zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Annihilator...

Glaring
02-05-2004, 22:24
Mógłby mi ktoś wyjaśnić czego mi nie chce działać film Annihilator? ;( Włączam go i pisze "Debug assertion in line 163 of module "Container" failed. Please submit a detailed bugreport. The Information has been saved ine the file error.txt." ;( Jeżeli ktoś może to niech mi powie jak zrobić żeby działał, z góry thx :P

_Suchy_
02-05-2004, 22:47
Tak sie zgadza ze ten filmik mi rowniez nie dziala i mam ten sam blad ;( nie wiem czym to jest zpowodowane... X( ale mniejmy nadzieje ze nam ktos powie :D

Dishman
02-05-2004, 23:24
A mi działa mówie wam chłopcy Zajebisty ten Quest Żałujcie Żałujcie bylo chlopcy na co popatrzeć :D :D :D

Grizli
02-05-2004, 23:27
Ściągnijcie najnowsza TibiaCam(7.24) i nie odpalac tibiacam w najnowszej tibi tylko Tibia7.24 ściągnijcie se z tibia.com i potem tylko włączyć i oglądać mi tak działało :):)

eXtremeDami
03-05-2004, 11:14
U mnie dziala i wiecie co ? FULL RESPECT dla gosci ktorzy go wykonali 8o ... co prawda na lunarze uzywali macro ?( ale co tam jak to ogladalem to mnie zatkalo 6 demonow i tak wez tam stoj ciagle ...

Lig@
03-05-2004, 12:26
Ściągnijcie tibie cam najnowszą (ze strony domowej n3m3s!a na przykład), przeinstalujie tibie cam. Jak to nie pomoże to w niektórych systemach operacyjnych trzevba dograć plik do katalogu bodaj system. Więcej cytać w tym przyklejonym temacie o tibii cam.

tomo
03-05-2004, 12:31
jhajuz sie wypowiadalem...

Film, boski poszlo wiele uhow,i ogladalem go wiele razy pod rzad, i mowie -WYMIATA ;)

Piomos
03-05-2004, 13:24
Możecie podać adres stronki, z której mógłbym ściągnąć tego Annihilatora?

paro
03-05-2004, 16:48
Nie wiem dlaczego ale moj temat zniknąl :| dla tych ktozy niezdazyli ściągnąc tego filmu (annihilator) daje go jeszcze raz ANNIHILATOR (http://www.home.no/sweplx/annihilator.rec ) film jest pod tibie 7.26 gdyby jeszcze ktos nie mial tibii cam jest tutaj: TIBIA CAM (http://w1.838.telia.com/~u83805104/TibiCAM***** )

drocan
03-05-2004, 18:06
musze obcykac ten filmik bedzie dobry

n3m3s!s
03-05-2004, 21:34
Oryginalnie dodany przez paro
Nie wiem dlaczego ale moj temat zniknąl :| dla tych ktozy niezdazyli ściągnąc tego filmu (annihilator) daje go jeszcze raz ANNIHILATOR (http://www.home.no/sweplx/annihilator.rec ) film jest pod tibie 7.26 gdyby jeszcze ktos nie mial tibii cam jest tutaj: TIBIA CAM (http://w1.838.telia.com/~u83805104/TibiCAM***** )

Byl przyklejony temat na filmy a ty annihilator'a wladowales gdzies w zdjecia. Teraz juz sie nie czepiam bo jest dzial dla zapalonych kinomanow :P

Dr. Omader
03-05-2004, 21:43
Mnie najbardziej rozwalil ten txt ktory zauwazylem przypadkiem:

"21:36 Recluse: k macron funkar" :baby:

Ale bez makra tego questa sie nie da wykonac prawie.
Innym dowodem na to ze mieli makro jest czas zaladowania power boltow gdy sie skonczyly. Albo koles przerwal makro i zaladowal bolty albo mial je nastawione na ladowanie takze ale nastapilo dziwne opoznienie.

