Pokaż pełną wersje : Pk !!!!
Witam zachecam was wszystkich do obejrzenia tego filmu... pkujemy roznych gosci a puzniej walka z hight lvl'ami z titani... zobaczcie pomino duzych lvl jaki slaby skil do PVP
oto link: http://rapidshare.de/files/5472032/klaspk.rec.html
Martinesz
24-09-2005, 15:38
jakie pk :P ładnie się broniłeś, ale juz wiadomo bylo jak Eris doszedł, że nie masz szans ucieczki :P
Wosaah to ja :) Kaszanka zdeka, kijowy loot był ale raocha była. :) B)
Potem gdy odłaczyłem sie, gonili mnie Ci sami co Ciebie. Dawno nie widziałem takich h lvl idiotów z takim słabym pvp. Przecież to masakra mineło dobre 30 min zanim mnie ubili we 3 ! Gdy skończyły sie uhy padłem. n/c
A teraz coś extra :)
http://rapidshare.de/files/5714078/ameno.rec.html
Dowód jak można było nas ubić w kilka sekund :)
Prosze obejżeć końcówkę :)
ahahha na titani ma kazdy slabe pvp chyba pamietacie slynnego acko ?:>
Ps. Jak acko uciekal to byl najlepszy filmik jaki widzialem ;D
taa acko forever acko rulezzzzzz
on mial wy***ane pvp a ci co nas ganaili n/c
Heh właśnie dlatego lubie grac najtem... Jaka inna profesja przezyłaby taki napor tak dlugo na takim lvl ;)
-=Misiekmen=-
25-09-2005, 13:10
Szkoda runek na nooby skoro na titani jest wojna :)
dla nas to byla czysta zabawa :) i sie niezle z was usmialismy
Szkoda runek na nooby skoro na titani jest wojna :)
dla nas to byla czysta zabawa :) i sie niezle z was usmialismy
Nc, jaka tam zabawa, Wasz poziom bliski był dnu. Biegne red hp 120~hp, możliwośc sdeka, Uhłem się i 2s SD tak jest ! Macie zapłon panowie, tylko pogratulowac reflesku i pvp ;)
-=Misiekmen=-
25-09-2005, 13:50
To nie ja Cie bilem ,a jak znam kolegów to pewnie byli na***ani :) I tak oprócz Neu~ wszyscy padli więc tylko pogratulować panowie
Raxel, i Patry~Knight szkoda komentować. Tu na filmie tego nie widać, ale płakac mi się chciało. Żeby 115 pal był taka kaleką? A z tymi m wallami to co on ćwiczył chyba chciał pokazać, że ma.
Powiadam Wam, z tydzien powtórka. Tym razem, będzie masa run. Mamy fundusz 120~k :)
-=Misiekmen=-
25-09-2005, 14:11
Chetnie was odwiedzimy za tydzien, jeżeli wam na tym tak zależy to sie przygotujemy nie bedziecie żyć 5 minut masz to jak w banq :) msg me jeżeli chcecie potyczke ,to jesteśmy bardzo chętni :)
Braincreator
25-09-2005, 14:37
boze te levele co cie pekowaly 70+ i 50+ to konkretne noobowstwo, nie wiem jak mogli cie nie zabic skoro ty sie uhac dobrze nie potrafiles co chwila na redzie byles, ten pall sdkami nie mogl w 30 levela namierzyc lol dopiero ten sorc pokazal ze umie nacisnac hotkeya w dobrym momencie ;) ogolnie to filmik na niskim poziomie i moze nastepny bedzie lepszy
-=Misiekmen=-
25-09-2005, 14:41
