Pokaż pełną wersje : Prawdziwe PvP
Player Killer
25-09-2005, 13:42
Świetny film w wykonaniu Tedrus'a. Obejrzyjcie do końca bo warto :p
Film pochodzi z tibia.de ;)
Link: http://rapidshare.de/files/5420247/Beryba.rec.html
2 Link http://tibicams.tibia.gamigo.de/en/movies/show/2073
film naprawde swietny- polecam, kawal dobrego pvp
Haill GG
Berylia rox Tedrus rox :)
dzisiaj padl sir dreahtan szkoda ze filmik nie dziala niewiem dlaczego :(
Thristen
25-09-2005, 15:09
Wypas filmik, widac ze kole sumi sie lac :)
i locik tez fajny z tych pacjentów co mysal ze maja znim szanse :D
Master Knight de'Vere
25-09-2005, 15:18
Za***isty filmik nic dodac nic ująć poprostu koleś ma świetne pvp ;)
Braincreator
25-09-2005, 15:36
no musze powiedizeć, że autor filmu popisal sie swietnymi umiejetnosciami pvp, ktorych mu wrecz zazdroszcze, za***isty film - wysoki poziom!
Sir-Wojtek Hiberna
25-09-2005, 16:44
O.O..ooooooooooooo
]:-> Evul....
Piekne PvP...high lev, czy trzeba cos dodawac ?
Tak sie powinno zabijac. Jeden z najlepszych filmów PK.
Palek sami widzieliscie....
Knight, moze mniej doceniany ale tak naprawde to pokazal tu klase.
Wsapaniale wyczucie Exora....no i zgranie z palkiem.
Inqognito
25-09-2005, 16:59
za******* film o.O
Nieno on jest the best :P
Za***isty filmik oby takich wiecej pozdro :)
Dobrze ze pokazali tym low lvlom co sie czuja w grupie.W****iaja mnie takie kozaki.
To było najlepsze PK jakie widziałem w życiu! 8o GRATZ dla tego pana :)
Lord Dreathan
25-09-2005, 18:07
Pffffffff och tak rzeczywiście wspaniały AIMBOT a nie pvp, chyba wam się słowa poj3bały >.< Prawdziwe PvP to ma Althunus i Excail
Sozemego
25-09-2005, 18:07
dobre pvp, ale jeszcze lepszy team speak/ventrilo oraz glupota przeciwnikow
no w kazdym razie dobra robota
Swietny filmik. Dawno nie widzialem tak dobrego pvp i takiego spokoju :) Jestem calym sercem z GG :P A co do tego ze excail ma dobre pvp to sie mozna dlugo smiac widzialem jak lal sie na solo z fec vito ktory ma ok 25 lv mniej i prawie zginal :P
Kolos from rodos
25-09-2005, 18:34
Filmik spoko , loocik zresztą też :p. Koleś wie co to PvP..
Telupeje
25-09-2005, 18:48
Pffffffff och tak rzeczywiście wspaniały AIMBOT a nie pvp, chyba wam się słowa poj3bały >.< Prawdziwe PvP to ma Althunus i Excail
Zapewne nie chodzi ci o mnie. : ((((
Adamus of darkness
25-09-2005, 19:10
Too many users downloading right now. Please try again later or get a PREMIUM-Account.
To sobie chyba poczekam B)
Dzik Dzik Tadzik
25-09-2005, 19:16
Naprawe nie wiedziałem lepszego gracza w tibie niz on!!!
Napawde zomus respekt...
Drechu... mi to nie wyglądało na aimbota tylko na dobre pvp... te hity w Halindira i te spoofy ah tak! Aimbot!
Telupeje
25-09-2005, 19:29
I czym wy sie tak podniecacie? Po pijaku bym lepiej walczył. Zabić 40~ sorca takimi charami to żaden problem.
@Likoss
Co ma PvP do strzelania z SD do kolesia który biega po drzewie? OMG! Idź się pan umyj!; p
@Up
Właśnie!! "te hity w Halindira"! To ma być dobre PvP?
xDDDDDDDDDDDDD
Lord Dreathan
25-09-2005, 19:40
Jacy wy jesteście tępi wszyscy.....podniecacie się tym, że 89 RP zabija 49 MS i 40 MS.... Co w tym wspaniałego ??
Jacy wy jesteście tępi wszyscy.....podniecacie się tym, że 89 RP zabija 49 MS i 40 MS.... Co w tym wspaniałego ??
a to ze jestes w przeciwnej druzynie (jak sie domyslam) i krytykujesz fragi zdobyte przez Tedrusa. Jakby ktorys z DT nagral taki filmik to siedzial bys cicho zapewne, zawisc? ;<
Nie jestem za nikim i gratuluje dobrych fragow coz zlego w tym jest?
zygmunt-apollo
25-09-2005, 19:55
a to ze jestes w przeciwnej druzynie (jak sie domyslam) i krytykujesz fragi zdobyte przez Tedrusa. Jakby ktorys z DT nagral taki filmik to siedzial bys cicho zapewne, zawisc? ;<
Nie jestem za nikim i gratuluje dobrych fragow coz zlego w tym jest?
Widac ze tepy w hu* jesteś. Ładne Fragi ? To chyba nie ogladałeś Ng the movie albo Film z isary : - )
btw. Po czym poznac polskich noobów : ) ? , po tym że jakiś pacan pewnie 10 lvl~ napisał piękne fragi bo pierwszy raz film z tibicam oglądał :) :D
Player Killer
25-09-2005, 19:56
Tępi ?? Mhhmmm, być może nie sztuka zabić 40 MS, 49 MS i 42 RP 0.0 lecz jego ruchy były bardzo przemyślane, a na to nie miał zbyt wiele czasu. I nie używał bot-a, poniewaz kilka razy trafił z sd swojego kumpla. Można też zauważyć dobry refleks gdy tachał bp po ziemi i chciał wysłać go parcelem. I wogóle, bardzo szybko pisze na klawiaturze ;)
Tym się podniecam........
AncienciQ
25-09-2005, 19:58
I am lovin it
zygmunt-apollo
25-09-2005, 19:59
dobre pvp, ale jeszcze lepszy team speak/ventrilo oraz glupota przeciwnikow
no w kazdym razie dobra robota
Ty mistrzu wiesz wogule co to jest Ventrilo ? bo narazie nie widać zeby to ci pomagało bo i tak tam z tego co ostatnio widziałem Mediota~ siał . To mozna nazwac piękne fragi a nie 90 rp ktory bije z sdkow po 170 i 75 ek ktorzy zabijają 40 sorca ktory ma 350hp ? : ) gz 100 lvl sie odezwał : - )
zygmunt-apollo
25-09-2005, 20:01
Tępi ?? Mhhmmm, być może nie sztuka zabić 40 MS, 49 MS i 42 RP 0.0 lecz jego ruchy były bardzo przemyślane, a na to nie miał zbyt wiele czasu. I nie używał bot-a, poniewaz kilka razy trafił z sd swojego kumpla. Można też zauważyć dobry refleks gdy tachał bp po ziemi i chciał wysłać go parcelem. I wogóle, bardzo szybko pisze na klawiaturze ;)
Tym się podniecam........
No Kur** noob. "Piękne ruchy to ja moge robić jak sie *******e z dziewczyna
" Oh the pchanie Bp , każdy debil by tak zrobił no chyba ze nie ty :(
"I wogóle, bardzo szybko pisze na klawiaturze " Skad ty to ****@ wiesz ?
Niemniej jednak filmik świetny jest nie lada gratką dla fanów filmików polecam go każdemu, naprawde warto go obejrzeć. :]
Coś pięknego...
Nie rozumiem tylko czemu na samym początku walki bił swojego...
@Costam Apollo
Żeby dobrze pkować trzeba przemyślec co zrobic zanim zaczniesz tępo biec na przeciwnika,chyba ze wolisz szybko dednąc.
Podniecac sie kazdy moze mały i duży i ty nie masz nic do tego <lol>
a po drugie co to ja jestem twoim kolegą ze jestem tempy ? hahah
Spoko filmik :D
Angel of Death
25-09-2005, 20:46
Rzeczywiście świetne pvp, i ten refleks (jak mu koleś zakrył plecak fire bombą ahh ...) i wogóle wyczucie walki.
