że źle wklejone, bo sam musiałbyś mieć sca żeby to wiedzieć.
So??? Straszne Masz Stonecuttera!!! KUPUJE KUPUJE...
To co masz nie wyklucza tego kim jestes....
Temat został załozony na prośbę pewnego gracza, któremu nie chciałem go pokazac na trade, ponieważ nie miał pieniędzy. Obecnie pewien gracz zamówił SCA i w określonym teerminie zobowiązał się zebrać pieniądz ei zakupić. SCA nie nalezy do mnie, nikt tego nie mówił. Nie ukradłem go też. Można powiedziec że otrzymałem i mam go sprzedać i oddać 70% zarobku właścicielowi, gdyż on nie ma czasu go sprzedać.
Sir Emilio
24-09-2005, 15:48
fake i tyle
zle wklejony pozatym ma slady po uzywaniu gumi w paincie -.-
Jerkov Thundersword
24-09-2005, 15:52
fake i tyle
zle wklejony pozatym ma slady po uzywaniu gumi w paincie -.-
Pokaż więc własny SCA na ss'ie zrobionym przez siebie i udowodnij.
Słabe fake i bronisz sie bezsensownym argumentem pokaż swojego.
Hallabard
24-09-2005, 15:55
Udowodnić czemu fake ? W prawdziwym SCa aby oddać blask ostrza użyto koloru białego. W Tibii kolorem przezroczystym jest różowy, w pancie - biały. W miejscach gdzie pojawia się biały kolor - w tym fake są czarne miejsca, a powinny być białe. Nie możesz nawet zrzucić winy na to, że jest to jpg.
Sir Emilio
24-09-2005, 15:56
a po co? widac na 1 zut oka ze ci sie cos nie udalo
pozatym przestan sie upierac bo to bez sensu
Jerkov Thundersword
24-09-2005, 15:58
Słabe fake i bronisz sie bezsensownym argumentem pokaż swojego.
Oskarżasz kogoś o coś- pokaż dowód.
Udowodnić czemu fake ? W prawdziwym SCa aby oddać blask ostrza użyto koloru białego. W Tibii kolorem przezroczystym jest różowy, w pancie - biały. W miejscach gdzie pojawia się biały kolor - w tym fake są czarne miejsca, a powinny być białe. Nie możesz nawet zrzucić winy na to, że jest to jpg.
A gdzie są te czarne miejsca? Tak, poprawiłem to zdjęcie bo podczas zmiany formatu poprzez paint z bmp na jpg wystąpił jakiś błąd. Na szczęście miałem kopię zapasową i zrobiłem to jescze raz i było w porządku, więc nie posądzajcie mnie o fake.
thewojtek
24-09-2005, 15:58
TO NIE FAKE JA PIERDZIELE ...... jak nie wierzycie to papa albo zazdrosni nóób plx
Sir Emilio
24-09-2005, 15:59
to pierdziel i co jeszcze tylko chcesz dalej...
Master Green
24-09-2005, 16:01
Fake Jak Sam Skur.... ;)
Sir Emilio
24-09-2005, 16:03
przy uzyciu the fake maker'a by besn
http://img239.imageshack.us/img239/6025/zzz7nv.jpg
twoj fake
http://img239.imageshack.us/img239/1666/zzzzz4ac.jpg
Jerkov Thundersword
24-09-2005, 16:03
Ehhh.... skoro to fake, po co miałbym zamieszczać to tu? B)
Oskarżasz kogoś o coś- pokaż dowód.
Jesteś ślepy inne osoby pokazały juz kilka dowodów pozatym widać że to fake kto by oddawal 30% zysku z sca.
Up:Zeby zwrucić na siebie uwage?
Jerkov Thundersword
24-09-2005, 16:05
Jesteś ślepy inne osoby pokazały juz kilka dowodów pozatym widać że to fake kto by oddawal 30% zysku z sca.
Up:Zeby zwrucić na siebie uwage?
Na przykład leader mojej gildii, w której zajmuję rangę honorową.