boze te levele co cie pekowaly 70+ i 50+ to konkretne noobowstwo, nie wiem jak mogli cie nie zabic skoro ty sie uhac dobrze nie potrafiles co chwila na redzie byles, ten pall sdkami nie mogl w 30 levela namierzyc lol dopiero ten sorc pokazal ze umie nacisnac hotkeya w dobrym momencie ;) ogolnie to filmik na niskim poziomie i moze nastepny bedzie lepszy
looool pekowali? omg stary na moje oko to oni pekowali a my wymierzylsimy sprawiedliwosc
Braincreator
25-09-2005, 15:38
looool pekowali? omg stary na moje oko to oni pekowali a my wymierzylsimy sprawiedliwosc
pekowali - playerkilling - Wy biliscie goscia ze skullem, ale ten gosc to tez gracz, wiec go pekowales, a to ze wymierzyliscie sprawiedliwosc to sie zgodze ;)
mam 40 Knighta na titani jak robicie jakas rozpierduche to pisze sie z wami tylko na runki musicie zapodac bo jestem goly tam :D ale do zabawy sie chetnie dolacze =]
Bosz 1st time widze takich noobow jakie cioty matko boska. I think these h lvl's 11-12 yrs old
Bialy tak trzymaj xD
film poprostu do dupy gorszego dawno nie widzialem, ubijanie 18lvl to nie sztuka, pewnie wylootowaliscie scal armor, noobostwo na maksa
-=Misiekmen=-
29-09-2005, 09:42
Wosaah taki cwany biegał z góry na dól po drabince i ciekawe jak mieli Cie za***ac lmao tym juuz sie nie pochwaliłeś że zachowałeś sie jak kompletny noobek :))
Wosaah taki cwany biegał z góry na dól po drabince i ciekawe jak mieli Cie za***ac lmao tym juuz sie nie pochwaliłeś że zachowałeś sie jak kompletny noobek :))
A ty za to pvp jak ze średniowiecza :P
-=Misiekmen=-
29-09-2005, 10:23
CHesz mozezmy sie zmierzyc w kazdej chwili :) po co miałem tracić na niego explo albo ***ac z exori ^^?
kszychu13
29-09-2005, 10:48
nie mgoe zrobic quote bo jestem na infie -.-
ale to co powiedzial misiekmen
"niezie sie z was usmialismy"
fajnie celujecie sdkami nom niedlugo powtorka;]
aha szkoda ze takie slabe lv pekowaly gdybysmy mieli mniejwiecej takie jak wy to byscie lezeli ;]
wiec pocwiczcie chlopcy
pozdro dla ekipy:*
CHesz mozezmy sie zmierzyc w kazdej chwili :) po co miałem tracić na niego explo albo ***ac z exori ^^? pomysl chwile na titani jest wojna :) runki są potrzebne nabie :)
jaki z ciebie nooooob na msse jest wojna i moze ty w niej uczestniczysz ?? hahaha tak tak jasne
***any z ciebie skull hunter do tego pl
btw chcecie pking to napiszcie date
@MISIEKLAMUS
cos im sie wydaje ze pogadam z kumplami z unitu skoro taki za wojną jestes: D
Hmm... noobowski filmik jeśli chodzi o pk... nie wyszło wam szczerze mówiąc :) no i reakcja naszej gildii :) szkoda że mnie tak nie było :( btw. gratz dla Erisa hiahia nie wiem po co on pytał czy może UE ale to jego sprawa :) troche z tym pvp było nie za dobrze ale poradzili sobie :)
Hmm... noobowski filmik jeśli chodzi o pk... nie wyszło wam szczerze mówiąc :) no i reakcja naszej gildii :) szkoda że mnie tak nie było :( btw. gratz dla Erisa hiahia nie wiem po co on pytał czy może UE ale to już jego sprawa :) troche z tym pvp było nie za dobrze ale poradzili sobie :)
Hail Strong Revens !!