Player Killer
25-09-2005, 20:49
No Kur** noob. "Piękne ruchy to ja moge robić jak sie *******e z dziewczyna
" Oh the pchanie Bp , każdy debil by tak zrobił no chyba ze nie ty :(
"I wogóle, bardzo szybko pisze na klawiaturze " Skad ty to ****@ wiesz ?
hahhahha, Tobie by pewnie zaj**ali tego loota 8o Obejrzyj jeszcze raz film i zobacz czy szybko pisze...
hostnie ktos na cos innego od rapishdare bo limit mam a filmik bym chcial zobaczyc...
....N/C noobki sie nasluchaly Ze wszscy mowia Dobre PvP i teraz wszyscy pisza ale Zaje**biste PvP Dobre PvP az mi sie zygac chce a pewnie polowa nawet niewie co to znaczy
@up
taaak odezwal sie masta w pvp lol o.O
Widac ze tepy w hu* jesteś. Ładne Fragi ? To chyba nie ogladałeś Ng the movie albo Film z isary : - )
hmmm... :
1.Po czym poznac dziecko? "H*j" tak samo jak chwdp? Przez "H" bys napisal pewnie?
2.A "h*J" mnie obchodza ng the movie? Co mnie Isara? Ja mowie o tym filmie
btw. Po czym poznac polskich noobów : ) ? , po tym że jakiś pacan pewnie 10 lvl~ napisał piękne fragi bo pierwszy raz film z tibicam oglądał :) :D
Wogole nie rozumiem twojego docinku Na poczatku mowisz o zbiorowosci a potem o jakims pacanie,
Idz do szkoly, poucz sie ortografi, skladu zdania etc, a nie marnujesz sie wyzywasz i placzesz na forum, fakt mozna podyskutowac, ale z twoja inteligencja bedzie trudno o to. newb?
Sir-Wojtek Hiberna
26-09-2005, 00:29
8o Gram w Tibie juz bardzo dluuugo, od zawsze interesowaly mnie tematy
jak PK...PvP...Wojny..trapy..itd..(ehhe PA). Widzialem setki filmów, pkowalem
bralem udzial w wojnie. Dalem sie zabic czlowiekowi tylko raz (40lev vs 7ppl
w tym 90+ knight i z 3 sorców). Uwazam ze o ile moje umiejetnosci PvP sa
srednie, to moge uwazac sie za pewnego rodzaju znawce tej tematyki. I
uwazam ze:
-chlopaki nie uzywali botów
-pokazali swietne pvp
Do tego sapiens..z "klonu" del'torro..co pisal o botach.
...moze lepiej nie pisac? :baby:
FILM powinien znalezc sie w galeri kazdego fana PvP.
8o Gram w Tibie juz bardzo dluuugo, od zawsze interesowaly mnie tematy
jak PK...PvP...Wojny..trapy..itd..(ehhe PA). Widzialem setki filmów, pkowalem
bralem udzial w wojnie. Dalem sie zabic czlowiekowi tylko raz (40lev vs 7ppl
w tym 90+ knight i z 3 sorców). Uwazam ze o ile moje umiejetnosci PvP sa
srednie, to moge uwazac sie za pewnego rodzaju znawce tej tematyki. I
uwazam ze:
-chlopaki nie uzywali botów
-pokazali swietne pvp
Do tego sapiens..z "klonu" del'torro..co pisal o botach.
...moze lepiej nie pisac? :baby:
FILM powinien znalezc sie w galeri kazdego fana PvP.
Jesli Ciebie tylko raz zabili (lol?xD?) i to jeszcze 7 high lvlow, to jak Ci sie moze podobac jak jakis 90rp nie moze sobie poradzic z 75 ek? i tylko zabija jakies 30-40? :)
poprostu c***a wiesz o pvp i chcesz udac ze jestes wielkim znawca bo grasz w to pare miechow~
a co do reszty to radze wam poogladac jakies ciekawsze filmiki w stylu jakiegos MS 40-50 owning 60+ albo takie tam, a nei podniecac sie byle ciota z dobrym lvlem :<
Sir-Wojtek Hiberna
26-09-2005, 09:55
Tak ludzie zabili mnie tylko raz (na tej postaci). Po tym jak pkowalem z dwa
tygodnie z pewnym sorcerkiem ;] (co za czasy) zaraz po wygranej wojnie.
I nie napisalem 7 high lev tylko 7 ludzi w tym 1 hight lev.
Ten pan co pkowal....w przeciwienstwie do ciebie wiedzial, ze Knighta 75 lev
nie zabije....Knight tez to wiedzial. A to ze wydziobal mu team pare razy
Muahaha to juz inna sprawa.
i nie wiem czemu pisze czesto zamiast high to hight.....za duzo przebywam z
hiszpanami :baby:
Lord Dreathan
26-09-2005, 14:48
Hmm to wytłumaczcie mi jedno....Gdy dałem filmik z walki DT vs GG w Port Hope gdzie padły naprawde duze lvle (Sampzor 102 MS, Tedrus 88 wtedy, Tommy Fearshblack, Lycanith, Satyren)to pojawiały sie posty, że my jakieś boty uzywamy albo że jesteśmy tacy dobrzy bo wszyscy Del'Toro mieszkaja obok siebie i robią Lan party.A tu nagle jakiś denny filmik Tedrusa jak zabija Korobskure i Rufusa z pomocą Halindira i połowa forum masturbuje się przy tym filmie. Dziwne ??
A to, że jestem "w drugiej drużynie" jak wspomniał jeden z panów nie oznacza, że mówię HAIL DT GG SUX, przeciwinie. To wy jakoś sobie ubzduraliście, że DT to szmaty, PA i w ogóle zakała Tibii a GG to wspaniali polacy + szwedzi walczący o wolność. Dziwne ?? Nie dziwne tylko żałosne z waszej strony.
Tyle~
Film pierwsza klasa :cup: :cup: :cup: :cup: OBY WIECEJ TAKICH FILMOW !!! WIELKIE GRATZ DLA TEGO PANA
@Tokk a wiesz czemu go nie zabił? -.- bo na 1 uha u Knightsolo schodziły mu ~2sd... a Knightsolo miał DUŻO więcej uhów niż Tedrus SD więc z tego jasno wychodzi że walka z nim nie mała najmniejszego sensu :)
Tedrus ma wspaniałe pvp więc nei ma co tu gadać głupot...
PO 1 chcial bym sprostowac, że to nie jest "Pking" jak niektórzy mówią.
@Sir Dreathan
te filmy są właśnie po to żeby dzieci miały radoche czy podniete jak tam chcesz.
I wierz mi znam Tedrusa/Marbola dłużej niz ty i wiem na co go stać.
Telupeje
26-09-2005, 17:08
@Tokk a wiesz czemu go nie zabił? -.- bo na 1 uha u Knightsolo schodziły mu ~2sd... a Knightsolo miał DUŻO więcej uhów niż Tedrus SD więc z tego jasno wychodzi że walka z nim nie mała najmniejszego sensu :)
Tedrus ma wspaniałe pvp więc nei ma co tu gadać głupot...
Wspaniałe PvP? Ja ci ku.rwa pokaże wspaniałe PvP! xDDDDDDD Tylko mi potem nie wypisuj na forum, że jestem PeKa. xDDDDDDDDD
"Dalem sie zabic czlowiekowi tylko raz"
Tak ludzie zabili mnie tylko raz (na tej postaci).
No wiem cioto ze on wiedzial ze nie da rady temu 75ek, ale jesli ty jestes taki dobry ze dajesz rady z kazdym przeciwnikiem to nie powinno Cie to podniecac ze zabil jakies 30+ nie dal rady z tym ek, nie? :P
W tym filmie jedyne dobre to jak koles sie bawi kiedy kupuje parcel.
Chcecie zobaczyc jak wyglada pvp? Zobacz film nagrany przez Dt albo BW.
