Pokaż pełną wersje : Eternal Oblivion [226lvl] i demony
Eternal Oblivion [226 lvl na filmie] blokuje demony
Film z www.tibiabr.com
http://rapidshare.de/files/4868566/EO_Demons_-_Fozati.rec.html
Władca Czasu
25-09-2005, 11:35
to, że eo chodzi tylko na demony to zaczyna sie robić nudne...mógłby robić inne filmy....
Ekhm znowu te domeny i demony -.- lamka z EO
@Wladca czasu: to ja adi xD post tuz pod tobom :D
ogladalem ten film na tibia.de jest za***iscie nudny :o
Thristen
25-09-2005, 12:59
Tak jak pan up. ogladalem go juz wczesniej jak i inne jego filmy na demonach
i są za***iscie nudne :|
nakrecil by jakiegos bossa Solo np. Rahemosa lub mahridsa xD
wkocnu od czego ma te hp ...
Ogon Levitaurim
25-09-2005, 13:11
up@
ma hp do blokowania demonow
ps naczym on expi bo na tych demonach ro chyba nie
Granteon
25-09-2005, 13:26
Filmik nudny, ciagle tylko demony i demony, daj cos lepszego np. z Orshaabalem itd.
Tychanowicz
25-09-2005, 13:29
EO z Will Huntingiem kręcą filmy z Demonów, ponieważ razem organizują akcje : ludzie dają minimum 20 BP SD Willowi, a ten idzie z EO huntować i gracz który dał SD dostaje 1/2 lootu. Dlatego też EO kręci czesto filmy, po to aby właściciel SD wiedział jaki był loot.
Rywin_Capy
25-09-2005, 14:08
Jak slysze ze Eo i Will Hunting ida na demonki albo na cos jeszcze to rzygam bo po 1:
-dlugie nudne
-co nas to obchodzi ze sobie poexpia(niech se expia kogo to)
-nigdy nic fajnego "naprawde "niewylootuja...
a po 2:
wole filmiki z Cachero i patrzec jak jego sd trawiaja za 900+
Danthorr
25-09-2005, 15:58
Jak slysze ze Eo i Will Hunting ida na demonki albo na cos jeszcze to rzygam bo po 1:
-dlugie nudne
a po 2:
Will tez wali sd po 900+ wiec stfu.
pozatym EO nie robi tych filmikow dla ciebie tylko dla kogos kto daje im sd i uhy wzamian za loot. (will dostaje exp a ten koles loot)
EO nie umieszcza tych filmikow bo ma gdzies czy wam sie on podoba czy nie.
jesli chcecie kogos jechac to jedzcie tego kto umieszcza nie swoj filmik na forum.
Diamentowe Ostrze
25-09-2005, 16:19
EO z Will Huntingiem kręcą filmy z Demonów, ponieważ razem organizują akcje : ludzie dają minimum 20 BP SD Willowi, a ten idzie z EO huntować i gracz który dał SD dostaje 1/2 lootu. Dlatego też EO kręci czesto filmy, po to aby właściciel SD wiedział jaki był loot.
ty masz chyba niepokolei w glowie, jaki noob takie cos robi, kto ci takie sciemy wkreca lolq?
interesujace......ale nie wiem czy takie oplacalne moze wypasc super eq a moze nic nie wypasc:P
ty masz chyba niepokolei w glowie, jaki noob takie cos robi, kto ci takie sciemy wkreca lolq?
Może ty mi odpowiesz na pytanie, które zawsze mnie intrygowało... czy głupota boli?
Aldruhn of Aldora
25-09-2005, 17:38
Ja chyba do EO wysle petycje zeby zaczal na cos innego lazic :P
Hot Sauce
25-09-2005, 22:31
Moze hydry ? :) Bo demony mi zbrzydly ;p
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=921543
nic nowego
to juz naprawde zaczyna byc nudne... gdyby jeszcze cos ciekawego wypadlo...^^
Dla mnie filmik jak najbardziej przedni, szególny wart przez pierwsze 2 demki.
1-f-axe
2-gs
:d
krew mnie zalewa jak widze wypowiedzi tych dzieci którzy chcą zabłysnąć inteligencja i jada innych.
A to ze daje sie na runki wzamian za loot to zadna nowosc.
Koles ma exp za free i tez jest happy :)
Lord-Jacko
26-09-2005, 09:31
Tym razem chyba Fozati im runy obstawial bo taki tytul :D po za tym dla nich to niezla zabawa bo sie nie boja demonkuf ale racja ze mogli by nakrecic np orshaballa solo albo we 2 ;P ew faraony solo bo w ekipie juz zrobili tego questa :) Moze niech ktos kto gra na amerze napisze do niego zeby nakrecil cos innego od behemotow i demonow :D
@up: skromne szanse zabic Orsha maja co najwyzej Cach~ i Setzer, chocby dlatego ze jako jedyni mogliby to przezyc (co wcale nie znaczy ze by przezyli).
We 2 nie zabija z jednego powodu - Orsh zmienia cel i Will laduje w swiatyni. Plan ekipy z Titanii byl tak ustawiony zeby potworek nie mogl zmienic celu ataku, a w przypadku zmiany plan bylby nadal wykonalny.
http://img351.imageshack.us/img351/2369/barcelona5eq0ru.gif (http://imageshack.us)
sprawdzam czy dziala :P
Rywin_Capy
26-09-2005, 20:31
No moze i jest w tym troche racji... ;)
@a co do Cachero to wali po 1200+ z sd zobacz jego lvl i mlvl i wpisz w kalkulator :]
Gatho Gokhinin
26-09-2005, 23:22
@up: eeeeeee...... yyyyyyyy :] ale żeś zabłysł ;) zauważ, że obrażenia od sd są różne i trudno powiedzieć jaki hit padnie. Np na filmie Will miał ciosy po 920 ale tez były po 700.....W człowieka ciosy z sd też są duzo niższe...
-=DanieL=-
26-09-2005, 23:53
-dlugie nudne
a po 2:
ale masz problemy jak ci się niepodoba to nieoglądaj
btw. Ja lubie filmy z EO choćby dlatego żeby popatrzeć z jaką prędkością zasówa XD
Film z www.tibiabr.com
Ze Ty znasz "Br" jezyk to ja pierdziele xD nie no, gratzy tylko xd
Signed,
//Ero.. :p
Zawsze warto obejrzeć filmik z Eternalem, albo chociaż dla looknięcia lootu. Podczas filmu loocik cosik nie doipisał...
****a co jest!!?? juz 2 taki filmik You (62.111.186.68) have requested 32423 KB in one hour. Want to download more?
Get your PREMIUM-Account now! Many advantages! Instant access!
HOT: Just pay 99 Cent anonymously via telephone and become a Premium-user instantly!
;(
kamil6666
27-09-2005, 19:33
filmik trohe nudny ale jaki loot :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.