Marcin14
29-09-2005, 17:55
Albo cos jest nie tak z moim kompem albo z tym linkiem bo ja tam widze jak zabijacie hydry;/;/
CHesz mozezmy sie zmierzyc w kazdej chwili :) po co miałem tracić na niego explo albo ***ac z exori ^^? pomysl chwile na titani jest wojna :) runki są potrzebne nabie :)
no to glupku pomysl gdybyscie go zabili odrazu to byscie mieli uhy a to jest tylko twoja wymowka ze runki ci sa potrzebne na wojnie nie masz PVP wogule!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chetnie was odwiedzimy za tydzien, jeżeli wam na tym tak zależy to sie przygotujemy nie bedziecie żyć 5 minut masz to jak w banq :) msg me jeżeli chcecie potyczke ,to jesteśmy bardzo chętni :)
Człowieku ty jesteś jaki niedorozwinięty? Jak oni mają się z wami mierzyć!! Jeśli wy macie 70 lvle, Jeśli oni by dorwali chociaż 40-50 lvle to by was solo brali.
Ty mówisz, że wojna i nie chcesz tracić run? Tracenie run to będzie na wojnie jak nawet z explo nie trafisz. Moja rada: Weż kochaniutki GFB bo z explo to może w trapie będzie chłopaków trafiał, albo załatw Aimbota.
wasza gildia to noooooobowski team zagadam w grze do kumpla z unitui powiem ze sie zle wyrazacie o unicie na polskim forum LETS BURN THIS NOOOOOBISH TEAM
bla bla bla
wystarczylo exori i bys mial 3 bp uh noooooobku (misiekmen)
Czas zemsty się zbliża, a tak wogóle, Misiekman zarzucił mi, że schodziłem na dół i do góry. Było ich dwóch Raxxel i Patry~ Knight. Po uciecze z obozu Amazonek na górze Carlin, znalazłem się na murach Carlin. Był to mój błąd. Ale ci panowie byli tak ciemni, że tego nie wykorzystali. Up i down, jedden siedzi na dole drugi na górze, i atk. mnie. Ale to był zbyt geniuszowski pomysł żeby go wykorzystać.
Raxxel z tymi m wallami miał 2 razy okazje strapowac. Szczelił owszem, ale na drugi koniec ekranu, gratuluję :)
A wymówki, żę byli piajni to sobie możesz wsadzić w odbyt :)
Swoim 32 palkiem na Danubi oraz z kolega 34 palkiem potrafiłem bez problemu upierdzielić odpowiednią taktyką 43 ek (gdy został zabity miał przy sobie jeszcze 3~bp of UH). Wam 77ek i 115 rp nie udało się póki uhy miałem upierdzelić mnie przez długi, długi czas. ( Mentos the fresh maker)
Duke Dran
29-09-2005, 22:52
Spoko filmik, ale ty w tym filmie poprostu wymiatasz xDDDDD jakbyś jeszcze przeżył to by było za***iście. :cup:
kiedy nastepne pk bo sie pisze na to
40 knight
Deko(z) zagadaj ze mną na GG 2121947 :) Ustalimy szczegóły :>
Hellraider
30-09-2005, 04:15
Knight ktory zaluje many na exori bo jest wojna. Palek ladujacy bezmyslnie sd w knighta ktory sie uha. Calkowity brak zgrania palka z sorcem, ten knight uhal sie na yellow hp wystarczy sd combo i lezy, ale nie bo po co lepiej robta co chceta. 30 knight z ue...... Smiechuu warte xDD. Nie myslalem ze polscy haj levale z titanii (ktorych defacto znam) sa tacy slabi. Misiek mowi ze szkoda run bo wojna jest, a Opall wastuje sd. Przeciez wiadomo ze nie masz szans go ubic chlopie po pierwsze z twoi skillem po drugie z twoja sila czarow.A tak w ogole... to zawsze wiedzialem ze z was pipy. Pozdro
Pekowanie knajtem na takim niskim lewelu jest bardzo nudne , co z tego ze uciekales 30 minut paru 50 lewelkom , wasza eqipa byla malo zgrana ,a wasze pk smieszne .