-=DanieL=-
26-09-2005, 17:15
Chłopie ja miałem hunta od exaila i miałem 28 ms i a on 68 lev i przebiegłem pól edron i mnie niezabił ;] choć walił po 185 z sd czyli miał mnie na 2 shoty i zwiałem do depot więc sie niepodniecaj excailem
No wiem cioto ze on wiedzial ze nie da rady temu 75ek, ale jesli ty jestes taki dobry ze dajesz rady z kazdym przeciwnikiem to nie powinno Cie to podniecac ze zabil jakies 30+ nie dal rady z tym ek, nie? :P
W tym filmie jedyne dobre to jak koles sie bawi kiedy kupuje parcel.
Chcecie zobaczyc jak wyglada pvp? Zobacz film nagrany przez Dt albo BW.
lol to posluchaj "cioto":
teraz to on zabil jakis tam 30 lv? A potem co bedzie? Ze zabil jakis noobow z 10 lv? To my czekamy az nam umiescisz tutaj wlasny film w ktorym zabijasz 70+ ek swoim dajmy na to 90+ lv palem, czekamy z niecierpliwosca;)
Yyy pvp bw? Aimboty zaliczasz do pvp? LoL to naprawde jestes za***istym znawca hoho wole pogratulowac komus kto zabija dwoch sorcow 40+ bez aimbota a nie gdzie ktos zabija z aimbotem ludzi majacych wieksze poziomy, temu panu juz podziekujemy bo zaraz powie ze bw nie uzywalo aimbotow;)
Zanim zaczniesz krytykowac, plakac, wyklinac na forum pokaz ze masz racje, a nie lamerskie posty zaczynajacych sie od slow "cioto" ;)
Aldruhn of Aldora
26-09-2005, 17:24
BW sux xD
Hehe nie ma co..
BW sux xD
Hehe nie ma co..
To dlatego bez Masaka i Nemtora nie wychodziliscie z pz? :)
Dlaczego lv 100+ boja sie 60-80? :P jesli nawet by uzywali aimbotow to i tak trzeba miec pvp zeby was zabic ;)
@ten wyzej
Filmow nie robie ale jak chcesz to zobacz war stats z ostatniej wojny na aldorze i fragi "Sir Lamurus" ;) na tobie chyba tez mam, nie aldruhn? :o
Zapomnialbym...
Co do aimbotow, to moge poszukac i pokazac Ci screen z gc EM gdzie jesli dobrze pamietam Wilaggio albo Willy Stonesoul pisal cos w stylu : dobra aimbot on, gdzie oni sa?
Bardzo fajny film, widze ze ten Tedrus jest dobrze "wyszkolony" :) w walce ;)
Aldruhn of Aldora
26-09-2005, 18:07
To dlatego bez Masaka i Nemtora nie wychodziliscie z pz? :)
Dlaczego lv 100+ boja sie 60-80? :P jesli nawet by uzywali aimbotow to i tak trzeba miec pvp zeby was zabic ;)
@ten wyzej
Filmow nie robie ale jak chcesz to zobacz war stats z ostatniej wojny na aldorze i fragi "Sir Lamurus" ;) na tobie chyba tez mam, nie aldruhn? :o
Zapomnialbym...
Co do aimbotow, to moge poszukac i pokazac Ci screen z gc EM gdzie jesli dobrze pamietam Wilaggio albo Willy Stonesoul pisal cos w stylu : dobra aimbot on, gdzie oni sa?
Lamurus to hiszpan wiec nie ******* glupot jak nie wiesz. I pokaz mi kiedy w dp sie chowalem..
Lamurus to hiszpan wiec nie ******* glupot jak nie wiesz. I pokaz mi kiedy w dp sie chowalem..
Znowu zaczynamy...
Como coño te lo tengo que demostrar que soy yo? :P
Aldruhn of Aldora
26-09-2005, 18:19
Znowu zaczynamy...
Como coño te lo tengo que demostrar que soy yo? :P
W takim razie kiedy ostatnio i gdzie Cie zabilismy ?:)
W takim razie kiedy ostatnio i gdzie Cie zabilismy ?:)
Pare dni temu w port hope? cialo bylo puste bo wy***alem bp do wody. Mialem skulla bo sie bawilem z jakims sorkiem.
Zdalem?:P
Telupeje
26-09-2005, 19:11
Pare dni temu w port hope? cialo bylo puste bo wy***alem bp do wody. Mialem skulla bo sie bawilem z jakims sorkiem.
Zdalem?:P
Ty zdrajco narodu polskiego!!! Wyjechałes do Madrytu truskawki zbierac bo w Polsce za malo zarabiales!!!!!!!!!!!!!! "Wypi.ierdalaj z Polski!"...ops...Ty nie z Polski!://///
yO;-)
jedno zdanie : sir dreathan ... buahaha jak tedrus moze uzywac aimbota ty lajzo jak trafial w halindira ...? brak mi slow stary co do ciebie btw. vexmin nabil fraga na tobie hahah:D
its a guy called daffy playing during that sneaka well known player from elysia with the name Daffy von tras delited him self becaouse of he wanted to quitt and now he started again.
so thats whos on tedrus and fec vito
Aldruhn of Aldora
26-09-2005, 20:10
Ty zdrajco narodu polskiego!!! Wyjechałes do Madrytu truskawki zbierac bo w Polsce za malo zarabiales!!!!!!!!!!!!!! "Wypi.ierdalaj z Polski!"...ops...Ty nie z Polski!://///
Podnieca cie to ?:O
yO;-)
jedno zdanie : sir dreathan ... buahaha jak tedrus moze uzywac aimbota ty lajzo jak trafial w halindira ...? brak mi slow stary co do ciebie btw. vexmin nabil fraga na tobie hahah:D
its a guy called daffy playing during that sneaka well known player from elysia with the name Daffy von tras delited him self becaouse of he wanted to quitt and now he started again.
so thats whos on tedrus and fec vito
Wiec tak, Dreathan i Althunus to cio** bo nawet jesli to byly takie tylko fragi na jakis 40 i 49 sorcu. po 1 jesli ktos zna to Knightsolo I korobskura to Messiah i Breaker z Novej, wielkie legendy tamtego swiata, dostali poprostu wpie****. ale Daffy pokazal klase, ma swietne pvp i nikt tego nie moze podwarzyc :)
Telupeje
26-09-2005, 21:07
Podnieca cie to ?:O
Ta! Podniecaja mnie mieszkańcy Madrytu!!! Szczególnie Tokk!!!
Me estoy poniendo muy humendo, Tokk!; )
Lord Dreathan
26-09-2005, 21:18
Rzeczywiście trzeba miec super PvP aby na 90 lv powalic 2 ziomow na 40+ m sorcow ktorzy niemaja nawet 400 hp. Bardzo trudne. I znowu zarzucone falszywe oskarżenia o aimboty uzywane przed dt/bw. Normalnie rzygac mi sie chce jak czytam te wasze durnowate/blaznowate wypowiedzi. Moze powiedzie jeszcze ze uzywalismy aimbota jak zabijalismy Hixando na femour hills? Ta napewno bo my to bw/dt jestesmy zli i podli i niemamy PvP. plx napiszcie do GM'a ze uzywamy aimbota plx plx plx plx. Powiem tyle, pi3rdolcie bzdury jak zawsze.
zygmunt-apollo
26-09-2005, 21:21
dobra nooby polskie ktorych podnieca jak 90 rp zabije 40 sorca bez uhów zamknąć morde blz;)
Ta! Podniecaja mnie mieszkańcy Madrytu!!! Szczególnie Tokk!!!
Me estoy poniendo muy humendo, Tokk!; )
Te quiero mucho :* xD
Hail Black Widows!
Właśnie było widać jak kolega z gildi Dennisa niejaki Knightsolo nieuzywa aim bota ;) .. koles latał na attack i fallow za tym palkiem i pisal sobie i go sam uhał bot.. a Teredus ile razy walił sd w kratke na której sam stoi jak przeciwnik był obok i ile razy walił w tego knighta swojego sd.. n1 aim w takim razie.. roz***ali ich we 2 jak psów.. szacunek dla tego pana ;)
Rzeczywiście trzeba miec super PvP aby na 90 lv powalic 2 ziomow na 40+ m sorcow ktorzy niemaja nawet 400 hp. Bardzo trudne. I znowu zarzucone falszywe oskarżenia o aimboty uzywane przed dt/bw. Normalnie rzygac mi sie chce jak czytam te wasze durnowate/blaznowate wypowiedzi. Moze powiedzie jeszcze ze uzywalismy aimbota jak zabijalismy Hixando na femour hills? Ta napewno bo my to bw/dt jestesmy zli i podli i niemamy PvP. plx napiszcie do GM'a ze uzywamy aimbota plx plx plx plx. Powiem tyle, pi3rdolcie bzdury jak zawsze.
hmm, czytaj uwaznie albo naucz sie czytac uwaznie idioto, napisalem gdzies ze dt uzywa aimbotow? Nie wiec stfu, ogladales bw the movie? Byla scenka gdzie 2 kolesi z bw biegaja zygzakami, a to znikali z pola widzenia a to sie pojawiali, i zawsze sd trafial w cel, nie bylo zadnej "chmurki", zadnej 0.