Sir Emilio
24-09-2005, 16:06
Ehhh.... skoro to fake, po co miałbym zamieszczać to tu? B)
poniewaz jestes na tyle glupi ze uwazasz ze ktos sie na to nabierze...
Jesli taki mądry to se zrobie postac na securze i poprosze cie o pokazanie na trade tego axa jesli nie to znaczy ze go niemasz. Tak samo było z gosciem na celesice ktory tu napisał ze ma amazon shield. Polazłem do niego by mi pokazał, a zamiast tego dał mi ignore -.-' i jesli komus z tego forum niepokazesz tego sca to znaczy ze to fake ;p
thewojtek
24-09-2005, 16:08
MI POKAZAL pasuje? juz mnie denerwujecie
Zrub filmik jak bijesz z sca pokazujesz komuś na trade rozmawiasz z ludzmi pod depo itp ciagle trzymajac sca w ręku to uwierze.
Sir Emilio
24-09-2005, 16:12
MI POKAZAL pasuje? juz mnie denerwujecie
tobie a co nas to obchodzi ze tobie skoro ty od poczatku sie upierales z nim ze to nie fake... moze komus innemu?
nędzny fake i nie ma co dłużej rozkręcać tematu bo i tak się będzie upierał przy swoim ..... takich nie brakuje
Thristen
24-09-2005, 16:15
mega kapiszon z ciebie jest, moja 10letnia siostra by lepiej wyciela i wkleila tego sca :| po zreszta ty pewnie nawet f axe nie miales w reku a co dopiero dal by ci ktos sca na sprzedasz <brecht>hahah aha i SCa nie jest warte 4,5mln -.-'
nastepnym razem zrob Fake demon legów bo sa ladniejsze moze ci wyjdzie.. :D
OnlyM(PL)
24-09-2005, 16:20
FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE!! Kto by ci w to uwierzyl -.- A nwet jesli to gdzei go znalazles?
HAHAH lol widac ze zmieniles SCA wczesniej byl na ostrzu taki chropowaty, stepiony a teraz ma ostrze biale Wtf?
Original /r\ :
http://img31.imageshack.us/img31/5169/zzz7nv10by.jpg
Your Fake :
http://img31.imageshack.us/img31/5341/zzzzz4ac13nc.jpg
FAKE FAKE FAKE FAKE FAKE!! Kto by ci w to uwierzyl -.- A nwet jesli to gdzei go znalazles?
Przeczytaj 1 post to sie dowiesz gdzie go znalazł ale masz racje to fake
Leatherface
24-09-2005, 16:44
Powiem tylko tyle: Z czym do ludzi???
Moja babcia robi lepsze fake od ciebie :P
Jerkov Thundersword
24-09-2005, 16:54
Powiem tylko tyle: Z czym do ludzi???
Moja babcia robi lepsze fake od ciebie :P
Twoim rodzicom jednak fake nie wyszedł i mózg źle ci posklejali chyba -.-
mega kapiszon z ciebie jest, moja 10letnia siostra by lepiej wyciela i wkleila tego sca :| po zreszta ty pewnie nawet f axe nie miales w reku a co dopiero dal by ci ktos sca na sprzedasz <brecht>hahah aha i SCa nie jest warte 4,5mln -.-'
nastepnym razem zrob Fake demon legów bo sa ladniejsze moze ci wyjdzie.. :D
Oo.... twoja siostra inteligentniejsza od ciebie? GRATZ!!
Sca jest warty 4 mln, osoba zleciła mi sprzedać za 4,5.
Aha, żeby nie było... wyjasniłem to wcześniej ale wkleje tu dla tych co nie czytają wszystkich komentarzy:
Oryginalnie napisane przez Hallabard
Oryginalnie napisane przez Jerkov Thundersword
A gdzie są te czarne miejsca? Tak, poprawiłem to zdjęcie bo podczas zmiany formatu poprzez paint z bmp na jpg wystąpił jakiś błąd. Na szczęście miałem kopię zapasową i zrobiłem to jescze raz i było w porządku, więc nie posądzajcie mnie o fake.