PRzynajmniej bylo smiesznie ;p
Ja tez sie na to pisze. Sam z Bialym ustalam szczegoly :P
-=Misiekmen=-
30-09-2005, 14:25
:) czekamy na powtórke =) tym razem (gwarantuje) wszyscy użytkownicy będą zadowleni. W pewnym sensie macie racje. Tym razem użyje runek skoro chcecie dobrego pvp. elo
Szaliński
30-09-2005, 14:40
wg mnie Misiek tutaj nie zawinil duzo ale Opall mógl bardziej być celny -.-
Hehe sami się wyśmiewają z czyjegoś pvp a sami nie lepsi :) oglądaliście ten film cały!!!! Kogo oni tam zabili 2 knightów ~20 lvl i 11 lvl Druida (chyba) 5 osobowa ekipa !!! był i sorc 25lvl i tylu knightów a tyle postaci im zwiało (palek chyba 24 lvl (o ile pamiętam) im zwiał i knight) wyśmiewają się z kogoś a sami nie lepsi :) Ja się tam wcale nie dziwię dla misiekmena po co używać run ja też bym nie używał nawet hmmów szkoda bo po co na jakiegoś red skula z 2 razy mniejszym lvl runy wywalać :baby: wydaje ci się że czegoś dokonałeś bo przez 30 minut uciekałeś ??? Z chęcią bym zobaczył waszą potyczkę kiedy oni wezmą tą walkę na poważnie daje ci jakąś minute życia może nawet i nie bo sorc 2razy ue i po tobie. Prawda jest taka że wasze pvp było sux potrencie trochę a co do hi lvli następnym razem walcie od razu całą siłą bo później chwalą się że dokonali czegoś wielkiego
Hehe sami się wyśmiewają z czyjegoś pvp a sami nie lepsi :) oglądaliście ten film cały!!!! Kogo oni tam zabili 2 knightów ~20 lvl i 11 lvl Druida (chyba) 5 osobowa ekipa !!! był i sorc 25lvl i tylu knightów a tyle postaci im zwiało (palek chyba 24 lvl (o ile pamiętam) im zwiał i knight) wyśmiewają się z kogoś a sami nie lepsi :) Ja się tam wcale nie dziwię dla misiekmena po co używać run ja też bym nie używał nawet hmmów szkoda bo po co na jakiegoś red skula z 2 razy mniejszym lvl runy wywalać :baby: wydaje ci się że czegoś dokonałeś bo przez 30 minut uciekałeś ??? Z chęcią bym zobaczył waszą potyczkę kiedy oni wezmą tą walkę na poważnie daje ci jakąś minute życia może nawet i nie bo sorc 2razy ue i po tobie. Prawda jest taka że wasze pvp było sux potrencie trochę a co do hi lvli następnym razem walcie od razu całą siłą bo później chwalą się że dokonali czegoś wielkiego
Ty i towja stara macie sux pvp jak ziemniaki zbieracie. Musisz komentowac. Lepiej idz zbierja ziemniaki bo Ci sąsiad z pola za*******i. Gdyby mu sie uhy nie skonczyly to by nawial. Morda w kompot.
Bo zupa była za słona. Czy my dokonalismy czegoś wielkiego? Nie rozumiem Cię! Oni mają 3x lvl większe od nas. Chodzi nam oto, że cała akcje dora organizacją można było inaczeh skończyć. A co to nie było na poważnie?
Ja *******e, ale s*******ine z was mam =]
Ok, zacznijmy od Acko :D (nie wytrzymuje).
Acko, hm czy mi sie zdaje czy chodzi o akcje z Morita De'Vrie? Otoz to, jezeli to o to chodzi to Morita byl wtedy w Unit, obecnie jest w freedom ;). Zauwazyliscie ze na movie Acko dostawal on z hmmow ? Otoz to, jakby unit ***al z sd acko by padl jak mucha wiec moim zdaniem acko to byl ktos z unit, mozna powiedziec naslany przez unitow poniewaz Morita byl jedynym polakiem w Unit, byl jedynie lubiany przez lvl.
