zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dragon Scale Legs! Z Orshabala!

nawigator
25-09-2005, 03:42
Na nova padl drugi Orshabal! Wypadly z niego Dragon Scale Legsy!
Link do fotek znajduje sie ->za ten link zostalem zbanowany<- (hack.ban.me.plax)
To chyba pierwsze Dragon Scale legi na calej tibi :D

Cossma
25-09-2005, 06:52
to jest po prostu chamskie !!!!!!!!!!!!!!!!
X( X( X( X( X( X( X( X(

Burakou
25-09-2005, 08:03
Czego to już ludzie nie wymyślą...idiotyzm.

Misieq Druid
25-09-2005, 08:41
Kaylogerrrrr plx?
Jedyne dsl mial jakis gracz ktory wyzucil je do wody gdy konczyl z tibią (tego mu gratuluje).

Dreamersik
25-09-2005, 08:55
Mama cie nie kocha, dziecko??
Zastanow sie zanim cos takiego na forum umiescisz idioto =.=

@Topic
Az nie chce mi sie wiezyc ze taki idiota mieszka w moim miescie, Świnoujściu =.=

@down
Jezuu on chcial zdobyc 100 dolcow w jakiejs po***anej grze a nie ****a jakies keylogery instalowac =.= X( X( X( X( X( X( X(

Rambo Bambo
25-09-2005, 08:57
A jeśli to... keylogger? Szybko się ściąga? A ja głupi wcisnąłem zaciekawiony tym... To jest jakieś gangsta war... Czy mógłby to ktoś przeskanować w poszukiwaniu keyloggera?

@edit: Tak spojrzałem na profil użytkownika i... To nie może być raczej keylogger. Nawigator dołączył 10 05 2003. Jest na forum od dawna i napisał maasę postów. W związku z tym jego osiągnięcia są wiarygodne. Po co więc były by mu postacie noobów i ban?

De'sH
25-09-2005, 09:03
A jeśli to... keylogger? Szybko się ściąga? A ja głupi wcisnąłem zaciekawiony tym... To jest jakieś gangsta war... Czy mógłby to ktoś przeskanować w poszukiwaniu keyloggera?

@edit: Tak spojrzałem na profil użytkownika i... To nie może być raczej keylogger. Nawigator dołączył 10 05 2003. Jest na forum od dawna i napisał maasę postów. W związku z tym jego osiągnięcia są wiarygodne. Po co więc były by mu postacie noobów i ban?

czytac umiesz? -.- pisze ze dales mu 100$ w jakiejs grze -.-