zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Poison dagger

Knight mathoff
24-09-2005, 20:12
ostatnio pokłuciłem się z kolegą o istnienie poison daggera. Nie o to czy w ogóle istnieje, ale czy wypada z minotaura. Pytałem na game chacie, na guild chacie, wszystkich kumpli... jednak nikomu nigdy nie wypadło. Gram w tibię od ponad 2 lat i nigdy się z takim przypadkiem nie spotkałem.

Co wy o tym sądzicie...

Xan Arcanist
24-09-2005, 20:17
A czemu miałby nie wypadać? Mi już kilka razy wypadł. I uprzedzając kolejne pytanie: Nie nie zatruwa :)

Trenei
24-09-2005, 20:20
0-28 gp, Meat, Bag, Sword, Mace, Axe, Chain Armor, Chain Helmet, Brass Helmet, Leather Legs, Plate Shield, Shovel, Bronze Amulet (bardzo rzadko), Poison Dagger (niezwykle rzadko)

jesli pisze ze wypada to czemu mieli by klamac ?

Mi wypadl pare razy.

Barts
24-09-2005, 20:20
ostatnio pokłuciłem się z kolegą o istnienie poison daggera. Nie o to czy w ogóle istnieje, ale czy wypada z minotaura. Pytałem na game chacie, na guild chacie, wszystkich kumpli... jednak nikomu nigdy nie wypadło. Gram w tibię od ponad 2 lat i nigdy się z takim przypadkiem nie spotkałem.

Co wy o tym sądzicie...
Grasz w tibie od 2 lat Buahahahaha ok to bylo dobre
Spada z Orc Warriora dawniej zatrowal (po 1 hp szlo) ale teraz to troche lepszy dagger i tyle :P

Neth
25-09-2005, 00:55
Wypada z orca warriora i z minotaura (kiedys mi z warriora wypadl)pamietam jeszce czasy jak zatruwal...teraz juz mozna pomazyc

Mestre
25-09-2005, 11:17
Dodam tylko że wypada jeszcze z mumii (pare razy mi już wypadł) oraz z warlocka.

Xagar
25-09-2005, 11:21
Mi z minoska kilka razy wypadl czemu mial by nie wyadac??!! Jest napisane ze wypada czyli wypada

bmatrix
25-09-2005, 12:15
No, ja też mam tego kilka...... ale tak właściwie to śmieć chyba że na rooku chcesz jakiś best hit walnąć.

Vermyn
25-09-2005, 13:05
Wypada m.in. z Orca Warriora.

Boozer
25-09-2005, 14:05
Poison dagger wypada z minosa ale bardzo żadko - coś w jak MPA z demona, no może lekka przesada - troche częściej. :]

Knight mathoff
25-09-2005, 15:22
Do tych, którzy do tej pory śmieją się z mjego pytania...
Chodziło czy WAM wypadł, nie czy w ogóle wypada, i nie z mumii czy warriora (mam ich z 15 w dp) ale właśnie z minotaura... Po prostu chciałem uzyskać odpowiedź na pytanie, a nie kwestionować opisy na stronie, czy w ogóle istnienia tej broni...

(MPA z demona wypada nawet często jak na niespotykanie żadki przedmiot... :p Na nowych światach już po 2-3 tygodniach jakieś się pojawia... a na demony nie chodzi się od razu)

ggks-belchatow
26-09-2005, 19:52
mi osoboscie jeszcze nigdy nie wypadł ale na tibia.pl pisze ze wypada wiec co maja klamac ??
POISON DAGGER WYPADA Z MINOTAURA !!

Dj Vroog
26-09-2005, 20:22
Poison dagger? Przeciez to gówno... no może nie dla kolekcjonerów ale tak w ogóle to nie warto pisac tematu...

Xan Arcanist
26-09-2005, 20:27
@Up: Jak to gówno to czemu wogóle wchodzisz na temat o nim X( zresztą na rooku to największy rare

Vamerian
26-09-2005, 21:17
@Up: Jak to gówno to czemu wogóle wchodzisz na temat o nim X( zresztą na rooku to największy rare

Tak przy okazji to największym rarem na rooku, jest spike sword ;)
Mi osobiście nigdy nie wypadł poison dagger, ale może wypada któż wie.

Królik_Kwik
26-09-2005, 21:36
mi kiedys wypadl poison dagger na rooku :O kturego sprzedalem za 500gp :]

Świat: Celesta
Level: 8 X(
Profesja: Pallek :lucznik:
Skille: 21/21 :elf:
Magic level: 2 :mag:

Najlepsze udezenie to: w rotworma za 40 z Strzaly :]

Xan Arcanist
26-09-2005, 22:34
Tak przy okazji to największym rarem na rooku, jest spike sword ;)
Ja mówię o rzeczach do zdobycia przy ogromnej ilości farta :)

Mądry Mistrzu
26-09-2005, 22:47
eh. ja dzisiaj ****cze wyllotowałem z minosów 2 poisony daggerry (GRATZ...) a było ich ze 60 (minoland) wiec to można powiedzieć że nie wypada za często

full seciurity
27-09-2005, 14:45
Ehz...
Posion dagger to gówno znalazlem go kiedys na zamku koło Ab, myślałem że uda mi się go opchnąc jako ozdobę do domku, ale go wywaliłem

Świat:Lunara :]
Poziom:10 X(
Profesja: Paladin :lucznik:
Best solo: :cyclops:
Best in Team : :cyclops:

Knight mathoff
27-09-2005, 20:41
ech... to. ze poison dagger to gowno wie kazdy :p ale chcialem sie po prostu dowiedziec. To, ze gdzies pisze, nie znaczy ze jest to na 100% pewne, poczytajcie niektore tematy o bledach na stronie :) Skoro wypada, to wlasnie przegralem zaklad :D trudno.