@Qpall
Ladne waste sd, brak m walli, gdzie byla utani hur? Dlaczego nie blokowales tego Knighta? Dlaczego nie waliles sd z bp tylko rzucales na ziemie i pozniej sd? LOL, Nice pvp =]
@Eris-Tor
heh, co tam moj lizodupku? =] Dalej sellujesz runy garimo i lizesz dupe polowie Unitowi? Ladny z ciebie zbirek, sd na green? No przy sorcach tak jest rozumiem jakby bylo wiecej sorcow i sd bys ***al ale sam z knightem z ktorym nie zrobiles combo exori i sd Lol.
@Misiekmen
Knightci zazwyczaj sa noobami czyz nie prawda? Pvp Knightow jest gowniane poniewaz nie moga uzywac takich Run jak SD lub czegos mocniejszego, zreszta knightci zadko uzywaja run oprocz uhania wiec do pvp nie mam nic do zarzucenia, ale brak chestow, brak blokady, czysty atack i follow, w skrocie "Nie ma Mocnych" Panowie =].
@Raxxel
Co tu duzo mowic, hm, wiekszej cioty na takim lvlu nie znalem nigdy. Teraz jest nowy owner, ale ***ac to i tak jestes ciota dla mnie ;).
@Gildia Raven
Lol, jezeli jestescie takie cfaniaki to wystartujcie do Unitu a nie na forum tibia.pl piszecie cytuje "Potrzebujemy runki na wojne" lub inne w tym stylu posty. Napisz cos takiego na tibia com, zobaczymy czy Unit bedzie sie patyczkowal czy ci wy*******i sd w czolo i cie strapuja =]
Wasza gildia, co tu duzo mowic... Moim zdaniem jest najgorsza jaka znalem, wspomne tutaj o 3 noobciach, Saturas, templerr, raxxel to sa ziomki ...
NIE BIERZCIE Z NICH PRZYKLADU !!
Fajnie bylo jak bylo sie w Fearless nie, i jako pierwsi zaplaciliscie Unitowi zeby byc free nie?
Oh, czyzbym za duzo gadal? Wy***ane w was mam, Toshibo nowy owner tez nie leprzy =].
@Pk Squad
Wasze pk chary mi sie kojarza, i to bardzo dobrze ;)
Chyba was za*******e za to ze mnie nie wzieliscie na akcje! :[
Nie pekajcie nie wydam was =]
Zawsze Lojalny Maurhex =]
Ja *******e, ale s*******ine z was mam =]
Ok, zacznijmy od Acko :D (nie wytrzymuje).
Acko, hm czy mi sie zdaje czy chodzi o akcje z Morita De'Vrie? Otoz to, jezeli to o to chodzi to Morita byl wtedy w Unit, obecnie jest w freedom ;). Zauwazyliscie ze na movie Acko dostawal on z hmmow ? Otoz to, jakby unit ***al z sd acko by padl jak mucha wiec moim zdaniem acko to byl ktos z unit, mozna powiedziec naslany przez unitow poniewaz Morita byl jedynym polakiem w Unit, byl jedynie lubiany przez lvl.
@Qpall
Ladne waste sd, brak m walli, gdzie byla utani hur? Dlaczego nie blokowales tego Knighta? Dlaczego nie waliles sd z bp tylko rzucales na ziemie i pozniej sd? LOL, Nice pvp =]
@Eris-Tor
heh, co tam moj lizodupku? =] Dalej sellujesz runy garimo i lizesz dupe polowie Unitowi? Ladny z ciebie zbirek, sd na green? No przy sorcach tak jest rozumiem jakby bylo wiecej sorcow i sd bys ***al ale sam z knightem z ktorym nie zrobiles combo exori i sd Lol.
@Misiekmen
Knightci zazwyczaj sa noobami czyz nie prawda? Pvp Knightow jest gowniane poniewaz nie moga uzywac takich Run jak SD lub czegos mocniejszego, zreszta knightci zadko uzywaja run oprocz uhania wiec do pvp nie mam nic do zarzucenia, ale brak chestow, brak blokady, czysty atack i follow, w skrocie "Nie ma Mocnych" Panowie =].