Swoja droga to widzialem juz sporo propozycji startegi na tego questa ale dalej widze ze wszyscy uzywaja jednej i sprawdzonej z power boltami. Ciagle czekam na sorca/druida ktory to przezyje 8)

_Suchy_
04-05-2004, 22:05
Hahah a jednak Glaringowi i mi udalo sie go odpalic :)) film jest.... uwazam,ze najlepszy jaki wyszedl do tej pory na tibicam'a :P thx za rady all :D

P.S

Glaring meczyl sie lecz w koncu wyczail o co biega i dzieki niemu zobaczylem film :)) zabawa byla przednia :P

Mt'chester
05-05-2004, 13:57
Zanim obejrzalem annhilatora duzo sie o nim nasluchalem i musze stwierdzic ze film okazal sie jeszcze lepszy (chociarz szkoda ze na poczatku tyle rozmawiaja :d ). jesli ktos wie co znajduje sie w prezencie prosze o odpowiedz. :)

_Suchy_
05-05-2004, 14:17
Nie wiem czy to prawda ale slyszalem ze Walkor wzial prezent :rolleyes: jednak nikomu nie powiedzial co w nim jest ;( A tak wogule to tylko chyba on wzial prezent nikt inny sie tego nie podja ?(

shch0ta
06-05-2004, 17:48
Ja słyszałem, że w prezencie są soft boots (nie wiem co dają ... może ktoś z was wie?? ) ... Co do Anihillatora to -> postarali się :) tylko szkoda, że tych dwóch padło... btw. wg mnie nie używali macro i właśnie o tym świadczy fakt, że tak póżno Recluse załadował power bolty --> nie miał czasu na tobo musiał się uh'ać .... co wy na to ?

bec88
06-05-2004, 19:07
wykonanie tego questa bez macro jest niemożliwe ( tak mi się wydaje ) zobacz na początku filmu jak koleś uhowal się na zielonym życiu jak myślisz po co ? Ponieważ ustawiał macro zobacz inną sytuację koleś był na red uhnoł się i znów red nawet jeżeli nie masz lagów to spróbój przeżyć stojąc nieruchomo a w ciebie niech strzelają druidzi , sorcowie z Sd i uhuj się normalnie ręcznie a nie z macro to zobaczymy ile czasu wytrzymasz , zobacz jak szyko uhy zchodzą mu z plecaka nigdy nie uda ci sie tak szybko wziąć uha trafić nim jeszcze w siebie i już masz następnego załadowanego.

Gewof
06-05-2004, 19:22
Podczas filmu jeden z gosci mowi cos w stylu "fucking macro", co swiadczy o tym ze uzywali oni macro a jednemu z nich musialo sie zaciac albo cos...

shch0ta
06-05-2004, 19:48
hmm... ja tam nie wiem co oni mówią bo ja po takiemu nie umiem :)). chociaz to byłoby bardzo trudne ,żeby zrobić to bez macro, ale przeciez zanim doexpili do lv 100+ to musieli chyhba juz ttroche tych uh'ów rzucić :) .. jak to było? ... wszystko sie może zdarzyć! :P... btw. tylko jak to zrobić, żeby podczas działanie macro jeszcze utawiać walenie z cel ?

bec88
06-05-2004, 20:21
Normalnie przed urochomieniem macro zaznacza cel i włącza macro , cały czas atakuje demona a macro robi to co trzeba za niego.

gietol Julera
06-05-2004, 22:23
eh jeszeli to jest to co ja dzisiaj ogladalem to to jest X( X( X( X( X( iste wiec najlepsze to to zebym niewiedzial ktore wybrac :P co jest w prezencie??
chyba tam poszlo z 30bp uh no landie to wykonbinowali:D
full respect

Gonzo von Krenzel
08-05-2004, 21:08
1. Jest to najlepszy film, jaki oglądałem na TibiCam.
2. Napewno używali makro - na ich lewelach ten quest jest nie do wykonania bez makro. :)
3. Czekam na nowe filmy, ale już chyba żaden nie da mi takich emocji jak ten.
4. Nikt z tej wyprawy nie wziął present box-u.
5. Ide jeszcze raz obejrzeć ten filmik;).

