zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Nowy recover

Neverblood
25-09-2005, 20:31
Wyslalem w poniedzialek kopie paszportu aby wyrobic nowy recovery key bo ktos kto mnie hacknal mial moj stary reco.W piatek wylogowalem sie i nie moglem sie zalogowac.Pomyslalem ze moze znowu hack wiec chcialem wyslac haslo ale okazalo sie ze jest inny mail wiec za pomoca recovera chcialem zmienic maila.A tu zonk: error incorrect recovery key. No to sprawdzam maila z mysla ze mi zmienili juz reco i wyslali nowy.A tu znowu zonk.Nie ma maila z tibia.com a reco sie zmienil. Wiec napisalem do Cipsoftu ale oni mi przez autoresponder przyslali odpowiedz ze zapewne odpowiedz znajduje sie w FaQ.Ale tam nie ma odpowiedzi na moje pytanie.Pisalem z innego konta do obslugi technicznej ctrl+r w grze ale tylko otrzymalem: please be patient.Wiec bylem cierpliwy przez 3h ale nikt sie nie odezwal.Co za kretyni tam siedza? Nie dosc ze place za pacc to oni nawet nie maja czasu odpowiedziec?Mam w d#$%e wasze FaQ.Taka odpowiedz to mozecie wysylac jak ktos sie pyta jak zalozyc konto albo zrobic postac.Tu chyba chodzi o cos wazniejszego.Ale przeciez oni nie maja czasu tego przeczytac.Banda idiotow i nic wiecej.

Solero
26-09-2005, 09:15
hehe , zgadza się - pamiętaj że keylogger przechwyca wszystkie ruchy z klawiatury a nie tylko passy z tibi ( w sumie to o tym wiesz ) ale pamiętaj że masz się z tym liczyć. . .

Neverblood
26-09-2005, 11:41
A co za "kretyn" (cytujac ciebie) nie wpadl na pomysl ze haker ma haslo do twojego Emaila i po prostu odebral nowy recovery key za ciebie?

hmm tylko ze po tym gdy dowiedzialem sie ze on ma mojego reco to zrobilem formata ;] bo tylko kretyn by tego nie zrobil.A nowgo maila zalozylem juz PO formacie wiec nie mial do niego hasla :)