@Raxxel
Co tu duzo mowic, hm, wiekszej cioty na takim lvlu nie znalem nigdy. Teraz jest nowy owner, ale ***ac to i tak jestes ciota dla mnie ;).
@Gildia Raven
Lol, jezeli jestescie takie cfaniaki to wystartujcie do Unitu a nie na forum tibia.pl piszecie cytuje "Potrzebujemy runki na wojne" lub inne w tym stylu posty. Napisz cos takiego na tibia com, zobaczymy czy Unit bedzie sie patyczkowal czy ci wy*******i sd w czolo i cie strapuja =]
Wasza gildia, co tu duzo mowic... Moim zdaniem jest najgorsza jaka znalem, wspomne tutaj o 3 noobciach, Saturas, templerr, raxxel to sa ziomki ...
NIE BIERZCIE Z NICH PRZYKLADU !!
Fajnie bylo jak bylo sie w Fearless nie, i jako pierwsi zaplaciliscie Unitowi zeby byc free nie?
Oh, czyzbym za duzo gadal? Wy***ane w was mam, Toshibo nowy owner tez nie leprzy =].
@Pk Squad
Wasze pk chary mi sie kojarza, i to bardzo dobrze ;)
Chyba was za*******e za to ze mnie nie wzieliscie na akcje! :[
Nie pekajcie nie wydam was =]
Zawsze Lojalny Maurhex =]
Nic dodać nic ująć... :)
fajne ale czemu nie wyrzuciles tego eq do wody??;> albo chociaz fsa...:P
Ten film dedykuje panom Raxxel oraz Patrykol Knight, oglądnać końcówkę jak powinno się mnie ubić http://rapidshare.de/files/5714078/ameno.rec.html
:)
omg co za nooby wiekszy to w siwiecie nei widzialem zeby 3 h lvle nie mogly zabic 30 lvl lol???? to trza byc kaleko tlye razy mial red hp i nic ehh n.c
Lol, czyzby eris i reszta lizodupow z raven naslali na ciebie unit? =]
Smieszne hah =]
w 2 slowach sie zmieszcze " Maurhex NOOB " PozDro
Hellraider
01-10-2005, 00:42
@up: Nie ma to jak bardzo szczególowa i dokladna argumentacja, co?
hah, masz jakis argument zeby nazwac mnie noobem? Podaj mi choc jeden z nich ktory bedzie zgadzal sie z prawda ;)
kszychu13
01-10-2005, 14:22
CHesz mozezmy sie zmierzyc w kazdej chwili :) ^^?
]
w kazdej chwili mowisz? daj mi taki lv jak ty i spoko
cfaniak
Belchatów rlz
pozdro:)
fajny pking tylko malo ofiar ;p a co do misiekmena i opalla to coz...jeszcze misiekmena rozumiem-knight , nie musi miec odbrego pvp(i nie ma :P)..najtem jest naprawde trudno kogos ubic..a co do tego opalla...ze taki noob nabil 58 lvl..po co zuzywac runki , wojna jest..z bp sd zuzyl na 30 najta (lol)...nawalal jak glupi najczesciej na full hp..
jak macie kogos na danubii do pking u to sie z eman na gg skontaktuj skombinujemy jakas wieksza ekipe :P 7645593
Pozdro dla nagrywajacego filmik... Ci 3 to nooby sam Najt moglby cie ubic melle+exori ewentualnie jeszce explo mozna :P ale nobyy a ten pl full hp i sd co za noob ale jak miales red to nic i jeszce sorc ale nooby o boze o.O
-=Misiekmen=-
01-10-2005, 23:13
fajny pking tylko malo ofiar ;p a co do misiekmena i opalla to coz...jeszcze misiekmena rozumiem-knight , nie musi miec odbrego pvp(i nie ma :P)..najtem jest naprawde trudno kogos ubic..a co do tego opalla...ze taki noob nabil 58 lvl..po co zuzywac runki , wojna jest..z bp sd zuzyl na 30 najta (lol)...nawalal jak glupi najczesciej na full hp..