Litawor
08-05-2004, 22:03
Oryginalnie dodany przez _Suchy_
Nie wiem czy to prawda ale slyszalem ze Walkor wzial prezent :rolleyes: jednak nikomu nie powiedzial co w nim jest ;( A tak wogule to tylko chyba on wzial prezent nikt inny sie tego nie podja ?(

Walkor nie wziął prezentu, wziął demon armor. Prezent wziął Diego Del'Toro na Isarze, ale nikomu nie powiedział co w nim jest. Na pewno nie soft boots. Może teddy bear, ale wątpię. Pewnie jest to coś bezcennego. A może wręcz przeciwnie, CIPy chcą pokazać, że ciekawość i ryzyko nie popłaca. A wogóle to super filmik. Chyba żaden sorc nie wykona tego questu. Musiałby używać super-makra i mieć baaaardzo szybki internet.

bec88
08-05-2004, 22:38
A ja mam pytanie w Tibie gram juz dość długo ale nie wiem co daje ten Teady Bear czy jakoś tak to jest jakiś Rar czy można go do czegoś użyc ? :P

Gewof
09-05-2004, 10:43
Oryginalnie dodany przez bec88
A ja mam pytanie w Tibie gram juz dość długo ale nie wiem co daje ten Teady Bear czy jakoś tak to jest jakiś Rar czy można go do czegoś użyc ? :P

Jest to maskotka w ksztalcie pluszowego misia i mozna jej uzyc jako ozdoby do domku. Jej wartosc jest bardzo duza poniewaz jest to bardzo rzadki rar.

Gonzo von Krenzel
09-05-2004, 12:54
@Gewof:
Wiesz co napisałeś?
"Jest to maskotka w ksztalcie pluszowego misia i mozna jej uzyc jako ozdoby do domku. Jej wartosc jest bardzo duza poniewaz jest to bardzo rzadki rzadki."
"rare" znaczy po angielsku "rzadki" a "rar" jest to wyraz utworzony przez polkaów :P
@topic:
Mi ten filmik działał - kilka razy oglądałem go. Dziś jak spróbowałem go włączyć i pokazywał się mi błąd... Nie wiem co się dzeje ;(.

Pawel_M
10-05-2004, 20:56
Oryginalnie dodany przez Litawor
Chyba żaden sorc nie wykona tego questu. Musiałby używać super-makra i mieć baaaardzo szybki internet.

Tu nie masz racji, bo zrobilo go 4 sorców na Calmerze. :D
More info >>> http://www.tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?s=&threadid=50821&perpage=15&pagenumber=1

Aversin
10-05-2004, 21:10
Ja nie na temat ale spodobało mi się jak słowo Uhuj (UH-uj) jest cenzurowane :D

Dr. Omader
11-05-2004, 01:12
Przestrzegam przed pisaniem co jest/moze byc/slyszeliscie ze jest w prezencie!Grozi to upomnieniem za quest spoiling(i nie czepiac sie ze sie czepiam)

Lefty
11-05-2004, 04:08
Oryginalnie dodany przez Dr. Omader
"21:36 Recluse: k macron funkar"
Recluse za to bana dostał... filmik miał się rozejść tylko po zaufanych osobach, znajomych... jakiś debil uploadował, i zarzucił post z linkiem na tibiade, i poszedł ban za używanie macro...
nie to żebym był za używaniem, ale jeżeli podali filmik w obieg po znajomych, to troche grzybnia, że któryś ze znajomych wkopał ekipe...

Ale bez makra tego questa sie nie da wykonac prawie.

Przy najmniej połowa zrobionych, była zrobiona bez użycia macro...

Ciagle czekam na sorca/druida ktory to przezyje 8)

Calmera. Done.

