Pokaż pełn± wersje : Czy ktos widzial demona pod depo??
marcinek-druidek
03-05-2004, 07:57
Ja jak bylem w depo w ab'dendriel czyli ab
To spotkalem demona wszyscy jak zaczli sie ciepac na niego bylo nas z 80 tak okolo a zostalo 16 i wszyscy uciekli potem przyszla kotku i go zabila jak ktos dotknol lota to mu z sd pociagla!
Artuditu
03-05-2004, 08:02
To napewno byl test server to jest nieuniknione chyba ze sprowadzila go statkiem z Edronu. Ale to nie jest mozliwe !!! :] :P :D
A może jaki¶ mag użył czaru Creautre Illusion??
Nie mozliwe ze demon byl pod dp w ab......
demony wystepuja TYLKO na edron i 1 jest do zobaczenia (tylko zobatrzebnia) w Banshe quest
kolejny bajkopisarz... daj ss to Ci uwierzymy... a tak to przestań bajdurzyć mitomanie...
MayGyver
03-05-2004, 11:12
a ja widzialem demona pod depo bodajze w thais ale nie pamietam na jakim serwerze
kolo sobie smmonowal
to bylo jak byl hack na serwery jakies pol roku temu
Oryginalnie dodany przez MayGyver
a ja widzialem demona pod depo bodajze w thais ale nie pamietam na jakim serwerze
kolo sobie smmonowal
to bylo jak byl hack na serwery jakies pol roku temu
Na Eterni. Aphex zmienil sobie uprawnienia w bazie danych Tibii i zsummonowal (knightem) 2 demony w Thais pod depo. MKilkanascie minuut pozniej Tibia zostala wylaczona na kilka dni i Cipsoft latal dziury w systemie.
kolejny bajkopisarz... daj ss to Ci uwierzymy... a tak to przestań bajdurzyć mitomanie...
To nie bajka, a fatk prawdziwy - test server i tyle. Z tego co widziałem jeszcze na filmach i ss to demon był jeszcze w venore (oczywi¶cie test server).
re: UP
Musiała by¶ niezła jazda - dwa demony i tak w kilka minut mog± wyrżn±ć w pień pół miatsa....
Hegemmon
03-05-2004, 13:40
ekh... s± ludzie i s± parapety... demony poddepo to albo hack albo test seerwer ale wierzcie mi... może być gorzej niż niewinny demonik na ostatnim test serwerze piesza podróż z thais do jakiego kolwiek innego miasta przez most przy cyc mounth była absolutnie niemożliwa.. na mostku bowiem czekało co¶ koło 9-10 behemotów miałem ss ale był format :( w kazz z kolei ten kto na lewo od depo wszedł na schody w górę to od razu zaliczał zgon a to za spraw± pie¶ni kilku banshee :)
tan więc niewinny demonik koło depo to pryszcz
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.