Jesli taki mądry to se zrobie postac na securze i poprosze cie o pokazanie na trade tego axa jesli nie to znaczy ze go niemasz. Tak samo było z gosciem na celesice ktory tu napisał ze ma amazon shield. Polazłem do niego by mi pokazał, a zamiast tego dał mi ignore -.-' i jesli komus z tego forum niepokazesz tego sca to znaczy ze to fake ;p
Pewnie, zrób sobie ale najpierw ty mi pokażesz 4,5 mln i wyrazisz chęć na jego kupno.
Pokazałem axe thewojtkowi bo go znam dobrze i wiedziałem że jak nawet przez przypadek nacisnę accept, to on nie wykorzysta tego przeciw mnie.
Prosze bardzo mam sorca na 14~ lvlu wystarczy ze wrzucisz do bp sca + jakis food o wadze 800oz. + i nawet jak przez przypadek wcisniesz accept to go nie udzwigne poniewaz brak cap idziesz na to?
@down
ja mu tylko pokazuje ze jak sie kce to sie znajdzie sposob i to jest 100% pewniak ahaaa i nie musisz miec tego bp na sobie zebys nie jeczal ze ty tez nie masz cap wrzuc bp do dp do niego sca + food i daj z dp trade ze mna
wiatrak daj se spokoj, widac ze zle wkleil, a podtrzymuje swoja teze ze posiada, w co i tak nikt nie wierzy.Wiadomo - nie pokaze, trzyma sie swoich racji
Master_Gepoxo
24-09-2005, 18:50
Zaraz jak sie zaloguje to sprawdze czy to prawda i nie bedziemy mieli juz watpliwosci.
Gepoxo
Sir Emilio
24-09-2005, 18:51
już nie ma sensu dalej pisać commentów typu "to fake"
tak już wszyscy wiemy ze to fake...
nie rozkrecajcie tematu tego nooba dalej...
To tak mam dwa pytania:
1)Kto Ci do jasnej cholerki powiedzial ze ta siekierka jest warta 4,5kk >.>?
2)Jaki idiota by to kupił za 4,5kk(pisałes, że już przyjales zamówienie)?
I takie małe spostrzeżenie. Co by Ci szkodziło pokazać go komus na trade? No nic zobaczymy co z tego wyniknie : P.
Sozemego
24-09-2005, 20:22
po pierwsze, kto jest takim debilem zebym przypadkiem nacisnac accept ? slaba wymowka.
po drugie.. to takie oczywiste, nie chcesz pokazac komus, to zamiast uploadowac i tylko jemu pokazac, to pokazujesz wszystkim + chwalisz sie ze masz sca na takim malym levelu...
get a life
The Shodow
24-09-2005, 20:24
Widać że "thewojtek" to jego 2 konto :p :p :p :p :p
A Stonecutter's axe, mozesz pokazać w ten sposób mi, jak ktostam up powiedział hamki 600cap ++ (800) i sca, to mój knajt nie chwyci tego, nawet jeśli dasz accept.... 9 lvl Soger, pokaz mi to na trade :)
(hahaha ;pppp)
Master Grzechotnic
24-09-2005, 21:06
LOOOL Nikt ci nie uwierzy widac ze fake jak nie umiesz robic fake to sie za to niebierz :p
Nowohucianin
24-09-2005, 21:09
zapewnie nie masz sc'a ale jak zrobisz filmik to mozemy pogadac -,-
po pierwsze, kto jest takim debilem zebym przypadkiem nacisnac accept ? slaba wymowka.
po drugie.. to takie oczywiste, nie chcesz pokazac komus, to zamiast uploadowac i tylko jemu pokazac, to pokazujesz wszystkim + chwalisz sie ze masz sca na takim malym levelu...
get a life
Nie to ze go bronie czy cos (wiem ze to fake) Ale mozna tak zrobic. Mozna sie pomylic. Ja kiedys sie pomylilem i sprzedalem Bohy za 3,5 k ;p PRZEZ POMYLKE! XD
A co do tematu to jak juz wczesniej powiedziane to Fake ;)
Rotfl, dwa najlepsze argumenty, jakie kiedykolwiek czytałem tu znalazłem:
Pokaż więc własny SCA na ss'ie zrobionym przez siebie i udowodnij.