jak macie kogos na danubii do pking u to sie z eman na gg skontaktuj skombinujemy jakas wieksza ekipe :P 7645593
Tak jesteś gościem stary :] Jestem ciekaw twojego pvp -.-
Hellraider
01-10-2005, 23:35
Tak jesteś gościem stary :] Jestem ciekaw twojego pvp -.-
Wcale nie trzeba miec dobrego pvp, zeby skomentowac wasze...
Oni ****a nie biora udzialu w wojnie nie rozumiesz?
-=Misiekmen=-
02-10-2005, 13:15
jeżeli jestes tym kim mysle to twoje pvp tez cudowne nie jest :) ots laiego =)
misiekmen - moge sie zalozyc ze moje pvp jet lepsze od twojego..i to znacznie ;P...bez urazy ale twoje pvp to porazka jest..
Madreth - a to sorx ;] nie jestem w temacie , nie gram na titanii ;P ale z jego komentow wyniak ze biora - szkoda run bo wojna itp :P
Pozdro ;]
kszychu13
02-10-2005, 16:08
misiek ty i wojna??
szkoda run? to po co opall na*******al we mnie jak glupi z tych sdkow do tego na full hp?
wez sie nie tlumacz moze ja nie mam swietnego pvp ale to co wy pokazaliscie to byla porazka
Hellraider
02-10-2005, 16:52
jeżeli jestes tym kim mysle to twoje pvp tez cudowne nie jest :) ots laiego =)
Chyba nie jestem tym kim myslisz bo nie znam zadnego laiego, a tym bardziej nie gralem na jego otsie.
thebassa
02-10-2005, 18:57
kolo niezle grasz dales czdu mi sie bardo podobal filmik szkoda ze zginoles i straciles fire sword ale fajny i zorganizowany :cup:
ja powiem tak... istna glupota i tyle :D boze nie wiem po co ubijacie jakies 12 lvl w 5-ciu czy ilus tam ? pozniej napewno dzielicie sie zdobyczami... wypadnie p arm i kazdy dostaje po 100 gp :D boze parodia parodia i jeszcze raz parodia :) brawo za ubicie autora filmu... cwaniak niesamowity... :cup:
Ziomowaty Sorcerer
03-10-2005, 12:04
Filmik Zajefajny spox bardzo fajnie mi sie go ogladalo :P :d cya
kszychu13
03-10-2005, 23:16
ja powiem tak... istna glupota i tyle :D boze nie wiem po co ubijacie jakies 12 lvl w 5-ciu czy ilus tam ? pozniej napewno dzielicie sie zdobyczami... wypadnie p arm i kazdy dostaje po 100 gp :D boze parodia parodia i jeszcze raz parodia :) brawo za ubicie autora filmu... cwaniak niesamowity... :cup:
al'luthero(cy cos w tym stylu)ubil 11 janta to wszystko -.- a nie ze tylkop bilismy jakis noobkow >.<
kszychu13
05-10-2005, 08:03
co koniec tematu?
juz zbieramy team na next pk to moze nie byc pk tylko starcie z super silna gildia ravens xD a wiec przez ten tydzien uzbieramy nico runek eq itd itd i pomyslimy co dalej mozemy was zapewnic ze to bedzie w polnocnej czesci tibia czyli carlin ab northport ;)
Bez komentarza w 100% popieram twoja wypowiedz. Kilka dni pozniej po pkowaniu Wosaah zostal przez przypadek pomylony z kims i dostal 3 sdki od Unitu zwinał się. Misiek czy 2-3 sdki to duzo ? :>
Błąd ! Każdy z nas ma w depo ponad 300k :> Więc to jest dla nas tylko zabawa.
Ja nie gram już w Tibiocza więc cały swój majątek przeznaczam na runy.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.