zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Taifun grozi

kostooch
25-09-2005, 08:34
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=961176 - do wiadomosci "niefuroran" - Van Liden to najbardziej sk*rwysynski PA na serwerze.

Lu-kas
25-09-2005, 19:13
Muhahahahahahahahahahhahahahahahahahaha 8o

Pramus
25-09-2005, 19:38
Hahah. jak zobaczylem tytul to pomyslalem o jakiejs Karthrinie czy jakims innym Monsunie hyhy.

~GooFy~
25-09-2005, 20:00
niech to ktos przetlumaczy bo moj angielski zbyt dobry nie jest :p :p plz

Rudolf
25-09-2005, 23:35
W skrócie to wygląda tak:
Taifun powiedział, ze Van Liden ma hunta za pa (power abusing-wywalanie ludzi z jaskiń itp.).
Dronne też ma hunta, z tym, że za niezapłacenie staremu posiadaczowi konta oraz za kradzież Boh'ów, ktore wypadły ze Spoxtera.

Moim zdaniem zapowiada się ciekawa bitwa. Jak narazie przewagę ma Taifun i jego gildia, ale do Van'a ciągle dochodzą nowi członkowie...

Jakby co, to narazie ta wojna rozegrałaby sie pomiędzy dwoma gildiami:
Duskiness i Gangsters Paridise.

patrykol
26-09-2005, 01:06
No ciekawe jak to sie wszystko dalej potoczy. Dzisiaj po 21 padl Mestor Rhu. Jesli ktos ma jakies pewne informacje co sie dzieje to bardzo chetnie bym o tym poczytal. Moze wypowiedza sie sami zainteresowani? Jesli oczywiscie zagladaja na forum tibi.pl

Bujny
26-09-2005, 09:01
Hail Gangsters Paridise!!! :)

~GooFy~
26-09-2005, 10:17
Rudolf thx z tlumczenie, zobaczymy co tego wyniknie ale mi sie wydaje ze wygra Taifun i jego ekipa ;)

Coyotos
26-09-2005, 11:11
niebyl bym do konca pewien ze taifun wygra :)

Lu-kas
26-09-2005, 13:46
Wojna jest przez jednego szpiega który był w Gangsters Paridise był nim Ratillt . Pozdro dla niego :D

Hail Gangsters Paridise

Coyotos
26-09-2005, 14:36
jak bedziecie mieli jakies filmiki z bitew dajcie linka tutaj : >

Paxxx
26-09-2005, 16:33
wojna bedzie ciekawa ;] a co do taifuna to taka prawda ze gdyby nie to ze gra w pare osob to nie mialemby tego 100+ lvl i nie wozilby sie tak jak teraz :p taki cwaniaczek ..jestem zdecydowanie po stronie Paridise..

Lu-kas
26-09-2005, 17:55
All duskines to nooby :)

RafcioK
26-09-2005, 18:06
wojna bedzie ciekawa ;] a co do taifuna to taka prawda ze gdyby nie to ze gra w pare osob to nie mialemby tego 100+ lvl i nie wozilby sie tak jak teraz :p taki cwaniaczek ..jestem zdecydowanie po stronie Paridise..

a co?? powiesz mi moze ze Mestor sie nie wozi??!! a Van Liden tez moze nie, co??

co do kolegi wyzej to Twoj pierwszy serw na ktorym grasz czy jak?? Czemu uwazasz Duskiness za nooby?? Jesli chodzi Ci o to ze ze wyganiaja z expowisk i takie tam to nie wiesz co sie dzieje na innych serwach (patrz: Morgana - gdzie jak jestes na jakims dobrym expowisku i przyjdzie koles z wyzszym lvlem to zamiast nawet Cie wygonic to od razu zaczyna Cie jechac; albo Iridia gdzie kazdy kto nie swe z lvl 40+ musi placic kase zeby nie byc huntowany, a zaplacisz to i tak Cie huntuja)

Bujny
26-09-2005, 18:56
Lu-kas jesteś moze z Knurowa??

Noel
26-09-2005, 19:04
Hail Gangsters Paridise !!
Primo to Van Liden nie zostal zabity za PA ;] tylko ze pogratulowanie Taifunowi za zabicie kumpli :].
Po drugie to DRonne rzeczywiscie jest hutned za zlootowanie Bohów z ciała Spoxtera jak go Taifun uje****.
Po trzecie z tego co mi wiadomo Sunblade chyba sie włączyło do wojny.
Poza tym MEstor~ dał szanse Duskinessom zapłacenia za BLessy itp :] ale nie skorzystali :]

War has BEGUN!!!

Good bye Taifun :] & team you should be crushed :P

Losari
26-09-2005, 20:22
Tutaj macie wszystkie fragi ktore rozpoczely wojne (pozatym od vanldiena kotry poszeld spac po 3ple ue):
http://rapidshare.de/files/5545100/War_on_Furora.rec.html

Lu-kas
26-09-2005, 21:10
Muahahaha wogóle gratz dla Tajfua jak szli zabic Dronne we 3 sorców i nie zabili go jescze tylko Tajfun zabił Spoxstera i Sarandiela Muahahahah . Tajfun = masta pvp muahahahha .Jescze wielkie gratz dla guildi przyłaczajacych sie do Duskines . Najpierw sami chieli miec wojne z Duskines jak Spoxster zabił kesrstona teraz są z nimi , może mysla ze uda im sie wygrać i będą mieli kase Muahahhaha.

Hail Gangsters Paridise!!!