Kogo obchodzi czy uzywaliscie bota jak zabijaliscie Hixando? Who fuckin cares lol? Po co ty laczysz dt z bw z aldory (nie z beryli)? Mi chodzi konkretnie o filmik bw, wiec twoj post ni jak ma sie z ogolnym tematem ktorym bylo zwykle gratz dla pvp tedrusa ktore musialo zostac przerwane przez wtracanie sie takich osob jak ty gl00pimi komentarzami. A wiesz co niewiem czy jestes dzieckiem czy mnie traktujesz jak dziecko ale powiem jedno, koncowe zdania twojego postu sa po prostu zalosne ;d
ja nie mam nic do dt, nie sadze zeby uzywali aimbota, nie mam nic do nikogo, jak oni fraguja to gratuluje, jak gg fraguje to takie osoby jak ty chca tylko nastawic ich w zlym swietle -.-'
nie umiesz powiedziec gratz? Nie bo jestes z dt?
Ja mowie gratz i tyle
dobra nooby polskie ktorych podnieca jak 90 rp zabije 40 sorca bez uhów zamknąć morde blz;)
odezwal sie noob, czemu sie powtarzasz? Oho i co z tego z nie mial jak zakladasz uhow? Frag to frag, nie bedziesz dyktowal kto ma sie zamknoc ok? Moze dlatego ze jestes "polskim noobem" lol.
Sozemego
26-09-2005, 23:32
Ty mistrzu wiesz wogule co to jest Ventrilo ? bo narazie nie widać zeby to ci pomagało bo i tak tam z tego co ostatnio widziałem Mediota~ siał . To mozna nazwac piękne fragi a nie 90 rp ktory bije z sdkow po 170 i 75 ek ktorzy zabijają 40 sorca ktory ma 350hp ? : ) gz 100 lvl sie odezwał : - )
no niestety wiem co to jest, nie uzywalismy tego w 1 walce, i oczywiscie mediota nas wszystkich solo zabil. I co probojesz byc "fajny" wstawiajac te tluste usmieszki ? coz niestety nie dziala :<
Sir-Wojtek Hiberna
27-09-2005, 01:02
Mozecie mówić co chcecie, ale wiekszosc szwedów nie uzywa botów.
OFcoze....to nic ze podobnie cieli wtedy kiedy botów jeszcze nie bylo.
Zawsze jednak znajdzie sie banda jelopów...którzy umieja tylko krytykowac.
Nie umieja docenic nic poza wlasnymi osiagnieciami ( o ile takie posiadaja).
Meczace jest sluchanie "bot..." " uh..bot" gdy dwie osoby trafia z sd do celu
w podobnym czasie, lub gdy gracz po prostu szybko sie uha....
Anyway Ozzy Tha King Rox forever :cup:
Nie ma aimbota jak niektóre dzieci tu twierdzą , jest dobry , szybki czas reakcji i dobre pvp , dobry plan i szkoda ze walczył z takimi powiedzmy 50 lewelkami bo tylko ich mógł zabić chociaz używali auto-UH co ewidentnie widać , a nawet potwierdzają to w filmiku sami poszkodowani ...
A więc wreszcie doczekaliśmy się kolejnego człowieka o pvp tak dobrym jak Valise i może nawet lepszym ?
Btw. bardzo szybka reką, wjedenj chwili przesuwagościa a zaraz w next sekundzie leci sd, nie wielu tak umie. Grats
Edit.
Dopiero teraz poprzeczytaniu powyższych postów żal mi się was zrobiło,
Mowicieżezabić takim charem to nie żaden problem? TO ZRÓBCIE takiego chara, pewnie nigdy takich nie będziecie mieć, Mówicie że niema sie czym podniecać? , ja się nie podniecam poprostu jestem pod wrażeniem. Mówcie żeto jest gówno anie pvp, więc pokarzcie swoje ****a, wykarzcie się, anie *******cie głupio. To jest ten problem wiekoszci polakow, nie umia przyznac ze ktos jest lepszy od nich. Brak mi słów...
E tam, przesadzacie. Bardzo ladna gra, widac, ze doswiadczony i sprawny gracz.
Potrafi zabic kilka osob, mimo tego, ze jeszcze wiecej osob mu przeszkadza.
Jestem na tak. :)
Ludzie zauważcie różnicę pomiędzy zabijaniem 10lvla przez 30, a 50przez 70 i zastanówcie się zanim coś napiszecie...
Lord Dreathan
27-09-2005, 15:02
hmm, czytaj uwaznie albo naucz sie czytac uwaznie idioto, napisalem gdzies ze dt uzywa aimbotow? Nie wiec stfu, ogladales bw the movie? Byla scenka gdzie 2 kolesi z bw biegaja zygzakami, a to znikali z pola widzenia a to sie pojawiali, i zawsze sd trafial w cel, nie bylo zadnej "chmurki", zadnej 0.
Kogo obchodzi czy uzywaliscie bota jak zabijaliscie Hixando? Who fuckin cares lol? Po co ty laczysz dt z bw z aldory (nie z beryli)? Mi chodzi konkretnie o filmik bw, wiec twoj post ni jak ma sie z ogolnym tematem ktorym bylo zwykle gratz dla pvp tedrusa ktore musialo zostac przerwane przez wtracanie sie takich osob jak ty gl00pimi komentarzami. A wiesz co niewiem czy jestes dzieckiem czy mnie traktujesz jak dziecko ale powiem jedno, koncowe zdania twojego postu sa po prostu zalosne ;d
ja nie mam nic do dt, nie sadze zeby uzywali aimbota, nie mam nic do nikogo, jak oni fraguja to gratuluje, jak gg fraguje to takie osoby jak ty chca tylko nastawic ich w zlym swietle -.-'
nie umiesz powiedziec gratz? Nie bo jestes z dt?
Ja mowie gratz i tyle
Aby trafić z runy nie trzeba być jakimś super wielkim Pvp'erem, wystrarczy dobre oko i ręka. Żałosne to są wasze wypowiedzi, które muszę poprawiać i komentować. Nie powiem "gratz" bo czego mam im gratulować ? Zabicia 49 Ms i 40 Ms ? xDDDD Buahahahaha dobre sobie, rzeczywiście baardzo się namęczyli z nimi >.<
Kandox Reyo
27-09-2005, 15:12
Swietna walka szkoda że knightsolo też nie dednal to już by był wyczyn niezły ;)
ale brecha przy czytaniu tego... i z tego co wielu z was pisze to doszedłem o tekiego wniosku:
GG są święci! Chodzą codziennie do kościoła za co Bóg wynagrodził im wspaniałym pvp i są w ogóle najwspanialsi...
a DT jest złe używają aimbotów, uhbotów i w ogóle nawet używają botów do ozdabiania domków i nawet okradają niewinne staruszki z renty! Tak DT is evul! ;<
może nie napisali niektózy tego dosłownie ale czytając co niektóre posty mam wrażenie że tak myślicie...