Dr. Omader
11-05-2004, 13:08
Oryginalnie dodany przez Lefty
(...)
Przy najmniej połowa zrobionych, była zrobiona bez użycia macro...
(..)
Calmera. Done.

heh w tą połowe to szczerze wątpie, albo były to nie udane proby. Bo jak mi ktos powie ze zrobil an~ bez macra to chodzby i tak zrobil tak to bym mu nie uwiezyl(no poza przypadkiem calmery, ale o tym nizej), bo zauwaz ile razy kolesie sie uhowali z czerwonego zycia i odrazu po uhnieci znwou byli na czerwonym. Przy normalnym uhaniu juz koles by zdechl. Moze masz info bezposrednio od tych co tak zrobili, to OK nie chce sie klucic bo nie bylem na tym quescie to nie wiem, moze jednak sie da... Wszystko jest mozliwe.

Co do tego ze calmera zrobila to jak napisalem tamtego posta jeszcze tego nie zrobili. Wielkie gratz dla nich za to jednak zawsze sie musze przyczepic to powiem ze wiadomo Calmera = Non PvP czyli maja wlasnie taka mozliwosc zeby spamowac UE w 4 i liczyc na to ze sie uda. No i to byla ekipa ktorej nie potrzebne bylo makro bo do walenia UE w kolko nie trzeba sie uhac :P

Jednak dalej czekam na sorca/druida ktory to zrobi na normlanym swiecie z PvP. Tam ta taktyka z UE nie zadziala bo sie pozabijaja.

Co do rozejscia sie filmu to sie domyslalem ze sie w ten sposob dostal do obiegu. Co do bana to nie wiem bo na koncie Recluse nic o tym nie pisze, ostatni login ma na 10 maja to zobaczymy za 2-3 dni jak sie nie zalogoje to potwierdzi sie info ze dostal bana. A szkoda mi jego :(
Ktos z jego znajomych przyczynil sie do jego bana....

Niby GMowie nie moga sie sugerowac SSami i filmami z innego forum niz tibia.com ale jednak widac ze banuja tez za umieszczanie na innych forach(bo przeciez na tibia.com nie da sie obrazka wklejac)

Sir Destruktor
12-05-2004, 10:53
A może mi ktos powiedzieć co to jest ten cały Macro i do czego służy?

Dr. Omader
12-05-2004, 13:16
Oryginalnie dodany przez Sir Destruktor
A może mi ktos powiedzieć co to jest ten cały Macro i do czego służy?

Macro jest to program ktory powtarza wybrana akcje za ciebie, np. ruchy myszki.

Tibia Rules pkt. 3.c:
c) Using tools to automatically perform or repeat certain actions without any interaction by the player ("macros")

Makra sa zabronione przez tworcow tibi, i ich uzywanie konczy sie banem.

NIe pytaj skad wezmiesz makra a dawanie jakichkolwiek informacji o nich na forum bedzie karane.

Sir Destruktor
12-05-2004, 14:07
hm rzeczywiście jak oglądnełem Film Anihilator to zwracałem uwage na to jak ten gośc Szybko sie Uhał! A dzięki temu programowi :)

Winged Vallor
14-05-2004, 10:53
Filmik wypasss i wogole rulzzz 8o
Jestem tylko ciekaw co bylo w prezencie :]

PiXik
14-05-2004, 17:04
makro=100%hamsko padło tych dwóch ale makor nie wyrabiało jak trzeba było przeładować bolty;Dnie wiedziałem że ainhalator jest aż tak ciężki mała przestrzeń i wogule

Ols
15-05-2004, 20:29
Annihilator sam w sobie nie jest trudny, jest po prortu zrobiony dla high leveli :) Chodzi o to, zeby uh leczyl na tyle, zeby wytrzymac nawet najwieksze combo od 6 demonow. I wcale nie trzeba miec tutaj macro, bo i tak runa mozna rzucic raz na sekunde, a chyba kazdy potrafi raz na sekunde sie uhac:) chyba ze ktos ma niedorozwoj nadgrastkow albo cos takiego ;]