Coyotos
26-09-2005, 21:21
buhahaha najlepsze bylo to jak juz u***ali mestora " uciekajcie do dp"xDDD

Rudolf
26-09-2005, 23:19
Według mnie, zapowiada się bardzo ciekawa bitwa.
Narazie Duskiness ma przewagę, bo dodatkowo jest z nimi Sunblade, ale myślę, że do Gangsters Paridise przyjdzie jeszcze kilku znaczących członków...

Pożyjemy, zobaczymy...

Michal_angel
27-09-2005, 10:25
powiem że nareszcie się coś będzie działo :D bo tak nudno troche jest narazie życzę powodzenia i niech będzie sieka :D ;)

janou
27-09-2005, 17:22
Licze na wygrana Duskiness i Sunblade:D Gratz dla taifuna:D :)

Noel
27-09-2005, 17:45
Imho wygra raczej Gangsters~, w sumie walczą tylko przeciw Duskinessom :P SUnblade to raczej takie mięso armatnie :] takie tarcze :] Jak walczyli z DUskinessami (na samym pczątku) to nie mogli pokonac kilkunastu osób jak ich bylo kilkudziesięciu wiec raczej o ich znaczącej roli w wojnie mówic nie można :]

Hail Gnagsters~ !!!

Madi
27-09-2005, 23:03
Gans~~ wygra? Jakim cudem bez sorców? Są na straconej pozycji o ile nic się nie zmieni.

Morin
27-09-2005, 23:24
Gralem na furorze i powiem jedno: strasznie duzo polakow czyli noobow ( nie wszyscy :P ) i cheaterow ( znowu nie wszyscy :P ) Ale przejdzmy do tematu:
wojna wisie w powietrzu i to tylko kwestia czasu kiedy sie rozpocznie. co do Taifuna i Mestor Rhu to powiem jedno : nie lubie tych panow za to ze Taifunem graja 3 osoby i Mestor Rhu tez graja 3 osoby a taki pan Draverik gra sam i nie dosc ze zaczol grac od poczatku wpuszczenia faccow to juz jest 4 na Furorze :D Powiem szczerze takiego szatana to dawno nie widzialem :P Ja tam w tibie zabardzo nie gram bo jest monotonna i nie mam czasu przez ***ana szkole :( A jak juz mam czas to wole sobie pograc w ET :] !

patrykol
28-09-2005, 01:19
Gralem na furorze i powiem jedno: strasznie duzo polakow czyli noobow ( nie wszyscy :P ) i cheaterow ( znowu nie wszyscy :P ) Ale przejdzmy do tematu:
wojna wisie w powietrzu i to tylko kwestia czasu kiedy sie rozpocznie. co do Taifuna i Mestor Rhu to powiem jedno : nie lubie tych panow za to ze Taifunem graja 3 osoby i Mestor Rhu tez graja 3 osoby a taki pan Draverik gra sam i nie dosc ze zaczol grac od poczatku wpuszczenia faccow to juz jest 4 na Furorze :D Powiem szczerze takiego szatana to dawno nie widzialem :P Ja tam w tibie zabardzo nie gram bo jest monotonna i nie mam czasu przez ***ana szkole :( A jak juz mam czas to wole sobie pograc w ET :] !
Hehehe no ja juz taki pewny nie jestem,ze Draverik gra sam. Nawet slyszalem od wielu osob, ze gra z kims. Zreszta to nie ma znaczenia. Szkoda ze jest wojna myslalem, ze furora bedzie spokojnym swiatem bez wojen. Szkoda ze nikt z dusk~ ani gangsta~ nie chce sie wypowiedziec dlaczego jest wojna. Ja slyszalem ze Mestor chcial zabic Taifuna, dlatego Taifun postanowil uderzyc pierwszy.

Valest
28-09-2005, 08:21
Draverik niemoze grać sam :P a leprzy od niego jest (z znajomych) Sarandi :P oczywscie nie teraz z 30lv..........
A wojna to wojna Paradise czy jak to tam może wygrać jezeli bedzie walic jak Fett Fo~ czyli 1 na 1 a nie jak mestora zabili w chyba 5 :P
tez już nie gram ;] ET !!!!!!!!!!!! 8o

Noel
28-09-2005, 23:44
Dziś żem zauwazył ze chyba koniec wojny :] jeszcze sie nie zorientowalem jak do tego doszlo ale wynika z tego ze wojna zażegnana :] Mestor wrócl do DUskinessów a Gangsters sie rozpadli :] znowu bedzie spokojnie i nudno :]

Losari
28-09-2005, 23:51
Nikt z was niema znajomych w Duskiness ani w Gangsters to z faktu iz ja jestem w Dusk powiem, tak wojna sie skonczyla, jak to napisal sąsiad wyzej znow bedzie spkojnie i nudno :P

Sir-Wojtek Hiberna
29-09-2005, 00:50
Tutaj mamy malutki przykladzik tego co sie stanie za jakis czas..polacy nie
umieja rzadzic...czy to na Hibernie..Arcani czy w parlamecie. Sami siebie
wykoncza...

kostooch
29-09-2005, 12:48
Hail Gangsta. I tyle. Dodam cytat Mestora: "Taifun zawsze chcial byc pierwszy na liscie...". Zobaczymy, jak mu to pojdzie.

Valest
29-09-2005, 14:40
Noi koniec wojny ;]

Galaco
01-10-2005, 01:16
Noi koniec wojny ;]

Nom koneic koniec ....