Pokazałem axe thewojtkowi bo go znam dobrze i wiedziałem że jak nawet przez przypadek nacisnę accept, to on nie wykorzysta tego przeciw mnie.
Nawet jakby zdjęcia nie było, to przez same Twoje wypowiedzi można stwierdzić, że to fake. ;) Nagraj filmik, to wtedy uwierzę, bo robienie movie fake już byłoby dla Ciebie za trudne. ;)
Aha i nie pisz cały czas "udowodnij", bo to Ty najpierw musisz udowodnić. Jeden screen w dzisiejszych czasach to żaden dowód.
Po pierwsze żle wklejone, po 2 nie ten dział, po 3 za 4.5kk nikt nie kupi, po 4 kupie go! (jesli go masz).
Bebi~
Secura.
to jest screen z rl sca
http://img332.imageshack.us/img332/1761/sca9hl.jpg
to twój
http://img329.imageshack.us/img329/5025/sca29zn.jpg
spojrzcie i porownajcie
chyba fake :] ale nie 100%
Jojo Ninja
24-09-2005, 22:18
to jest screen z rl sca
http://img332.imageshack.us/img332/1761/sca9hl.jpg
to twój
http://img329.imageshack.us/img329/5025/sca29zn.jpg
spojrzcie i porownajcie
1 Screen jest z OTsa i to jeszcze 7.1 >.<
A równie dobrze pod sprem z 7.5 można by było zrobić tego 2 :P
Także takie dowody możesz sobie wsadzić, skąd wiesz że 7.1 a 7.5 nie ma różnicy? Może jest, ale nie widoczna pod normlanym rozmiarem -.^
Leatherface
24-09-2005, 22:18
Twoim rodzicom jednak fake nie wyszedł i mózg źle ci posklejali chyba -.-
Masz racje ze mna fake nie wyszedl niestety z toba jest odwrotnie... :)
Mam nadzieje, ze wiesz o co chodzi.
hmm @upup no z ots (ale ciii) myslalem ze takie same są :(
Dzienciol
24-09-2005, 23:03
Jeżeli to niebylby fake to (chyba) nikt normalny nie pokazywal by zdjecia z takim itemkiem wartym 4,5 mln k , nie zaslaniajac swojego nicku w tibi , bo masz tylko marny 40 lvl wystarczy ze zbiora sie 2 osoby i pa padasz a razem z toba sca , a po drugie jaka osoba dalaby komukolwiek sca do sprzedania???Prosze Cie jestes smieszny , a myslalem ze ludzie na takich lvl nie sa az takimi noobami
Jerkov Thundersword
24-09-2005, 23:15
Jeżeli to niebylby fake to (chyba) nikt normalny nie pokazywal by zdjecia z takim itemkiem wartym 4,5 mln k , nie zaslaniajac swojego nicku w tibi , bo masz tylko marny 40 lvl wystarczy ze zbiora sie 2 osoby i pa padasz a razem z toba sca , a po drugie jaka osoba dalaby komukolwiek sca do sprzedania???Prosze Cie jestes smieszny , a myslalem ze ludzie na takich lvl nie sa az takimi noobami
Po pierwsze gram na pvp.
Po drugie sprzedaje SCA nalezący do członka mojej gildii, który nie ma na to czasu i loguje się tylko sporadycznie.
Po trzecie SCA został sprzedany pewnemu graczowi z Rosji, zaakceptowano cenę 4,2kk.
Także koniec waszych problemów z "fake".
"Heh, a ja mam od bubble e plate seta i platinum helmet oraz demon szalik i jestem najlepszy! Macie mi wierzyć bo ja tak mówię! Screena nie dam bo jeszcze mnie shackujecie ;((((("
Tak się właśnie z tobą gada. Lol, żałosne ale śmieszne :>
Sir Emilio
24-09-2005, 23:26
Po pierwsze gram na pvp.