A poza tym Tedrusa Bóg niedlugo pokara bo znęca się nad słabszymi! :(
Aby trafić z runy nie trzeba być jakimś super wielkim Pvp'erem, wystrarczy dobre oko i ręka. Żałosne to są wasze wypowiedzi, które muszę poprawiać i komentować. Nie powiem "gratz" bo czego mam im gratulować ? Zabicia 49 Ms i 40 Ms ? xDDDD Buahahahaha dobre sobie, rzeczywiście baardzo się namęczyli z nimi >.<
lol ty nas poprawiasz? hahaha w niby jaki sposob? I ty mowisz ze kazdy twierdzi ze dt sa zli, aimbotow uzywali etc etc a sam to stwarasz mowiac, "Czego mam im pogratulowac". To nie gratuluj, nie poprawiaj, nie placz, nie pouczaj wogole mozesz sie nie wypowiadac jesli mozna, nikt plakac nie bedzie. Dla ciebie pvp to tylko umiejetnosc celowania z run? ahahha to dowidzenia panu, mistrzowi w pvp. Sorry ale musze stwierdzic ze nie rozumiem juz sensu twoich postow wiesz? Masz problemy z logicznym rozumowaniem? Jesli nie to odpisz jakos bardziej inteligetniej na mojego poprzedniego posta a nie jedynie "zalosne sa te wasze wypowiedzi" dla mnie to oznacza ze wymiekles i musiales cos napisac, wiec palnoles byle co np: musze poprawiac i komentowac. Ubaw po pachy, musisz? Nic nie musisz mozesz isc na dwor, zycie jest piekne po co sie marnujesz po co poprawiasz? Hahah widzisz nikt tu nie potrzebuje poprawek kogos, dla kogo pvp to jedynie celowanie z run, baba ;)
btw. Nie pisz ze nasze posty sa zalosne - my przynajmniej potrafimy podac argumenty jakies konkretne naszego rozumowania, ty sie ograniczasz do dziecinych komentarzy "Nie powiem gratz" to nie mow i sie zamknij ;)
Thomas'Dark
27-09-2005, 17:27
Fajny film tylko troche DŁUGI... :]
Filmik niezły fajne pvp gosc ma ;] Ja mam pvp na 0 ponieważ od początku moim servem jest harmonia :P Czasem żałuje że nie moge kogoś zabić :evul:
Edit: Mój kolega gra na Beryli i troche objaśnił mi sytuację z tej wojny. Pograłem też jego charem i muszę stwierdzić że DT są załośni. HAIL GG :) Telupeje i Lord Dreathan jesteście żałośni. Zazdrościcie umiejętności pvp i tyle i jeszcze szczyt hamstawa żeby oskarżać kogoś o aimbota :EEK!: Schowajcie głowy do piasku :]
Hmm to wytłumaczcie mi jedno....Gdy dałem filmik z walki DT vs GG w Port Hope gdzie padły naprawde duze lvle (Sampzor 102 MS, Tedrus 88 wtedy, Tommy Fearshblack, Lycanith, Satyren)to pojawiały sie posty, że my jakieś boty uzywamy albo że jesteśmy tacy dobrzy bo wszyscy Del'Toro mieszkaja obok siebie i robią Lan party.A tu nagle jakiś denny filmik Tedrusa jak zabija Korobskure i Rufusa z pomocą Halindira i połowa forum masturbuje się przy tym filmie. Dziwne ??
Tak a w ile osób ich zabiliście?! A tak pozatym to jakiś koleś z Dt pisał, że uh bot ma ^^ 8o Tedrus praktycznie sam ich zabil bo ten knight tylko dobijał exori, ale raz chyba się spóźnił! I pamietaj, że filmiki z trapów/open walk to całkiem inna bajka niż filmik typu co nakręcił tedrus! ;)
Nikt nie zaprzeczy, że Tedrus nie ma umiejętności PvP :) Gz dla niego :)
Sir-Wojtek Hiberna
27-09-2005, 17:41
No Me Mates Amigo!
najlepsze to w tym filmie jest jak tedrus gada na lodzi
hi
tedrus
yes
huahuauhauuha xD
to ze bil haindira z sd po pare razy z rzedu juz mniej ale smieszy rowniez ;)
Telupeje
27-09-2005, 18:14
Edit: Mój kolega gra na Beryli i troche objaśnił mi sytuację z tej wojny. Pograłem też jego charem i muszę stwierdzić że DT są załośni. HAIL GG :)
Proszem niem!!!!!!!!: ((((((((
Telupeje i Lord Dreathan jesteście żałośni. Zazdrościcie umiejętności pvp i tyle :]
Nie zazdroszcze bo mam lepsze: )
Vendraal
27-09-2005, 18:19
Filmik jest naprawde lux, oto jak powinno sie walczyc pvp ale jednak czegos mi zabraklo... to cos to sorc h lvl + ue i w efekcie dead bodies everywhere :evul:
Lord Dreathan
27-09-2005, 18:29
lol ty nas poprawiasz? hahaha w niby jaki sposob? I ty mowisz ze kazdy twierdzi ze dt sa zli, aimbotow uzywali etc etc a sam to stwarasz mowiac, "Czego mam im pogratulowac". To nie gratuluj, nie poprawiaj, nie placz, nie pouczaj wogole mozesz sie nie wypowiadac jesli mozna, nikt plakac nie bedzie. Dla ciebie pvp to tylko umiejetnosc celowania z run? ahahha to dowidzenia panu, mistrzowi w pvp. Sorry ale musze stwierdzic ze nie rozumiem juz sensu twoich postow wiesz? Masz problemy z logicznym rozumowaniem? Jesli nie to odpisz jakos bardziej inteligetniej na mojego poprzedniego posta a nie jedynie "zalosne sa te wasze wypowiedzi" dla mnie to oznacza ze wymiekles i musiales cos napisac, wiec palnoles byle co np: musze poprawiac i komentowac. Ubaw po pachy, musisz? Nic nie musisz mozesz isc na dwor, zycie jest piekne po co sie marnujesz po co poprawiasz? Hahah widzisz nikt tu nie potrzebuje poprawek kogos, dla kogo pvp to jedynie celowanie z run, baba ;)
btw. Nie pisz ze nasze posty sa zalosne - my przynajmniej potrafimy podac argumenty jakies konkretne naszego rozumowania, ty sie ograniczasz do dziecinych komentarzy "Nie powiem gratz" to nie mow i sie zamknij ;)
Co za ***** debil....poprawiam wasze beznadziejne wypowiedzi typu "Tedrus ma za***iste pvp" co o tym świadczy ? Że zabił Korobskure, który praktycznie cały czas biegał góra/dół, albo w linii prostej ? To nawet ślepy by trafił. C*** mnie obchodzi co myślicie o moich postach, dla mnie jesteście tępymi śmiecami, którzy gówno wiedzą o wojnie a najbardziej się rzucają. A ci co grają na Beryli i jadą mnie i Althunusa to takie cioty, że tylko na forum się umieją rzucać a w Tibii to co - boicie się, że padniecie ?? Tacy jesteście mądrzy ? Hę ?
Lord Dreathan i Telupeje jak jesteście tacy cfani to proponuje solo na OTSie. Zobaczymy kto wygra :] Prawada jest taka że liżecie dupe DT zobaczymy po wojnie :] Wy***io was na zbity pysk i będziecie musieli płacić :) Niech all poczytajo ten wywiad http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=38171 i zobaczcie jak pan Althunuus czy jak mu tam szybko zmienia zdanie :]
Telupeje
27-09-2005, 18:59
mam pvp na 0 ponieważ od początku moim servem jest harmonia
Lord Dreathan i Telupeje jak jesteście tacy cfani to proponuje solo na OTSie.
Wnioskuje z twoich postow, ze wlasnie bota sciagnales. xDDDDDDDDDD OMG co za baran!-,-
Prawada jest taka że liżecie dupe DT zobaczymy po wojnie Wy***io was na zbity pysk i będziecie musieli płacić
1. Nie lize dupy DT
2. Nie moga mnie wyj.ebac bo nie jestem w DT tylko w BW. xDDD Ponownie pokazujesz jakim kiepem jestes.; pppp
Niech all poczytajo ten wywiad http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=38171 i zobaczcie jak pan Althunuus czy jak mu tam szybko zmienia zdanie Było juz wiele razy mowione, ze drehu przerobil wywiad, wiec ponownie zlamiles. ; )
Co za ***** debil....poprawiam wasze beznadziejne wypowiedzi typu "Tedrus ma za***iste pvp" co o tym świadczy ? Że zabił Korobskure, który praktycznie cały czas biegał góra/dół, albo w linii prostej ? To nawet ślepy by trafił. C*** mnie obchodzi co myślicie o moich postach, dla mnie jesteście tępymi śmiecami, którzy gówno wiedzą o wojnie a najbardziej się rzucają. A ci co grają na Beryli i jadą mnie i Althunusa to takie cioty, że tylko na forum się umieją rzucać a w Tibii to co - boicie się, że padniecie ?? Tacy jesteście mądrzy ? Hę ?