Ps: najwiekszym rarem jaki kiedykolwiek mial ktos na rooku jest magic long sword bodajrz(z)e :]

JoneC
30-09-2005, 09:37
MI na rooku wypadl to dopiero cos ;)

Dweron Abyth
30-09-2005, 13:44
MI na rooku wypadl to dopiero cos ;)

Ta i oczywiscie ktos cie shakowal\przeszles z nim na maina\dedles i ci wypadl*. I teraz nie mozesz na udowodnic ze ci wypadl na rooku??
LOL NOOB!!

*nie potrzebne skreślić

Green Ninja
30-09-2005, 15:02
Dweron Abyth -.- :D
Looooool puknij się mocno w głowę.
1) Mi raz wypadł posion dagger na roku i ci moge go pokazać jak niewierzysz noobku :p
2) To jest najlepsza broń na roku i warto wydać sporo kasy na nią na rooku jak się jest rookmasterem :) (nie uzywam słowa rookslayer)
3)sam jesteś NOOB

Rabanbar
30-09-2005, 16:21
Po prostu chciałem uzyskać odpowiedź na pytanie, a nie kwestionować opisy na stronie, czy w ogóle istnienia tej broni...a) W takim razie źle zapytałeś :)

b) Jak nie chcesz kwestionowac to po co to robisz? Pisze i już a to co pisze (na tibia.pl) jest prawdą.

-Res-
30-09-2005, 17:25
ech... to. ze poison dagger to gowno wie kazdy :p ale chcialem sie po prostu dowiedziec. To, ze gdzies pisze, nie znaczy ze jest to na 100% pewne, poczytajcie niektore tematy o bledach na stronie :) Skoro wypada, to wlasnie przegralem zaklad :D trudno.

Ps: najwiekszym rarem jaki kiedykolwiek mial ktos na rooku jest magic long sword bodajrz(z)e :]
Warlord sword,przez buga lezal se w minohell.Koles se wzial i do dzis nie wiadomo czy nadal go ma.

Dweron Abyth
01-10-2005, 20:43
błąd techniczny... usuncie ten post

Dweron Abyth
01-10-2005, 20:43
Dweron Abyth -.- :D
Looooool puknij się mocno w głowę.
1) Mi raz wypadł posion dagger na roku i ci moge go pokazać jak niewierzysz noobku :p
2) To jest najlepsza broń na roku i warto wydać sporo kasy na nią na rooku jak się jest rookmasterem :) (nie uzywam słowa rookslayer)
3)sam jesteś NOOB

Serwer i nick, jezeli go masz to zwracam honory... Specjalnie zrobie se postac na tym serwie i pokazesz mi na trade. Ale znajac zycie pewnie nie znajdziesz czasu... pewnie dlatego ze GO NIE MASZ!!!
NAWET INSTYNKT (67 lvl) NIE MA NA ROOKU PD!!

Knight mathoff
01-10-2005, 21:27
Warlord sword,przez buga lezal se w minohell.Koles se wzial i do dzis nie wiadomo czy nadal go ma.

Nie ma... cip'y usunęły sworda tego samego dnia... nie wiem jak, po prostu go zniszczyły. :p

Zabójczy koleś
03-10-2005, 17:41
Ja go mam:), dostałem od kumpla:)

Shava Valtrix
12-10-2005, 14:05
Kiedys mialem niesamowitego farta bo pd wypadl mi 2 razy podrzad z orc wariora :D B) 8o

Orzelek
12-10-2005, 14:10
co on taki cenny>?

ja go powyrzucalem :(

Michal9000
02-11-2005, 14:12
A przy okazji, ostatnio znajomy mi powiedział że poison dagger może byc trujący, jeśli użyjesz go na wiadrze szlamu. Czy to prawda?

Barts
02-11-2005, 14:36
A przy okazji, ostatnio znajomy mi powiedział że poison dagger może byc trujący, jeśli użyjesz go na wiadrze szlamu. Czy to prawda?
Tak jesli to wiadro szlamu urzyjesz pozniej na sobie.....

Borys123
04-11-2005, 19:31

Co wy o tym sądzicie...

lolku grasz w tibie 2 lata buhahahaah poison dagger wypada z orca wariora jeżeli byś grał przez tyle lat to byś wiedział

MiodUs
04-11-2005, 20:33
Moim zdaniem:
Jeżeli wypada z minosa, jest dostepny na rooku (z tego co mi sie zdaje lepszy od katany, jesli nie wysmiac mnie prosze :P ) wiec czemu wszyscy mowia ze najlepsza dostepna bronia na rooku jest katana?!

Ale by na rooku przyszpanowac tym... B)

*Dibov*
06-11-2005, 10:51
Szczerze mowiac ja trenie na minosach i mam juz bag posion daggerow :p wiec musi on istniec nie? :p ;)

sek300i
06-11-2005, 12:00
Poison dagger wypada z minotaura ale niezwykle rzadko. Raz mi wypadli i mojemu koledze tez!!