Po drugie sprzedaje SCA nalezący do członka mojej gildii, który nie ma na to czasu i loguje się tylko sporadycznie.
Po trzecie SCA został sprzedany pewnemu graczowi z Rosji, zaakceptowano cenę 4,2kk.
Także koniec waszych problemów z "fake".
tak a może z chin? albo z jakiegos innego zakatku swiata?
wez naprawde nie chce juz tu bluzgac ale takie wkrety to nie dla nas
Jerkov Thundersword
24-09-2005, 23:58
A oto rozmowa po dokonaniu transakcji sprzedarzy:
http://img8.imageshack.us/img8/7580/rozmowa2kz.jpg (http://imageshack.us)
link: http://img8.imageshack.us/img8/7580/rozmowa2kz.jpg
Heh a jaka mamy pewnosc ze sie z nim nie ugadales a poza tym jednak musial by ten rusek bardzo duzo kasy miec zeby sca kupic ja jakos w ta watpie
EDIT: Szukalem tego kolesia w axe fighiting na twoim servie i jakos go sie doszukac nie moge ,bo po co kupowal by sca jesli axe nie uzywa o.0
Jerkov Thundersword
25-09-2005, 00:22
Heh a jaka mamy pewnosc ze sie z nim nie ugadales a poza tym jednak musial by ten rusek bardzo duzo kasy miec zeby sca kupic ja jakos w ta watpie
Zawsze możesz go zapytać, nie interesuje mnie jak on ją zarobił.
EDIT: Nie interesuje mnie po co kupował ten axe... ja miałem go sprzedać, więc to zrobiłem i tyle.
Kurde chce ta sprawe wyjasnic iwec poobserwuje twojego lidera glidi czy zadko sie loguje
Jerkov Thundersword
25-09-2005, 00:29
Kurde chce ta sprawe wyjasnic iwec poobserwuje twojego lidera glidi czy zadko sie loguje
Możesz obserwowac lidera, ale o liderze nic nie wspominałem jeżeli zauważyłeś. Ta osoba nie zgodziła się na ujawnienie swojego nicka i nie wiele na to mogę poradzić, ponieważ publikując jego nick bez jego zgody to tak jakbym złamał "tibijskie prawo o ochronie danych osobowych".
omg zakladajac ze ma tego sca i co z tego ?
kazdy owner tego toporka ma zakladac nowy temat ? lolz'n'rofl
dajcie sobie spokoj fake czy nie fake temat beznadziejny
HAHAHAHH az sie teraz *********a az mnie rozbawilo cala ta sprawa ci smierdzi
Tak jak Raul wcześniej wspomniał, nagraj film ze stonecutters axe. A jeżel nie masz to nagraj film jak gadasz z jego obecnym posiadaczem.
@ up
lol a wiesz ze mozna na tibia.com wpisac Yazerron i wyswietli sie Twoja gildia a jak klikniesz na nia to i lider ??
PS: A TERAZ KU.RWA ZAMKNIJCIE MODERATORZY TEN TEMAT ZALOZONY PRZEZ JAKIEGOS NOOBA BO LUDZIE NABIJAJA TYLKO POSTY I PISZA 100000 RAZY ZE FAKE JAK KU.RWA JUZ TO KAZDY WIE. PLZ KONIEC TEJ ZENADY !!!!!!!!
Jerkov Thundersword
25-09-2005, 00:42
Tak jak Raul wcześniej wspomniał, nagraj film ze stonecutters axe. A jeżel nie masz to nagraj film jak gadasz z jego obecnym posiadaczem.
Po co ja mam się męczyć? Sam sobie z nim pogadaj... Nie będę specjalnie czatował aż Necr secura raczy się zalogować -.-
Po co ja mam się męczyć? Sam sobie z nim pogadaj... Nie będę specjalnie czatował aż Necr secura raczy się zalogować -.-
To skoro nie chce Ci się nam tego udowodnić, to po co zakładałeś ten temat? -.-'
Zamykam, z tej rozmowy nic więcej nie wyniknie, bo zakrywasz się idiotycznymi argumentami. Na dzień dzisiejszy dla mnie jest to fake.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.