Sluchaj idioto, kto cie prosi zebys poprawial? Wiec zamknij swoja buzie. A nawet jesli tak pisza ze ma za***iste pvp to co? Zabronisz im tak myslec? Wladca umyslow sie znalazl lol, wyjdz. Ty dla mnie jestes dzieckiem a nie smieciem, nie dojrzalym gowniarzem ;) Co sie tak unosisz? Dziecko sie zdenerwowalo, Widzisz, zabil Korobskure ktory biegal gora/dol a Excail nie potrafil zabic Feca Vito ktory tez biegal gora/dol wiec prosze cie nie pograzaj sie ok? A wiesz czemu ludzie na was "jada"? Bo jak ktos potrafi sie zachowac, to pogratuluje fragow przeciwnej druzyny, a wy odrazu z placzem i z wyzwiskami. Kto tu sie na ciebie rzuca? To forum jest do dyskusji a nie do pokazania kto jest lepszy wiec nie cwaniakuj.
btw. dodam jeszcze raz, zamknij sie i nie poprawiaj postow kogos innego. Zwroc uwage jakie ty beznadziejne posty piszesz. Ktos cie prosil zebys poprawial? Wyzwiskami nikogo nie przekonasz wiec s-t-f-u.
Lord Dreathan
27-09-2005, 19:06
Lord Dreathan i Telupeje jak jesteście tacy cfani to proponuje solo na OTSie. Zobaczymy kto wygra :] Prawada jest taka że liżecie dupe DT zobaczymy po wojnie :] Wy***io was na zbity pysk i będziecie musieli płacić :) Niech all poczytajo ten wywiad http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=38171 i zobaczcie jak pan Althunuus czy jak mu tam szybko zmienia zdanie :]
Tia, wywiad był ostro zmodernizowany xDDDD
A co do walki na Ots to czemu nie, oczywiście bez bota >.<
@ FLO
Wiek nie ma znaczenia, liczy się inteligencja oraz argumenty. Unosić się będe i mam w dupie co o tym myślisz jak Ci sie nie podoba to sam wyjdź albo trzymaj mordę na kłódkę. Będe was poprawiać, męczyć, gnębić, komentowac, denerwować póki nie wypi3rd0le wszystkich bałwanów z forum czy wam sie to podoba czy nie.
P.S
Double post, sry
Lord Dreathan
27-09-2005, 19:11
Tia, wywiad był ostro zmodernizowany xDDDD
A co do walki na Ots to czemu nie, oczywiście bez bota >.<
@ FLO
Wiek nie ma znaczenia, liczy się inteligencja oraz argumenty. Unosić się będe i mam w dupie co o tym myślisz jak Ci sie nie podoba to sam wyjdź albo trzymaj mordę na kłódkę. Będe was poprawiać, męczyć, gnębić, komentowac, denerwować póki nie wypi3rd0le wszystkich bałwanów z forum m.in. Ciebie
Aby trafić z runy nie trzeba być jakimś super wielkim Pvp'erem, wystrarczy dobre oko i ręka
Skoro tak uważasz, to po co wczesniej zabierasz głos:
Pffffffff och tak rzeczywiście wspaniały AIMBOT a nie pvp, chyba wam się słowa poj3bały >.<
Przecież, "wystarczy dobre oko i ręka"..
C*** mnie obchodzi co myślicie o moich postach, dla mnie jesteście tępymi śmiecami
A tutaj pokazałeś poziom, jaki sobą reprezentujesz (a raczej jego brak).
Reszty Twoich postów nie chce mi się komentować, nie dajesz żadnych argumentów tylko klniesz ciągle się czytać nawet tego nie chce..
@ FLO
Wiek nie ma znaczenia, liczy się inteligencja oraz argumenty. Unosić się będe i mam w dupie co o tym myślisz jak Ci sie nie podoba to sam wyjdź albo trzymaj mordę na kłódkę. Będe was poprawiać, męczyć, gnębić, komentowac, denerwować póki nie wypi3rd0le wszystkich bałwanów z forum m.in. Ciebie
hehe, no wlasnie dobrze powiedziales inteligencja, mam to traktowac jak grozbe? haha chlopcze nie rozmieszaj mnie, jestem na tym forum dluzej od ciebie i nie mow mi czy mam wychodzic czy nie ok idioto? Gnebic? hahah myslisz ze ktos sie przejmie postami dziecka bez zycia dla ktorego tibia jest above the all? Meczyc, hmm mnie nie zmeczysz moge pisac ciagle byle bys nie zaznal satysfakcji mendo;) Denerwowac, oo tak raczej smieszyc bo jakos mnie nie zdenerwowales. Jesli masz zamiar wypie*dolic wszystkich balwanow to zacznij od siebie ok? Zrobisz jakis pozytek dla forum ;)
Dobrze to powiedziales! Argumenty, jakie ty masz argumenty procz "noobyy, balawny, cioty"? Argumenty dziecka bez zycia tak wygladaja haha gr47z.
Wiesz w czym czuje sie lepszy? Ze nie potrafisz znalesc konkretnej odp na moje posty wiec wyzywasz a to oznacza ze jestes cienka piz*a;) Zabiles sie wlasnymi zdaniami np. 'liczy sie inteligencja" haha u made my day newb!;)
jak dla mnie to topic do zamkniecia bo sie nieprzyjemnie robi... a poza tym co poniektórzy gadają głupoty typu "we jesteście gowniarze bo jesteście w dt! i dt ssie bo w ogóle wygrali a w gg było więcej polaków i dltego dt ssie!" przynajmniej ja większość tych obelg w taki sposób odbieram i czuje że nie jestem jedyny w takim przekonaniu....
Close Plx ;P
No Me Mates Amigo!
are lo q m salga de las pelotas men :]
Skoro Althunus ma takie super bajeranckie wyczesane w kosmos pvp to neich nagra filmik ze swoim udzialem jak zabija ot chocby 45 pala labo nawet sorca. Wtedy będziemy mogli pogadać czy znasz sie na rzeczy bo w wojnie JNA vs DT jakos mocno nei zaszczyciles wszystkich swoimi fragami o ile pamietam to miałeś 1 na Halinirze *ale na 100% go nei zsolowales). Wiec czekamy na filmik z toba. Ciao.
Lord Dreathan
27-09-2005, 21:41
hehe, no wlasnie dobrze powiedziales inteligencja, mam to traktowac jak grozbe? haha chlopcze nie rozmieszaj mnie, jestem na tym forum dluzej od ciebie i nie mow mi czy mam wychodzic czy nie ok idioto? Gnebic? hahah myslisz ze ktos sie przejmie postami dziecka bez zycia dla ktorego tibia jest above the all? Meczyc, hmm mnie nie zmeczysz moge pisac ciagle byle bys nie zaznal satysfakcji mendo;) Denerwowac, oo tak raczej smieszyc bo jakos mnie nie zdenerwowales. Jesli masz zamiar wypie*dolic wszystkich balwanow to zacznij od siebie ok? Zrobisz jakis pozytek dla forum ;)
Dobrze to powiedziales! Argumenty, jakie ty masz argumenty procz "noobyy, balawny, cioty"? Argumenty dziecka bez zycia tak wygladaja haha gr47z.
Wiesz w czym czuje sie lepszy? Ze nie potrafisz znalesc konkretnej odp na moje posty wiec wyzywasz a to oznacza ze jestes cienka piz*a;) Zabiles sie wlasnymi zdaniami np. 'liczy sie inteligencja" haha u made my day newb!;)
Normalnie brak mi słów aby opisać jaka mnie rozpacz bierze gdy czytam to co piszesz...myślisz, że 15 latkowie to co ?? Dzieci specjalnej troski ?? Może twoi koledzy z osiedla, ale ja nie. Może i mam 15 lat, ale zapewniam Cię, że Tibia to nie moje całe życie, chodzę do szkoły, uczę się, gram w piłkę itd. Na twoje posty nie zamierzam odpowiadać ponieważ są tak śmieszne podobnie jak zmyślone przez Ciebie bajki, że jestem jakiś napalonym maniakiem Tibii. Dalsze twoje głupoty poprostu zignoruję gdyż nie są one warte niczyjej uwagi. A z forum nie odejdę gdyż ktoś musi wytykać takim palantom jak np. ty, którzy nic nie wiedzą o wojnie a najwięcej o tym piszą i na dodatek kłócą się bez sensu.
