PDA

Pokaż pełną wersje : Wojna

Pablo15
25-09-2005, 09:46
Oczywiscie kto gra na infernie wie o co chodzi od czasu hacka filthy ragona najwyzszy lvl na infernie (126)ms i hackniecia calej jego famili na infernie zaczelo sie mass pk przez ludzi kturzy hackneli filthiego.
guild Alliance of Krynn ktura istnieje od poczatku serva nie spodobalo sie to ze inferna zaczela gnic i wypowiedzieli wojne hackerom i wszystkim kturzy sa w sojuszu z hackerami guild(Fraternitas).
Osobiscie chcial bym zeby wygrala banda AOK poniewaz na servie bedzie po staremu.
Narazie o 1 deda prowadzi Fraternitas ale to moze sie jeszce zmienic.

To muj pierwszy temacik wiec nie badzcie surowi^^

Isembard
26-09-2005, 17:13
jesli bedzesz wiedzial cos wiecej to pissz bo jestem ciekwy bo tez na infernie gram :)

Jerkov Thundersword
26-09-2005, 22:05
Oczywiscie kto gra na infernie wie o co chodzi od czasu hacka filthy ragona najwyzszy lvl na infernie (126)ms i hackniecia calej jego famili na infernie zaczelo sie mass pk przez ludzi kturzy hackneli filthiego.
guild Alliance of Krynn ktura istnieje od poczatku serva nie spodobalo sie to ze inferna zaczela gnic i wypowiedzieli wojne hackerom i wszystkim kturzy sa w sojuszu z hackerami guild(Fraternitas).
Osobiscie chcial bym zeby wygrala banda AOK poniewaz na servie bedzie po staremu.
Narazie o 1 deda prowadzi Fraternitas ale to moze sie jeszce zmienic.

To muj pierwszy temacik wiec nie badzcie surowi^^

Ok, ale do słownika, to zaglądaj czasami... B)

Pablo15
28-09-2005, 16:39
Ok jak chcesz podaj name hara i dam ci msg w game to ci powiem wiecej.

Jak narazie wiem tyle za hackneli kumpli z mojej guilg Nagareboshiego i Sidutera wiem takze ze Aok planuje walke na otwartym terenie ale daty nie znam. wiem takze jedno ze hackerzy chca ubic wszystkich hlv na infernie maja zamiar ich rooknac ale mysle ze nie uda im sie to ^^. No jak chcesz pogadac to Msg w game tylko daj mi swuj name;p;p;p

Isembard
28-09-2005, 19:38
mam nick taki jak na forum