Glaring
16-05-2004, 17:35
Dla tego co pytał co dają soft boots: dają one 5 obrony i ważą 35 oz. 8) mam screena z nimi ale nie wiem jak go tu wkleić ;( jak ktos wie to niech tu odpisze plx

bec88
16-05-2004, 18:35
Oryginalnie dodany przez Ols
Annihilator sam w sobie nie jest trudny, jest po prortu zrobiony dla high leveli :) Chodzi o to, zeby uh leczyl na tyle, zeby wytrzymac nawet najwieksze combo od 6 demonow. I wcale nie trzeba miec tutaj macro, bo i tak runa mozna rzucic raz na sekunde, a chyba kazdy potrafi raz na sekunde sie uhac:) chyba ze ktos ma niedorozwoj nadgrastkow albo cos takiego ;]

No nie przesadzaj nawet jak ktoś nie ma "niedorozwoju nadgrastkow " to nie pomyślałeś że myszka może mu się przyciąć lub coś takiego ,i wątpie czy z taką adrenaliną dałbyś radę leczyć się co 1s i jeszcze jedno załóżmy że knight na 181 lvl ( Bubble ) ma 10 mlvl ( nie wiem jaki ma dokładnie poprostu tak zakładam że ma coś koło 10 ) ona po kombie 6 demonów pewnie by miała red hp i bez używania macro ciężko było by się jej uhnąć z racji tego że jednym uhem nie przywróci sobie całego hp :)

Solak
22-05-2004, 11:42
"21:36 Recluse: k macron funkar"

To znaczy macro uruchominoe czy cos w tym stylu -.-

n1(od konca)
22-05-2004, 13:40
Walkor ma to axe a nie prezent prezent wzial Belt,a poniej poswiecil sie jego Rl brat i wykonal 2 raz tego questa i wzial mu magik sworda

Nicker
22-05-2004, 14:40
Oryginalnie dodany przez n1(od konca)
Walkor ma to axe a nie prezent prezent wzial Belt,a poniej poswiecil sie jego Rl brat i wykonal 2 raz tego questa i wzial mu magik sworda

Nie wiem skad sie takich bzdur dowiedziales... :evil:

drocan
22-05-2004, 15:00
heheh Nicker nieweidziałem ześ polak :). Tyle razy cie spotkałem :P

bobofruit
24-05-2004, 13:43
:baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: :baby: fa 8) 8) ;( ;( ;( jny ten film :) :) X( 8o 8o :sword:

XjanulX
28-05-2004, 21:59
film spoko ale ten z calmery jest lepszy:P

Ashganek Gundam
30-05-2004, 22:51
Ładnie, ładnie :) Co do tego "k macron funkar"... Prawdopodbnie kolesiowi się pomyliło z podniecenia i miał napisać fundar, co oznacza ustawić, czylu "okej, ustawcie makra". Wyraz funkar nie istnieje w ich języku :)

Tikozax
31-05-2004, 17:42
Wszystko dobrze tylko, ze jedno mnie martwi - nie moge sciagnac tego filmiku :/ Moze ktos dac link do niego ?;]

Edit: O jush mi dziala:/ Nie wiem co sie stalo wczesniej ale c(cenzura) :] W najblizszym czasie zamieszcze kmoentarz chociaz pewnie bedzie taki jak reszta tutaj napisanych :baby:

Edit: Ten film jest suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper :] - to za malo powiedziane:} Kazdy inny przy nim wymieka :] :baby: i oby tak dalej :] Narxx

Arakazz
31-05-2004, 18:28
wy... mia.. ta... WTYMIATA! ja bym wybral prezent, axe mi nie potrzebny, nie walcze swordami, a na tym lvlu mialbym pewnie cos lepszego niz demon arma. ja tez tak chce!

Misqu
31-05-2004, 19:29
TEn filmik miazdzy!!! Trudno by bylo tam przezyc bez taskerka albo makro :P Kcialbym tylko zobaczyc ten filmik w wykonaniu sorcow i drudow:PP. Cya later . Macie tam muj temat tam znajdziecie miedzyinnymi annihilatora BYE

Cadonis
01-06-2004, 12:17
fajowe 8o8o8o też siętam kiedyś wybiore :D

Player Killer
22-07-2006, 23:14
Spoczko filmas , prima aprilis

Exodus
23-07-2006, 00:14
Spoczko filmas , prima aprilis
A ty nie masz co robic tylko oswiezac tematy sprzed 2 lat..zal...