P.S
Słusznie zauważył Igrexou - Temat do zamknięcia gdyż rzeczywiście robi się z tego bezsensowna dyskusja, w której i tak ja i Althunus mamy rację :0
Normalnie brak mi słów aby opisać jaka mnie rozpacz bierze gdy czytam to co piszesz...myślisz, że 15 latkowie to co ?? Dzieci specjalnej troski ?? Może twoi koledzy z osiedla, ale ja nie. Może i mam 15 lat, ale zapewniam Cię, że Tibia to nie moje całe życie, chodzę do szkoły, uczę się, gram w piłkę itd. Na twoje posty nie zamierzam odpowiadać ponieważ są tak śmieszne podobnie jak zmyślone przez Ciebie bajki, że jestem jakiś napalonym maniakiem Tibii. Dalsze twoje głupoty poprostu zignoruję gdyż nie są one warte niczyjej uwagi. A z forum nie odejdę gdyż ktoś musi wytykać takim palantom jak np. ty, którzy nic nie wiedzą o wojnie a najwięcej o tym piszą i na dodatek kłócą się bez sensu.
P.S
Słusznie zauważył Igrexou - Temat do zamknięcia gdyż rzeczywiście robi się z tego bezsensowna dyskusja, w której i tak ja i Althunus mamy rację :0
Tylko w tym cie popieram wiek nie oznaca niczego ja mam 14 lat a bym rozjechal nie jedengo starszego gracza w tibi wiek sie zupelnie nie liczy, wiec FLO zamknij juz ryj i wy*******aj ztad proste? jak nie to mozemy sie spotkac na jakims otsiku ;)
Komandos
27-09-2005, 22:37
I jaki z tego morał?
Nie warto tutaj dawać żadnych filmów .....
P.S
hmm napisales ze ktos sie kloci bez sensu, ale kto te klotnie zaczol? Kto zaczol mowic ze tedrus uzywal Aimbota? Sam zaczoles stwarzac, heh a skad wiesz czy mam pojecie o wojnie czy nie? Jak to wywnioskowales? To ze powiedzialem gratz na temat Tedrusa? Najwiecej sie ty klocisz, wmawiajac innym ze jestes jakis masta or smth. Heh ciagle odpowiadasz na moje posty wiec czemu klamiesz? Na tego tez pewnie odpowiesz dodawajac do tego pare przeklenstw takich dziecinych;d I
ps. o jakiej racji mowisz? bo juz sie zaplatalem ;d w sumie niewazne bo i tak nie masz racji w niczym co powiesz ;d
I jaki z tego morał?
Nie warto tutaj dawać żadnych filmów .....
pewnie ze nie mozna! Bo zaraz idioci z druzyny przeciwnej zaczna klnoc, wyzywac ludzi ktorzy gratuluja fragow. Fakt takich chloptasi troche tu jest, a jak im zwrocisz uwage to wypedzaja z forum zalosne nie ?;dd
Tylko w tym cie popieram wiek nie oznaca niczego ja mam 14 lat a bym rozjechal nie jedengo starszego gracza w tibi wiek sie zupelnie nie liczy, wiec FLO zamknij juz ryj i wy*******aj ztad proste? jak nie to mozemy sie spotkac na jakims otsiku ;)
jak zaczniesz wyzywac to idz do szkoly i naucz sie ortografii plax. To ty idz "ztad", lol na serio padasz od wlasnej pisowni, nastepnym razem nie zdradzaj wieku. Ryj to maja swinie i poszczegolne przypadku ludzi np. ty ;)
Lord Dreathan
27-09-2005, 22:43
Widzę, że masz bana w Tibii :D Więcej opanowania na forum xDDD
@ Komandos
Jest w tym ziarno prawdy :D
Dlaczego wy nie potraficie zrozumieć tego co mówię....ja poprostu uważam, że filmik nie ukazuje nic szczególnego i nie wiem z jakiego powodu większość forumowiczów zachwyca się tym filmem. Ja nadal twierdzę, że film jest bardzo słaby i nie oddaje treści tytułu tematu
Widzę, że masz bana w Tibii :D Więcej opanowania na forum xDDD
@ Komandos
Jest w tym ziarno prawdy :D
Dlaczego wy nie potraficie zrozumieć tego co mówię....ja poprostu uważam, że filmik nie ukazuje nic szczególnego i nie wiem z jakiego powodu większość forumowiczów zachwyca się tym filmem. Ja nadal twierdzę, że film jest bardzo słaby i nie oddaje treści tytułu tematu
i widzisz, juz inaczej sie rozmowa uklada, jakbys tak pisal od poczatku to by bylo spokojnie bez wyzwisk;> nie twierdzilem ze tedrus to masta w pvp czy cos po prostu powiedzialem gratz, grzech?
Komandos
27-09-2005, 22:48
żałosne, bardzo żałosne.
Nie chcę tu nikogo obrażać, ani tymbardziej wejść z kimś w "inteligentną" wymianę słów, ale wiele osób, które dawały tu swoje filmy, po zobaczeniu reakcji części użytkowników tego forum już więcęj nic tu nie dawały, tylko na tibia.de.
Coś w tym jest...
Lord Dreathan
27-09-2005, 22:50
i widzisz, juz inaczej sie rozmowa uklada, jakbys tak pisal od poczatku to by bylo spokojnie bez wyzwisk;> nie twierdzilem ze tedrus to masta w pvp czy cos po prostu powiedzialem gratz, grzech?
Nie ;0 Tylko, że mnie to strasznie razi :D
Komandos
27-09-2005, 22:53
Hehe, ano lepiej. Niektórzy może nie mają wystarczającej samokontroli i odpowiadają za ciosem. Mnie to nie jara kłócić się z kimś przez internet, szkoda nerwów. Nie ma to jak w real.... szybko i po sprawie :D
a film jeśli nie jest nadzwyczajny, to jest troche śmieszny :) Mi się podobało.
No i Tedrus jakieś ma zdolnośći, fragi nie są jakieś mega wypas, ale zabić kogoś paladynem to też nie łatwizna (mowa o zabiciu jakiegoś high lvla solo) chyba, że przeciwnik ma lagi, lub nie bardzo wie jak używać uhy, w co wątpie ;)
Pozdro
jak zaczniesz wyzywac to idz do szkoly i naucz sie ortografii plax. To ty idz "ztad", lol na serio padasz od wlasnej pisowni, nastepnym razem nie zdradzaj wieku. Ryj to maja swinie i poszczegolne przypadku ludzi np. ty ;)
ile ty masz lat ****u?? myslisz ze rzadzisz co? a ****a masz pewnie morde jak zdechly pies ****u ***any odejdz juz !
zreszta ****a co mi z tego ze cie bede wyzywal na forum odejdz i tyle
ile ty masz lat ****u?? myslisz ze rzadzisz co? a ****a masz pewnie morde jak zdechly pies ****u ***any odejdz juz !
zreszta ****a co mi z tego ze cie bede wyzywal na forum odejdz i tyle
No wlasnie co ci z tego przyjdzie ze powyzywasz skoro mnie to nie rusza? Niezly offtop sie zrobil taki 50-cio postowy;d Wrzuc na luz tyle powiem bo ja nie dam sie sprowokowac ;d
Jesli macie zamiaj zajarac fajke pokoju to sie wpisuje na to :D
Player Killer
27-09-2005, 23:42
@ 1 i 2 up
Nie róbcie z forum śmietnika i nie wyzywajcie sie na wzajem, jak chcecie sobie pogadać to wejdzcie na gg i tam bluzgajcie, a nie nabijacie jakieś 'debilne' posty :baby:
P.S
nieprawda bo racje mam ja bo mam zgarbne pośladki! xD a poza tym skończylem uczyć sie z biologii... więc jestem mądry, prawda? :P
Telupeje
28-09-2005, 00:40
Skoro Althunus ma takie super bajeranckie wyczesane w kosmos pvp to neich nagra filmik ze swoim udzialem jak zabija ot chocby 45 pala labo nawet sorca.To niech wyjda z PZ?xDDD
Wtedy będziemy mogli pogadać czy znasz sie na rzeczy bo w wojnie JNA vs DT jakos mocno nei zaszczyciles wszystkich swoimi fragami o ile pamietam to miałeś 1 na Halinirze *ale na 100% go nei zsolowales).
