Pokaż pełną wersje : Skating for life.
Piszcie co umieci na deskorolce tutaj zakładam ten temat ponieważ bardzo lubie jeździć i prosze o zamieszczanie tutaj swoich osiągnięć. ;)
Moje osiągnięcia:Jak narazie jeszcze nic nie umiem bo jeżdże od pół miecha 8o .
OMG...
No Comments...
Sorry człowieku, ale twój post był z deczka bezsensowny, poza tym tematy o deskorolce już chyba były.
"Piszcie co umiecie.
Na razie nic nie umiem..."
Co ja tam umiem xD (żeby nie było, że offtop) ollie i cośtam jeszcze chyba Pop Shove Ita... e nie jeździłem od 2lat i nie mam zamiaru.
Jeżeli był byś tak miły i dał SZCZEGÓŁOWY PORADNIK "Jak zrobic ollie".Był bym wdzięczny.
Każdy bezsens ma swój sens bo bez sensu nie ma sensu.
Czyli pol miesiaca jezdziles w kolko? Ollie to podstawa, jako ze nie jezdze nie powiem ci dokladnej techniki.
Było już troszeczke tych tematów... Ja jeżdżę troszkę na fingerku... Weźcie to mody usuncie...
Jeżeli był byś tak miły i dał SZCZEGÓŁOWY PORADNIK "Jak zrobic ollie".Był bym wdzięczny.
od tego sa fora o deskorolce-.-
@topic
daaawno temu nie jezdzilem(z 3 lata bedzie) i jakos mi sie nie chce wyciagac mojej deskorolki z piwnicy ;p,a co umialem, hmm, ollie, kickflip, heelflip, pop shove it, chyba tyle;p
Sokochłap
25-09-2005, 10:09
Każdy bezsens ma swój sens bo bez sensu nie ma sensu.
Szukaj ciołku! X(
Wystarczy tylko cwiczyć i samo przyjdzie =]
1. Skateboarding nie skating.
2.Tylnia noga na tail przednia w okolicach przednich srób, naciskasz z cales sily w tail i po 0,2 sec ciagniesz przenia noge po papierze w strone nosa.
ciemne dropsy
25-09-2005, 12:16
Ollie, kickflip, heelflip, varial kick, 360 flip, jakies przekladanki... shov it, Czesto robilem sobie triczki ktore sam kombinowalem... bs, fs, bs/fs boardslide, 50-50, 360 shov it. Nie wiem co tam jeszcze... fakie... fakie bs/fs (fakie) kick, varial, shov it 360 shov it...
jezdze ~4 lata
Ja jezdze ~3 lata. O ollie napisal juz Zegenis wiec nie bede pisal po raz drugi :) Umiem: kickflip, heelflip, fakie flip, fakie heel, 360shove it, shove it, pop shove it, verial kickflip, double kickflip, verial double kickflip, fakie double flip, fakie bs flip, fs flip, bs flip, 360flip, fakie bs flip, fakie fs flip.
Tylko teraz niemam na czym jezdzic. Czemu ja mam taki niefart ze po dwoch tygodniach polamalem taila i nosa w desce -.- ;[
Naarshad
28-09-2005, 17:13
Jesli chcesz poczytac jak wykonac dany trik to proponuje wejsc na
www.andegrand.pl
Chopkers
28-09-2005, 17:35
szczegolowy poradnik jak zrobic ollie?
stajesz na desce jedna noga na tailu, druga mniej wiecej przy "przednich" sróbach.
tylnią noga szybko naciskasz na tail (tylne wygiecie deski) a przednia noga trzesz zewnetrzna czescia stopy po papierze sciernym do "gory" czyli w strone nosa (przednie wygiecie deski)
oko saurona
28-09-2005, 17:58
a ja jezdze 3,5 roku i nie chce mi sie pisac wszystkich trikow jakie kiedys zrobilem ;p najlepsze to nosebluntslide, bs tailslide, hardflip i nollie nosegrind prawie wyszedl ;p.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.