Pokaż pełną wersje : Summon...
mam pare pytań:
1. jesli ide z summonem np. na draga to co mam zrobic zeby drag atakowal summona a nie mnie?
2. mam 25 lvl. zabijam wraz summonem rota ktory daje 40 xp. ja dostaje polowe oraz summon polowe. pytanie brzmi: czy dostane soul pointy?
ps. szukałem na forum odpowiedzi na moja pytania ale nic nie znalazlem. sorry jesli zle szukalem...
1. Aby drag zaatakowal summona a nie ciebie musisz najpierw kliknąc atak na draga, a następnie zejść/wejść piętro niżej/wyżej lub co jest bardzo ryzykowne czekać aż drag się przerzuci na summona, ale to odradzam.
2.Tak, soul pointy będą ci rosły, o ile potwor, którego zabija twój summon daje więcej expa niż ty masz lvl.
PharadoX
25-09-2005, 15:21
1. Popychaj summona aby wszedł w spawn draga.
2. Niewiem.
@Up
Pewny jesteś? ( jeśli chodzi o pkt. 2 )
dzieki za pomoc! co do 1. to qrcze... myslalem ze jest jakis latwiejszy sposob :/ no ale nic. bede probowal. jeszcze raz wielkie dzieki.
-nie kazdego summona da sie popchnac..
-czesto jest tak, ze jesli potworek jest atakowany przez summona, a gracz uciekl odpowiednio daleko potworek zmienia cel
mam jeszcze jedno pytanie:
zalozmy ze wale z hmm to czy obrazenia zaleza od tego czy jestem ustawiony na defensive/balance/attack?
mam jeszcze jedno pytanie:
zalozmy ze wale z hmm to czy obrazenia zaleza od tego czy jestem ustawiony na defensive/balance/attack?Nie, nie zależą.
czyli jak wale magia to lepiej jest sie ustawic na full defensive. ok dzieki. wlasnie o to mi chodzilo.
a jesli podejde to mostera ktory nie widzi niewidzialnych :) , walne kolo niego summona, na siebie invisibility i walne np. z hmm w mostera to summonek i monster beda sie nawalil medzy soba. mam racje?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.