Nie miałem jeszcze 15 mlvla...miałem go ku.rwa hmmami solowac? A moze GFB?: O NIE!!! Juz wiem! lmmami!: D n/c xDDDDDDD
To niech wyjda z PZ?xDDD
Nie miałem jeszcze 15 mlvla...miałem go ku.rwa hmmami solowac? A moze GFB?: O NIE!!! Juz wiem! lmmami!: D n/c xDDDDDDD
Trzeba bylo IHami ty glupi n00bie !
wy oboje macie cos nie teges z glowa! bylo go kamieniami! a potem z fista dobbic! albo lepiej! z bani mu i po problemie! :<
Telupeje
28-09-2005, 01:26
wy oboje macie cos nie teges z glowa! bylo go kamieniami! a potem z fista dobbic! albo lepiej! z bani mu i po problemie! :<
Mogłem mu napchać do gęby hamów aż by pękł!: ) xDDDDDDDDD
Mi się film podoba.
Ładnie daje rade kolega z GG.
Ale i tak wygra DT ;)
zygmunt-apollo
28-09-2005, 09:02
Sluchaj idioto, kto cie prosi zebys poprawial? Wiec zamknij swoja buzie. A nawet jesli tak pisza ze ma za***iste pvp to co? Zabronisz im tak myslec? Wladca umyslow sie znalazl lol, wyjdz. Ty dla mnie jestes dzieckiem a nie smieciem, nie dojrzalym gowniarzem ;) Co sie tak unosisz? Dziecko sie zdenerwowalo, Widzisz, zabil Korobskure ktory biegal gora/dol a Excail nie potrafil zabic Feca Vito ktory tez biegal gora/dol wiec prosze cie nie pograzaj sie ok? A wiesz czemu ludzie na was "jada"? Bo jak ktos potrafi sie zachowac, to pogratuluje fragow przeciwnej druzyny, a wy odrazu z placzem i z wyzwiskami. Kto tu sie na ciebie rzuca? To forum jest do dyskusji a nie do pokazania kto jest lepszy wiec nie cwaniakuj.
btw. dodam jeszcze raz, zamknij sie i nie poprawiaj postow kogos innego. Zwroc uwage jakie ty beznadziejne posty piszesz. Ktos cie prosil zebys poprawial? Wyzwiskami nikogo nie przekonasz wiec s-t-f-u.
"Bo jak ktos potrafi sie zachowac, to pogratuluje fragow przeciwnej druzyny"
ty kur.wa mistrzu jestes ***niety czy co xD?spojdz chocby na wynik wojny 87:23? :( wiec zamknij ta twoją morde blz :).moze bys sie pochwalił gdzie grasz i jaki lvl moze 6 druid na antice ktory krzyczy w depo "fre itanz blz"
prawda jest taka ze ten film niczym nie podkresla jego pvp , widac pierwszy raz uzywasz tibicam czy 2 bo 1 to był hunt z hydr xDDDDDDDDDDD gz dla tego pana : ) dodam jeszcze "mistrzunie" kto waszym zdaniem ma lepsze pvp
Liam Dark~ czy Fast'molt , oczywiscie ze powiedzie ze fast'molt pomimo tego że dostal 2 razy w******* tak jak tedrus sry tedrus 3x razy dostał :) nie cieszcie sie tak bo zabicie 90 rp 37 ms i 48 ms bez uhow to nie jest żaden problem :)
Neverblood
28-09-2005, 11:09
Bardzo dobry filmik.Naprawde kawal dobrego pvp+ladny loot ;)) polecam
Bardzo fajny film, polecam.
Zobaczylem film i stwierdzilem:
1. Widzilem duzo bardzo dobrych filmow pk i musze przyznac, ze ten tez jest dobry.
2. Tedrus jak na moje spostrzezenie nie uzywal bota, jest dobry w pvp ale nie najlepszy.
3. Nie rozumiem tych, ktorzy pisza, ze jak zabil kola o iles tam lvli mniej to juz nie ma pvp. Ludzie zaobaczcie jak on celuje, przesuwa, walczy, a to, ze bral sie za niskie lvl zamisat tego najta to rzecz oczywista i kazdy kto ma male pojecie o pvp by tak zrobil, zamiast trzaskac wyzszy lvl, ktorego bedzie mu trudno zabic woli weliminowac nizszy dla spokoju.
Mogłem mu napchać do gęby hamów aż by pękł!: ) xDDDDDDDDD
ja bym mu wsadził do gęby chomika ażeby sie udławil albo by mu chomik gardlo przegryzł od środka! to byłoby niezły hardkor!
"Bo jak ktos potrafi sie zachowac, to pogratuluje fragow przeciwnej druzyny"
ty kur.wa mistrzu jestes ***niety czy co xD?spojdz chocby na wynik wojny 87:23? :( wiec zamknij ta twoją morde blz :).moze bys sie pochwalił gdzie grasz i jaki lvl moze 6 druid na antice ktory krzyczy w depo "fre itanz blz"
prawda jest taka ze ten film niczym nie podkresla jego pvp , widac pierwszy raz uzywasz tibicam czy 2 bo 1 to był hunt z hydr xDDDDDDDDDDD gz dla tego pana : ) dodam jeszcze "mistrzunie" kto waszym zdaniem ma lepsze pvp
Liam Dark~ czy Fast'molt , oczywiscie ze powiedzie ze fast'molt pomimo tego że dostal 2 razy w******* tak jak tedrus sry tedrus 3x razy dostał :) nie cieszcie sie tak bo zabicie 90 rp 37 ms i 48 ms bez uhow to nie jest żaden problem :)
ale co mnie obochodzi wynik wojny, o czym ty wogole gadasz? Lol? Powiedzialem gratz fragow i tyle niewiem czemu walisz takie offtopy ale luz. A po co ci to wiedziec gdzie gram? Co to ma do tematu, powiedzialem gdzies ze jestem mistrzem w grze, pvp etc etc? Nie i za takiego sie nie uwazam i nic takiego nie pisalem wiec prosze nie s-t-w-a-r-z-a-j. Eh nie ma to jak dogryzek "widac ze pierwszy raz uzywasz tibicam (...)" Wiec: w tibie gram od 2,5 roku, yyy i niewiem co ma ogladanie filmow przez tibicam do tematu, aahh wiem chciales zarzucic jakims dogryzkiem! Ale ci nie wyszlo. Eh a co do tego kto ma lepsze pvp to stwierdzam ze Liam, Fast'molt jest dobrym pg i w dzieleniu konta nic wiecej. Nie obchodzi mnie ile razy Tedrus padl, i po co sie powtarzasz mowiac ze oni byli bez uhow? Frag to frag i nie placz tutaj. Eh dziwna sprawa z tymi Polakami, kluca sie o byle co, wyzywaja, i wybijaja sie nawzajem (furora). Juz myslalem ze koniec klotni w tym temacie ale widac ze noobas sie obudzil i znowu zaczol bluzgac, ;<
ps. nie mam 6 lv i nie gram na Antice, moze ty tak ale ja jestem bardziej ambitniejszy;d I
ps 2.
Morde maja swinie, i jak to powiedzialem niektorzy "wybrance" z ludzi np ty. Ludzie przewaznie maja buzie.
Zachowanie bierze sie z domu...
Mozesz sobie pisac, bluzgac jak chcesz - ja bede cierpliwie odpisywal na twoje ekhm... posty nie robiac sobie z tego niczego ;)
Flo jest bardzo spokojny i chwała mu za to :) i tak czy siak Tedrus ma b. dobre pvp i każdy ma po torche racji... CLOSE PLX bo ten temat sie robi coraz gorszy :S
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.